Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Lol, meni sa Witch Doctorom, na Normal, 2-i act jučer i danas pala 3 Legendary-a, ovaj zadnji bi mogao i za barba kojeg imam iskoristit (fini remenčić za lvl18). Vjerojatno ću ga ipak bacit na AH. OK, remen je pao na početku acta 3, igram sad s MP5, peseki i Gargantuan za sad melju sve pred sobom, trebam kod Elite-a jedino pomagat.

Ne očekujem ništa od Legendary-a prije Inferno-a, tako da mi je fora ako koji kapne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

haha ma i to je prepreoptimisticno, znam da nece otici. vjerovatno cu ga ujutro staviti bid 10m bez buyouta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

evo naguro nekako do 100 k bez bufa

mamiću odlazi
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo kupio ovo za samo 9 milja {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 23:47 (Judgeinho).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Lol sinoć me išlo. Uletio sa dečkima, maks i pofa, i prasne mi odmah 3 komada za hellfire. Naravno da je craftani hellfire bio blago rečeno smeće, ali bar sam se zabavio faramajući djelove.

Na početku sam mislio kakko će to sve bit dosadno, ali sad me puklo da malo igram to, fora su bossovi.

Ugl. idemo dalje :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja još nisam uspio skupit niti 3 ključa -.-' a kamoli otvorit jedan portal :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Ja još nisam uspio skupit niti 3 ključa -.-' a kamoli otvorit jedan portal :(

pa farmaj sine.

ideš act1, festwering woods ako imaš sreće tamo ih ima pet, ako nema onda cemetery.

ideš field of misery i nađeš wardena

act2 sve u duhlgur oasssis skupiš

act3 kreni one špilje od azmodana prema natrag i onda kas skupiš 4 idi na stonefort

plan ti je u silver spire 1

kreneš sa acta 4 zadnji kvest prije diabla i vraćaš se prema njemu

plan za ring je ko peddlera one curice na actu2 koja stoji kraj tebe

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni nikako da droppa organ od ghoma i onog drugog hebacha.. a ni ključevi me baš neće {#} još nisam ni jedan ring skraftal

ajde barem nakon updatea droppaju itemi vrijedni para {#} moram priznati da mi je ovaj patch dosta digao volju za igranjem {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Moj savjet vam je ekipa od 3-4 igrača, svi skupe 1-2 infernal machinu i onda idete jedan po jedan i otvarate portale, otvorite sva tri. Bum, restart igre, pa opet....

kakav smijeh sinoć. Imali smo 5 portala jer sam ja imao samo jedan i sad drugi put idemo otvorit još dva. Maksu treba desni, i velim ja ajmo znaš ko fol  stat desno, možda igra vidi pa veli eto vam, kad rac otovori se srednji lol. Bar smo se ismijali, i ringovima i dropu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

frend i ja skupljamo ključeve svatko za sebe u runovima, pa zajedno otvaramo portale i ubijamo.. obično igram act 2 i 3, a onda kad na ta 2 skupim dosta ključeva ciljano farmam act 1 za keyeve.

frend već ima ring, a ja od par puta kaj smo nabijali ghoma nisam dobio organ.. ali dobro, bude pomalo {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Pozdrav!

Pokupio sam jutros oružje za DH-a i mislio ga prodati vendoru jer nema Dex-a...

Dobro da nisam jer sam kasnije na AH vidio da taj "Calamity" niti ne dolazi sa Dex-om, u biti, malo ih je sa int i vit ko što ima moj!

DH unite i recite jel valja šta!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja nikako od Acta 1 ključ dobit... :S

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Yovitssa kaže...

Pozdrav!

Dobro da nisam jer sam kasnije na AH vidio da taj "Calamity" niti ne dolazi sa Dex-om, u biti, malo ih je sa int i vit ko što ima moj!

DH unite i recite jel valja šta!!! {#}

Pogledaj malo bolje na AH, imas Calamity sa DEX-om ali ih neces nac sa Socketom i Dexom nego samo s jednim od toga, a i ovaj tvoj ima niski DPS a i fali mu Socket ili Dex tak da ne ocekuj puno, moje mišljenje najviše oko milje ako ce to itko ic kupovat.

EDIT: Zapravo kad malo bolje pogledam AH iima i boljih od tvojih na AH za po 300k golda. Moj savjet salvage i skupljaj brimstone za craftat nest :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 12:26 (Judgeinho).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav, zanima me savjet barbara kolko bi vrijedio ovakav wep.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Judgeinho kaže...

Yovitssa kaže...

Pozdrav!

Pogledaj malo bolje na AH, imas Calamity sa DEX-om ali ih neces nac sa Socketom i Dexom nego samo s jednim od toga, a i ovaj tvoj ima niski DPS a i fali mu Socket ili Dex tak da ne ocekuj puno, moje mišljenje najviše oko milje ako ce to itko ic kupovat.

EDIT: Zapravo kad malo bolje pogledam AH iima i boljih od tvojih na AH za po 300k golda. Moj savjet salvage i skupljaj brimstone za craftat nest :)

Nemoj ga salvageat jer ćeš više dobit prodajom njega na AH nego prodajom Brimstonea.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
Tonči kaže...

Pa jel to moguće?

Zašto ne skupiš onu svoju ekipu i u 20 min dobijete 9 ringova svaki...ili ekipa više ne igra jer se ring nemre prodat?

13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Judgeinho kaže...

Yovitssa kaže...

Pozdrav!

Nemoj ga salvageat jer ćeš više dobit prodajom njega na AH nego prodajom Brimstonea.

Pa nek skupi brimstone i nek da craftat nekome one set iteme, ja sam na tu shemu zaradio :D

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Koji MP?

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
odjavljen
Hedrick kaže...
Tonči kaže...

Koji MP?

Probao sam od 5 do 8 i ništa. Na 8 mi traje duplo duže ubijanje elita, nego na 7 pa to izbjegavam. 5 NV stackova i npr. jutros 12 puta na različitim težinama i ništa... Baš bezveze. Random is random and then we doubled it.  {#}

14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

nemam pojma, al odličan item, tko igra s barbom stavi mu emerald critical hit 75 ili 100 posto i piči ko od šale.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Probao sam od 5 do 8 i ništa. Na 8 mi traje duplo duže ubijanje elita, nego na 7 pa to izbjegavam. 5 NV stackova i npr. jutros 12 puta na različitim težinama i ništa... Baš bezveze. Random is random and then we doubled it.  {#}

Kad zapne onda zapne, promjeni Act (ako nisi sve skupio, po 3 od svakog), meni je nakon dvadesetak puta palo dvaput zaredom na Act 1, a Act 3 je palo 3  puta u 5 pokušaja, a nije ni da se mučim, MP3, naravno sa 5 NV.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
12 godina
protjeran
Diablo 3
Ja jučer kupio 200 brimstona, strašno je kako im je pala cijena. SIguran sam da će u budućnosti trebati za nešta, da će uvesti neke nove iteme za kraftanje a onda će im skočitit cijena u nebesa opet
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

sinoć otovrena sva tri machina...tri barbara i jedan DH, mp4...svih 6 boss-ova palo iz prve bez ikakvih problema, ali organa slabo...sve skupa, možda su nam 2 organa pala...sad ponovno po ključeve pa ajmo ponovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
18 puta Act I i nula bodova.
12 godina
protjeran
Tonči kaže...

Koji MP? 5 valora?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
Tonči kaže...

bit će da je bonči svoju sreću ispucao prie i sad nemože niš.

Valjda skupiš 5nv prije neg ga ubiješ zar ne?

15 godina
toshak kaže...

evo naguro nekako do 100 k bez bufa

Nadji si solidan skorn i skocit ce preko 150k.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Dobar weapon, stavi ga izmedju 20-50 milja i nadaj se najboljem :)

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Zadnjih dana nisam imao sreće sa drugim ključarem.. od 7 puta mi je samo jednom bacio ključ.

No to je ništa u usporedbi s onim što se dešava frendu... otvori igru, skupi 5 NV-a nađe drugog ključara,

udara ga i kada mu ostane par tisuća života... ništa se ne događa. Mob stoji na mjestu on ga tuče i nemože ga ubiti.

Ima li tko sličnih problema?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO? Pa tako što tražim i uvijek budi ljudi kao i ja kojima se neda prodavati skupo i čekati nego jednostavno stave samo duplu vrijednost itema i to je to :) I ja takve kupim i amen. Po itemima možete shvatiti da je moj Demon Hunter skoro pa besmrtan :) Jer imam LOH tako da mi ne stignu oduzet ništa, a pare skupljam i to je to :D