Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Hydralisk kaže...

Ako može za 60$ kupit igru i cheatanjem dobiti 1000$ prije nego ga banaju zašto nebi i dalje uzimao, blizzard je se uvukao u g.... kada je krenuo u igru ubacivati pravi novac.

TO sam i ja rekao. Pravi novac sve kvari.

Iako da ga nisu uveli, nastali bi neki black marketi gdje bi se opet gold, itemi prodavali, a blizz ne bi imao nikakvu zaradu od toga. Ovako poberu dodatnu lovu.

Meni AH uopće ne treba za kupovanje nečeg (iako priznam da sam kupio jedan item, samo zato da vidim kako to ide i još k tome je bio jeftin :P), a kad trebam prodati nešto, stavim gore, pa neka se prodaje :)

AH niti ne kvari, a bar meni niti ne poboljšava D3 experience. Istina ja sam malo drugačiji igrač. Kada sam došao na NM prvo sam završio sve moguće achivmente koje se daju završiti za ACT1(npr. onaj  za završavanje ACT1 u 1h sam si ostavio za koji drugi puta), sad isto tako idem i za ACT2.

Meni je igra dobra, ako se nas nađe još 3 onda je još zabavnija, iskreno dobio sam ono što sam očekivao.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
odjavljen

Jasno ti je da ćeš Hell teško, a Inferno nikako proći ili igrati bez AH? Nažalost, rijetki ili nikad padaju predmeti za tebe i tvoju razinu.

17 godina
neaktivan

Blizz je usrao stvar s rmah , prvo su privukli hackere , drugo je mali joe pomislio sto on ne bi nesto zaradio pa umjesto da igra for fun, trazi exploite i ubija se od dosade farmajuci gluposti. Blizz je podredio igru aukcijama, pa su napravili takve dropove da bez ah se ne isplati igrati. Ali bas je ovo zanimljivo sad su svi ekonomisti cirkusijada na forumima prodajite gold ne prodajite , inflacija, deflacija hahaha, bas ce biti interasnatno sta ce biti s ekonomijm u igri narednih mjeseci. Meni jedino smeta sto su cijene otisle u nebo tak da vise nit sta mogu prodati a pogotovo ne kupit nesto dobro- Sve u svemu nije losaa igra nisam u jednu igru utukao vise od 100 sati od vremena dota i countera

17 godina
protjeran
Tonči kaže...

Jasno ti je da ćeš Hell teško, a Inferno nikako proći ili igrati bez AH? Nažalost, rijetki ili nikad padaju predmeti za tebe i tvoju razinu.

sinkronizovano igram sa svih 5 klasa i nemam problema sa opremom , samo prodajem nista ne kupujem

16 godina
Tonči kaže...

Što se ekonomije tiče, nije to ništa novo ni čudno. Očito nisi igrao WoW kad ti je to sve novo. U WoW-u Kinezi odavno gaze po ekonomiji, ali je činjenica da se to ne odražava previše na igru. 

Postoji soulbound, nema randomizacije, većina stvari je napravljeno od igrača (potionsi, ench, itd.).

Makni soulbound iz WoWa i vidit ćeš štete. Iako mislim da će Kinezi jako brzo odustati s pojavom RMAHa i inferno nerfa. Ako Blizzard otvori vrata inferna za mase, 1 kk gold bi jako lagano mogao pasti ispod 5 € i sve dalje s tendencijom pada. Kinezi ne farmaju iteme, oni farmaju gold.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Tonči kaže...

Nažalost svjestan sam toga. Kad igram solo na 40 magic/leg/rare itema koji padnu, možda jedan je za moju klasu sa karakteristikama koje tražim. Imam tu sreću pa većinom igram u paru ili troje, sa likovima koji nisu ista klasa, pa onda se ta vjerojatnost povećava. Onda mijenjamo iteme i dade se složiti dobra konfiguracija. Mislim da je d3 najbolje i najzabavnije igrati u troje ili četvero ljudi.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:49 (dado2202).
16 godina
Rhodin kaže...
Ako vas zanima gold farm, mjesto radnje act 2 hell - oni laboratoriji ili stogod ispod pijeska, zoltan khulle, kad se rijese lijevi i desni put ode se na srednji. Tamo se cesto summonaju 2-3 guardian tornja istovremeno i oni neprekidno summonaju po 3 pauka. Ja imam dobro LoH oruzje, nabavio sam si ga sa ignores durability loss, kao i pokoji dio armora sa +gold find i ignores durability loss - zasto je ovo bitno? pa +gold find vam treba iz ocitih razloga, a ignores durability loss dobro dodje jer dok lupate ostecuje vam se oruzje.

To ja vec imam u planu za farmat, ali na inferno tezini sa Wizzardom kada dodje patch 1.0.3 (moci ce iLv63 itemi padat i u Act2).

Za Wizzard farm na Act2 odlicno mjesto jer ima gomila Elite packova u te 3 instance, pa se zacas nabere 5 NV stackova, a sama konfiguracija instanci je odlicna za kiting sto je Wizzardu na infernu bitno. Jedino su donekle zeznuti u srednjoj oni shadow mali mobovi jer se skoro i nevide, ali nije preveliki problem.

Osim toga i sami mobovi savrseno odgovaraju Wizzardu jer nema nekih ultra brzih mobova.

Ima i tona onih Ancient urmova (ili kako se vec zovu), tona Weapon rackova i tona mobova.

Odlicno Act2 mjesto za farmat gear kada nakon patcha i Act2 bude mogao dropati iLv63 iteme.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
odjavljen
dado2202 kaže...

Mislim da je d3 najbolje i najzabavnije igrati u troje ili četvero ljudi.

Definitivno, ali u trijeznom stanju. Nakon nekoliko pivi ne znas tko tu koga na zaslonu monitora {#}

17 godina
Diablo 3

Meh previse whineanja i plakanja u zadnjih par stranica, znali ste za "must online" RMAH, grindfest i mogli u prvih par dana procitati da se drugi zale na bugove niste morali kupit. Oni koji nisu za grindanje odigraju do Inerno Act1 i ajmo lagano na neku drugu igru, mod i nije napravljen da ga predje svaki casual nego za one malo zagrizenije {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa cijeli Diablo serijal je grind fest do iznemoglosti, tjednima, mjesecima za što boljim itemom...ako Vam se to nesvidja falili ste debelo....diablo je to uvijek bio i bit će...

3 0 hvala 0
16 godina
Thog kaže...

Pa cijeli Diablo serijal je grind fest do iznemoglosti, tjednima, mjesecima za što boljim itemom...ako Vam se to nesvidja falili ste debelo....diablo je to uvijek bio i bit će...

Je grind fest je uvijek bio, ali nije nikad bilo debilane da su ti samo padali itemi ispod tvog lvl.! FU blizzardu!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 16:19 (Butcher).
13 godina
neaktivan
Butcher kaže...
Thog kaže...

Je grind fest je uvijek bio, ali nije nikad bilo debilane da su ti samo padali itemi ispod tvog lvl.! FU blizzardu!{#}

a i ja sam tako razmisljao prije (dva tjedna), ali igra je takva kakva je, tako je napravljena , da se igra, i nanovo i nanovo, nekom je to dosadno, ali nije cilj preci igru u roku 10dana nabrzaka, ubiti Diabla i game over, nego nesto raditi i isprobavati, ako zelite naravno, ja je sad igram laganini, isprobavam iteme koje pokupim od mobova i elita, AH izbjegavam kod kupovine, ali svasta prodajem, za simbolicnu cijenu, igram s svim klasama i lagano dizem levele, nema zurbe, evo igram i starcraft2 kad stignem, jednostavno ima toliko dobrih igara (Titan Quest npr) da covjeku fali jos 24/48 sata/i u tjednu, najmanje

14 godina
Bukva kaže...
Tonči kaže...

Što se ekonomije tiče, nije to ništa novo ni čudno. Očito nisi igrao WoW kad ti je to sve novo. U WoW-u Kinezi odavno gaze po ekonomiji, ali je činjenica da se to ne odražava previše na igru. 

Postoji soulbound, nema randomizacije, većina stvari je napravljeno od igrača (potionsi, ench, itd.).

Makni soulbound iz WoWa i vidit ćeš štete. Iako mislim da će Kinezi jako brzo odustati s pojavom RMAHa i inferno nerfa. Ako Blizzard otvori vrata inferna za mase, 1 kk gold bi jako lagano mogao pasti ispod 5 € i sve dalje s tendencijom pada. Kinezi ne farmaju iteme, oni farmaju gold.

Ocito oboje niste nikad WoW igrali i nemojte generalizirati , stanje se razlikuje od realma do relama u wowu

i na nekima je ekonomija bolja nego ikad usprkos silnih gold farmera i u wowu to skoro pa nema nikakav utjecaj

na samu igru tj. moze neki tamo nobrainer si kupiti 500k golda i par epixa ali i dalje ce biti nobrainer i nece raidati

sa nekom kvalitetnom gildom hc modove npr., dok je u diablo kompletno drugacija situacija (RM)AH ima itekako

utjecaj na igru tj. u D3 slucaju igra je kompletno silovana i unistena zbog AH i pohlepe.Da se razumijemo

nemam nista protiv toga da blizzard mlati lovu na budalama koji bi kupovali iteme sve je to dio kapitalizma

u kojem zivimo no mogli su isporuciti kvalitetan proizvod i ne nas sve siliti na (RM)AH da igramo ko ljudi

jer se tu gubi svaki smisamo igre kao sto je Diablo.

Vec sad je UBER inflacija nastackali su farmeri golda za ne povjerovati i to nema nikakve veze sa nerfanjem inferna

nego razlog zbog kojeg blizz nerfa inferno je u mojim ocima vrlo jednostavan , pogledajte samo koliko ljudi pljuje

igru ( s razlogom ) i sad ce nerfati sve u 3pm , buffati ce drop rate , buffati ce statse na legendaryima i to ce privuci

masu ljudi opet i eto ti opet mogu reci koliko ljudi igra D3 a u stvarnosti igra ce i dalje biti crap.

twice the pride double the fall
14 godina
protjeran
Diablo 3
dali može ko igrat jer meni skinuo neki patch i sad me ne pušta unutra dok taj patch ne proradi ,,, koji skur :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

previše galame oko AH

to je sve zakon ponude i potražnje

ako kinez traži 80 milja, ja mu dam šipak i neću kupiti

Sepultribe kaže...
dali može ko igrat jer meni skinuo neki patch i sad me ne pušta unutra dok taj patch ne proradi ,,, koji skur :)

kakav patch? EU serveri su u srijedom na maintanace ne utorkom, da ti ne igraš američki server?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 16:51 (Darky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Darky kaže...

previše galame oko AH

to je sve zakon ponude i potražnje

ako kinez traži 80 milja, ja mu dam šipak i neću kupiti

Sepultribe kaže...

kakav patch? EU serveri su u srijedom na maintanace ne utorkom, da ti ne igraš američki server?

ne igram na Eu igral malo prije otišel na ručak i bilo sve ok , došel natrag i skidao neki mali patch i od toga mi samo piše da budem mogao igrat kad taj patc se aktivira

17 godina
Sepultribe kaže...

Da, opet je bio download nekog sitnog patcha i sada treba pricekati da i proradi.

14 godina
protjeran
Diablo 3
a sad videl da mi piše sastrane da je server dole i da ga dižu kroz jednu vuru

0 0 hvala 0
16 godina
dad0r kaže...

Ocito oboje niste nikad WoW igrali i nemojte generalizirati , stanje se razlikuje od realma do relama u wowu

i na nekima je ekonomija bolja nego ikad usprkos silnih gold farmera i u wowu to skoro pa nema nikakav utjecaj

na samu igru tj. moze neki tamo nobrainer si kupiti 500k golda i par epixa ali i dalje ce biti nobrainer i nece raidati

sa nekom kvalitetnom gildom hc modove npr., dok je u diablo kompletno drugacija situacija (RM)AH ima itekako

utjecaj na igru tj. u D3 slucaju igra je kompletno silovana i unistena zbog AH i pohlepe.Da se razumijemo

nemam nista protiv toga da blizzard mlati lovu na budalama koji bi kupovali iteme sve je to dio kapitalizma

u kojem zivimo no mogli su isporuciti kvalitetan proizvod i ne nas sve siliti na (RM)AH da igramo ko ljudi

jer se tu gubi svaki smisamo igre kao sto je Diablo.

Vec sad je UBER inflacija nastackali su farmeri golda za ne povjerovati i to nema nikakve veze sa nerfanjem inferna

nego razlog zbog kojeg blizz nerfa inferno je u mojim ocima vrlo jednostavan , pogledajte samo koliko ljudi pljuje

igru ( s razlogom ) i sad ce nerfati sve u 3pm , buffati ce drop rate , buffati ce statse na legendaryima i to ce privuci

masu ljudi opet i eto ti opet mogu reci koliko ljudi igra D3 a u stvarnosti igra ce i dalje biti crap.

Ma kakvi, kakav WoW. Samo sam bio u guildu koji je lovio EU killove...

Igrao sam WoW od samih početaka, i u početku 20 x Silverleafova je koštalo par silvera, danas košta i 50g. Opće pa nema inflacije. Kreni od levela 1 bez ikakve financijske pomoći od drugih likova i onda se vrati simo pričati kako nema inflacije u WoWu.

U WoWu neće raidati sa HC guildom, ali će imati svoj iLVL item koji će priljepiti u LFG channel i dobiti će mjesto u nekome raidu, a ja sa svojim altom ću popušiti jer nemam sve epic. To što imam iskustva više nego ostatak raida zajedno, to si mogu mačku o rep objesiti. Na LFG težini, bossovi u WoWu su toliko slabi da vjerojatno trebaš imati veoma upitne motoričke i intelektualne sposobnosti da bi uopće mogao negdje nešto zafkrnuti.

Osim toga ako si pacijent koji će soakati mortar i laser, nekako sumnjam da će ti i u D3 oprema nešto pomoći, tako da smo tu opet na nuli.

Jel ti znaš što je inflacija uopće? Nerf inferna i otvaranje njegovih vrata masovno ljudima je najbolji mogući način da se gold farmeri izbace iz igre. Jedno je kad imaš, bzvz govorim, 100 ljudi koji će kupiti milijun od tebe za 10€. A postavi se u situaciju da odjednom imaš 20 ljudi koji kupuju od tebe milijun za 0.5€. I sad mi opet reci da nerfanje inferna nema nikakvog utjecaja na gold farmere.

Osim toga što veći broj ljudi ima pristup jačim itemima, njihova cjena automatski pada i na neki način se amortizira inflacija.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
ROADRUNNER kaže...
Obi Wan kaže...

i kako to njih moze zaustaviti da kupe novu igru i naprave novi account?

Pa kada 3-4 puta pokupe ban vjerojatno ne budu više kupovali novu igru.  Ne bude valjda netko toliko puta kupovao igru samo da može koristit cheatove, hackove itd.

Lose ti ide matematika, vidim ja.

Dakle, account se dobije na veliko za recimo 60-70$

Account je u stvari 2 accounta (mozda i 3 ali azijsko trziste nije toliko interesantno farmerima koliko shvacam) buduci ti omogucava istovremeno igranje na EU i USA serveru (barem tako tvrdi jedan farmer ciji intervju sam imao prilike pratit).

Dakle tih 60-70$ ti omogucuja farmanje oko 600k na sat, odnosno za 1 dan nafarma oko 14 mil zlata

1 mil zlata je sad, nakon strasne inflacije, pao na 8$ odnosno u jednom danu si po accountu digo oko 110$ (teoretski)

Vecina takvih accounta nije otkrivena unutar tjedan dana, dakle svaki account ti donese pristojnu zaradu prije nego te banaju, a najbolje od svega je sto ljudi koji se time bave nemaju trajnu IP adresu da popiju IP ban.

To se trebalo rjesavat na drugacije nacine, razmisljat o njima unaprijed. Bio je onaj event u act 1 u beti gdje je lik doso, stisnuo chest u katakombama ispod crkve, pa izadju ona 4 stupa sto summonaju skeletone i lik se trudio koliko tisuca moze pobiti za masakr u 1h, 2h, 3h itd. Onda je blizzardu sinulo da je to preveliki boost na XP i lovu jer su dropali ogromne (teoretski) kolicine para i expa - zasto to nerfat, pa danas taj semi-event ima ograniceni broj spawna, a ostavit guardian towere da u nedogled summonaju pauke?

BTW. pitate me za gold u WoW-u, kao nisam igro pa se cudim ko pura dr*ku, jesam, igro sam, i svjedocio brojnim spamovima u orgrimaru, nakon nekog vremena sam cak odustao od bananja ljudi koji su spamali jer su to radili sa guest pass accounta i kak su im jednog banali tako je iste sekunde doso novi.

Stvar u WoW-u je sto ne postoji RMAH i sto najbolji itemi dropaju u raidu i ne moze ih se kupit, more se biti tamo kad dropa. Znam da se i to prodavalo tako da su se vodili ljudi organizirano u itemfarm, ali to su radili guildovi i lovu su mahom koristili za odrzavanje svojih accounta, nije se radilo "na veliko".

Ovdje se dogadja da u svijetu sa RMAH i cinjenici da se sve moze kupit/prodat, a imas gro kineza koji upumpavaju milijarde u sustav. Ako nisu pronasli rjesenje za to onda nisu trebali ni ic na AH, a kamo li na RMAH. Ja iskreno krivim iskljucivo Blizzard i ovakav koncept.

Kazete ignorirajte AH i sve ce biti ok? Nece, dropovi u igri su vezani za AH, generira ih server i mozete se postavit na treavice, ali AH vam diktira igru, htjeli ju vi ignorirat ili ne.

16 godina
Rhodin kaže...

Kazete ignorirajte AH i sve ce biti ok? Nece, dropovi u igri su vezani za AH, generira ih server i mozete se postavit na treavice, ali AH vam diktira igru, htjeli ju vi ignorirat ili ne.

Ovo je notorna laž. AH sa dropom nema apsolutno nikakav veze.

15 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Rhodin kaže...

Ovo je notorna laž. AH sa dropom nema apsolutno nikakav veze.

E ovo me jako zanima od samog početka.

Potkrijepite oboje svoje tvrdnje sa official izjavama, bilo čime.

Samo nemojte kreniti s onim 'sad ću ti ja objasniti'.

Official ili priznajte da ne znate.

It puts the lotion in the basket.
14 godina
Diablo 3

Kolega fozzuk uzaludno ti je jer je Bukva najveci pro gamer u svemiru i ono

sta on kaze mora da je istina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dad0r kaže...

Kolega fozzuk uzaludno ti je jer je Bukva najveci pro gamer u svemiru i ono

sta on kaze mora da je istina

Kako god da okreneš za razliku od nekih, ja svoje izjave ne izvlačim iz svog š***a

LINK

14 godina
Diablo 3

Bukva je u pravu iskreno Rhodin samo serucka po diablu od kad su ga hackali {#}

Peace!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Bukva je u pravu iskreno Rhodin samo serucka po diablu od kad su ga hackali  {#}

Pa reci da nema pravo.

Ti si sav sretan kad ti hackiraju acc i uzmu sve za što si se mučio.

14 godina
Hydralisk kaže...
XVII Mini kaže...

Bukva je u pravu iskreno Rhodin samo serucka po diablu od kad su ga hackali {#}

Pa reci da nema pravo.

Samo i ti reci da je blizzar kriv sto su mu hakali racun? 

Iskreno danas sam izgubio prsten vrijedan 6 milijuna i sta sad da ja radim? frajer u kojeg sam imao povjerenja me shebo i nakon toga blokiro komunikacije, sam sebi sam kriv sto sam glup i vjerujem svima.

Peace!
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Hydralisk kaže...
XVII Mini kaže...

Bukva je u pravu iskreno Rhodin samo serucka po diablu od kad su ga hackali  {#}

Pa reci da nema pravo.

Samo i ti reci da je blizzar kriv sto su mu hakali racun?

Iskreno danas sam izgubio prsten vrijedan 6 milijuna i sta sad da ja radim? frajer u kojeg sam imao povjerenja me shebo i nakon toga blokiro komunikacije, sam sebi sam kriv sto sam glup i vjerujem svima.

A tko je kriv?

Volim blizzove igre (što bi mi i nick mogao reći, jel), ali nemožeš ga braniti u nekim stvarima koje nisu trebale biti ovakve kakve jesu, vjerujem da te stvari nemoram ponovno nabrajati...

16 godina

Znači čisto da sumiram - s jedne strane je izjava koju je dao developer koji je radio na loot sistemu D3, s druge strane je nezreli klinac (bez obzira što imaš 25 godina) kojem očito su intelektualne sposobnosti veoma upitne jer ne razumije najobičniji MF sistem kako funkcionira.

Mmmm'da, pitam se kome će glupa osoba vjerovati.

Osim toga, osim oružja, amuleta i ringa, nisam ništa kupovao s AH. Lažem -> dizajn za gem sa kupio (koji uopće nisam ni napravio jer nemam dovoljno materjala) jer sam htio achivement unlockat.

Oružje mi je bio boost, ogroman. Problem koji sam imao što su mi padali perverzni primjerci 1h Xbowa, međutim, fokusiran sam na 2h Xbow+ quiver zbog Archeryja i općenito hit&run načina igre.

Amulet i ring sam mogao sasvim komotno i zadržati i ne bi mi DPS bio nešto posebno niži. Jednostavno mi je bilo blesavo igrati sa lvl40 itemima na infernu. Da ne kažem zbog gotovo pa savršenih statova na tim itemima sam ove prodao za višestruko više para od ovih koje sam nabavio kao njihovu zamjenu.

Trenutno sam na Belialu, a farmam act1. Zašto? Zato jer mislim da neke stvari bih trebao poboljšati prije nego krenem dalje. Jedne od njih su i Legendary glovesi lvl60 za moju klasu koje trenutno nosim, no jednostavno nisam zadovoljan statoima na njima.

Trenutno imam oko 31k DPSa i 40k HP sa negdje oko 200 resistance i 40 i koji postotak reduction od armora.

U farming gearu imam preko 200MF i oko 25% gold finda (sa skillom koji mi daje +10% gold finda).

Znači na svom osobnom primjeru i po izjavi čovjeka koji je radio igru, mogu reći da apsolutno ne razumiješ ni najmanje kako igra funkcionira. Osim toga, pošto si išao s vulgarizmom ad homine, ide ti prijava.

Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
Diablo 3

edit: nemam volje vise jednostavno , gl i hf.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 18:21 (dad0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice