Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.546.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Okica4Ever kaže...

Samo da javim da RMAH cvijeta. Prodo 100m golda za 100eura u 5 sec. A jos mi ostalo 100m.

Sad pa samo farmanje farmanje i farmanje

Zajebavaš! Nemoguće, pa ljudi (ja uključen) koliko god jeftino stavio i koliko god dugo prodavao nemogu ni milijun proodat zbog glupih kineza jer je queqe ogrooooman, kako je to tebi uspjelo?

13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Okica4Ever kaže...

Samo da javim da RMAH cvijeta. Prodo 100m golda za 100eura u 5 sec. A jos mi ostalo 100m.

Zajebavaš! Nemoguće, pa ljudi (ja uključen) koliko god jeftino stavio i koliko god dugo prodavao nemogu ni milijun proodat zbog glupih kineza jer je queqe ogrooooman, kako je to tebi uspjelo?

Neznam ni sam stavio 5 puta po 20m i kako sam stavljao tako se prodavalo. Stavio sam prvo 1.10 i onda dalje 1 e.

15 godina
Kralj Situacije kaže...
Okica4Ever kaže...

kakvi kinezi?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
Okica4Ever kaže...

kakvi kinezi?

Pa oni što pokupuju stotine kopija igara, stave botove da farmaju i prodaju milijarde, tj već imali spremne milijarde kad je došao RMAH

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
Okica4Ever kaže...

kakvi kinezi?

13 godina
Diablo 3

Ja ne znam koju vi igru igrate :D Meni niti legendary pada, rijetko kad padne rare item. I to na 5 NV. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ja ne znam koju vi igru igrate :D Meni niti legendary pada, rijetko kad padne rare item. I to na 5 NV. 

Rare itemi su toliko česti da ih je teško uopće nazvati rijetkima. Samo šteta što je većina smeće, pa ti na isto dođe dali plavi, žuti ili bijeli. Sve ide vendoru.

12 godina
protjeran
Zonitron kaže...
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
Okica4Ever kaže...

kakvi kinezi?

Da, taj sam video i ja gledao

15 godina
neaktivan
Diablo 3

(pošto ne znam slike stavit ajd ovako onda)

koliko bih mogao dobiti za ovaj amulet... na ah ne postoji ovakav amulet, slabiji od njega koštaju 35-60 milijuna buyout... al ne znam jel se mogu prodati statsi:

33 maximum dmg

82 inteligence

125 vitality

7% atck speed

crit hit chance 63%

43%psyhical ress

stavio sam bid 15 milijuna a buyout 30    jel to prevše/premalo realno?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
domac1986 kaže...

koliko bih mogao dobiti za ovaj amulet... na ah ne postoji ovakav amulet, slabiji od njega koštaju 35-60 milijuna buyout... al ne znam jel se mogu prodati statsi:

33 maximum dmg

82 inteligence

125 vitality

7% atck speed

crit hit chance 63%

43%psyhical ress

Vjerojatno je 63% crit dmg, a ne chance {#}. Teško je reći. Možda netko naleti ko ima viška para pa će kupiti. Niš te ne košta da par dana ostane tak cijena, pa onda postepeno spuštaj.

14 godina
protjeran
Diablo 3

ova igra je ko lutrija neko ima sreče neko nema ...ne zmislim se kad mi je zadnji put nekaj dropalo da vredi sve ode kod vendora ....  Okica imaš sreče počni lutriju igrat možda dobiš nekaj ;):)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

Meni je dropao amulet sa 110 str, 297 int, 64 % crit hit dmg, i nekih 4000 health globes........

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
domac1986 kaže...

33 maximum dmg

82 inteligence

125 vitality

7% atck speed

crit hit chance 63%

43%psyhical ress

Vjerojatno je 63% crit dmg, a ne chance {#}. Teško je reći. Možda netko naleti ko ima viška para pa će kupiti. Niš te ne košta da par dana ostane tak cijena, pa onda postepeno spuštaj.

Eh da je chance bio bi najbogatiji čovjek na svijetu u Diablu hehe

17 godina
Diablo 3

...jucer u roku od pola sata pala dva ajtema, act1 i act 2 nisu nekaj al covjeka veseli {#}

shield shield
bracers bracers
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima tu ko da igra act2/3 prek nekog voipa? moji si quitali a neda mi se sam,a public games su katastrofa

medo#2435

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 11:43 (medo36).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
wiz4rd kaže...

...jucer u roku od pola sata pala dva ajtema, act1 i act 2 nisu nekaj al covjeka veseli {#}

Pa solidni su, pogotovo bracersi

13 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima farmanje act 1-3 dodajte me, igram DH.  xIgGyx#2107

15 godina
neaktivan
Diablo 3

sry... crit dmg je... nema crit chance neko ias

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

sry nema crit chance nego crit dmg.... umjesto crit chance ima ias

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dropnulo liku iz moje grupe, a meni s 264% MF gearom ne dropa 2 usrana rare. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

Ev sad instaliram ponovno Diabla i već 15 minuta neće da se makne sa 0 % installing, jel imao tko takav problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto i meni prvi poslje patcha.

222 MF

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 2:04 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

12-i level paragona i nema legendary itema za mene, a od stotine itema koje sam našao vrijede samo 2 {#}

12 godina
protjeran
toshak kaže...

Eto i meni prvi poslje patcha.

222 MF

Ma magif find  nema veze sa vezom, pa vidio sam desetke likova koji su nosili MF opremu pa dobivali 10 puta lošije iteme od ovih koji su imali samo valore

17 godina
neaktivan
Diablo 3

MF je samo bitan za količinu itema, ne za kvalitetu

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dr.Malenica kaže...

MF je samo bitan za količinu itema, ne za kvalitetu

Upravo suprotno, totalno suprotno, MF postotak povećava  kvalitetu itema, znači ako je nešta npr lvl 58, ovisi o MF % on će ti povećati recimo tu kvalitetu na lvl 60 npr, bar bi tako trebalo biti

15 godina
Diablo 3

ne kolega Malenica, u maloj ste zabludi...

MF je bitan za kvalitetu itema a 5NV daje samo određeni minimum rare itema ,

odnosno 2 pa na više.sve ostalo je čista sreća ili dobar roll.

bilo je već tona rasprava na Blizz forumima ,i sami su potvrdili...

edit : prestigli me :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 10:10 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Hmmm, a ocito sam malo zaostao s informacijama.

Thx za info :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Krivo je da MF utječe na lvl itema. On je određen po Actu i MF nema veza sa njim, samo kvaliteta itema koji ti padne. Bilo je rasprave o tome tu na forumu i imaš na Diablovoj stranici točan opis kako se određuju drop predmeta ovisno o MF-u.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko sam ja informiran, MF povećava šansu za broj affiksa na itemu, a ne poveća item lvl, te također povećava broj itema koji dropaju ( bar se meni tako čini, a možda i nije jer ne pratim baš bijele iteme koji padaju kad nemam MF-a ).

Evo dobio sam prvi post-patch legendary, Hellrack, nažalost, to nije baš neki crossbow pa je ošo za 100k :/.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice