Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Molim nekoga tko je dizao Wizarda da mi pomogne i savjetuje me šta je najbolje dignit wizardu od skillova do 21. levela. Hvala!

Nema ti tu puno mudrolije, ja sam do lvl 60 igrao sa onim spelovima koji su mi bili najzanimljviji i dosta sam ih često mijenjao. Tako da isprobavaj sve, igraj se sa buildovima u nemoj se oko toga previše mućiti do lvl60.

12 godina
protjeran
formula1live kaže...

Na Blizzardovoj stranici se možete prijaviti za testiranje novog patcha.

Neznam da li ste pročitali nove stvari sa patchom, ali neki od njih koji su meni upali za oko su:

Resplendent Chest će sada bacati stvari u skladu sa NV-om, postavljeni su novi shrine-ovi na inferno težini i to: bonus exp, smanjenje cooldowna i regeneracije, povećanje pickup radijusa i movement speed; AH napokon dobiva reset button.

E sad smanjili su buff od followera što mi se baš ne sviđa, ali nema veze, follower ti više ne može dati MF i GF preko 300% koliko je CAP, kvaliteta itema će sada ovisiti o lvl ubijenog moba, elita, championa, rare moba.

Važna stvar, itemi koji padnu na inferno više neće biti niži od 58lvl. Najviše zanimljivosti idu na Player 8 i Infernal Machine koji će biti posebno zanimljive, najvjerojatnije će trebati imati gadno dobar lik za najteže protivnike. Fallen Lunatic-ci sada neće odmah eksplodirati nego će im za to trebati 2-5 sekundi, Legendary itemi će sada biti prikazani na mini mapi i bit će označeni sa "column of light" u igri tako da će biti vidljivi, design planovi će napokon biti prikazani žutom bojom.

Ima još promjena za klase koje nisam čitao, samo za WD-a, i vidim da nisu puno toga mijenjali sa njime. Od važnih stvari smanjili su Jungle Fortitude sa 20% na 15%, što neće imati velikog utjecaja i povećali su resistance zombija koje pozoveš, što nisu trebali raditi jer i sad zombiji teško poginu, ali dobro.

Jako važna stvar kad su i većina ovih na lvl 63 smeće a 58 su svi smeće, tako da baš me briga i da pada lvl 1 kad  je bezvrijedno, jer ne postoji čak ni lvl 60 koji je dobar

13 godina
Diablo 3

Kad mi padne lvl 62, 63 sa dps.om od 220 samo ugasim igru onda... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne kužim svi se žale, nikom se neda farmat. Pa dok farmata skupljajte gemove i tomes of secrets najači gemovi su na AH 15-25 milja i prodaju se hebeno brzo. Vjerojatno i na RMAH isto tako.

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Od kud mi nacrt za najjaci gem, imam samo onaj jedan sta dobijes sa lvl 10 jew.om :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Od kud mi nacrt za najjaci gem, imam samo onaj jedan sta dobijes sa lvl 10 jew.om :) 

Skuplaj sve iteme koji ti padnu, i prodaj ih... malo po malo skupit će milijone za planove.  U međuvremenu ziher će ti pasti i nešto što će ti poboljšati opremu.

Di bi ova igra došla kad bi asvi radili 200K-300K dps-a  :)

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
Diablo 3

Nemam niti 100k dmg. Imam oko 83k dmg i to samo dok mi se onaj Crit. Chance puni... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ma ljudi moji cemu kukanje na dosadu igre kada je tu Hardcore verzija koja obiluje adrenalinom. Tu se oprema iz lvla u lvl mora upgradjivati, svaki gold je u tom postupku dragocjen, oprezno i s paznjom se istrazuju dungeoni, vjesto kombiniraju skillovi s ciljem prezivljavanja. To je ono pravo sto Diabla za istinske igrace cini zanimljivim pa ko nije probao svakako bi trebao.

Nisam ni ja jos okusio inferno na HC ali se brizljivo spremam na to i jako je zanimljivo. Svakako se treba cuvati laga i diskonekcije ali igranje na rubu zivota i smerti ne moze da ne bude zanimljivo.

Kad smo vec od toga, kakve su posljedice nasilnog izlaska iz igre u Hardcore modu (ALT + F4 u slucaju laga ili problematicne situacije), da li iko ima iskustva?

AH na Hardcoreu je svakako oskudan tako da se sve sto dobro izleti, dobro se i prodaje a volio bi da stave RMAH na Hardcore dio jer bi vjerujem funkcionirao jako dobro.

za sve one koji su Diablo 3 kupili sa ciljem da zaradjuju na njemu (ok ako usput uleti koja kinta ali nije to motiv kupovine i igre) i nisu ljudi kojima se obracam jer nisu ljubitelji igre i zanra nego se pate farmajuci ne bi li zaradili.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam koji pacijent ide igrati HC sa trenutnim stanjem servera.

Mene je već tolko puta izbacilo, ili ubilo zbog lagga u zadnjih tjedan dana da sam spušio najamnje 50k zlata na popravke zbog lagg related smrti.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Ne planiram pokretati hc dok god je ovako kako je. Kad uđem u igru, prvih 10 sek je trzavo, čim priđem monsterima, a da ne pričam mjesta di mi padne na 10 fps, kao bridge of korssik i još par mjestašaca.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kad mi padne lvl 62, 63 sa dps.om od 220 samo ugasim igru onda... 

Ja sam sada dobio lvl 63 ceremonial dagger sa 100% crit dmga, socketom, 200 vitalitija i 400 DPS-a... to je rijetkost i živciranje, a ne ovo na što ti gasiš igru što svaki dan dobijem bar 5 takvih itema. A nekidan sam dobio head koji sam stavio ovdje na forum, 160 dex, 80 vit, 65 AR, 45 poison resist, 4.5% crit chance, ali je to bio witch doctor head...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra kupljena :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi imam igru odavno vec nisam imao pri instalaciji nikakvih problema sve do sad. Jucer mi nije tilo uc u igru pisalo ono initializing i nikako nisam mogao stisniti PLAY. Tako i jutros pa sam odlucio obrisati igru i opet instalirati. Sad kad sam uvalio cd i krenu instalaciju pise Updatingsetup files proslo je malo sredinu i opet se ne mice jel to treba dugo cekat ili ima neki problem pri instalaciji i pokretanju molim pomoc.

0 0 hvala 0
13 godina
Vash kaže...

Ne znam koji pacijent ide igrati HC sa trenutnim stanjem servera.

Mene je već tolko puta izbacilo, ili ubilo zbog lagga u zadnjih tjedan dana da sam spušio najamnje 50k zlata na popravke zbog lagg related smrti.

Iskreno, igram vec duze vremena HC i to je jos wireless (2 MBps brzina veze) i nikad niti jedan problem...

Igrajuci poslije HC obicni softcore Diablo mi je kao prešećerena limunada....

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Imam pitanje za one koji prete patch 1.0.5. Da li stvari koje padnu kod testiranja možeš prodavati na AH, ili je AH nedostupan kod ovog testiranja? Zanima me da vidim da li mi se isplati prijaviti za test.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

kad izalzi peč? da znam završit inferno dok je war cry još dobar

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Iskreno, igram vec duze vremena HC i to je jos wireless (2 MBps brzina veze) i nikad niti jedan problem...

Blago tebi.

Samo me zanima kako ćeš reagirat kada ti jednom zalega na infernu, a lag od jedne sekunde je tamo dovoljan da izgineš.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 16:01 (Vash).
15 godina
Vash kaže...
Leopold_IV kaže...

Blago tebi.

Samo me zanima kako ćeš reagirat kada ti jednom zalega na infernu, a lag od jedne sekunde je tamo dovoljan da izgineš.

Puno si rekao sekunda, dovoljan je trenutak da nemaš kontrolu nad characterom i doviđenja si.

12 godina
protjeran
Vash kaže...
Leopold_IV kaže...

Blago tebi.

To sam ja stoputa rekao nekim frendovima. Zaista glup način da izgubiš sate i sate truda u dijeliću sekunde zbog konekcije/nestanka struje/BSODa. Druga je stvar kad svojom krivnjom ckrneš.

15 godina
neaktivan
Vash kaže...
Leopold_IV kaže...

Blago tebi.

rekcija ocekivana: STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MA JE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBENTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII INTERNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET I SVEEEEEEEEE STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

i jos toga. 

13 godina
Diablo 3

Ma zato i pitam, ukoliko zašteka da li se sa ALT + F4 moze bezbolno pobjeci iz igre bez ikakvih sankcija?

Je li iko probao?

0 0 hvala 0
15 godina
buterino kaže...
Vash kaže...
Leopold_IV kaže...

Blago tebi.

rekcija ocekivana: STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MA JE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBENTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII INTERNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET I SVEEEEEEEEE STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

i jos toga. 

tako malo? Pa ja bi bacio laptop kroz prozor, zatvoreni.

16 godina
Diablo 3

Prolazim nightmare težinu i rekao idem probat secret lvl (whymshire?). Potrošim 200k za upgradeat staff of hearding na nightmare težinu i od legendarnih stvari dobijem jedino Horadric hamburger!?

Koliko bih za to mogao dobit?

Dali sam potrošio većinu svoje love uzalud? I dali se nekome taj secret lvl isplatio?

http://diablo.wikia.com/wiki/Horadric_Hamburger

Sad sam skužio da se to može sad ić više puta tako da i ima nekog smisla... Slijedeći put dobio neki legendary nož (spectrum)- jadan, al ajde.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 20:44 (Dala).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
buterino kaže...
Vash kaže...
Leopold_IV kaže...

Blago tebi.

i jos toga. 

tako malo? Pa ja bi bacio laptop kroz prozor, zatvoreni.

Bolje otvoreni raspašće se u više dijelova..........ah, samo malo, zatvoreni prozor ili laptop? XD

15 godina
Diablo 3

Taj pony level je gubitak vremena, eventualno je ok na infernu za slučajno neki drop, inače je bezezez

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Igra kupljena :D

Prešao Diabla na normalnoj razini s Wizardom ;)
Level 29

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Imam pitanje za one koji prete patch 1.0.5. Da li stvari koje padnu kod testiranja možeš prodavati na AH, ili je AH nedostupan kod ovog testiranja? Zanima me da vidim da li mi se isplati prijaviti za test.

pobogu, zasto bi nesto prodavao u TESTNOM okruzenju koje je privremeno. Nema veze izmedu lika na PTR i Regularnom serveru.....mos samo iskopirat lika s REgularnog na TEST.....i sve sto napravis na TEST-u ostaje na TESTnom serveru.....

fila2208 kaže...

War Cry i dalje radi i jos je dobar i neces ga trebat koristit do MP (monster Power) =5+

Toliko je lagano sad.....i loot je jako dobar.....jest da i dalje padaju sub 200DPS weaponi al su rollovi statova hebeni.....i to gotovo na svakom ilvl63 ima 1 ili 2 stata preko 150+, i padaju ko kokice.....

15 godina
Test user kaže...
formula1live kaže...

pobogu, zasto bi nesto prodavao u TESTNOM okruzenju koje je privremeno. Nema veze izmedu lika na PTR i Regularnom serveru.....mos samo iskopirat lika s REgularnog na TEST.....i sve sto napravis na TEST-u ostaje na TESTnom serveru.....

fila2208 kaže...

War Cry i dalje radi i jos je dobar i neces ga trebat koristit do MP (monster Power) =5+

Toliko je lagano sad.....i loot je jako dobar.....jest da i dalje padaju sub 200DPS weaponi al su rollovi statova hebeni.....i to gotovo na svakom ilvl63 ima 1 ili 2 stata preko 150+, i padaju ko kokice.....

Kakav monster power? Sad se sjetih, znam što je to, ti si u testnoj grupi za patch jel? Pričaj nam što još ima, kako je?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 10:46 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene zanima kako će točno taj MP djelovati.

Tj. kad dođe patch ako ništa ne diraš da li će ti težina igre biti kao i do sada, ili će automatski biti postavljeno na tipa 0 pa ćeš morati mijenjati vrijednost da dođeš do sadašnje težine.

I koji setting bi odgovarao sadašnjoj težini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako neuključiš monster power u opcijama sve će ostati kao do sada. Kolko sam uspio shvatiti od likova koji su igrali PTR čim staviš monster power svi mobovi postaju lvl63 i u svim actovima šansa za drop lvl63 itema je jednaka sadašnjem actu3 i 4.

Priča se da MP3 ili 4 bi odgovarao sadašnjoj težini, dok neki spominju čak i 5.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice