Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Bukva kaže...
Rhodin kaže...

Ocekujem puno pljuvanja nakon slijedece izjave, ali Guild Wars 2, igra koja nema velike veze sa ovim, ali ipak je online igra i u beta fazi je imala beta event vikend prije mjesec i sitno. Bilo je ogromnih problema sa ulogiravanjem odmah po pocetku, rijesili su to kroz 5-6 sati, Blizzard je sa Diablom ima vecih problema, dulje su trajali i jos ponekad imam osjecaj da nisu dokraja rijeseni. Napomenimo ovdje da je GW2 jos u beti, nisu pustili igru takvu u pogon jer drze do sebe... od Diabla sa druge strane nisam ovo ocekivao, pogotovo da traje toliko dugo. Moram li napomenut da se ovo sve desava u single playeru?

Kako god okreneš ne možeš uspoređivati problem na serveru koju u peaku ima 10,000 ljudi i onaj koji ih 3 milijona.

Jedino što mi na jetra ide zašto nema queue sistem kao u WoWu. Latencije znaju tu i tamo skočiti, ali sve rijeđe i rijeđe.

Backup server = >99% vremena skuplja prašinu.

Inače, jedino igra koja ganja na masovku, a od početka je radila kako spada (ili unutar prvih par sati) je MW3. Svima ostalima je trebalo koji tjedan da poslože kockice.

Pa sigurno D3 ne koristi jedan server koji generira content na 6+ milijuna ljudi i na koji su oni aktivno spojeni.

Vjerovatno je rijec o brojci od 100+ servera.

A sta se GW2 tice prepurchase-alo je nekih 300k ljudi znaci toliko ih je imalo pristup beti,i opet serveri u GW 2 ce malo drugcije funkcionirat nego u vecini MMO-a.Sta sad zapravo i nije bitno.

Poanta je da jedna odvratno bogata kompanija poput Blizza nebi sebi trebala dozvolit ovakav long lasting fail.

Ok da je to trajalo 2-3 dana,nebi bilo u redu, ali mislim da bi vecina nakon pocetnog rage-a presla preko toga.Problem je sta vec dva tjedna velika vecina ljudi pati od visokih latencija tj. laga,spike-ova i ono najgore,nemogucnosti spajanja na server i igranja igre koju su masno platili.

17 godina
EpicFailGuy kaže...
Majku ti Isusovu?!?!

Bez uvrede, ali prst doli od mene za ovo :(

17 godina
neaktivan
Diablo 3

ono što svi griješe nije problem u serverima za igranje

problem je u serveru za autorizaciju

kako preko jednog računa idu 3 (tri) jako popularne igre, a očito je da je diablo popularan kao i wow dolazi do preopterečenja sustava

podizanje novog clustera za autorizaciju, odnosno dizanje BDC servera u teoriji je lagana stvar, no u praksi to zna biti pain in the ass

(svi koji se bave mrežnom administracijom znaju o čemu pričam)

jer očito je navala na jedan login server, a druga dva su recimo besposlena i dinamika korištenja ulaza im vjerojatno stvara probleme

naime, u wowu svaki korisnik ima svoj server i kad ide login igra te baca na tvoj server - kod diabla 3 si na dinamičkom serveru (virtalnom) i tu nastaju problemi, a blizz vjerojatno još ne zna kako riješiti te dječje bolesti virtualizacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

svi su zauzeti errorom 37 da nemogu normalno odgovorit na pitanje čovjeku koji je lijepo postavio pitanje.

di mogu ušetat sa kešom u ruci i kupit igru na licu mjesta??

ne preko interneta,kartica....

dućan u ZG-u???

algoritam čeka novu pošiljku kao i manje više svi.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Manje više si sam sebi odgovorio, nemožeš.

Svi čekaju nove pošiljke.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Monk level 50, 2.3k armor, 17k life, bez AH, dps 1600 (prije ginjenja 900)

došao na nightmare, u one krugove prije Azmodiana, poginuo sve skupa 20 puta dok nisam dosao do dole, na kraju odhebao 2 fist weapona rare-a i uzea 2 plave sjekire i digao DPS x 2.....resetirali mi se par krugova, pa ispocetka...umro samo 2 puta..... ocito da je AH OP trenutno, inache već na nightmare je jebada... i trenutno treba prije svega što više DPS-a u weapon i bolje su plave trenutno sa 1 - 2 dodatka...ovi rare su za armor...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 12:37 (Thog).

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Kakvo je dns stanje s loginom?

Eroruje ili se može normalno igrat?

Wanna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ukulele kaže...

Normalno se moze od jucer navecer 23:10 ..

Peace!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

E onda ćemo danas da šiljimo. WD mi je već nestrpljiv.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Na battlenet forumima se piše o hakiranju lijevo i desno. Masovno ljudi ostaju bez itema, golda i charactera. Navodno hakeri exploitaju neke rupe unutar samog Blizz sistema. Da nije user error itd....

Koje je rješenje? Kupiti authenticator koji je u EU 10 eura + poštarina. Koja sprdnja jbt. Koiliki god sam fan Blizzard mi pada u očima iz dana u dan s ovakvim proserima. Neznam što bih napravio da me hakiraju a znam da nije do mene i naravno rješenje kupiti usrani authenticator od njih jer nemam smartphone. Šta ne shippaju već te authenticatore s igrama ako imaju toliko problema s exploitima. Ali ne i tu ima način da se zaradi....

Napraviš novi mail samo za battlenet s novim passom, paziš da nisi infectan s nečim ali ne, nemaš authenticator i ti si kriv a ne Blizzard.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:24 (gringo88).

0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

E onda ćemo danas da šiljimo. WD mi je već nestrpljiv.

Dap, oko 5ish njubzor.

Ne zaboravi ponijet barbike.

Wanna?
17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Dap, oko 5ish njubzor.

Ne zaboravi ponijet barbike.

Nadam se da bude već oko 5-ish. Osim ak ne bude, al onda te cimnem na R.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Na battlenet forumima se piše o hakiranju lijevo i desno. Masovno ljudi ostaju bez itema, golda i charactera. Navodno hakeri exploitaju neke rupe unutar samog Blizz sistema. Da nije user error itd....

Koje je rješenje? Kupiti authenticator koji je u EU 10 eura + poštarina. Koja sprdnja jbt. Koiliki god sam fan Blizzard mi pada u očima iz dana u dan s ovakvim proserima. Neznam što bih napravio da me hakiraju a znam da nije do mene i naravno rješenje kupiti usrani authenticator od njih jer nemam smartphone. Šta ne shippaju već te authenticatore s igrama ako imaju toliko problema s exploitima. Ali ne i tu ima način da se zaradi....

umjesto kukanja kuharica za autentikator na PC

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
gringo88 kaže...

Misliš da neznam za to? Kakve koristi od PC authenticatora ako ti je PC ipak infectan?

14 godina
Diablo 3

To haxanje unutar sistema (prepostavljam da mislis na ono: kad izlazis iz igre i onda "netko" preuzme tvog lika) je nemoguce? wtf mislim kao da gledam SF, vjeruj mi da imaju takvo veliku rupu odmah bi se skuzilo pa nisu oni kreteni vjv. su i testirali cim su vidjeli i te "mogucnosti" po forumu.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Darky kaže...

Misliš da neznam za to? Kakve koristi od PC authenticatora ako ti je PC ipak infectan?

onda umjesto jeftinih AV ili onih  koji su šuplji na sve strane koristi ovo između ostalog blokira i sumnjive web stranice i uz njega moraš biti totalni idiot da pokupiš nešto

13 godina
Darky kaže...

Ne bude išlo tako lako...

The Java-based (J2ME) versions of the Battle.net Mobile Authenticator previously available through this website have been discontinued...

odnosno,

http://eu.blizzard.com/en-gb/mobile/

Jedino ako se uspije taj java app nabavit od nekoga tko je to kupio prije gašenja.

BF3: Bombovich
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:59 (Perki).
16 godina
Darky kaže...
gringo88 kaže...
Darky kaže...

onda umjesto jeftinih AV ili onih  koji su šuplji na sve strane koristi ovo između ostalog blokira i sumnjive web stranice i uz njega moraš biti totalni idiot da pokupiš nešto

Checkpoint,  tvrtka koja ima trenutno najbolji firewall na svijetu (kao appliance za mrezne infrastrukture doduse) je proizvela besplatni Zonealarm firewall za osobna racunala koji je ujedno besplatan i nije los.

Uz to stavit  neki antivirus - mislim da sad sa zonealarmom dolazi neki, Avira bi trebao biti dobar, ali vas je izbor, tu su avast, comodo internet ecurity koji ima sve u kompletu, itd. itd. itd. Povremeno skenirat racunalo sa nekim antimalware programom i to je to (imajte na umu da ne mogu nuzno svi biti u isto vrijeme aktivni, recimo avira i adaware ce se klat)

Autentikator ovdje pomaze

Ne klikanje na raznorazne bannere, linkove i slicne gluposti takodjer

Ne nasjedanje na phishing mailov takodjer

Lista je duga

Usprkos svemu navedenom, s time da koristim antivirusnu zastitu sa licencom, hakiran mi je account. Usprkos pokusaju, dan danas nisam uspio pronaci niti traga icega sto bi licilo na napad. Man in the middle sumnjam, man in the browser takodjer itd. Ja i dalje tvrdim da se sve to desavalo na blizzardovoj strani.

Da se razumijemo, nitko nikad nije u potpunosti siguran, uvijek postoje zero day napadi, ali sumnjam da se kvalitetni koriste na napade na blizzard accounte kako je neki dan jedan njihov "sigurnosni strucnjak" to pokusao objasniti na forumu, da su toliko dobri da se nikada ni ne pronadju jer eto, kineski hakeri koji rade za gold farmere, nemaju pametnijeg posla nego krasti dolg ljudima u WoW-u, a sposobni su to raditi na nacin da je pristup potpun, a tragova nikakvih. Da je to moguce ili barem da su toliko dobri, napadali bi burze i slicne stvari gdje se vrte milioni, a ne 3 miliona ingame golda koji se onda prodaju za 3-5$

14 godina
Diablo 3

Ljudi sa kojim misem igrate najdrazu nam igru? Ovaj moj Fireglider je nakon ova dva tjedna poceo stekati... trebam zamjenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anarchyST kaže...

Ljudi sa kojim misem igrate najdrazu nam igru? Ovaj moj Fireglider je nakon ova dva tjedna poceo stekati... trebam zamjenu.

Steelseries Diablo Edition. Super mi je.

13 godina
Diablo 3

Prvi legendary item pao. Helmet. Tocno pred azmodanom iz jednog od onih skopriona :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ja pikam s Deathadderom (totalno nebitna informacija ali - GW edition {#}).

Wanna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Prvi legendary item pao. Helmet. Tocno pred azmodanom iz jednog od onih skopriona :D 

Na kojoj tezini?

17 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

G700 je moj micek mišek. Taman tipaka kolko ti treba za Diablo. :)

Guba je i Razer Naga.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vaš character je na nivou:

7 1-20
6 21-30
13 31-40
8 41-50
38 51-60
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Postoji li iscrpni vodič za Diablo 3 već? Dakle, s formulama za štetu, MF% i stvarno povećanim šansama, monster lvl po area lvl, ilvl za predmete i sl?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Ukulele kaže...

Normalno se moze od jucer navecer 23:10 ..

E to je lijepo čut {#}

14 godina
Hexfire kaže...

Steelseries Diablo Edition. Super mi je.

Bas mi je danas stigao SS Diablo III headset, a s tim bi misem bas ljepo zaokruzio kolekciju... samo mi se ne sviđa ovaj ambidextrous dizajn.

Ukulele kaže...

Ja pikam s Deathadderom (totalno nebitna informacija ali - GW edition {#}).

Nisam veliki obozavatelj razer-a, ali stalo slusampohvale na racun doticnog misa, budem ga uzeo u obzir...

Danny_HR kaže...

G700 je moj micek mišek. Taman tipaka kolko ti treba za Diablo. :)

Guba je i Razer Naga.

G700 ha? bezicni ako se ne varam... koliko mu baterija traje? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 14:52 (anarchyST).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Bežični je al po potrebi samo utakneš kabel, sekunda posla.

Baterija traje par dana, ne znam ni sam koliko da ti budem iskren. Uglavnom, nije da ga ne možeš koristit dok se puni, samo ti je onda žičani. Miš je zbilja dobar, a 4 tipke sa strane i 3 pored lijevog "klika" su megakorisne u svim igrama. Kaj god igram uvijek sve bindam na miš, a na tipkovnici koristim samo WASD, space i eventualno još koju tipku, ovisno o tome koliko su opširne kontrole.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

konacno ispala legendary 1h maca, inferno act1 iz nekakvog chesta u nepozantom dungeonu, fields of misery

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice