Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
zagid3 kaže...

Pogledajte sta mi lik crafto za 440k i materijal ... kontam za shield bar preko 10mil sigurno da cu dobit

Ma nema teorije, block mu je nizak, kao i crit chance a ni ostali statsi nisu bogzna šta

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Moze pomoc posto se pokusavam prebaciti na tornado build

Uglavnom ginem kao lud

Faramam act 3 i sa tank barbom mogu bez problema ali mi je presporo

sta da mjenjam za tornado

ukljucen W cry

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 18:51 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E hvala ti puno na ovome. Znači to je legalo odobreno do blizzarda da ne dobijem ban zbog toga ili nesto. jer i vi ovdje to koristite?

13 godina
odjavljen
Zokz kaže...

E hvala ti puno na ovome. Znači to je legalo odobreno do blizzarda da ne dobijem ban zbog toga ili nesto. jer i vi ovdje to koristite?

Da ja ga koristim od kad sam kupio Diablo.

Imam pitanje:

Da li MF utjeće na craftane iteme sad nakon patch?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel moze procijena otprilike vidim da ima svakakvih cijena.

0 0 hvala 0
15 godina
Kralj Situacije kaže...
zagid3 kaže...

Pogledajte sta mi lik crafto za 440k i materijal ... kontam za shield bar preko 10mil sigurno da cu dobit

Ma nema teorije, block mu je nizak, kao i crit chance a ni ostali statsi nisu bogzna šta

block je ok sa još helmom ubaciš i fino ga digneš ali ovaj ima i crit

može li ovaj koji craftao kod lika reći ko je to i ja bi nešto craftao

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
double post sry
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:39 (fila2208).
13 godina
neaktivan

@toshak

statsi su ti dobri jedino trebas povecat malo LoH bar na 1600 i vise ako je moguce ja sam na 1800 i ne mislim ga vise dizat jedino sto me ubije su fallen maniaci ako sam neoprezan :D

Auu sad kad malo bolje pogledam mozda jos armora da nabacis ,dal ti enchantress ima 15% armor buff?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:52 (Edarann).
15 godina
XYomegaYX kaže...

Eto ako ima neko zainteresiran za kupnju, lvl 60 barb i wiz, oko 33 monk i sitno nesto dh i wd, imate PP.

Itko?

13 godina
neaktivan
Toca kaže...

Jel moze procijena otprilike vidim da ima svakakvih cijena.

Prodaj za eure, ak mozes kontam si da mozes dobit dobre pare pogledaj an Ah koje su cijene , kreni skupo uvijek mozes snizit

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
zagid3 kaže...

http://www.twitch.tv/gemini__    poslje runa svakog crafta

15 godina
toshak kaže...

Moze pomoc posto se pokusavam prebaciti na tornado build

Uglavnom ginem kao lud

Faramam act 3 i sa tank barbom mogu bez problema ali mi je presporo

sta da mjenjam za tornado

ukljucen W cry

Mislim da ti treba vježbe, statsi su ti i više nego dobri da build funkcionira.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671

moj barb, preslab za act2 INFERNO,sto da mjenjam?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 21:15 (mArkoman).

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

ACT 3 inferno. Ne mogu sa buildom prije postanim. Nikako da prezivim ako me ulove. A ne mogu nista posteno naci na AH.u a para nemam. IMam oko 300k. Slabo zaradujem. Slabi itemi padaju. Ne znam kako da lovu zaradim da se opremim jace. Samo mogu igrat vise, nista vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
zagid3 kaže...

Neznam baš, ima takvih koliko ja znam sa blockom od 32 % tak da.....

15 godina
mArkoman kaže...

stavi umjesto cleave ignore pain sa lohom i kupi mač sa 700+ loha te na prstenje stavi +200loha svaki

13 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

Dodaj me dat cu ti ja sholdere,belt,gace i wep sa Loh + socket . Edarann#2623

13 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

umjesto cleavea stavi furious charcge sa dreadnoughtom, umjesto battle rage stavi ignore pain

vidim da za pasiv imas weapons master to je super ako imas sjekiru a ako imas nest drugo ruthles je bolji

i nabavi mal loh-a ako budes nabavio oko 1000 sa tvojim damageom nebi trebo imat problema

i life malo digni bar 40k

i jos nest meni se earthquake puno bolji pokazo od WotB-a jer radi stetu na vise njih od jednom

dodaj me ak te jos nest zanima JETHRO#2200

13 godina
neaktivan

E hvala puno. e ovako imam sad par pitanja znaci instaliro sam na komp taj program za autoentifikator. I napravio tamo u tom programu autoentifikator i on mi izbaci ovako SERIAL : ID-3496-4583-7345 i ispod toga RESTORE CODE : KN73PCE6RL. i sada me zanima sta upisujem tamo na accountu nakon sto sam potvrdio mailom da zelim autoentifikator znaci pise mi ovako da upisem 10-DIGIT SERIAL NUMBER koji je to, i ispod toga mi pise AUTENTIFICATOR CODE i sta da tu upisem. (tu stane nesto od 6 znamenki).

Eto nadam se da sam dobro objasnio nekontam sta gdje treba upisat da se potvrdi autoentifikator na svom accountu. Naravno to nisu ti brojevi i slova sto sam dobio to sam samo dao za primjer koliko ih ima da se lakse prisjetite kako se to radi. unaprijed puno hvala.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

E evo shvatio sam kako narediti ovaj autoentifikator. tako da. puno hvala još jednom na autoentifikatoru. I ako netko treba nekakvu pomoć u diablu nek se javi.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Napokon nešto nade. Može price check? hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ostali statsi su super, ali 0 dexa..

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
puma_vkci kaže...
fila2208 kaže...

Ostali statsi su super, ali 0 dexa..

Misliš da ne znam, zato sam i napisao malo nade.

Šta sad da radim da ga vendoriram. Yebiga možda dobijem nešto za to, ne možeš uvijek dobiti sve statse koji ti trebaju.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

stavi ga od 2-5 mil mozda ga netko kupi eventualno zbog LoHa,ni slucajno vendorirat legendary ako nis bar ga pokloni nekom :D

15 godina
Diablo 3

Nisam puko vendorirat, zasad se buraz zeza snjim na wizu. Iće će tako od 2-10 milja jer sam gledao ah, i lošiji su skuplji od moga.

Nije loš, ali bad roll svakako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zokz kaže...

E evo shvatio sam kako narediti ovaj autoentifikator. tako da. puno hvala još jednom na autoentifikatoru. I ako netko treba nekakvu pomoć u diablu nek se javi.

LOL :)

14 godina
neaktivan
Zokz kaže...

E hvala puno. e ovako imam sad par pitanja znaci instaliro sam na komp taj program za autoentifikator. I napravio tamo u tom programu autoentifikator i on mi izbaci ovako SERIAL : ID-3496-4583-7345 i ispod toga RESTORE CODE : KN73PCE6RL. i sada me zanima sta upisujem tamo na accountu nakon sto sam potvrdio mailom da zelim autoentifikator znaci pise mi ovako da upisem 10-DIGIT SERIAL NUMBER koji je to, i ispod toga mi pise AUTENTIFICATOR CODE i sta da tu upisem. (tu stane nesto od 6 znamenki).

Eto nadam se da sam dobro objasnio nekontam sta gdje treba upisat da se potvrdi autoentifikator na svom accountu. Naravno to nisu ti brojevi i slova sto sam dobio to sam samo dao za primjer koliko ih ima da se lakse prisjetite kako se to radi. unaprijed puno hvala.

10digi ti je serijski broj autenticatora, a 6 znamenki ti je šifra koju svaki put izbaci prije novog logiranja, dakle izađeš van i opet uđeš unutra samo svaki put radi sigurnosti on promjeni tih 6brojeva koje ti moraš upisat. ja isto imam ga, nadam se da će izdržat koju godinu da mu neće riknut baterija pa da moram novi naručivat jer nisu baš jeftini u hr.

AMD Phenom II x 6 1090T
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Napokon se i meni posrećilo :D E sad, pošto je ovaj moj ljepotan jedini koji ima LoH i Crit dmg ( nemogu naći nijedan na AH), neznam za koliko da ga prodam, pa bih molio za pomoć :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

Napokon se i meni posrećilo :D E sad, pošto je ovaj moj ljepotan jedini koji ima LoH i Crit dmg ( nemogu naći nijedan na AH), neznam za koliko da ga prodam, pa bih molio za pomoć :P

Nema socket i mali je LoH nevjerujem da mozes puno dobit ako ista ... mozda ekipa da bolji odgovor =)

16 godina
neaktivan
Edarann kaže...
KaMiKaZa kaže...

Nema socket i mali je LoH nevjerujem da mozes puno dobit ako ista ... mozda ekipa da bolji odgovor =)

Hmm vidio sam takve sa 800 dpsa, manje LoH-a i bez crita da se prodaju po 3-5 mil, pa ono, nadao sam se da mogu utopit nekih 7-10 milja :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice