Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

bok gameri,

molim pomoć. na njuskalu se na linku http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-pc-igra-akcija-oglas-5322968 prodaje D3 za 199 kn. Jel netko naručio od tog lika i jeli to patka ili je prava stvar? Pitam zato jer mi je cijena malo sumnjiva.

tx!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
lkomarci kaže...

bok gameri,

molim pomoć. na njuskalu se na linku http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-pc-igra-akcija-oglas-5322968 prodaje D3 za 199 kn. Jel netko naručio od tog lika i jeli to patka ili je prava stvar? Pitam zato jer mi je cijena malo sumnjiva.

tx!

Patka.

Peace!
16 godina
odjavljen
lkomarci kaže...

bok gameri,

tx!

Mislim da se o tocno tome oglasu vec raspravljalo na bug forumu. Mozda cak i na ovoj temi...

Sto se D3 tice, odoh se malo 'odmoriti' uz barbara. {#}

17 godina
neaktivan

Vjerovatno ruska verzija, pa daje po nižoj cijeni. 

A nekako nemam povjerenja u čovjeka koji prodaje "igrice" XD

13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
lkomarci kaže...

bok gameri,

tx!

Patka.

oh maaaaan...a paket čeka na pošti. shiiiieeeet a baš sam se nadao da ću dobiti bolji odgovor, trebao sam pitati prije naručivanja.

tx na odgovoru

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kupuj uvijek od starijih clanova foruma(ovdje na Bug Forumu), ako vec kupujes, osobno izbjegavam njuskalo, losa iskustva, meni je ovo cetvrti diablo3 acc od 17.05. Prvi sam kupio u infomarku, prodao, izgubio 70kn na njemu, drugi sam kupio preko pceksperta, prodao, zaradio 60 kn na njemu (u minusu znaci 10kn ukupno) igram treci acc Diablo 3, isto preko pcekspert foruma kupio (350kn platio, strasno malo, znam) ali s wow i starcraft2 na jednom battlenet acc, Eu verzija naravno,imam i jedan Diablo 3 Ruska verzija (uzeo zato jer je bilo stvarno jeftino cca 190kn), taj mi trenutno stoji i na njemu se slabo igram zadnja tri dana.

Uglavnom ,nema zurbe, i kupujte od provjerenih clanova na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ha dobro, barem će mali šupaklija popušit koju deseticu na poštarini prije no što popuši jupiterovu kitu. hvala svima na infou

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodajem Diablo 3 Starter Edition (Guest Pass) / 20 kn komad, dobivene od g2playa.
Ako je netko zainteresiran, neka mi se ja vi u privatne poruke...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 21:59 (rebelsy).

0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

jel mi može neko objasnit,došao sam sa barbarom do 60 lvl i više ne dobivam XP,ona crta ne napreduje stoji ustvari nema je.jel 60 lvl zadnji ili šta ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dr Phill kaže...

jel mi može neko objasnit,došao sam sa barbarom do 60 lvl i više ne dobivam XP,ona crta ne napreduje stoji ustvari nema je.jel 60 lvl zadnji ili šta ??

Lvl 60 je max level za sada.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala na informaciji već sam se prepo da su mi kinezi ušli u komp :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Pa dobro kakvog bi to trebao imati lika za act2? Igram s monkom, imam 35k dps(i to bez skillova), 6k armora i 700 res to all, i opet trčim ko pussy kada sretnem elites jer nemam nikakve šanse u izravnom kontaktu.LOL. ...a ova druga "kite" taktika mi je iznimno dosadna. Očito da moram kupiti neki item od 150 mil.
what goes around comes around
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Pa dobro kakvog bi to trebao imati lika za act2? Igram s monkom, imam 35k dps(i to bez skillova), 6k armora i 700 res to all, i opet trčim ko pussy kada sretnem elites jer nemam nikakve šanse u izravnom kontaktu.LOL. ...a ova druga "kite" taktika mi je iznimno dosadna. Očito da moram kupiti neki item od 150 mil.

Ja neznam jel se ekipa po drugim forumima zajebava ali oni tvrde da im je inferno ok težine i prelaze ga s statsima mnogo manjim od naših.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sa 17k dps uspijevam act II nekako, evo jutros maghdu iz starta roknuo u 4 sata....pogledaj malo i buildove na netu, meni je puno pomoglo iako sam ih modificira jer igram hit&run

i neočekuj da ćeš baš sve elite packove uspijeti, ali s tolikim dpsom bi trebao. pazi monk nije barb gdje ideš samo direkt konflikt...

ili probaj kao svi weapon+shield...a vidim da imaš jebački weapon tako da samo još shield nabavi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 21:55 (Thog).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Kojeg vraga ste me napali? Mozete mi bar objasniti sto nije uredu.. jel da djelim te keyeve besplatno ili?
Ja nemam pojma o cemu se radi, dobio sam keyeve od g2playa u zamjenu za nesto drugo... kod njih keyevi ti kostaju 30kn.... 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

a j..... sad ste rebelsya otjerali, a baš sam mislio uzet starter za 20kn :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
rebelsy kaže...
rebelsy kaže...

Kojeg vraga ste me napali? Mozete mi bar objasniti sto nije uredu.. jel da djelim te keyeve besplatno ili?
Ja nemam pojma o cemu se radi, dobio sam keyeve od g2playa u zamjenu za nesto drugo... kod njih keyevi ti kostaju 30kn.... 

Tvoji kljucevi, tvoje pravo da radis s njima sto zelis. Ja sam svoja dva koja sam dobio uz box verziju dao besplatno tu na forumu.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Tvoji kljucevi, tvoje pravo da radis s njima sto zelis. Ja sam svoja dva koja sam dobio uz box verziju dao besplatno tu na forumu.

Pa jel nisam vec dovoljno toga podjelio s ovim forumom? Ima moja tema za besplatne org. kljuceve za neke igre, koju sam podjelio sa svima ... jedan key (dark messiah) se moze i na steamu aktivirati, ostali mogu otkljucati neke druge/skuplje igre na GFWL-u (meni ni iz djepa ni u djep) ...
Podjelio sam prije par dana humble bundle (kojeg sam platio svojim novcem) ...

Ovo sam danas dobio besplatno od njih kao poklon za nesto sto sam njima ucinio, ne imajuci pojma o cemu se radi kod njih sam pogledao koliko ti passovi kostaju (30kn) i prva zamisao mi je bila da zaradim pisljivih 100kn na njima jer mi je sad svaka kuna bitna (sljedeci tjedan najvjerovatnije idem u Spanjolsku)..

Ali zanimljivo je kad ja nesto trebam onda nista, u par navrata sam pitao u CS:GO temi jel ima ko BETA, pazi BETA kljuc da mi pokloni da probam odigrati... i evo danas se tek smilovao vgetik (hvala jos jednom) ...

Bilo je likova koji su prije mjesec-dva te kljuceve prodavali isto za neke pare...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 22:42 (rebelsy).
14 godina
rebelsy kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Pa jel nisam vec dovoljno toga podjelio s ovim forumom? Ima moja tema za besplatne org. kljuceve za neke igre, koju sam podjelio sa svima ... jedan key (dark messiah) se moze i na steamu aktivirati, ostali mogu otkljucati neke druge/skuplje igre na GFWL-u (meni ni iz djepa ni u djep) ...

Ovo sam danas dobio besplatno od njih kao poklon za nesto sto sam njima ucinio, ne imajuci pojma o cemu se radi kod njih sam pogledao koliko ti passovi kostaju (30kn) i prva zamisao mi je bila da zaradim pisljivih 100kn na njima jer mi je sad svaka kuna bitna (sljedeci tjedan najvjerovatnije idem u Spanjolsku)..

Aj ne sheri, nisi ti nista podijelo nego je decko iz Arma 2 teme podijelio tu stranicu i ti si samo copy-paste napravio i primio sve zasluge.

Daj molim te kakav moras biti da dajes gues pass (starter edition) za 20 kuna? to se dobije besplatno uz box i dijeli se po forumu, ako ne vjerujes odi vidit u diablo 3 gues pass temu.

Peace!
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Aj ne sheri, nisi ti nista podijelo nego je decko iz Arma 2 teme podijelio tu stranicu i ti si samo copy-paste napravio i primio sve zasluge.

Daj molim te kakav moras biti da dajes gues pass (starter edition) za 20 kuna? to se dobije besplatno uz box i dijeli se po forumu, ako ne vjerujes odi vidit u diablo 3 gues pass temu.

Primio sam njegove zasluge? Tamo pise koliko se ja sjecam "-klikni ovdje- (vodi na njegov post) Njemu se najvise zahvalite"

14 godina
rebelsy kaže...
XVII Mini kaže...

Primio sam njegove zasluge? Tamo pise koliko se ja sjecam "-klikni ovdje- (vodi na njegov post) Njemu se najvise zahvalite"

Da a u postu iznad nisi nigdje nista o njemu rekao .. CITIRAM "Pa jel nisam vec dovoljno toga podjelio s ovim forumom? Ima moja tema za besplatne org. kljuceve za neke igre, koju sam podjelio sa svima ... jedan key (dark messiah) se moze i na steamu aktivirati, ostali mogu otkljucati neke druge/skuplje igre na GFWL-u (meni ni iz djepa ni u djep) ...

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 22:44 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Zar nije Starter Edition za par dana besplatan za sve?

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xhopeon kaže...

Da trebalo bi ovih dana.

Peace!
13 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

A kad ne postoji za D3 ko kod WOW-a starter da ga mozes samo tako skinut bez keya....

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Da a u postu iznad nisi nigdje nista o njemu rekao .. CITIRAM "

Zasto bi? On je podjelio to s malom grupicom ljudi koja prati ARMA II temu, ja sam odlucio podjeliti to sa svima (TEMA PROCITANA:54.081) te sam naglasio da je i on zasluzan za to.

Uostalom sto si se ti okomio na mene? Jel ti znas da ima i onih koji su te keyeve prodavali naknadno na njuskalu za 100-200 ili ne znam ni ja koliko kuna ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 22:48 (rebelsy).
16 godina
odjavljen
rebelsy kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Ali zanimljivo je kad ja nesto trebam onda nista, u par navrata sam pitao u CS:GO temi jel ima ko BETA, pazi BETA kljuc da mi pokloni da probam odigrati... i evo danas se tek smilovao vgetik (hvala jos jednom) ...

Bilo je likova koji su prije mjesec-dva te kljuceve prodavali isto za neke pare...

Ne znam sto se meni obracas. Ja na te 'lajkove' (TD, TU, hvala...) ne stiscem {#}.

A jos manje ne znam sto si ocekivao. Nije valjda da ocekujes da ti se zahvaljaju sto prodajes dok u isto vrijeme postoji tema na ovom forumu na kojoj se ti kljucevi poklanjaju, a gdje ljudi mole.

****a onaj tko ima para taj je kupio diablo3. Onaj tko nema taj trazi besplatno da vidi jel' k cemu vrijedi.

14 godina
rebelsy kaže...
XVII Mini kaže...

Da a u postu iznad nisi nigdje nista o njemu rekao .. CITIRAM "

Zasto bi? On je podjelio to s malom grupicom ljudi koja prati ARMA II temu, ja sam odlucio podjeliti to sa svima te sam naglasio da je i on zasluzan za to.

Uostalom sto si se ti okomio na mene? Jel ti znas da ima i onih koji su te keyeve prodavali naknadno na njuskalu za 100-200 ili ne znam ni ja koliko kuna ...

Nebi ni budala  kupila za 100 kuna kao sto rekoh dijeli se besplatno po offical forumu i ovdije, samo pitas dobijes u roku od 2 minute.

Radi sto hoces sa tim nije moja briga prodaj ti za 100-200 al jadnije ne moze biti.

Peace!
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Nebi ni budala  kupila za 100 kuna kao sto rekoh dijeli se besplatno po offical forumu i ovdije, samo pitas dobijes u roku od 2 minute.

Radi sto hoces sa tim nije moja briga prodaj ti za 100-200 al jadnije ne moze biti.

Uopce ne citas. Govorim za te keyeve u onoj temi "Free keyevi (ARMA II, DarkMessiah" ... te keyeve su prodavali na njuskalu za 100-200 kn.

I opet ti govorim da nisam znao o cemu se radi, dobio sam 5 keyeva od g2playa, pogledao na njihovoj stranici koliko kostaju i odlucio ih probati prodati za 20kn komad...

14 godina
rebelsy kaže...
XVII Mini kaže...

Uopce ne citas. Govorim za te keyeve u onoj temi "Free keyevi (ARMA II, DarkMessiah" ... te keyeve su prodavali na njuskalu za 100-200 kn.

I opet ti govorim da nisam znao o cemu se radi, dobio sam 5 keyeva od g2playa, pogledao na njihovoj stranici koliko kostaju i odlucio ih probati prodati za 20kn komad...

Znam vidio sam oni su jos jadniji, gade mi se al nvm off topic radi sto hoces odoh ja.{#}{#}

Peace!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ajd dosta je bilo sranja, moderator neka nam podjeli kartone i obrise ovaj spam, a ja cu ove kljuceve sutra prekosutra besplatno podjeliti... s tim da cu sebi ostaviti jedan da probam kakva je igra...

Jimb0šilomanLeprechaunCROcodile11 dobivaju po jedan guest pass jer su se prvi javili u pp,  ostaje jos jedan za podjeliti ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 23:11 (rebelsy).

3 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice