Evo sa moje strane je to totalno nepotrebno u ovome trenutku. Ne radim swap,imam barba i dh s kojima farmam act 1 posto mi je on nekako najisplativiji. S oba karaktera sa nv imam oko 250-270 mf, a to znaci da mi uopce nije potrebno swapanje.
Kao drugu stvar nemam nikakav stvaran faktor, je da dobijam malo vise rare itema, no legendary i set banana. I vecinom ti rare su u banani koje mogu si okacit na guzicu i plesat s njim u tristramu. I onako me vise boli glava od farmanja bez nekih pretjeranih ok dropova. Jako slabo se vidi pomak. Nisam ni negi kriticar zestoki a ni fanboy, ali mnogi s kojima igram su odustali nakon nekog vremena bas zbog toga sto igra ne nagradjuje dovoljno. Kao sto to jako dobro radi npr torchlight.
Imaju oni dosta stvari koje su trebali doraditi,ali ih ocito to ne zanima previse. Da ne nabrajam sad dva dana,vecina zna zasto je d2 imao puni duzi vjek igrivosti i zabave.
Trece volio bih osobno vidjeti opciju da su odvojili rmah i ah. Npr bilo je ideja u pocetku da se odvoji sistem dropova, no ocito im to nije odgovaralo. No svaka dobra firma ima svoj pocetak kraja. Prvo ovoliko rada na d3 i onda ovakvo nesto, cisto sumnjam da su radili toliko na igri koliko se hvale. Jos malo pa gw2, tu ce imati dobar odljev ljudi te se nadam da ce malo promjeniti politiku firme. Te uskoro dolazi torchlight koji jedva cekam, takoder tu ce odredeni dio se prebaciti posto je d2 prakticki mrtav ali i tehnoloski zastario.
Tako da dajem jos rok mjesec dva,ako do onda nista ne srede igre ce se vecina sjecati kao jedan od vecih promasaja blizzarda.
Zanimljivo je da je onaj kreativni glavni dio koji je radio na d1 otisao u arenanet i runic games. Koja ironija

Samobor je lepa varoš :))