Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.619.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3
Trenutno farmam kljuceve na MP3 i bas nemam srece.
Do kojeg MP-a mogu s ovom opremom?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Feya-2396/hero/3669403

Usput sve sugestije za poboljsanje su dobrodosle.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Upadni u party sa nekim wizom ili dh sa dobrim dpsom ti tankas i mozete mp8

Suba
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja farmam MP10 sad i ključeva ima, ali najgore je što organe ne mogu na MP10 i još imam peh da mi stalno pada fang, ali ostalo skoro pa nikad.

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

kaj nebi organi uvijek trebali padati na mp10?

EDIT: ah da.. krvo sam skužio, nemreš bossove na 10 farmati..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:25 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

isto ako neko oce pokusat HC lika dizat, igrao bi monka ili barbara nek me doda.

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Feya kaže...

Solo bi trebao lako do MP7

15 godina
formula1live kaže...
Feya kaže...

Solo bi trebao lako do MP7

Nevjerujem da moze preko mp4-5, jer koristi ne-ww build, sporije krade zivot

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
Diablo 3

Jel mogu ovo utopiti za kakvu lovu?

Mislim, ima dobre statse, ali nije legendary pa ne znam da li bude ekipa uopće tražila tako nešto...

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Možeš za ovo dobit 20M sigurno!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Jel mogu ovo utopiti za kakvu lovu?

Mislim, ima dobre statse, ali nije legendary pa ne znam da li bude ekipa uopće tražila tako nešto...

Hvala!

Dodaj me pod frend listu.. pa se dogovorimo meni treba jedan takav..

Okica4Ever#2705

14 godina
Diablo 3

Hvala, nisam baš mislio da toliko vrijedi!{#}

Stavljam prvo na Rmah, pa "bumo vidli"!!! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel igra jos ko s ovog foruma monka ili bas niko niko ne igra jedino ja ostao. Danas ga dogurao do 60 lvl +6 paragon lvla i neku mu malu opremicu dao preskupi su monkovi al vidim i da se skroz slabo igraju barb i dh jedini :(. Imam i wizza boljeg al mi je dosadan. Svi jednostavno uzimau barb i to je to:P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
buterino kaže...

Jel igra jos ko s ovog foruma monka ili bas niko niko ne igra jedino ja ostao. Danas ga dogurao do 60 lvl +6 paragon lvla i neku mu malu opremicu dao preskupi su monkovi al vidim i da se skroz slabo igraju barb i dh jedini :(. Imam i wizza boljeg al mi je dosadan. Svi jednostavno uzimau barb i to je to:P

barb i DH? prije bi rekao barb i wizz....

onaj koji jesam
14 godina
buterino kaže...

Ja igram Monka. Moš me dodati: tigerija#2401

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Cao,

Zanima me koliko visok mora biti dohodak na godisnjem/mesecnom nivou da bi privukli paznju poreske uprave?

Da li bih ja sa primanjima od 2000-2500e iz diabla morao (tj. trebao, znam da bi u sustini morao) da prijavim primanja poreskoj upravi i da platim porez na te prihode?

Takodje, da li vazi zakon da ukoliko ostvarujem zaradu ispod 3 prosecne bruto plate ne moram da placam porez na dohodak?

Hvala unapred.

0 0 hvala 0
15 godina
Straja kaže...

Cao,

Zanima me koliko visok mora biti dohodak na godisnjem/mesecnom nivou da bi privukli paznju poreske uprave?

Da li bih ja sa primanjima od 2000-2500e iz diabla morao (tj. trebao, znam da bi u sustini morao) da prijavim primanja poreskoj upravi i da platim porez na te prihode?

Takodje, da li vazi zakon da ukoliko ostvarujem zaradu ispod 3 prosecne bruto plate ne moram da placam porez na dohodak?

Hvala unapred.

Kao prvo, rofl.

Kao drugo, dok su sredstva na paypalu (cak i da su pitanju milioni), sumnjam da ce privuci paznju poreske uprave.

Kao trece, za tolika primanja ti treba farma botova ili/i robova, a niti jedno nije legalno.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

pitanje.... jel ima veze kolko mi je stack NV dok farmam kljuc ili je bitno samo koliki je MP...?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
shimeface kaže...

pitanje.... jel ima veze kolko mi je stack NV dok farmam kljuc ili je bitno samo koliki je MP...?

5 NV je preduvjet da ključ uopće može pasti, tj. bez 5 NV nema ključa. MP ti povećava šansu da se to i dogodi.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
shimeface kaže...

5 NV je preduvjet da ključ uopće može pasti, tj. bez 5 NV nema ključa. MP ti povećava šansu da se to i dogodi.

ok, hvala... dobro da sam pito na vrijeme lol

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
Straja kaže...

Cao,

Hvala unapred.

Koliko imas kompijutera u kuci ? 

Da se pohvalim :D novi drop http://i.imgur.com/YJvVh.jpg?1

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 1:49 (Crweni).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Uvik kad dobijen legendary smece tesko jadni se i merchant posrami kad mu to prodam :( 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kod mene isto, jeb ga nemamo srece

16 godina
odjavljen
S ovog foruma slabo, ali frend je Monk s oko 180k DPS-a i igramo MP10.
Troll level: sensei
14 godina
AFARON kaže...
Straja kaže...

Cao,

Hvala unapred.

Kao prvo, rofl.

Kao drugo, dok su sredstva na paypalu (cak i da su pitanju milioni), sumnjam da ce privuci paznju poreske uprave.

Kao trece, za tolika primanja ti treba farma botova ili/i robova, a niti jedno nije legalno.

Ima jedan lik u USA što je zaradio 10 000 dolara u mjesec dana. Igrao je samo AH.

Ali to više nije onda igranje.

I taj lik studira to polje ekonomije.

15 godina
tigerija kaže...
AFARON kaže...
Straja kaže...

Cao,

Hvala unapred.

Kao prvo, rofl.

Ima jedan lik u USA što je zaradio 10 000 dolara u mjesec dana. Igrao je samo AH.

Ali to više nije onda igranje.

I taj lik studira to polje ekonomije.

Eee, bravo, previdio sam farmanje AH-a. Ali i to je tesko bez bota (ako postoji bot za tako nesto).

Ne treba ti nikakv fakultet ekonomije, i ja sam se bavio jedno vrijeme kupovanjem jeftinih stvari (do 500k) koje u stvari vrijede vise miliona ili desetaka miliona. To sam radio unosenjem odredjenih statova te konstantnim refreshovanjem AH liste, tako da su stvari poredane po time left, te se gledaju samo one koje su tek stavljene (1d12h left), a vrijednost sam postavio na do 500k. I kada ugledas item za koji smatras da vrijedi mnogo vise, kupuj! U periodu od 10-ak dana ovo sam radio mozda pola sata - sat dnevno, i nije lose islo, mislim da sam bio dobar nekih 40-50 miliona samo na tome.

Mada nije bas lako kupiti dobru stvar prije nekog drugog, potrebno je instantno reagovati, u pitanju su desetinke. Koliko puta sam propustio kupiti neku stvar za 50-100k koja vrijedi preko 10-20 miliona jer me je neko preduhitrio..

Usput, neznam da li je ovo dozvoljeno po blizzardovim sluzbenim pravilima.

14 godina
neaktivan
buterino kaže...

igram

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 12:19 (xhopeon).
15 godina
Diablo 3

Postoji li itko osim mene na ovom forumu da nije napravia hellfire ring?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam ih 10ak napravio za barbara jos ni jedan nije dobar ....

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko mogu dobit za ovo ? bojlje da tu pitam nek da  opet  dam  đabe:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@buterino

igram ja monka.. ako trebaš nekaj, pitaj {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice