Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Diablo 3

O kakvom vi peču pričate? Ja igram od 7 sati popodne jučer i nikakav pečč nije bio, nikakvo štekanje, niakakv lag, nikakvi errori. Ali evo čujem od frenda da će bit sutra (patch , ne ovo drugo lol)

I jedan ogroman ROFLMAO na "balansiranog partizana" XD

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 2:38 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Američki serveri su se patchali danas popodne valjda pa se nije dalo igrat, ja igram na EU i mogu najnormalnije...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Evo Leoric je lega na Infernu,a jos niti jedan lege mi nije pao...

Cipamio  s itemima koji imaju magic find pa kad nabijemo par championa jos dobijemo i buff tako da je meni mf 197% ,al nikako, istina da mi sad padju dosta rare sto je ok za ah,a leo je bacio deset itema od cega su tri rare.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ubijaju me ovi dropovi. Došao do Inferno Butchera i još uvijek nosim neka lvl 40 smeća na sebi. Baš ništa dobro mi ne pada čak ni sa stackanim 5 Nephalem valor buffovima kod ovih elite packova. Namučiš se ko majmun da ih ubiješ i padne ti vendor trash, nemam riječi. Sve što imam na sebi je s aukcije mislim da mi je u zadnjih 30 sati igre jedan dobar item pao kojeg sam stavio na sebe, ovo ostalo aukcija.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
gringo88 kaže...

Ubijaju me ovi dropovi. Došao do Inferno Butchera i još uvijek nosim neka lvl 40 smeća na sebi. Baš ništa dobro mi ne pada čak ni sa stackanim 5 Nephalem valor buffovima kod ovih elite packova. Namučiš se ko majmun da ih ubiješ i padne ti vendor trash, nemam riječi. Sve što imam na sebi je s aukcije mislim da mi je u zadnjih 30 sati igre jedan dobar item pao kojeg sam stavio na sebe, ovo ostalo aukcija.

Ni ja ništa. Jedno od rijetkih što sam dobio dobrih dropova su bile legendary braces, ali nisu bile puno bolje od mojih pa sam ih prodao za 250 000 golda, i još đubrad uzme PDVa 15 %, šta će im koji qurac NJIHOV virtualni novac? (tih 15 %)

Btw jel moguće solirat na infernu? Ja sam sad još malo kod Diabla na Hellu.

LOL, nebitno, našao sam, lik sve solirao i to s barbarinom.  https://www.youtube.com/user/PsyStarcraft

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 4:29 (Kora).
16 godina
Diablo 3

Ja sam trenutno lv59 na ACT3 Hell i jos uvijek itemi koji padaju su lv51-54. Samo je jedan lv59 pao i to neki zuti noz za WD-a.

Kada pocinju padati lv60 itemi? Da li u Act4 Hell ili tek na Infernu?

Gdje dropaju svi oni imba lv60 itemi?

Cisto da znam da li da se nadam da bi na Hellu mogao dobiti koji dobar lv60 item da me sprema za Inferno ili ne {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Sry ako je bilo:

Dibalo 3 inferno tactic:

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i ja sam od jučer postao punokrvni Diablo III gamer {#} ( nakon uhodavanja kroz guest pass kupio sam digitalnu veriju s Blizzadrovog storea ), sada sam tek ACT II na normal i moram priznat da mi se igra jako sviđa.

PS.

davno prije sam igrao Diablo I , Diablo II sam nekako preskočio , nije mi sjeo, a ovaj treći nastavak mi se sviđa , pa ga planiram neko vrijeme igrat.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

zato su ovi smradovi iz blizarda umjesto da stave normalan drop stavili uckin RMAH i AH da se ljudi time koriste e da i koliki ti je magic find???

stay awhile and listen
16 godina
Rhodin kaže...

Vidim da vas neke buni pa da vam pojasnim par stvari:

1.) inferno nije za DPS likove. Tj. moze biti, ali za group play i nadajte se da cete imati odlicnog tenka ili 2 uz sebe jer sve sto ce vas pogledat ce vas one shotat, pogotovo na ACT 2. Primjeri:

DH sa puno dex, crit chance, crit dmg, attack speed, ali 0 vit i zanemarenim armorom = 1-3 sekunde zivota u kojima nece nista ubit

Ti shvaćaš da se DH igra kao glass cannon na infernu sa, idealno, +0 (slovima: nula) i vitalityja i resistancea?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...
gringo88 kaže...

zato su ovi smradovi iz blizarda umjesto da stave normalan drop stavili uckin RMAH i AH da se ljudi time koriste e da i koliki ti je magic find???

hehehe....prije nego sto je D3 izasao postavio sam pool da vidim sto ljudi vise preferiraju od opreme.

skoro svi su isli na magic find......i nisu nis dobili.

Prosao sam NM act2 dva puta, jednom s MF 113% i drugi put 30%, nije bilo apsolutno nikakve razlike u dropovima, jednako jadni....

osobno, MF mi je na 30% i dropala mi je takva oprema da sam prajak ( za sad )....ajmo reci, imao sam velike srece.....

U D2 MF je imao smisla samo preko 250%

frend s barbarianom i MF8% na hell-u nasao 6 legendary....

NV5 je cisti override MF kojeg se nosi....jebno dobra ideja

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 9:39 (Test user).
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Ti shvaćaš da se DH igra kao glass cannon na infernu sa, idealno, +0 (slovima: nula) i vitalityja i resistancea?

a jel ti znas da je to totalno krivo?

Da upravo ti likovi njurgaju o infernu?

da je igra stara tek 15 dana? ( za usporedbu: u D2 s  dobrom scriptom, trebalo je skoro 4-5 tjedana ( 24H dnevno) da dodes to lvl npr 90-96 s jako dobrom opremom, s time da su dropovi u d2 bolji nego u D3)

da su resist "as always way-to-go" jer sad vise nema ignore resistance mobova

glavni buff na inferno je u biti tvoja smrt, a cilj je prezivjeti 2-3 shota, pazi "2-3", a za to ti treba ne vitality, vec resist as-much-as-possible. ( posto igras DH isto kao i ja)

Mobov 200.000 damage hit, s max resistom mozes spustit na 4200 (barb-monk) ili 6000(DH/WD/Wiz). Do-the-math.

na bnet forumu je neki lik baljezgao o magic/rare bow koji je ima 700 dps-a da je bolji od legendary s 550dps-a ( jer uglavnom likovi to gledaju), te se javio jedan koji mu je objasnio na matematicni nacin kaj znaci to kaj on ima i taj legendary....legendary je imao pun kufer ressista i mislim 20% attack speed i jos nekaj....

btw. glass-cannon je imao smisla s pre-nerf SS

16 godina
Test user kaže...
...s max resistom mozes spustit na 4200 (barb-monk) ili 6000(DH/WD/Wiz). Do-the-math.

na bnet forumu je neki lik baljezgao o magic/rare bow koji je ima 700 dps-a da je bolji od legendary s 550dps-a ( jer uglavnom likovi to gledaju), te se javio jedan koji mu je objasnio na matematicni nacin kaj znaci to kaj on ima i taj legendary....legendary je imao pun kufer ressista i mislim 20% attack speed i jos nekaj....

Koliki je max resist na lv60?

Meni je dobro jer mi kao Wizardu Intellegence dize i resiste, pa eto dvije muhe jednim udarcem :)

BTW, i ja sam bio u nedoumici oko Blue sa jakim DPS i Rare/Legendary sa nizim DPS.

Zbog gornjih objasnjenja sam si jucer priustio jedan Wizardspike koji je bio recimo povoljan na AH (a tek sam lv59, pa ga jos ne mogu koristiti {#} )

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Test user kaže...
...s max resistom mozes spustit na 4200 (barb-monk) ili 6000(DH/WD/Wiz). Do-the-math.

Koliki je max resist na lv60?

Meni je dobro jer mi kao Wizardu Intellegence dize i resiste, pa eto dvije muhe jednim udarcem :)

BTW, i ja sam bio u nedoumici oko Blue sa jakim DPS i Rare/Legendary sa nizim DPS.

Zbog gornjih objasnjenja sam si jucer priustio jedan Wizardspike koji je bio recimo povoljan na AH (a tek sam lv59, pa ga jos ne mogu koristiti {#} )

ovo postam vec 3 put....

inferno inferno
16 godina
Test user kaže...

a jel ti znas da je to totalno krivo?

Da upravo ti likovi njurgaju o infernu?

da je igra stara tek 15 dana? ( za usporedbu: u D2 s  dobrom scriptom, trebalo je skoro 4-5 tjedana ( 24H dnevno) da dodes to lvl npr 90-96 s jako dobrom opremom, s time da su dropovi u d2 bolji nego u D3)

da su resist "as always way-to-go" jer sad vise nema ignore resistance mobova

glavni buff na inferno je u biti tvoja smrt, a cilj je prezivjeti 2-3 shota, pazi "2-3", a za to ti treba ne vitality, vec resist as-much-as-possible. ( posto igras DH isto kao i ja)

Mobov 200.000 damage hit, s max resistom mozes spustit na 4200 (barb-monk) ili 6000(DH/WD/Wiz). Do-the-math.

Imao sam i ja takvu sliku sve dok nisam i sam došao na inferno. 

Sretno s ganjanjem vit/resistancea da preživih 2-3 hita, a da ti DPS nije na razini act4 hella.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo nakon pocetnog brick wall effekta koji sam ima na infernu,malo chata s prijateljom iz WoW-a,on inace igra DH i preksinoc je soloa act 3 i Azmodana.

Donira mi je dobre bootse i belt,a s AH sam kupia hrpu geara s arcane resistom stavia passive one with everything i sad imam oko 240 resist all,i slozia sam monk build s kojim facerollam sve do sad u act 1 do skellie kinga bar.

• Crippling Wave (Mangle rune) - left click
  • Seven Sided Strike (Fulminating Onslaught) - right click
  • Sweeping Wind (Master of Wind rune)
  • Serenity (Peaceful Repose rune)
  • Breath of Heaven (Blazing Wrath rune)
  • Mantra of Conviction (Overawe rune)
  • Sieze the Initiative (passive 1)
  • One With Everything (passive 2)
  • Resolve (passive 3)

11.900 dmg,1.6 att per sec ,2700 armora,240 resista,32% dodge,37k hp-a

Uz sve buffove i debuffove aktivne sinoc sam crita mobove s crippling wave-om po 34k s normal hitovima u razini 16-25k(+ konstantan dmg of sweeping winda)

Mislim da nebi trebalo bit problema ni iza SK s ovim buildom jer  topi sve,a ima i survivabilitya radi 3 "oh shit" skilla,i dmg reductiona od armora i resista.

EDIT: bas cu pitat tog DH prijatelja sta stacka na gearu i koliko ima resista radi ove rasprave glass cannon/tanky dps jer definitivno lik rastura(trenutno je na Rakanothu u act 4).

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 10:56 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Ni ja ništa. Jedno od rijetkih što sam dobio dobrih dropova su bile legendary braces, ali nisu bile puno bolje od mojih pa sam ih prodao za 250 000 golda, i još đubrad uzme PDVa 15 %, šta će im koji qurac NJIHOV virtualni novac? (tih 15 %)

Btw jel moguće solirat na infernu? Ja sam sad još malo kod Diabla na Hellu.

LOL, nebitno, našao sam, lik sve solirao i to s barbarinom.  https://www.youtube.com/user/PsyStarcraft

I to s big 2H a ne ko neke piz*e sa 1h+štit.  :)

Na poslu sam pa ne mogu gledat kakvu opremu ima ali sad mi je dao cilj, solo inferno sa big motherfuc*ing 2H.

14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Sretno s ganjanjem vit/resistancea da preživih 2-3 hita, a da ti DPS nije na razini act4 hella.

nisam ja mislio nista lose, naj se ljutiti.....

evo, mislim da ce ovo biti korisno svima....

Everything you need to know [FAQ]

Damage reduction

i jos malo

Ashelor kaže...

EDIT: bas cu pitat tog DH prijatelja sta stacka na gearu i koliko ima resista radi ove rasprave glass cannon/tanky dps jer definitivno lik rastura(trenutno je na Rakanothu u act 4).

bravo s monkom... {#}

ajd, kad bus ga pital nek ti posta sve statse, i skilove koje koristi.....ono, preko skill kalkulatora na D3 site-u

14 godina
neaktivan
Diablo 3

kada odem na AH i kad zelim kupiti neki gem nemogu..niti jedan gem mi ne pronade, jeli tako i vama? zasto nemogu?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 12:18 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Test user kaže...
Bukva kaže...

Ne ljutim se, ali jednostavno tako nešto ti neće prolazit. Možda za koji mjesec/godinu kad ćemo na raspolaganju imat šlag&kremu od opreme, ali trenutno ti je s DH takva igra da jednostavno defenzivni statovi ne prolaze.

16 godina
Diablo 3

Bukva sretno sa time da ces imat 0 hp-a i resa i naletit na vortex moba ili fast moba - tu prica prestaje, neces nista prezivjet.

Mozes mozda u coop, solo inferno eventualno ako mislis krepavat JAKO JAKO puno.

Resistancei su najbitniji, vit samo pomaze.

Kod DH je to mozda malo malcice baceno u drugi plan na ustrp DPS, ali nikako se ne moze zanemarivat u solo igri. Ganjat samo dex, crit chance, crit dmg i attack speed je malo bedasto iz moe perspektive.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Doduše fast mobovi su mi trn u oku, ali vortex jednostavno counteraš sa SSom.

14 godina
Diablo 3

Negdje sam procitao da ima 1 hand po 1000 damage? da ima i kostaju po 5 milijuna iskreno uopce se ne isplati uzmes neki 2 hand za 100 tisuca sa 754 damage i 150+ vitality i strenght.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 12:20 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Negdje sam procitao da ima 1 hand po 1000 damage? da ima i kostaju po 5 milijuna iskreno uopce se ne isplati uzmes neki 2 hand za 100 tisuca sa 754 damage i 150+ vitality i strenght.

al onda nemas armor :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan
Diablo 3

@Bukva s čim igraš, mene s wizzardom znaju dosta nazajebavat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nicholas kaže...

I MENE WIZARD isto malo schvi u glavu 

stay awhile and listen
14 godina
strbi kaže...
XVII Mini kaže...

al onda nemas armor :)

Imas? shild mozda daje 1-2k armora. 

Sad gledam 1 handed wepone i najjaci wepon kosta 69 milijuna( lol ) daje 1200 Damage i najjaci gem (star) + 30 crit i jos neke dobre statse.
Dok za 150 tisuca nemas nista iznad 600 damage. 

Peace!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk? Zanima me da li mu je stigla, jer moja pošiljka izgleda još putuje ili je nestala {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Nicholas kaže...

Demon Hunter

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice