Pa lol šta ti misliš da ću ja tu MF opremu bacati kad dosegnem paragorn? Prava oprema čeka u stashu koju ću mjenjati kako budem dizao paragorn, a MF iteme koje budem skidao će ići na prodaju, i to bih mogao dobiti lijepu sumu za ovaj MF gear.
Sto se tice prodaje (odnosi se i na onaj post iznad za nat ring sa nikakvim statsima), ako planirate nesto prodavati, prodajte sto prije :)
Nadolazeci patch donosi veci drop rate (tj. nove "levele" koji nose veci mf - monster level 10 je ekvivalent nekih 700mf) te duplo veci drop rate za leg i set itemse (jucer objavljeno). Dakle, racunajte na dolazecu inflaciju leg i lvl63 itema i zestoki pad cijena.
Ako je suditi po mom sadasnjem dropu sa 330 MF-a onda duplo veci drop nece znaciti bas neku veliku inflaciju i poplavu legendary i kvalitetnih lvl 63 item. Povrijedio sam se i sjedim kod kuce zadnjih dana i zaista dosta igram i otkako sam malo pokupovao MF opremu a da to jos uvijek bude igrivo na 3. Act-u dropalo mi je u 3 dana 3 legendary itema od kojih 2, srecom, nesto i vrijede i 1 lvl63 item koji nesto vrijedi. A u ta tri dana ide i jucerasnji kada mi nije nista dropalo u najmanje 6-7 sati igre.
A ne znam sta bih mislio o tim monster levelima. Ovako na prvu citajuci izgleda mi kao da bi to mogla biti stvar od koje ce bogatiji biti jos bogatiji tj. oni koji sada imaju razvijene i jake likove ce se okoristiti jer ce odmah moci lupati po monster levelu 10 a mi ostali cemo se i dalje patiti. Ne znam ... vidjet cemo .