Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ne kaže se uzalud, strpljen spašen.

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
RE: Diablo 3

gdje se može najlakše skinuti igra diablo ali bez torneta

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa meni su melee klase uvijek bile vrh kod ovakvih igara. Nema ništa zabavnije nego kad navučeš hrpu mobova na sebe i samo satireš.

Jedino jbg što baš i nije zabavno ubijati neke elite u D3 ako si melee. Ispravak, nije ih zabavno ubijati niti s jednom klasom, jedino što je rangedu lakše jer moš kajtat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 14:03 (gringo88).

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je barbarian bez premca najbolji izbor za igranje d3, tek onda ide monk, dh, wizard, witch doctor. tim redom, a moram priznat da sam očekivao da će bit lakše s WD. al evo kažu da će s ovim 1.0.4 pathcem popravit upravo te neke nedostatke, baš me zanima kako će to u praksi izgledat, na papiru je odlično.

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

to sutra dolazi? perfect gift for my birthday :)))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

Fila onda častiš sutra? Ja oću jedan dobar sword. {#}

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj, vezano uz Paragon par postova gore...

Neko se žalio na to da je bacio novce na MF gear...

Nije tocno, najme, odmah smatras da ces zgrindat do lvl 100...

za 1 level ti je potrebno kao od 59-do 60-og, no stvar je u tome da od levela 61 do 62 ce ti tebat mozda i duplo vise i tako svaki level bar duplo vise, da i dosao do Paragona 100 ce ti trebat koja godina(naravno ima pacjenata koji ce to postic za par mjeseci, najvjerovatnije koreanci), tako da se ne brini, MF gear ce postupno kroz bar 1 godinu gubit na vrijednosti, a to ti je dovoljno vremena da ju utopiš 5 puta...

A i kad svi budu lvl 100(2017-te), izbacit ce oni nesto u nekom patchu di ce se opet dic vrijednost MFa...

Tako da nece past cijena  ne brini...

Nego, ja imam jedan drugi problem, najme , smatram da je GF totalno skrešan... Imam bez NV skoro 300% i na Infernu mi padaju po 1000-2000 g, al gledam sve skupa, ono pada itema , potiona, tome of secreta,health globeova etc, al jako rijetko goldi...

Mislim, kad padne, padne hrpa, al kad se sve uzme u obzir isti djava, jel mi recimo s drugim likom padnu 3-4 hrpice po od 50 do 1500max skoro svugdje, na svakom monsteru, kovcegu etc.. No kad idem grindat gold, 20 monstera ubijem i onda pljusne 1 hrpa...a sve puno smeca..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Diablo 3

Ako netko zeli kupiti battlenet account sa Diablom (digital version) javite se na pm. Ima sigurno par milijuna na HC stashu (sto je 2-3x puta tolko ako se prebaci u SC), i hrpa itema na mule likovima za koje se moze dobiti hrpa para.. SC lik je na Hellu, HC stash krcat sa itemima ali mi se sad neda racunati koliko milijuna vrijede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Svi farmaju kao ludi. E sad je pravo vrijeme prodati sav brimstone i gemove jer su cijene jako porasle.

0 0 hvala 0
15 godina

ja jos ne mogu uc u igru :(

stalno mi, na loginu, izbacuje poruku da postoji updejt te da ce se igra ugasiti i updejtati, pa da cu tek onda moc igrat.

a vec je updejtana

jel jos netko ima slican problem?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Najvjerojatnije si skinuo US klijent i sa njime instaliro igru. Ako je tako onda nečeš moći pristupiti igri sutra do 15 sati kada bi europski serveri trebali biti updatani i u pogonu.

1 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Najvjerojatnije si skinuo US klijent i sa njime instaliro igru. Ako je tako onda nečeš moći pristupiti igri sutra do 15 sati kada bi europski serveri trebali biti updatani i u pogonu.

i koje je rijesenje? 

koji klijent trebam skinut?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa europski, ali mislim da moraš reinstalirati igru sa njime, znači skinuti cijelu igru i instalirati. Za reinstalaciju nisam siguran.

0 0 hvala 0
14 godina
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

Ma može kralju, a za sve besplatini potioni i pijemo do zore :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

Ma može kralju, a za sve besplatini potioni i pijemo do zore :)

Hehe, ako se djele swordowi i ja se javljam :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
Diablo 3

Dal nebi meni vi trebali darovat pošto mi je brzdej? :()))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma neeeeeeeeeeee :))))))))))))

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pogledajte kako 1.0.4 izgleda

http://www.twitch.tv/nl_kripp

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

Reinstalirao sam večeras Windowse iz 32 bitnih u 64 bitne, i instalirao Diabla ali nikako nemogu ga pokirenuti

stisnem u launcheru play ali ne uđe u igru, ja ponovno on napiše da Diablo 3 allready running a nigdje ga nema, ni u task manageru. Evo na slici je sve što nalazim u task manageru o Diablu, pod tabom Applications ga uopće nema

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 0:35 (Kralj Situacije).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

provaj ga završiti tu u procesima pa ga onda provaj pokreniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dRoID kaže...

provaj ga završiti tu u procesima pa ga onda provaj pokreniti

Jesi ti mozda reper iz postolar tripper-a!? {#}

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 9:36 (wiz4rd).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

neznam jel netko probao otic na US servere i pogledat AH....

pa ovo je strasno kakvi weaponi!!!! ono, 2handeri s 1500+ dps-a i slicno....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

nema potrebe previše kenjat po blizardu, moglo se odmah znat da će ispravit sve greške koje su napravili. valjda će sad malo manje ljudi seruckat o lošem dropu i tome slično, većinu stvari će ispravit i poboljšat, pa igra nije ni pola godine u pogonu. samo strpljenja, i sve će doći na svoje.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

nema potrebe previše kenjat po blizardu, moglo se odmah znat da će ispravit sve greške koje su napravili. valjda će sad malo manje ljudi seruckat o lošem dropu i tome slično, većinu stvari će ispravit i poboljšat, pa igra nije ni pola godine u pogonu. samo strpljenja, i sve će doći na svoje.

Nakon izjava o Hitleru,ubijanju 4-5 milijardi ljudi, te da je sve s Diablom 3 uredu i kako je igra super jer si ti to vidia u prijatelja dok je igra, mislim da te niko u ovoj temi ne shvaca ozbiljno.

Tako "Dobri" Andjelu mogao bi ti manje seruckat i prestat trollat temu i ljude koji su zapravo igrali/igraju igru.

A sta se patcha tice,stvarno se nadam da ce kroz sljedecih godinu dana dovest igru u red. Jer hebi ga 4+ godine nisu bile dovoljne /sarcasm off

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 11:17 (Ashelor).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Patch je proradio za one koji neznaju.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

pa najlakše na službenoj stranici, meni je skidalo konstantno maksimalnom mogućom brzinom (za jedno 3 sata se sve skinulo).

15 godina
neaktivan
Koliko je patch velik?
Samobor je lepa varoš :))
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakvi su dojmovi? Ideja za barbarian build?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cca 20 mb ako se dobro sjecam

17 godina

Napravio 1. paragon level sa monkom. Act 1. inferno od pocetka do malo iza skeleton kinga. Treba 7200000 a za sljedeci level 8640000 poena. Znaci raste stopom od 20%. Nece biti bas lako doci do 100. levela.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice