Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.565.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
mislav_01 kaže...

Kao sto ja kao vičdoktor ne mogu ništa sa svojim petovima, a odabrao sam lika upravo radi petova i eksplicitno je bilo receno i obecano da ce više specova bit moguce i da ce petovi radit kroz end game. Dakle obicna laž i ne poznavanje vlastite igre. Pisses me off!

+1 , živa istina.

Nakon 100+ sati s Witch Doctorom mogu potvrditi da minioni iliti petovi

naprosto nisu 'viable option', drugim riječima potpuno su beskorisni.

Na početku II. Acta hell težine sam u potpunosti odustao od Zombie dogsa i Gargantuana

te se prebacio isključivo na Fetishe koji imaju suludo dug cooldown.

Bilo kako bilo, WD u jednom trenutku igre prestaje biti puppet master

i postaje caster/spell spammer.

Zadnjih 40 sati igre nisam imao peta mada sam se poprilično potrudio

pronaći dobitnu kombinaciju runa / dodataka da mi psi i Garg požive i koriste.

Kako što je kolega rekao, uzeo sam WD-a jer mi se svidjela cijela ta 'necro - my own army' ideja

ali na kraju se pokazalo da u praksi to tako ne ide.

Ako je Blizz već izjavio kao što kažete da 'su svi buildovi playable',

onda je to teška laž.

Na papiru da, par klikova i sve štima, u praksi ne.

It puts the lotion in the basket.
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Igra se owna vec sada na svim lvlima, jer je puna exploita ili nisi cuo za DH i WZ? Igra se ne moze ownat sa razlicitim specovima, nego uglavno sa jednim. Petovi mog maina WDa su not vaiable nakon act III hell, a oko njih mi se vrti pola skilova, drugi skilovi su ZA KAJTANJE ili zombie bear spam (koji radi SAMO na act I inferno), tako da njubu jedan meni ce kajtanje ostat UVIJEK i Jay Willson je LAGAO svima kada je rekao da ce mo imat razne specove i da ce petovi biti 100% korisni na inferno. Kuzis tip je to tocno tako rekao. A sta smo dobili da nakon act III hell više ne vrijede ništa. Dakle ovi debili u blizzardu nisu ni testirali inferno, da jesu ne bi DH i WZ proletili sa exploitima, niti bi WD imao jedan spec moguci, a petovi da su im tesko smece. 

to sto ti kazes da je exploit ili ono kaj se moze nac na netu, u biti nisu exploit....

Pravi D3 exploiti se nemogu nac surfanjem, vec moras biti clan tog foruma ili grupe ili invite (slicno kao i za private trackere)

Bizz je jako brz na okidacu sto se tice exploita te je jako rigorozan za sve one koji ih koriste (ono, one-shoota im acc. for ever)

Ono kaj je JW rekao je istina i bit ce istina, uskoro.

14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Pa vidio si "nerfove" koje su dobili DH i WZ klase? Zato jer su bili OP i recimo "exploitali" cinjenicu da blizzard nije bio u stanju testirat igru na toj tezini (DH sa smoke screenom i ostalim kombinacijama kao i wizard sa svojim armorom mogli su dugo vremena prakticki biti neunistivi ili apsorbat enormne kolicine dmga koje ostale klase mogu sanjat). Kao sto ja kao vičdoktor ne mogu ništa sa svojim petovima, a odabrao sam lika upravo radi petova i eksplicitno je bilo receno i obecano da ce više specova bit moguce i da ce petovi radit kroz end game. Dakle obicna laž i ne poznavanje vlastite igre. Pisses me off!

I nemojte me ono krivo shvatit, idalje ja igram igru i recmo uživam igrajući. Ali neki propusti koji su se provukli mi se čine banalni. Uništit petove WDu na jacim tezinama unatoc uvjeravanju da to nece tako bit je ništa nego odraz ljenosti i ne testiranja inferna. TO su ostavili nama da testiramo.

sorry...al nerf i exploit u ovom smislu nisu isto....

13 godina
Mauro kaže...

par pitanja:

- da li MF ima ikakve veze sa samom kvalitetom itema ili samo sa drop rateom. osobno nemam MF gear jer mi i sa 5 stackova NV u zadnjem questu Act4 Inferno pada hrpa Rare itema, pa sam sasvim zadovoljan sa drop rateom. Jedino sto su itemi srednja zalost, ali pada ih sasvim pristojan broj. da li bi MF poboljsao kvalitetu ili samo broj dropova?

- gdje dropaju oni bijesni 1000+ DPS 2-handeri? dropovi u Act1 nisu ni blizu, utukao sam par elite packova u Act2 i tamo su itemi isto tako srednja zalost, pa me zanima od kuda dropaju svi ti uber bijesni 1000+ DPS weaponi. da li je to tek Act3/Act4 ili i ranije i samo je RNG sreca kakav ce item pasti

To san se ja isto pita,al mislin da to nema veze s kvaliteteom dropa,nego kvantiteton,jer ja iman kad farman act 1 i  ,204 mf (s valoron) i bosevi mi bacaju po 7-8 plavih i 3 zute...(u vecini slucajeva sve je smece),a kad nisan ima takav mf padale su mi 2-3 plave...a rijetko kad zuta stvar,no i tad su bile sve smece....neki dan san dobija dobar ring za barbara(set item),al misin da je to cista sreca....Znaci sto veci mf veca kolicina stvari pada,a samin tim imas vecu sansu da dobijes nesto dobro...eto mos to tako gledat.

Evo ja san sad pred kraj acta 2 na infernu i kvaliteta stvari se nije puno pomakla , ja mislin tek tamo kraj act-a 3 i 4-ti act su kvalitetni dropovi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:24 (Squall Dvopek).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Tek je izašla igra, jako je kompleksna i treba vremena da sve sjedne na svoje mjesto.Ne možete očekivati da će nakon ovako kratkog vremena sve biti tip-top...Siguran sam da će se i dropovi popraviti s vremenom; kako bi to izgledalo kad bi već sad svi najbolji item-i bili dostupni, a igra će se igrati godinama ?

Moja preporuka je da se ne zamarate toliko s tim stvarima nego da uživate u igri i igrate bez žurbe... 

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Tek je izašla igra, jako je kompleksna i treba vremena da sve sjedne na svoje mjesto.Ne možete očekivati da će nakon ovako kratkog vremena sve biti tip-top...Siguran sam da će se i dropovi popraviti s vremenom; kako bi to izgledalo kad bi već sad svi najbolji item-i bili dostupni, a igra će se igrati godinama ?

Moja preporuka je da se ne zamarate toliko s tim stvarima nego da uživate u igri i igrate bez žurbe... 

tako je...

zelim cut/procitat nesto korisno, taktike, dobra mjesta za XP ili gold,a ne plakanje i vajnanje.

17 godina
neaktivan

Znaci kada game director kaze da ce petovi, razni buildovi biti dostupni WDu kroz citav spektar tezina, i uvjerava igrace u to na forumu, i onda ti igraci uzmu tog lika, opreme ga, odigraju 150h, potrose 6mil golda na njega jednostavno bi ti igraci trebali progutat go*no i šutit? How yes no.

16 godina
odjavljen

Ne znam za WD-a, ali MK, DH, WZ i BR bez problema prolaze Inferno s više buildova...

14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Znaci kada game director kaze da ce petovi, razni buildovi biti dostupni WDu kroz citav spektar tezina, i uvjerava igrace u to na forumu, i onda ti igraci uzmu tog lika, opreme ga, odigraju 150h, potrose 6mil golda na njega jednostavno bi ti igraci trebali progutat go*no i šutit? How yes no.

evo, za tebe jedno pitanje:

Imas priliku izabrat jedan od dva lika ( DH ili WZ, nije bitno)

1 lik: 25000HP / 1500 Armor / 2000DPS

2 lik: 15000HP/ 4000 Armor / 1000DPS

nije bitno koja je klasa i slicno....recimo da nema klasa

kojeg bi ti izabrao?

15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Legendary, unikatne recepte ili PreHebenoNenormalnoDobre Rare stvari ipak osobno ne bih

nikome davao jer na kraju krajeva, u tom pogledu igru igram za sebe i svoj gušt (onaj tren kad droppa)

te trošim dosta svog vrimena i truda na grindanje recimo.

Ako su real šoldi u pitanju povrh toga, kao što je kolega iznad naveo,

prodao bih item ako ništa - da si kupim iduću expanziju.

Ne treba biti škrto đubre ili imati sklonosti ka istom ali isto tako

ne treba ni glumiti Majku Terezu.

LOL ekspanzija, sanjaj. U najboljem slučaju neki mali dlc, a ne nešto veliko tipa ekspanzije. A i to će naplatit sasvim sigurno.

Što se tiče ovog da ne dropaju sranja, to nije istina, teška sranja dropaju. Da bi dobio nešto dobro  moraš imati magareću sreću, a i da bi išao farmati recimo butchera i wardena ttrebaš prvo nastackat nephalem valora, i to svih 5, da bi se mogao početi NADATI da će ti pasti nešto dobro. Prisiljjen si praktički ići na AH jer ti padaju svugdje itemi sa lvl nekoliko levela niži od tvog lika. Tek tamo od drugog acta se može nešto upecati.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:58 (Kora).
17 godina
neaktivan
Test user kaže...
mislav_01 kaže...

kojeg bi ti izabrao?

?! Ne biram likove po random brojkama. Biram po zanimljivosti, izgledu, skilovima, reklamiranom stilu igre i sl. Ono stu su reklamirali kod vičdoktora ne funkcionira i nema se šta tu rec osim da su zeznuli stvar za koju su izricito rekli da nece zeznut.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj main lik je također WD. Minione sam otpisao već u 4. actu normal težine. Jednostavno su drugi spellovi jači.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Test user kaže...
mislav_01 kaže...

kojeg bi ti izabrao?

?! Ne biram likove po random brojkama. Biram po zanimljivosti, izgledu, skilovima, reklamiranom stilu igre i sl. Ono stu su reklamirali kod vičdoktora ne funkcionira i nema se šta tu rec osim da su zeznuli stvar za koju su izricito rekli da nece zeznut.

ma, nije bitno, nisi skuzio poantu, al dobro.....odnosilo se na sliku dolje.

17 godina
Danny_HR kaže...

Moj main lik je također WD. Minione sam otpisao već u 4. actu normal težine. Jednostavno su drugi spellovi jači.

Ja sam malo uzeo WDa i sad mi je jasan tvoj komentar jednom rukom klikas drugom se ceskas po guzici {#} Loctus Swarm/Pestilence jednostavno PREGAZI sve, u Act 3 dugneonu sam pobio 3 packa neprijatelja kroz zatvorena vrata zbog 100% jumpa na 2 dodatna targeta, sta prezivi mozda ako mi nije mrsko pogodim par puta sa Poison Dart/Splinters. Petovi Gargamel i njegova 4 Azriela su tu da "tankaju" strunfove dok ih ja pozabijam i to je to. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Ja se spovraćam po njima i šibam šišmiše. :) Uglavnom to koristim, drugo tek ako zagusti.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
Ja se spovraćam po njima i šibam šišmiše. :) Uglavnom to koristim, drugo tek ako zagusti.

Doduse, igram glupog i jakog (Barbarian), ali kad zagusti ili trcim na WC obavit duzu nuzdu ili otvorim novu bocu osvjezavajuceg napitka zlatne boje s malo pjene na vrhu! {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kasnije ti taj mob Gargamela samelje u 10ak sekundi, Azriele još brže

a za Pestilence moraš doći jako blizu a kad se približiš, u 1-2 udarca si gotov.

WD-u je u većim težinama glavna kombinacija (po meni):

-Spirit walk sa manom za bijeg / recharge (bez ovog se gine kao ništa)

-Mass confusion / 20% extra damage

-Corpse Cloud / corpse bomb

-Fetish / 2 extra blowdart sycopantha

Poison dart main w/ splinters ili eventualno firebomb

te grasp of the dead / 80 % slowdown ili neka druga runa.

To je za sigle player crowd control igru koja WD-u najviše leži.

Naprosto te igra tjera da stalo radiš razmak, kiteaš , radiš AOE i pomutnju

te bježiš sa spirit walkom.

Sve što traži blisku borbu odnosno spellovi na blizinu su pogubni u večini slučajeva.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

wtf, gledam sad u auction house da kupim ring, kad ono ring neki nis specijalno, rare, 4-8 damage, 19 pysichal resistance, 41 vitalty i jos cini mi se gold pickup nisam siguran, ono nista posebno. I sad buyout 9 miliona, a bid na 1 milionu? Šta se ti ringovi prodaju tako skupo? Ja jbt stavim ringove takvih slicnih performansi bid na 1000 a buyout na 2000, i tako vecinom sve iteme, nisam jos niti jedan prodao preko 3000.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Jel' se negdje Blizzard (plavo) očitovao da nešto ne štima s WD-om? Jer, gledam frendove farmaju WD-om bez problema Act III...

Nego, i dalje me zanima neki od onih "exploita". Ako ih je hrpa, barem se jedan nađe za mene? {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Super mi je što kolegica ima Monka i neki skill koji privuče sve protivnike, ja uletim, harvestam ih i moji vampirski šišmiši odrade ostalo, a ona ostane praznih ruku. Osim ako me ubiju, što je sve češće, pa čekam da se smiluje i reza.

0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Ovo je razlog zbog kojeg se nas dvoje nikada nećemo srest u RL.

Virty kaže...

Doduse, igram glupog i jakog (Barbarian), ali kad zagusti ili trcim na WC obavit duzu nuzdu ili otvorim novu bocu osvjezavajuceg napitka zlatne boje s malo pjene na vrhu! {#}

D3vil roka sa svojim, vidim i ti, dok moja barbarka siše jajca :(

Išla sam jučer na Hell prvi put s njom, lvl50 i patim se ko isus.

Wanna?
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Jel' se negdje Blizzard (plavo) očitovao da nešto ne štima s WD-om? Jer, gledam frendove farmaju WD-om bez problema Act III...

Nego, i dalje me zanima neki od onih "exploita". Ako ih je hrpa, barem se jedan nađe za mene? {#}

Je očitovali su se:

"While the intent is for witch doctors to re-summon Zombie Dogs and Gargantuan fairly often, we agree that pets aren't living long enough in higher difficulty levels. Of course, the harder difficulties are supposed to be more challenging, but we don't think it's fun gameplay to cast Zombie Dogs, watch them die almost instantly, wait for the cooldown to reset, re-cast Zombie Dogs, watch them die almost instantly...etc. And this is happening even when players are wearing pretty reasonable gear.

We're looking into ways to improve witch doctor pet survivability at later levels, but we don't have any clear plans to share just yet. One thing we're considering, though, is having pets scale with your Vitality (which they currently do not do) "

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Danny_HR kaže...

Ja sam malo uzeo WDa i sad mi je jasan tvoj komentar jednom rukom klikas drugom se ceskas po guzici {#} Loctus Swarm/Pestilence jednostavno PREGAZI sve, u Act 3 dugneonu sam pobio 3 packa neprijatelja kroz zatvorena vrata zbog 100% jumpa na 2 dodatna targeta, sta prezivi mozda ako mi nije mrsko pogodim par puta sa Poison Dart/Splinters. Petovi Gargamel i njegova 4 Azriela su tu da "tankaju" strunfove dok ih ja pozabijam i to je to. . .

Tak i ja igram s WD40. Poison dart s 3 strelice, Grasp of the dead sa Desperate grasp, pa Acid Cloud sa Acid rain (za sada, Lvl 28).

Pustim zombi cucke na ekipu, imam onog Templara, pa Gargantuana koji tankaju, a ja bacim Grasp i s manom koju imam tri puta zalijem Acid rainom. I pocrka pola gadova odmah, a ostatak potučem strelicama.

Dropovi su mi vrlo često Rare, ali gotovo nikad za moju klasu, pa se krpam s onim kaj padne.

Do NOT feed the troll!!
16 godina
odjavljen

Hvala Mislave, to objašnjava (nema linka doduše). A exploiti? Nije da mi trebaju, ali nije i da ih ima...

17 godina
Ukulele kaže...

Ma Barbarin je jako "nezahvalna" klasa za igrat, citam ovi se zale na petove (s pravom) a ja sam prisiljen igrat Prot da bih pregurao Act 1 Inferno i imam 0.00001% mogucnosti odstupanja u buildu. . .

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 16:12 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Hvala Mislave, to objašnjava (nema linka doduše). A exploiti? Nije da mi trebaju, ali nije i da ih ima...

evo nekih "exploita"....

15 godina
D3ViL kaže...
Ukulele kaže...

Ma Barbarin je jako "nezahvalna" klasa za igrat, citam ovi se zale na petove (s pravom) a ja sam prisiljen igrat Prot da bih pregurao Act 1 Inferno i imam 0.00001% mogucnosti odstupanja u buildu. . .

Slažem se...barb je daleko najteži jer moraš doći blizu cripovima i stunat, ak ne uspijem stunat dobro ili ne pobjegnem na vrijeme gotov sam...:(

ali ne odustajem

16 godina

A što točno fali tome da ti petovi poginu u jednom udarcu? Svaka range klasa može soakat jedan, najviše 2 udarca. Dogsi ti na ta dva udarca dodaju još 3. Mislim, ako oni naprave da petovi mogu soakati DMG, zašto su onda išli nerfati MK, WZ i DH koji su mogli upravo to - soakati više od 2 udarca.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
fila2208 kaže...
D3ViL kaže...

Slažem se...barb je daleko najteži jer moraš doći blizu cripovima i stunat, ak ne uspijem stunat dobro ili ne pobjegnem na vrijeme gotov sam...:(

ali ne odustajem

Frenzy/Maniac

Ignore Pain/Iron Hide

Revenge/Provocation

War Cry/Impurity

WotB/Insanity

---------------------------

Nerves of Steel

Tough as Nails

Ovo gore nabrojano je u mom slucaju must have da bih pregurao Act 1 Inferno imam "mogucnost" biranje jednog aktivnog/pasivnog skilla po zelji mada sam i tu ogranicen s Ground Stomp/Wrenching Smash da bih dobio malo CC-a ili Leap/Iron Impact kao "rezerni" ignore pain/escape kad zagusti {#} na kraju zavrsim s jednim aktivnim napadom koji je rage builder i hocel se il nece procat Revenge a o rage spender skill-u mogu samo sanjat valjda kad budem imao "bolji gear" ali eto bar mogu birat jedan passive!

17 godina
neaktivan

Zato sto nemamo dmg output kao wizzard dok kajtamo, petovi su korisni jer WD se ponaša kao nekakav battlemage, jer mu vecina skilova zahtijeva prisan kontakt sa skupinom mobova, i onda ako imas peta koji moze primit malo više udaraca možes ti dokle trcat i barem bacit prve spelove. 

Evo link za WD:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5271506353?page=19#366

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 16:15 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice