evo skinuo se patch 1.0.2c i kaže da ima nova verzija te će se igra automatski zatvoriti i nadograditi. Launcher kaže da je up to date. Frendu ulazi bez problema.
evo skinuo se patch 1.0.2c i kaže da ima nova verzija te će se igra automatski zatvoriti i nadograditi. Launcher kaže da je up to date. Frendu ulazi bez problema.
Zato što imaš US client. Skini EU
Imam EU client i pod postavkama mi je EU. jutros igrao i sad mi izbaci poslije patcha.
Cudno... Meni nikakav patch ne skida i sve radi bez problema. Doduse nemam vremena igrati, samo sam otisao da vidim sto je novoga u tom patchu.
Imam EU client i pod postavkama mi je EU. jutros igrao i sad mi izbaci poslije patcha.
Meni radi normalno. Jesi siguran da imaš EU client? To što se dešava tebi, se dešavalo meni dok sam imao US client.
Odi u battlenet > Diablo > Download Game Client ak ti tu pod Full Game Client piše English (US) onda si vjerojatno skinuo US client
Meni radi normalno. Jesi siguran da imaš EU client? To što se dešava tebi, se dešavalo meni dok sam imao US client.
Odi u battlenet > Diablo > Download Game Client ak ti tu pod Full Game Client piše English (US) onda si vjerojatno skinuo US client
nemoj me zezat da ću morati sve ispočetka DL koje gluposti.
Ja sam skidao ponovo. Samo pazi sad da skineš English(EU) :)
Ja sam skidao ponovo. Samo pazi sad da skineš English(EU) :)
skinut ću češku verziju za svaki slučaj :)
Jel ima ko 950+ DPS wpn za Barbara a prodaje ga (mora imat attack speed bar 16%)?
Odnosno jel ima zainteresiranih za farmanje beliala na infernu? Ako nemate OK gir ne javljajte se...
Battletag: Opti#2501
Igrao sam WoW od samih početaka, i u početku 20 x Silverleafova je koštalo par silvera, danas košta i 50g. Opće pa nema inflacije. Kreni od levela 1 bez ikakve financijske pomoći od drugih likova i onda se vrati simo pričati kako nema inflacije u WoWu.
U WoWu neće raidati sa HC guildom, ali će imati svoj iLVL item koji će priljepiti u LFG channel i dobiti će mjesto u nekome raidu, a ja sa svojim altom ću popušiti jer nemam sve epic. To što imam iskustva više nego ostatak raida zajedno, to si mogu mačku o rep objesiti. Na LFG težini, bossovi u WoWu su toliko slabi da vjerojatno trebaš imati veoma upitne motoričke i intelektualne sposobnosti da bi uopće mogao negdje nešto zafkrnuti.
Osim toga ako si pacijent koji će soakati mortar i laser, nekako sumnjam da će ti i u D3 oprema nešto pomoći, tako da smo tu opet na nuli.
Jel ti znaš što je inflacija uopće? Nerf inferna i otvaranje njegovih vrata masovno ljudima je najbolji mogući način da se gold farmeri izbace iz igre. Jedno je kad imaš, bzvz govorim, 100 ljudi koji će kupiti milijun od tebe za 10€. A postavi se u situaciju da odjednom imaš 20 ljudi koji kupuju od tebe milijun za 0.5€. I sad mi opet reci da nerfanje inferna nema nikakvog utjecaja na gold farmere.
Osim toga što veći broj ljudi ima pristup jačim itemima, njihova cjena automatski pada i na neki način se amortizira inflacija.
samo malo, a j el znaš zakaj 20 x Silverleafova košta 50 golda?
zato jer svi na lev 85:
osim toga sad levlanje je super lagano
sjećam se kad sam plakao u TBC levlajući maga solo, pa plako da me boostaju samo da prijeđem neke questove
danas u wow u solo se samo prošetaš, a mining + herbalizam ti osigura samo od toga 3000 golda do 85
inflacija je samo zato jer su ljudi previše lijeni tražiti i farmati, već svi sve žele u 5 minuta
evo i danas u wowu ljudi uživaju u lovu na neke dropove koji padaju u 0,00..%
ono što svi imaju niko ne cijeni
nadalje pohlepa diablo igrača je nevjerojatna svi sam čekaju da postanu milijunaši sa jednim itemom, jednsotavno ignoriraš AH i igraš da uživaš, a ostaviš budalama i njubsinama da kupuju sa AH
Trenutno sam na Belialu, a farmam act1. Zašto? Zato jer mislim da neke stvari bih trebao poboljšati prije nego krenem dalje. Jedne od njih su i Legendary glovesi lvl60 za moju klasu koje trenutno nosim, no jednostavno nisam zadovoljan statoima na njima.
Trenutno imam oko 31k DPSa i 40k HP sa negdje oko 200 resistance i 40 i koji postotak reduction od armora.
U farming gearu imam preko 200MF i oko 25% gold finda (sa skillom koji mi daje +10% gold finda).
Dosta dobar DPS za act 2, moj tanking monk ima samo 9k DPS unbuffed / 42k HP, 1000+ life on hit, ali zato ima resistove sve na 760, dodge iznad 40%, a damage reduction od armora skoro 75%, tako da će monsteri prije umrijeti od dosade nego me ubiti
upravo skinuo neki mali patch. sada kod logiranja mi javi da ima novi patch vani, igra se spusti, pojavi se onaj prozor za upade i srusi se. evo vec 20 puta pokusavam... nevjerovatno!
upravo skinuo neki mali patch. sada kod logiranja mi javi da ima novi patch vani, igra se spusti, pojavi se onaj prozor za upade i srusi se. evo vec 20 puta pokusavam... nevjerovatno!
I ti imaš US client. Prelistaj par postova unazad
kako sam igrao normalno do sada? zelis reci da moram opet skinuti cijeli d3? eu ovaj puta :)
kako sam igrao normalno do sada? zelis reci da moram opet skinuti cijeli d3? eu ovaj puta :)
Nije stvar u igranju nego u patchevima. US serveri se patchiraju prije EU servera. Tvoj US client je skinuo patch koji još nije stavljen na EU servere. Kužiš?
Možeš čekat da se sutra patchiraju EU serveri ili skinut EU client i više ne imat takvih problema.
Nije stvar u igranju nego u patchevima. US serveri se patchiraju prije EU servera. Tvoj US client je skinuo patch koji još nije stavljen na EU servere. Kužiš?
Možeš čekat da se sutra patchiraju EU serveri ili skinut EU client i više ne imat takvih problema.
onda cekam da sutra patchiraju igru :) jer ono sto sam prosao dok sam dovukao d3 na disk ne zelim nikako ponovo prolaziti :)
Ima li netko neke dobe opreme za DH-a ?? Za prodat naravno ....
Dosta dobar DPS za act 2, moj tanking monk ima samo 9k DPS unbuffed / 42k HP, 1000+ life on hit, ali zato ima resistove sve na 760, dodge iznad 40%, a damage reduction od armora skoro 75%, tako da će monsteri prije umrijeti od dosade nego me ubiti
Ma nisam zadovoljan ni resistanceima niti tome što nigdje, osim na oružju, nemam +attack speed. A da ne počnem o tome da imam ravno +0 discipline. Čak mislim da u tome i leži kompletan problem.
Beliala sam probao tamo prije nekih 7-10 dana skinuti, nisam uspio preći prvi fazu, tako da sam od tada na grind-festu. Nažalost, niti jedan upgrade do sada.
Na hellu ubit neke jace minione je umjetnost. Duze mi treba da njih ubijem nego neke bossove :D Samo moram trckarat uoklo trap i rokat nekak. Itemi sta padaju su uzas zivi, nije mi nist' postenog bacilo jos od onog legendarnog helmeta.
Ima li netko neke dobe opreme za DH-a ?? Za prodat naravno ....
GameOver#2358
Imam raznih stvari, mozda se nade nes i za tebe :)
Na hellu ubit neke jace minione je umjetnost. Duze mi treba da njih ubijem nego neke bossove :D Samo moram trckarat uoklo trap i rokat nekak. Itemi sta padaju su uzas zivi, nije mi nist' postenog bacilo jos od onog legendarnog helmeta.
Istina. Ovo sto sada pada je katastrofa. Jos uvijek nosim iteme koji sam skupio u prvih nekoliko dana po izlasku same igrice.
Nazalost napravio sam dulju pauzu zbog obaveza pa mi je oprema poprilicno jadna. Meni ovi DPS-ovi koji se ovdje spominju izgledaju kao space shuttle
Ja imam crossbow dps 150dmg, a ukupni dmg mi je 3500dmg.a a 52 lvl. A nist' AH me ne privlaci jer se lako zeznes a i neki itemi su full precjenjeni...
Prodajem Diablo lll , DH lvl 60, lV act inferno!
Ponude na pm.
Totalno su precijenjeni, ja recimo na lvl 52 DH imam za 190k zlata (na bid doduse dobio u zanjoj minuti) 275DPS 1h crossbow, sa gemom nutra 297DPS, ukupni dmg preko 7.1k
AH je opcenito losa stvar, nemojte ju slucajno koristit jer kvari igru, ali inace savrseno radi, nije Blizzard nikako pogrijesio ni u jednom segmentu sa AH, ekonomiji, ili bilo kojem drugom dijelu igre, onako opcenito.
Dropovi ftw (iako mi na barbaru jos nijedan posteni item za mog lika nije pao - dex i int itema je bilo i fino su se prodavali, ali na barbaru imam mozda 1-2 itema koji su meni dropali), fuj AH za pravi dozivljaj
YEAH Blizzard, you rule!!!
Diablo 3 FTW, best game ever.
Uopce ne razumijem kako se pojedinci uopce drznu nesto prigovorit igri.
Eto, ja sam dozivio prosvjetljenje citajuci odredjene postove sada, igra je svrsena, izvinjavam se fanovima sto sam pojedinim svojim postovima vrijedao njihovu inteligenciju, uzivanje u igri ili sto vec.
Nama, likovima smanjenih i limitiranih intelektualnih sposobnosti, treba neko vrijeme da sve pohvatamo, usput smo i emocionalno zaostali i nezreli, drago mi je da postoji bukva, tonci i ostala ekipa da nas educiraju, hvala vam decki.
Love and peace!
EDIT: slikice, shvatio sam da se ovdje sve potkrepljuje dokazima, rekla kazala vise ne dolazi u obzir
Evo malo gledam stream jednog lika koji prati RMAH aukcije... neki itemi su prodani za 250$...
Nakon sto mi Belial pokazao da mu mogu skociti po pice s ovom opremom, slucajno odem na AH.
Hahaha. Bolje da nisam. Cak sam naletio i na klasu optimist - pola milijarde golda za neki rare crossbow.
Evo malo gledam stream jednog lika koji prati RMAH aukcije... neki itemi su prodani za 250$...
Hmmm. Zar RMAH radi ?!?!? Biti ce da sam debelo out sto se tice igrice.
Kako kad RMAH još nije u pogonu ?!
Da se pohvalim evo i meni pao prvi legendary item,sretan sam ko malo dijete :D
Sad sam na Actu 3.Igram cijelo vrijeme sam jer zelim prvo preci igru sam da znam pricu a kasnije cu derat online.Blizu 30-tog lvla sam.Koristim AH cijelo vrijeme da prodam stvari jer mi jednostavno vise ne stane u chest :/
BTW za kolko bi na aukicjama mogao dobiti za 100 subtle essenca?
Eh i da sad citam po forumu od blizarda u vezi RMAH-a ali meni jos uvijek govori da ce biti pusten 13.06?!
bez AH na inferno bi trebalo jedno 1000-2000h farmanja hell-a
ma nema šanse da ti dropaju itemi baš za tebe
ja monkom digo resiste sve na 750, 50dodge, 5500 armor (8000 sa attackom koji diže 50%), 30 000 health, 1300 dexterity......ALI mi je samo 12 000 dps (15000 - 20 000 sa skilovima nekim) i neisplati mi se na ACT2 je previše ginem na championima, treba mi 2x wepona sa po 800dps i 15% attack speed --- čak se mislim plave kupit, jer žuti su abnormalno skupi....
jel ima ko bolje riješenje?
bez AH na inferno bi trebalo jedno 1000-2000h farmanja hell-a
ma nema šanse da ti dropaju itemi baš za tebe
ja monkom digo resiste sve na 750, 50dodge, 5500 armor (8000 sa attackom koji diže 50%), 30 000 health, 1300 dexterity......ALI mi je samo 12 000 dps (15000 - 20 000 sa skilovima nekim) i neisplati mi se na ACT2 je previše ginem na championima, treba mi 2x wepona sa po 800dps i 15% attack speed --- čak se mislim plave kupit, jer žuti su abnormalno skupi....
jel ima ko bolje riješenje?
Life per hit oružja nabavi. U svakoj ruci po 300 life per hit i trebalo bi bit dovoljno za preživljavanje u kombinaciji sa "brzim" skilovima.