Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Može pomoć sa Monkom? Padam ko lud! A imam ok opremu i oružje. Koja bi u stvri trebala biti uloga monka? DPS? Tank?Hiler? Na što da pazim? Što da gledam? ono WTF??? Ima neko prijedlog za skliove?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

A da ... sad je ostao Magic find gear :)

U principu farmam samo Act 3 i to najčešće samo zadnja 2 questa(krenem Siegebreaker quest).

15 godina
protjeran
sashab kaže...
MaxonUniversal kaže...

danas farmao tj skupljao kljuceve za prsten jedno 7-8 sati, palo masu legenda. ovaj bih ipak izdvojio

Molim dobru dušu da nemoram guglat da me uključi u to "skupljanje" s nekim linkom, nisam na Diablo3 bio 10 dana pa nisam u toku :/ a vidim da je patch novi. Hvala :)

{#}

powered by sashab
14 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Može pomoć sa Monkom? Padam ko lud! A imam ok opremu i oružje. Koja bi u stvri trebala biti uloga monka? DPS? Tank?Hiler? Na što da pazim? Što da gledam? ono WTF??? Ima neko prijedlog za skliove?

linkaj si monka s comunity stranice ovdje, pa će ti ljudi vjerojatno moć dat pokoji savijet. pošto sam ja s monkom još na normal, odnosno nisam ni krenuo na night mare morat ćeš nekog drugog pitat za savijet. može bit da ti je do opreme, sumnjam da griješiš u odabiru skilova.

i 5-3570K
15 godina
sashab kaže...
sashab kaže...
MaxonUniversal kaže...

danas farmao tj skupljao kljuceve za prsten jedno 7-8 sati, palo masu legenda. ovaj bih ipak izdvojio

Molim dobru dušu da nemoram guglat da me uključi u to "skupljanje" s nekim linkom, nisam na Diablo3 bio 10 dana pa nisam u toku :/ a vidim da je patch novi. Hvala :)

{#}

http://eu.battle.net/d3/en/blog/6187857/Monster_Power_More_Guts_More_Glory-11_10_2012  -  Monster power sistem

http://eu.battle.net/d3/en/blog/6265182/New_Event_Infernal_Machine-16_10_2012  -  "Skupljanje" kljuceva

http://eu.battle.net/d3/en/blog/6268658/Patch_105_Now_Live-17_10_2012  -  Patch notes za 1.0.5

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ko zeli trazim nekog go bi farmao kljuceve ili neki act. http://eu.battle.net/d3/en/profile/blazer8-1230/hero/3045841 moj lik ako oce neko nek se javi u pm ili tu ili da me doda pa da farmamo(lako umirem al dps mi nie los) :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna li možda netko kad će izaći PvP za Diablo ?

steam: ninjeeek // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
NinjEEEk kaže...

Zna li možda netko kad će izaći PvP za Diablo ?

To mislim da ni u Blizzu neznaju

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemoj se ljutiti, ali iskreno sam iznenađen da uopće išta možeš sa tim buildom. Možeš mi opisati molim te strategiju?

(Pogotovo) Od kad je uveden MP DPS bez survivabilitya ti ne znači ništa, a tvoj lik ga na žalost ima jako malo, barem koliko vidim.

Isto tako, na žalost jedini viabilni build za wiza je CM. Možeš furat archona (koji je opet samo varijacija CM-a) ako recimo igraš sa frendom koji je isto wiz, pa on locka neprijatelje dok ih ti topiš.

Ako hoćeš stvarno velik dps, a ti bi ga mogao imati s obzirom na skorna sa socketom, moraš još debelo dići cc. Također moraš pumpati AS, na barem 1.8. AoC je isto must.

Loh ti treba dosta i bilo bi dobro nešto life regena.

Dođi večeras u moju igru pa ćemo vidjet šta ti mogu dati od opreme i da ti složimo abilitye.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Farmajuci i sarajuci po aktovima sa MP3 skupio sam 9 kljuceva (po 3 od svake vrste). Vise sam pucao na legendary iteme nego na kljuceve ali su mi dropali ko ludi. I onda se odlucih otici i do 4. acta po plan. I naravno ne bi dropao ni u ludilu. I kad sam po.izdio i spustio se na MP1 da mi bude lakse plan pade od prve! Poanta je da nije bitan, izgleda, koji je MP level nego samo da imas 5NV-a.

15 godina
Eld kaže...

Farmajuci i sarajuci po aktovima sa MP3 skupio sam 9 kljuceva (po 3 od svake vrste). Vise sam pucao na legendary iteme nego na kljuceve ali su mi dropali ko ludi. I onda se odlucih otici i do 4. acta po plan. I naravno ne bi dropao ni u ludilu. I kad sam po.izdio i spustio se na MP1 da mi bude lakse plan pade od prve! Poanta je da nije bitan, izgleda, koji je MP level nego samo da imas 5NV-a.

Vjeruj mi poanta je samo u tom imaš li sreće ili ne !

15 godina
neaktivan
Diablo 3

U ovoj igri imam takvu sreću da čak i mom frendu prestanu padat legende kada mu uđem u igru.{#}

A inače ih dobiva svako malo.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

U ovoj igri imam takvu sreću da čak i mom frendu prestanu padat legende kada mu uđem u igru.{#}

A inače ih dobiva svako malo.

{#}

Nitko nema sreće ko moj frend, mislim da ne postoji osoba koja manje farma, a ima više set dropova. Po*ranko.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 16:31 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav ekipa , ak je neko za farmanje kljuceva nek me please doda Nexus6#2423 . :]

btw evo mog monk'a http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nexus6-2423/hero/950537 . :]

0 0 hvala 0
15 godina
Eld kaže...

Na MP3 imas 30% sansu da dropa kljuc, a na MP1 - 10%. 5NV-a je nuzan uvjet, ali ne i dovoljan, treba imati srece :)

17 godina
AFARON kaže...

Na MP3 imas 30% sansu da dropa kljuc, a na MP1 - 10%. 5NV-a je nuzan uvjet, ali ne i dovoljan, treba imati srece :)

Previse je lutrije i srece kod tog ringa. Sada sam zdrobio svih 9 kljuceva, 3 portala, a nisam nijedan dio za ring dobio. Mogli su bar napraviti da ti portali ostanu kada se kljucevi skupe pa onda lutrijasi do mile volje.

15 godina
Eld kaže...
AFARON kaže...

Previse je lutrije i srece kod tog ringa. Sada sam zdrobio svih 9 kljuceva, 3 portala, a nisam nijedan dio za ring dobio. Mogli su bar napraviti da ti portali ostanu kada se kljucevi skupe pa onda lutrijasi do mile volje.

Eeee, pa valja dobro zagrijati stolicu za taj ring. A onda tek jos treba ko zna kolko pokusaja da ti ispadnu i mocni statovi...nemoze se bas tek tako svima staviti na raspolaganje uber item, onda bi taj jedan ring slot izgubio smisao, jer bi svi bez po muke imali uber hellfire ring na njemu.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ne bih baš rekao bez po muke.. da ti se zarollaju uber statsi koji bi izuzev sa xp-om mogli zamjeniti neke druge, bi i ovak i onak trebao potrošiti vremena i vremena..

kaj će nekom paragonu 100 taj ring, ako na njega neće dobiti najbolje moguće statse?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja nemam sreće sa Kuleom i Siegebreakerom, nedaju dio za ring nikako. Napravio sam jedan prsten i imam 7 djelova (3 od Skeleton i Magde i 4 od Ghoma i Wardena) ali ovo oko nikako da dropne. Da pop.zdiš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:59 (formula1live).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer legla ova dva upgrade-a. Vrijedilo je svakog milijuna xd

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 19:41 (gringo88).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Uf... Ovo je moralo doći sigurno iznad 100M oba itema zajedno...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

sad sam malo farmao act 1 s demon hunterom night mare na MP5, a onda sam prebacio se s MP5 na MP2 i koliko sam skužio nije mi neka razlika u dropovima, dakle ono što mi pada na MP5 pada mi i na MP2. jel i vama tako, i dal kad uključim tu opciju MP samo elitovi dobivaju jači damage i vitality ili i oni obični monsteri oko njih isto budu pojačani?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

to je za WitchDoctora oprema, ili griješim?

i 5-3570K
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

sad sam malo farmao act 1 s demon hunterom night mare na MP5, a onda sam prebacio se s MP5 na MP2 i koliko sam skužio nije mi neka razlika u dropovima, dakle ono što mi pada na MP5 pada mi i na MP2. jel i vama tako, i dal kad uključim tu opciju MP samo elitovi dobivaju jači damage i vitality ili i oni obični monsteri oko njih isto budu pojačani?

MP ti daje: https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/FPA71EB165JZ1349891151345.jpg?v=0

Dakle, naravno da su ti praktički "isti" dropovi, prešao si sa 50% na 20% MF-a.

I da, sve te promjene se odnose na sve monstere u igri.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
gringo88 kaže...

Uf... Ovo je moralo doći sigurno iznad 100M oba itema zajedno...

Belt je bio 60 mil. Sad gledam upravo najjeftiniji trenutno sličan je 230 mil. A Vile Ward je bio 92 mil, trenutno samo 2 takva na AH  s tim da je jeftiniji 140 mil (a malo lošiji od ovog mog). Oba itema sam uzeo na 1d11h. Mislim da sam super prošao a vrijedilo je stvarno statovi su mi skočili u nebo, ono i trashevi i elite se tope :). 

GoodAngel kaže...
gringo88 kaže...

to je za WitchDoctora oprema, ili griješim?

Da, prebacio sam se nedavno s dosadnog WW Barba XD.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Jel se meni čini ili je public nemoguć za MPx?

Troll level: sensei
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

ne čini ti se, onemogućili su tu opciju dok igraš bilo koji MP level.

i 5-3570K
15 godina
Tonči kaže...

Da, invite only.

17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ja nemam sreće sa Kuleom i Siegebreakerom, nedaju dio za ring nikako. Napravio sam jedan prsten i imam 7 djelova (3 od Skeleton i Magde i 4 od Ghoma i Wardena) ali ovo oko nikako da dropne. Da pop.zdiš.

ja imam ta 2 oka a skeleton uopce nece da se otvori a ne da baci :)

mamiću odlazi
14 godina
neaktivan
Diablo 3

blizu sam buthera na night mare s DH, pa jedno pitanje ako stavim MP5 prije nego uđem u onu njegovu ćeliju jel s time dobivam veću šansu da dobijem nešto kvalitetno od oružja ili oklopa, točnije dal mi se isplati ubijat ga toliko ojačanog hoće li mi drop itema bit kvalitetniji u tom slučaju, kakva su vaša iskustva? jer da ne stavljam bezveze taj MP5, ako će mi izbacit iste ili slične stvari ko i bez tog MP levela.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice