Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3
Nebi da sad sve redom razocaram al ce mo jos pocekati za novu posiljku od blizzarda u algoritam. Blizzard im je potvrdio da ce posiljka najranije 12.6. U algoritam nazalost
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Diablo 3
XVII Mini kaže...

Lol? Act 3 nightmare lvl 33? ja sam Act 2 nightmare 40 lvl sa DH, pre mali si level moras jos dosta farmat XP {#}

Shvatila sam to na najbolniji mogući način {#}

Ma farmam sad ko velika. Još samo čekam dan da se svi silni DH dropovi magično počnu pretvarat u one barbarske. :)

Wanna?
14 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...
Nebi da sad sve redom razocaram al ce mo jos pocekati za novu posiljku od blizzarda u algoritam. Blizzard im je potvrdio da ce posiljka najranije 12.6. U algoritam nazalost

Mislim da nejde to direktno preko Blizzarda nego nekih među dobavljača. Od kud ti ta informacija? 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta da bildam najviše za dh? (iza dexteritija)

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Vitality,armor  {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
14 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
djdamir81 kaže...

Mislim da nejde to direktno preko Blizzarda nego nekih među dobavljača. Od kud ti ta informacija? 

iz algoritma, lik kaze da im je potvrdeno od strane Blizzarda da posiljka stize izmedu 12 i 15 sestog.

15 godina
neaktivan
Diablo 3
mene kika error 3007 nakon 2 minute igranja svaki put, neznam sta da radim, imam starter pa nemogu u general chat...
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ima neko da prodaje diablo 3 cd key,

mozete me kontaktirat na skype: tomislaf.jaaa

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
CD_king kaže...

Vidio sam da ima box na zavviju za 50 eura samo sto pise da salju unutar jednog mjeseca <.<

Sta je to sa ruskim keyevima kad oni izadju?Kad uopce izlaze?

Da,večina dučana nema "in stock" nego tek kad naručiš oni dobavljaju. Tako će biti dok ne stignu nove pošiljke. U Algoritam su trebali novi primjerci stići prošlog petka ili najkasnije danas,no još nisu! 

Neznam kako to ide s ruskim keyevima. MIslim da ih je moguće aktivirati tek od 7.06 ali nemoj me držati za riječ. Makar na tvom,a i bilo čijem drugom mjestu nebi riskirao s njima.

Hoce li biti kakve razlike izmedju ruskog i eu keya?

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
16 godina
Diablo 3

Jel zna iko?!?! ---- kad ga upgrade-as JEWLERA, da li crafting dragulja postaje jeftiniji?

Ja imam recimo Jewlera level 7

Da forge-am Flawless Square dijamant treba mi;

# 3 obična Square dijamanta

# 2 Page of jewelcrafting

# 20,000 golda!!!

wtf? Odem na auction house, gle cuda tamo kosta 5,000 golda, a ja da ga napravim trebam potrosit 30k golda?

WTF? A taman sam mislio malo craftat i prodavat na AH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li koja dobra duša da mi da guest pass?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Shvatila sam to na najbolniji mogući način {#}

Ma farmam sad ko velika. Još samo čekam dan da se svi silni DH dropovi magično počnu pretvarat u one barbarske. :)

Ja igram sa DH, i veći dio drugog i do sada u trećem actu nightmare, nisam dobila ni jedan rare quiver ni bow. Tu i tamo neki crossbow, a i hand crossbow rare ne znam kada sam zadnji put ugledala.

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

I have a problem. {#}  Dakle,nabavio sam guest pass,aktivirao sam ga na battle.net i tamo mi piše pod 'your game accounts' da imam Diablo III starter edition ali kad se želim ulogirat u igru mi napiše 'This Battle.net account does not have Diablo III lincense attached to it (error 12).  Zna netko u čemu je problem??  Hvala puno na pomoći.

EDIT:  Riješio sam problem,server mi je bio na America i to sam stavio na Eu i sad šljaka. :)

EDIT 2:  Znam da sam sa starter edition limitiran do 12 lvl i act 1,zanima me dali mogu sa svakim caraterom to proći ili samo s jednim??

www.fotoprizma.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:40 (TriP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ima netko dobar build za WD inferno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Z DH ti statsi koji ti trebaju idu ovim redom:

1. Attack Speed

2. Critical Hit Damage

3. Critical Hit Chance 

4. Dexterity

I socket u weapon obavezno zeleni (Emerald)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:09 (Judgeinho).
15 godina
protjeran
Diablo 3

ima netko wow acc treba mi na 2 cijele noci trazim horda lika lvl 69-74 ako tko ima neka me pm u zamjenu dajem da se igra na moj diablo 3 account onako mi se ne igra vise ako je tko zainteresiran neka mi posalje poruku :)

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

"Blizzard" je odavno objasnio da su maknuli drop šanse na bossevima nakon prvog prelaska te su dropovi potpuno randomizirani, tako da svašta može past od običnim jadnika. Tako da ne kužim šta se stalno piše "boss mi je dropao samo ovo/ono plavo". To su napravili kako bi spriječili grindanje po bossevima samo i stalno, pogotovo zbog coopa.

16 godina
Judgeinho kaže...

Neki kazu da je fixano, neki ne, al opet kad pogledas vecinu DH-a na streamovima koji farmaju inferno ACT 4 ili tak nes, svi furaju elemental + nether tentacles jer vele da radi najveci dmg. I meni se osobno vidi u igri da ekipa brze pada sa nether tentacles...

EDIT:

Evo iso sam i ja na ACT 3 inferno isprobat nether tentacles, meni je onog impa u vise od 50% slucajeva udarilo 2 put...

A da ne pricam kad mi je doso plavi stack enemya, bacim jedan elemental arrow, i vidim da mi jedno 6-7 brojki od dmg-a skoci. Tka da sam sad siguran da meni radi 2-3 put damage sa nether tentacles

Je, evo večeras obraćao malo pažnju na koliko puta nether pogodi. Imao si pravo, može stvarno pogoditi više od jednom. Pogotovo sam to osjetio na Azmodanu koji je pao ko pokošen. Jednostavno Nether je od njega napravio papir-lutkicu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Judgeinho kaže...
EraserHead kaže...

1. Attack Speed

2. Critical Hit Damage

3. Critical Hit Chance 

4. Dexterity

Vitality?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Judgeinho kaže...
EraserHead kaže...

1. Attack Speed

2. Critical Hit Damage

3. Critical Hit Chance 

4. Dexterity

Vitality?

Mozda ako igras solo, ali kasnije na infernu nula bodova, imal ti i 50k helta sve te one-shota, DH je tu da dps-a :P

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja si samo damage punim, vitality ni ne gledam, ako je tu bolje, ali ako nema jbg, vaultat cu:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ja si samo damage punim, vitality ni ne gledam, ako je tu bolje, ali ako nema jbg, vaultat cu:)

I prolaziš sa slabim VIT? 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
Diablo 3

Belial me ruknul 3 puta koda sam njegova droca. I onda sam moro posegnut za AH.om i kupit bow i chest armor. Jednostavno nejde jer su mi dropovi katastrofalni. A ono sta mi je Belial bacio to je katastrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Došao na drugi act. Predivno izgleda, stanem i čudim se :)

Može prijedlog za barba? Jel mi bolje furat dva mača ili neki yebenio velik malj? Preporuka followera? Nekako mi paše scoundrel jer ima onaj shot i te spike, ali i curica je ona okej. Templar mi je nekako preslab. što god mu stavim tuče 5-6dmg. help :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Došao na drugi act. Predivno izgleda, stanem i čudim se :)

Može prijedlog za barba? Jel mi bolje furat dva mača ili neki yebenio velik malj? Preporuka followera? Nekako mi paše scoundrel jer ima onaj shot i te spike, ali i curica je ona okej. Templar mi je nekako preslab. što god mu stavim tuče 5-6dmg. help :)

nisu oni za dps neg za support,templar te heala a ova curica hexa njih,meni je templar prvi za solo uvijek

15 godina
protjeran
ManuKane kaže...

"Blizzard" je odavno objasnio da su maknuli drop šanse na bossevima nakon prvog prelaska te su dropovi potpuno randomizirani, tako da svašta može past od običnim jadnika. Tako da ne kužim šta se stalno piše "boss mi je dropao samo ovo/ono plavo". To su napravili kako bi spriječili grindanje po bossevima samo i stalno, pogotovo zbog coopa.

To se meni i sviđa, slijedom događaja to bi upropastilo i AH koji je i ovako sjeban

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
neaktivan
Diablo 3

pao prvi legendary na act 2 nightmare... pig sticker (dagger)

inache igram bez AH osim za crafting materijale, jer mi se neda nosit non stop salvagat. puno mi je zanimljivije, jer strepiš svaki put koji ce item past, a i blacksmith zna izbacit relativno ebenih stvari.... . mislim da do inferna necu ni AH, jer je OP!! 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

evo me na act II nightmare sa barabom... lvl 41. na njega sam napi7dio dual weapon a od runa stavim ono sto me i napuni zdravljem kad sibnem nekog ili ga ubijem (npr vengence is mine). taman je magda pala.

dosta sam zadovoljan setupom, barem za sada. te hitovi koji me healaju su me previse puta spasili (dok prodje onaj cooldown)

od tih skilova sam si stavio whirlwind (ne znam s kojom runom), revenge (vengence is mine), war cry (runa koja mi povecava max life i jos mi ga malo heala) i zadnji je onaj di postanes fury onaj neki veliki bijesni frajer sa runom da mi trosi manje fury-a i radi vise damage-a..

od pasivnih sam si stavio (ne znam imena) neki da mi povecava armor za nekih 25%, onda neki da mi poveca brzinu mlataranja, i ne znam koji je treci...

mislim da imam neke OK rare iteme za barabu, pa ako ih oces dodaj me u friend listu pa ti ih dam... doduse na auction housu su ali sumnjam da ce se prodat jer su relativno low level.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Krenuo i ja konačno u pohod sa barbarijenom.

Reko ajd samo da nabrzinu pređem skeleton kinga i to je to. Trebalo mi cca sat i pol- 2h da dođem do njega i upokojim ga. Ok to je išlo bez problema, ali sam nekako očekivao da nije toliko daleko...

Nego može par savjeta za početnika.

1. Dali da trošim rune sada ili da ih čuvam za kasnije bolje stvari.

2. Dali da razvijam ovog svog kovača

3. Dokle će me pratit ovaj warrior koji mi se pridružio u pohodu na Skeleton Kinga

ps. za sada igram na 1920x1280? bez grafulje i ide ok na low postavkama (probat ću i na medium). Ako nekoga zanima dali Diablo III ide samo na ivy bridge (3570k u mom slučaju), a bez grafičke ;).

16 godina
Dala kaže...

1. Dali da trošim rune sada ili da ih čuvam za kasnije bolje stvari.

2. Dali da razvijam ovog svog kovača

3. Dokle će me pratit ovaj warrior koji mi se pridružio u pohodu na Skeleton Kinga

1. Rune mozes stavljati i mijenjatio kako god hoces, pa ne kuzim bas. Ako mislis na gemove - normalno ih ubacuj u iteme jer ih uvijek mozes izvaditi van kod Jewelcraftera. Jedino sto kosta nesto novaca

2. Pa brijem da je preskupo i definitivno se ne isplati. Za te novce koje upucas u njega kupis puno bolje stvari na AH. eventualno mozda na lv60 ako bas zelis sebi craftati neke iteme, ali do tada samo pici AH

3. Dokle god zelis :) Kasnije ce ti doci i follower koji je kao Demon Hunter i onda kao Wizard. I onda biras kojeg ces koristiti. Takodjer, obrati paznju da i njemu mozes stavljati neke dijelove opreme, pa ako nije za tebe neki drop provjeri da li mozda odgovara Followeru.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice