Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

blizu sam buthera na night mare s DH, pa jedno pitanje ako stavim MP5 prije nego uđem u onu njegovu ćeliju jel s time dobivam veću šansu da dobijem nešto kvalitetno od oružja ili oklopa, točnije dal mi se isplati ubijat ga toliko ojačanog hoće li mi drop itema bit kvalitetniji u tom slučaju, kakva su vaša iskustva? jer da ne stavljam bezveze taj MP5, ako će mi izbacit iste ili slične stvari ko i bez tog MP levela.

A gle, jedina razlika ti je tih 30% MF-a. Sad ti procijeni dal ti se isplati. Ako ga možeš na MP10 onda stavi MP10. Šta ja znam, to je ionako nightmare.. Igraj stvarno kako ti paše, ne brini za iteme, nema ti šta ultra super duper za pasti..

13 godina
Diablo 3

može par savjeta šta prvo da mjenjam od opreme i u šta da ulažem na svom DH...trenutno sam ACT I inferno MP2 pri kraju, tu i tamo me zveknu elite i dobrano se nekad pomučim s njima, pa da vidim šta bi trebalo mjenjati

http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/21139069

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja osobno sam probao MP5 na normal, i baca malo bolje iteme, ali smatram da nema smisla stavljati MP dok ne dođeš na Inferno.

Prodajem ja i normal iteme, pogotovo Subtle essence po 100 u komadu idu za 30000 (a plavi itemi s normala budu uglavnom ispod 200, lol), štoviše skupio sam kojih 200.000-300.000 golda prodajom itema s normal težine. Bio sam čak neki amulet za lvl 30 prodao za 100.000 golda. Ak se ne proda item ide u salvage i piči dalje.

BTW, ko što rekoh odlučio sam prvo proći normal sa svih 5 klasa, pa onda nightmare, hell itd... Tako mi fora padaju itemi pa si međusobno opremam likove kada padne za nekog drugog...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/16883110

Evo, s monkom sam na Act IV, pa onda još Witch doctor (a fala Bogu imam itema za njega da protrčim kroz normal)

Da budem iskren, potrošio sam bio valjda i 20 sati da skupim sve dijelove za Staff of Herding, neke stvari jednostavno nisu htjele pasti...

EDIT: Uff, što mi barb ima lošu opremu. Sad tek vidim kad ga dugo nisam bio igrao/pogledao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 10:22 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ja osobno sam probao MP5 na normal, i baca malo bolje iteme, ali smatram da nema smisla stavljati MP dok ne dođeš na Inferno.

Prodajem ja i normal iteme, pogotovo Subtle essence po 100 u komadu idu za 30000 (a plavi itemi s normala budu uglavnom ispod 200, lol), štoviše skupio sam kojih 200.000-300.000 golda prodajom itema s normal težine. Bio sam čak neki amulet za lvl 30 prodao za 100.000 golda. Ak se ne proda item ide u salvage i piči dalje.

BTW, ko što rekoh odlučio sam prvo proći normal sa svih 5 klasa, pa onda nightmare, hell itd... Tako mi fora padaju itemi pa si međusobno opremam likove kada padne za nekog drugog...

Evo, s monkom sam na Act IV, pa onda još Witch doctor (a fala Bogu imam itema za njega da protrčim kroz normal)

Da budem iskren, potrošio sam bio valjda i 20 sati da skupim sve dijelove za Staff of Herding, neke stvari jednostavno nisu htjele pasti...

EDIT: Uff, što mi barb ima lošu opremu. Sad tek vidim kad ga dugo nisam bio igrao/pogledao.

ma to i ja mislim, jer ipak night mare nije inferno po pitanju kvalitete itema. s barbarom sam prešo night mare, i niti jedan legendary mi nije pao. očekujem da će mi tek na hell odnosno inferno težini počet bolji drop, tako da mi se ne isplati ojačavat ove minonse. al primjetio sam da mi malo više žutih padne od glavnih, odnosno elitovih kad stavim taj MP. probat ću buthcera skinut sad s MP5, DH je stvarno prebutalan na night mare ide ko od šale kroz act jedan sad ulazim u halls of pain level 1.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Lord_of_destruction kaže...

može par savjeta šta prvo da mjenjam od opreme i u šta da ulažem na svom DH...trenutno sam ACT I inferno MP2 pri kraju, tu i tamo me zveknu elite i dobrano se nekad pomučim s njima, pa da vidim šta bi trebalo mjenjati

Više manje mjenjaj sve di možeš dići dex a ne str. shoulders,bracers, gem iz onog ringa umjesto str stavi dex.

Isto tako makni one hand crossbowe i stavi jedan 2h xbow i quiver i narast će ti dps. Jačaj crit hit chance i crit hit dmg.

Javi mi se navečer u igri da pogledam u škrinji možda imam kakve djelove opreme viška (Hrwoje#2333)

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
TomoR kaže...

ma to i ja mislim, jer ipak night mare nije inferno po pitanju kvalitete itema. s barbarom sam prešo night mare, i niti jedan legendary mi nije pao. očekujem da će mi tek na hell odnosno inferno težini počet bolji drop, tako da mi se ne isplati ojačavat ove minonse. al primjetio sam da mi malo više žutih padne od glavnih, odnosno elitovih kad stavim taj MP. probat ću buthcera skinut sad s MP5, DH je stvarno prebutalan na night mare ide ko od šale kroz act jedan sad ulazim u halls of pain level 1.

ubio butchera na MP5, i ništa dobroga mi nije izbacio. od ovih glavnih, rijetko kad dobijem nešto kvalitetno. na kraju se ispostavi da najbolje stvari dobijem od ovih običnih monstera, nemam pojma zašto nisu malo bolji drop stavili kad su glavni u pitanju. ipak ubiješ glavnog bosa, a dobiješ uglavnom sraćke od itema.

i 5-3570K
13 godina
Grozota kaže...

Više manje mjenjaj sve di možeš dići dex a ne str. shoulders,bracers, gem iz onog ringa umjesto str stavi dex.

Isto tako makni one hand crossbowe i stavi jedan 2h xbow i quiver i narast će ti dps. Jačaj crit hit chance i crit hit dmg.

Javi mi se navečer u igri da pogledam u škrinji možda imam kakve djelove opreme viška (Hrwoje#2333)

ok, hvala na savjetu...dodat ću te u igri (napisat ću da sam DH sa bug foruma da znaš o kome je riječ)

16 godina

Inferno bez MP-a još i prolazim, ali već sa MP 1 koma. Očito nemam dobru opremu/build, a nemam baš ni love previše.

Pa ako tko imam kakav savjet ili bolji komad opreme od ovog mog lika bio bih mu zahvalan. Ili me pozovit u farmanje kad me vidite online. Obično sam predvečer.

Btw nije mi pao još ni 1 set piece, a ni legendary (ako zanemarim onaj glupi hamburger na pony lvl-u).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slow-2408/hero/8939315

12 godina
neaktivan
Grozota kaže...

ok, hvala na savjetu...dodat ću te u igri (napisat ću da sam DH sa bug foruma da znaš o kome je riječ)

Nema beda probaj naći neki quiver ja ću ti kroz par dana dati ovaj xbow koji imam sada jer imam jačega samo trebam iscraftat 2 jaka gema 

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakit ti je katastrofa, nemaš dovoljno resista niti strengtha, presporo udaraš, nemaš cc ni crit dmg.

Koliko imaš para? WW barb buildovi dobro rade sa budget opremom.

Probaj doć meni u igru pa ću vidjeti šta imam, ne garantiram ti ništa, ali možda nađem nešto opreme za tebe. Ne skupljam baš stvari za barba ali možda se nešto nađe.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dala kaže...

Inferno bez MP-a još i prolazim, ali već sa MP 1 koma. Očito nemam dobru opremu/build, a nemam baš ni love previše.

Pa ako tko imam kakav savjet ili bolji komad opreme od ovog mog lika bio bih mu zahvalan. Ili me pozovit u farmanje kad me vidite online. Obično sam predvečer.

Btw nije mi pao još ni 1 set piece, a ni legendary (ako zanemarim onaj glupi hamburger na pony lvl-u).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slow-2408/hero/8939315

Ti tjeraj statse u strength i vit. ,zatim ress all.....

Nek ti netko tko igra barbara više kaže, koje skilove da odabereš jer ja ga ne igram 

16 godina
Vash kaže...

Nakit ti je katastrofa, nemaš dovoljno resista niti strengtha, presporo udaraš, nemaš cc ni crit dmg.

Koliko imaš para? WW barb buildovi dobro rade sa budget opremom.

Probaj doć meni u igru pa ću vidjeti šta imam, ne garantiram ti ništa, ali možda nađem nešto opreme za tebe. Ne skupljam baš stvari za barba ali možda se nešto nađe.

cca 350k

Tu opremu koristim inače za brz prelazak inferna. A kad naiđem na neke opake bossove mijenjam 2h polearm u 1h sjekiru (cca 760DPS) + štit (lidless wall). To mi digne vitality i armor, ali smanji DPS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:53 (Dala).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pogledaj WW barb buildove, po mogućnosti nekog dobrog igrača, Hedricka npr pa neka ti on posluži kao referenca, da znaš što tražiti na opremi.

Mislim da bi si sa tim parama trebao moći nešto kupiti na AH.

Dođi mi u igru pa ću možda i imati odmah nešto za tebe, ne sjećam se šta mi je u stashu. Kako budem farmao javljati ću ti se ingame da svratiš do mene, ako nađem nešto dobro. Ako te ne bude u igri budem spremio koliko ću moći pa te PM-am tu.

Samo si pogledaj nekog dobrog barba za skillove.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Nije neg došo MP, a već ga nerfaju...

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5724133759?page=1

Sad je MP10 ko prije MP7 ( samo s vise HP )

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:58 (disibio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Pogledaj WW barb buildove, po mogućnosti nekog dobrog igrača, Hedricka npr pa neka ti on posluži kao referenca, da znaš što tražiti na opremi.

Mislim da bi si sa tim parama trebao moći nešto kupiti na AH.

Dođi mi u igru pa ću možda i imati odmah nešto za tebe, ne sjećam se šta mi je u stashu. Kako budem farmao javljati ću ti se ingame da svratiš do mene, ako nađem nešto dobro. Ako te ne bude u igri budem spremio koliko ću moći pa te PM-am tu.

Samo si pogledaj nekog dobrog barba za skillove.

Thx,

našao sam i ovdje nešto o dobrim WW barbama. (http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6471798208)

Kad me vidiš ingame slobodno se javi, cya.

Edit: link

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 15:23 (Dala).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo da ja i svog barba stavim konacno... btw sto mjenjati za dodatnih 10 k dmga (osim 100% gemova... to cu poslje) a da nije PREEESKUPO

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BlackSky-2163/hero/13978808

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 15:44 (domac1986).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
disibio kaže...

Pa to je OK. Bilo je nemoguće na MP10 bez obzira na gear.

Troll level: sensei
13 godina
odjavljen
Tonči kaže...
disibio kaže...

Pa to je OK. Bilo je nemoguće na MP10 bez obzira na gear.

Pa i nije baš. Baš sam neki dan gledao streamera, DH, koji je solo ubio uber bossove na MP10. Za barba da i ne govorim, oni najlakše igraju MP10 samo što predugo traje jer protivnici imaju previše heltha pa ga je malo ljudi igralo. Isto tako ja sam bez problema mogao igrati MP7 sa svojim WD-om, ali ubijanje traje cijelu viječnost. Tako da ako uzmeš u obzir brzinu farmanja i dobitak, više se isplati farmati niži Mp lvl jer dobivaš više stvari i brže se prolazi. Ako još uzmeš u obzir da su se povečali statsi na itemima, pa se može dići DPS jako visoko, uopće nije trebalo nerfati Mp sistem.

14 godina
neaktivan
disibio kaže...

nije to loše, lako za mene na night mare, al brijem da ovi koji stave na inferno MP10 da ti imaju žešćih problema. osim ako nemaju odličnu opremu, a takvih je stvarno malo. ja sam probo na MP10 na night mare, ma užas živi kolju me ko zadnju budalu. je da ja imam lošu opremu, al bolje da malo snerfaju da ljudi lakše farmaju INFERNO MP10.

i 5-3570K
14 godina
Diablo 3

Dobio sam maloprije prvi set item ikad... {#}

Pa bih Vas miloi za procjenu!

Gledao sam malo RMAH, fakat ne znam koju cijenu staviti...

Molio bih Vas iskusnije za odokativnu cijenu u eurima i zlatu! Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 18:43 (Yovitssa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

10-15 eura, a za zlato nemam pojma. Dugo već ništa u zlatu niti kupujem, niti prodajem, jer je kretanje jako čudno, a cifre su van pameti i različite. Eur je eur. S obzirom da tih itema (taj tip) ima dosta, pogledaj malo, ali konkurencija je ogromna i nećeš lako prodati iznad 15-20 eura maks.

14 godina
Tonči kaže...

10-15 eura, a za zlato nemam pojma. Dugo već ništa u zlatu niti kupujem, niti prodajem, jer je kretanje jako čudno, a cifre su van pameti i različite. Eur je eur. S obzirom da tih itema (taj tip) ima dosta, pogledaj malo, ali konkurencija je ogromna i nećeš lako prodati iznad 15-20 eura maks.

Slažem se za gold AH, cijene su koma...

Hvala na procjeni, stavio sam 9,99 bez buyouta pa bumo vidli!

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

De reci što se prodaje na RMAH. Meni dugo treba da nešto prodam i smanjujem cijenu dok ne dođe do te razine da mi se jednostavno više isplati za gold prodati.

16 godina
odjavljen

Ja se ne trudim prodavati ništa osim najboljeg, a i to guram za max 20€, ne više. Ne znam tko bi platio više za item. Većinu dam za 4-5 eura (63 iteme dobrih statsa).

15 godina
neaktivan
Vash kaže...

{#} Ne postoji dobar igrač u diablu, samo dobar gear a za dobar gear triba puno igrat i imat malo sriće. {#}

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
Diablo 3

Zanima me koliku štetu radite sa svojim likovima..

Moj barb ima DPS 150k.. crit-ovi su između 300k i 400k..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam se pravo razocarao u D3 :(

nista odoh nazad na D2 battlenet :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
geothia kaže...

Impresivan DPS za Barba.... 

15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Može link da vidimo tog barba?

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
Hedrick kaže...
geothia kaže...

Može link da vidimo tog barba?

evo link http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/684966

napominjem da je to sa ukljčenim "Battle Rage" skilom...

ima još puno prostora za dizanje DPS-a..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice