samo mazohisti igraju HC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo mazohisti igraju HC
Ma oke je ako ja umrem sa WD nego hoce li to isto vrijediti i za Barbariana? koji mi je sada 60 lvl ili samo za WD-a kojeg sam napravio posebno za HC.
odi igrat hc sa barbarianom l60 si pa nebus valjda umro sa tim oklopom i skilovima
sad smo Hedrick i ja stukli Diabla na nightmareu....sve plavo dropao...u PM
odi igrat hc sa barbarianom l60 si pa nebus valjda umro sa tim oklopom i skilovima
No.
hahahaha
Samo se javljam da vam traljam na nos da su mi u roku od 10min pala 2 legenderyja, oboje za moju klasu (doduše, jedan on njih je lvl51 i imam bolji, no zato pravac AH i <($.$)> ).
ja u 90h koliko igram pao mi je jedan legendary item i to na normal kad sam bio 21 lvl mislim. farmam na act I na inferno, jucer je butcher bacio cak 8 plavih i 3 zuta al od toga svega je bilo jedno veliko ponavljam veliko nista.
Samo se javljam da vam traljam na nos da su mi u roku od 10min pala 2 legenderyja, oboje za moju klasu (doduše, jedan on njih je lvl51 i imam bolji, no zato pravac AH i <($.$)> ).
ja u 90h koliko igram pao mi je jedan legendary item i to na normal kad sam bio 21 lvl mislim. farmam na act I na inferno, jucer je butcher bacio cak 8 plavih i 3 zuta al od toga svega je bilo jedno veliko ponavljam veliko nista.
Ja nisam dobio nijedan pa što onda, tako da ne plači :)
Ja 5 itema, 150h igranja.
ma kad je tako dam ti ja ovaj svoj ;)
Act III na Hellu je ATM machine, Heart of Sin Quest.
Jako puno ljudi ga šajba.
BTW upao sam slučajno kliknuvši na Act III Inferno co-op.
Nije mi bilo jasno na prvu što se događa jer me one-shotao onaj maleni fallen.
Ima li kakve riječi o patchanju inferna?
Act III na Hellu je ATM machine, Heart of Sin Quest.
Jako puno ljudi ga šajba.
BTW upao sam slučajno kliknuvši na Act III Inferno co-op.
Nije mi bilo jasno na prvu što se događa jer me one-shotao onaj maleni fallen.
Ima li kakve riječi o patchanju inferna?
Dap sljedecim patchem se inferno nerfa.
Mogu li se ikako vidjeti statsi prodanog itema?
ne znam kakav je inferno
Normal prošao solo bez deatha
Night zajedno sa morphom , on wizard ja barbar bez većih problema (Diablo pao od prve)
Hell muka živa. Igram ga trenutno solo dok ne dođe pomoć. ACT I ubio skeletona od prve ,ali mi malo malo vortexi (pogotovo oni debeli) ...ebu sve po spisku.
Crko bar 10 puta.
Trenutno 53 lvl sa 3800 dps i 16000 hp i sada prelazim u farmere(nabavio motiku i sljedi prekopavanje mapa)
ma kad je tako dam ti ja ovaj svoj ;)
a neću valjda kupovati na ah kad ti već imaš :)
Moram samo otključati treći tab u chestu :)
evo sada sam lvl 36, sa svojim barbarianom, ali neznam koje skillove da si stavim, pa ako imate neki prijedlog :) inace, imam DPS 900, armor 2000,strenght 800 i vitality 450 (malo sam napravio preveliku razliku izmedu strenghta i vitalitya, morati cu to malo uravnoteziti :)
ajde tko je za farmanje goblin a da je barbarian nek me doda Maxon#2260, radi se o ACT II 8 quest, tamo se uvijek nalazi.
40h igranja sad sam 1 act hell 0 legendary :(
ne znam kakav je inferno
Night zajedno sa morphom , on wizard ja barbar bez većih problema (Diablo pao od prve)
Hell muka živa. Igram ga trenutno solo dok ne dođe pomoć. ACT I ubio skeletona od prve ,ali mi malo malo vortexi (pogotovo oni debeli) ...ebu sve po spisku.
Crko bar 10 puta.
Trenutno 53 lvl sa 3800 dps i 16000 hp i sada prelazim u farmere(nabavio motiku i sljedi prekopavanje mapa)
trenutno sam stukao Leorica na hellu kao i ti ali elitovci su jaki u pm,isto sam barb ali 4500 dps i 19 k vitality,ako možeš nabavi si ruby što jači i krkni ga na helm da ti se brže levela lik.
@ Maxon koja težina?
Decki kupite gear na AH za hell i ice puno brze i lakse, jedino ako niste jedni od onih koji nezele kupovati na AH.
ne znam kakav je inferno
Crko bar 10 puta.
trenutno sam stukao Leorica na hellu kao i ti ali elitovci su jaki u pm,isto sam barb ali 4500 dps i 19 k vitality,ako možeš nabavi si ruby što jači i krkni ga na helm da ti se brže levela lik.
@ Maxon koja težina?
Inferno. Slobodno ga dodaj, dok ja ne dostignem do inferna da vam se pridružim.
Pozdrav,zanima me da li je moguce da mi Skeleton King ili bilo koji drugi mob/creep izbaci neki legendary item (igram sa guest passom).
Inace uvijek mi izbaci 2 magic iteam ali mi se dogodilo 2-3 puta da mi je izbacio i rare item tako da imam 2-3 rare item sad.
BTW da li vi upgrejdate si chest (onu skrinju gdje stavljate iteme) i blacksmitha?
Da li bi Intel HD Graphics 3000 u i5 2500K gurao Diablo3 i na kojim postavkama?
Pozdrav,zanima me da li je moguce da mi Skeleton King ili bilo koji drugi mob/creep izbaci neki legendary item (igram sa guest passom).
Inace uvijek mi izbaci 2 magic iteam ali mi se dogodilo 2-3 puta da mi je izbacio i rare item tako da imam 2-3 rare item sad.
BTW da li vi upgrejdate si chest (onu skrinju gdje stavljate iteme) i blacksmitha?
Izabcio ti je prvi put rare. Sa svakim kad ga prvi put tučeš bacit će rare, nakon toga samo plave.
Ako planiraš uzimat igru, farmaj gold igraj sve likove do 13 lvkl i upgrejdaj artisana (kovač) i stash, kasnije će dobro doć.

Evo nakon 10tak Legen. . . . . . . . . ., wait for it. . . . . ., wait for it. . . . . . ., dary dropao mi je weapon s zanimljivim statsima, steta sto neigram glupog huntera
Ako planiraš uzimat igru, farmaj gold igraj sve likove do 13 lvkl i upgrejdaj artisana (kovač) i stash, kasnije će dobro doć.
Meni nije izbacio 2. put rare kada sam ga tukao s 2 likom
Isto guest pass