Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
krayz1e kaže...
Vegeta kaže...

Dojmovi?DII je nadmasen, ili ipak ne?Jer jos nisam zaigrao.

Vrlo blizu je D2. Mislim meni osobno je bolji od D2 al ak se doda LoD onda bi trebao dobro razmislit. 

U nekim stvarima D3 je lošiji - nema attribute pointsa i skill pointsa

a unekim stvarima D3 je bolji -10 puta više spellova i njihov bolji dizajn, bolji izgled likova, Auction house, bolja mehanika borbe jer tokom fighta koristiš 5-6 skillova/spellova, a ne samo 1-2 ko u dvojci...

10 puta vise u odnosu na diablo 2??koji ih ima 30, pa mislim da ovo nije tocno(mozda se varam ak da, nek me netko ispravi),a kaj se tice izgleda pa i morao bi biti bolji nakon 12godina:-), a o aukcijskoj kuci nezelim pricati uopce da je donijela nesto bolje!jer nije i totalno ubija igru tj,cijelu zabavu u d3!!mislim ono otvori mi se browser i kupujem stvari!bas se super zabavljam:-((, a skilove i spellove si mogao mijenajti u milisekundi koliko hoces s "šorkatima" tak da ipak nisu samo 1-2:-) a u d3 to nije moguce,pogotovo ne tijekom borbe...(treba mu vremena da se kak ti se kaze reloada)i kao sto si rekao nema attribute pointsa i skill pointsa stvarno steta! i da nemozes igrati d3 kad god ti to hoces:-)da se razumijemo iznosim samo svoje misljenje,daleko od toga da je d3 losija igra od d2 al "brat bratu nije ni bolja""{#}!!LP

16 godina
Judgeinho kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXVjT!YTe!YcZYYZ     ( link ne radi dobro, morate ga cijelog kopirat )

Prebaci Elemental na Screaming Skull za Beliala - fear bi trebao nešto olakšati fazu 1.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Diablo 3

bio sam dosta slab na normalu jer nista nije dropalo dobroga, pa sam se odlucio na AH...za 50000 golda sam opremio skoro cijelog barbariana :) i sada samo picim do nightmarea, al tek sam na actu 2 i 24lvl

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXVjT!YTe!YcZYYZ     ( link ne radi dobro, morate ga cijelog kopirat )

Prebaci Elemental na Screaming Skull za Beliala - fear bi trebao nešto olakšati fazu 1.

Probal sam i to al jednotavno premali damage radi bez Nether Tentacles... Mozda ce to kasnije bit dobro kad i Barbarian s kojim progressam skupi nesto damage-a

15 godina
neaktivan
Diablo 3

možemo li mi smrtnici koji nismo iza usa kupiti igru na battlenetu?

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

možemo li mi smrtnici koji nismo iza usa kupiti igru na battlenetu?

Naravno, zašto ne bi mogli?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

EDIT

naravno da možemo {#}

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 16:53 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

offtopikić: hipotetski-uplatim frendu na paypal da on kupi preko blizzarda. On već ima svoj acc i na njemu je igra. Dakle sad bi mu ja dao svoj acc da uđe i kupi to. Jel se to može tako? Ili kad kupuješ kupiš samo ključ ili šta? Ugl. preporuke ili savjeti, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam je tako kupio preko obicne bankovne kartice (zacudo nisam trebao kreditnu) visa raiffaisen banka

Samobor je lepa varoš :))
15 godina
Diablo 3

Ma ok to, neam kartice ni računa osobno pa sam mislio tako. Hoće bit nekih problema? Imam starter kit i account svoj, sad on kad kupi, dal dobije ključ, ili oni meni samo otključaju moju verziju na full?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
krayz1e kaže...
Vegeta kaže...

Vrlo blizu je D2. Mislim meni osobno je bolji od D2 al ak se doda LoD onda bi trebao dobro razmislit. 

a unekim stvarima D3 je bolji -10 puta više spellova i njihov bolji dizajn, bolji izgled likova, Auction house, bolja mehanika borbe jer tokom fighta koristiš 5-6 skillova/spellova, a ne samo 1-2 ko u dvojci...

10 puta vise u odnosu na diablo 2??koji ih ima 30, pa mislim da ovo nije tocno(mozda se varam ak da, nek me netko ispravi),a kaj se tice izgleda pa i morao bi biti bolji nakon 12godina:-), a o aukcijskoj kuci nezelim pricati uopce da je donijela nesto bolje!jer nije i totalno ubija igru tj,cijelu zabavu u d3!!mislim ono otvori mi se browser i kupujem stvari!bas se super zabavljam:-((, a skilove i spellove si mogao mijenajti u milisekundi koliko hoces s "šorkatima" tak da ipak nisu samo 1-2:-) a u d3 to nije moguce,pogotovo ne tijekom borbe...(treba mu vremena da se kak ti se kaze reloada)i kao sto si rekao nema attribute pointsa i skill pointsa stvarno steta! i da nemozes igrati d3 kad god ti to hoces:-)da se razumijemo iznosim samo svoje misljenje,daleko od toga da je d3 losija igra od d2 al "brat bratu nije ni bolja""{#}!!LP

Evo ovako...ajmo od početka...

Diablo 2 je po characteru imao 30 skilova i u tu broju su uračunati mastery-i. Diablo 3 ima 15 masterya + 22 skilla/spella s tim da svaki od zadanih spellova ima čak 6 verzija koji ima drukčiji izgled, dmg i način na koji se s njim igra. Tako da D3 u biti ima 132 različita spella + 15 mastery-a za razliku od D2 koji ih ima samo 30.

Što se tiče izgleda igre nisam mislio na sirovu grafiku, nego više na dizajn i izgled likova kad obučeš neki armor i slično na sebe. U D2 to baš nije bilo na nekoj razini. Sorcerica je bila bez veze isto ko i paladin i assassin. U D3 characteri izgledaju puno impresivnije - bar meni.

Auction house je samo poboljšana vezija tradea koji je bio prisutan i u D2 samo je u D2 očajno loše napravljen. Tamo ako si htio prodat neku stvar si trebao kreirat igru i čekat da netko uđe u nju da bi nešto prodao. To je bilo katastrofa jer ima previše pacijenata s kojima u auction house-u nemaš kontakt. Ako netko hoće kupit, kupit će ak neće, ne mora. Nema prepucavanja, vrijeđanja i sl. Također je mogućnost prevare svedena na minimum dok si u D2 bio prepušten sam sebi. Trade je u svakom RPG-u jako bitan tako da AH potpuno podržavam.

E sad ovo sa korištenjem spellova...

Kad sam rekao da si u D2 koristio 1-2 spella nisam mislio da ne možeš igrat s drugim spellovima. Možeš, ali su beskorisni. Sa assassin si imao ligting trapove i eventualno kick i to je to, ostalo ne valja. Barbar je imao WW koji je bio pre jak u kombinacijama sa war cryem, ostali skillovi su beskorisni,  amazonka je imala onaj zadnji skil sa strijelama i samuniranje one trebe i to je to. Uglavnom sve se svodilo na korištenje 1-2 skilla koji su rulali, a za ostale nema potrebe za korištenjem. U prilog tome ide činjenica da su svi igrači imali isto napravljene charactere.

U D3 stalno koristiš min 4-6 spellova koje češ kad kođeš do nekog bossa ponovo promijenit sa nekih drugih 4-6.

Velika šteta što nema attributes i skill pointsa al eto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 18:30 (krayz1e).
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

WD ima 22 spella/skilla i svaki od njih ima po 5 runa , dakle 110 spellova. Uzmi još u obzir i 15 pasivnih skillova i broj  je daleko veći od D2. AH je jedna genijalna stvar i nikako ne ubija igru, jer da ubija igru onda bi ljudi bez problema prolazili Hell i Inferno, a to nikako nije slučaj. Stvarno je kompleksnost Diabla podignuta na zavidan nivo upravo ovim nastavkom. Ne samo da je dodan Inferno, već je dodan i Hardcore mode ( tj. ako ti heroj umre, igra završava ). Gdje je tek iščekivani PvP patch sa ladderima? D2 je imao iza sebe i LoD, ali "brat bratu D2 se ne može mjeriti sa D3". 

Ipak, Blizzard pod hitno mora stavit dual spec u D3 , te izmjenu armor setova by 1 click kao u WoW-u ( pogotovo zbog Barbariana ), jer se prečesto dešava na Infernu da svakih par packova čovjek mora promijenit skillove/armor tj. gubit par minuta.  

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi ako nekome treba guest key za Diabla III neka se javi na PP!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
krayz1e kaže...
Vegeta kaže...

ja se ne mogu sjetit niti jednog dijela u kojemu je d2 bolji od d3. jednostavno d3 je bolji u svim mogucim segmentima.

16 godina
Judgeinho kaže...
Bukva kaže...

Probal sam i to al jednotavno premali damage radi bez Nether Tentacles... Mozda ce to kasnije bit dobro kad i Barbarian s kojim progressam skupi nesto damage-a

Hmmm?

Pa što nije da oboje na lvl 60 rade 155% DMG? Razlika je što Nether vraća 3% kao život a Screaming Skull ima 40% da feara?

Mislim, nisam na nisam još otvorio act 2 u infernu tako da pričam napamet, ali možeš probati sa Thrill of the Hunt i 2sec imobilizaciju na Caltropsima. Problem je jedino s time što imaš dodatni disc spender, no s druge strane, ako uspiješ perfektno postaviti trapove i ako si dovoljno brz sa DPSom (prije nego dimishing počne ozbiljno uletavati), imaš takoreći perma imobilizaciju.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
odjavljen
Leglo kaže...

Ipak, Blizzard pod hitno mora stavit dual spec u D3 , te izmjenu armor setova by 1 click kao u WoW-u ( pogotovo zbog Barbariana ), jer se prečesto dešava na Infernu da svakih par packova čovjek mora promijenit skillove/armor tj. gubit par minuta.  

Ne, ne moraš, nego pametno složiš skillove i ne trebaš promjenu. Gear također ovisi o setu skillova pa je promjena iznimno skupa. Blizzard je čak to i naglasio te nagrađuje igranje bez promjene Nephalem Valor buffom koji je iznimno koristan.

15 godina
protjeran
Diablo 3

Lol koristim na hell onu enchantress za companiona i sad naletio u Act 2 na nju opet haha, kad ono ova što me prati kaže "she seems very familiar" haha, i onda opet "you must be one of my sisters, its good to see you again" XD

Btw upravo koknio Butchera na hell težini, nije bilo teško ali je dosta dugo trajalo, dobrih 5 minuta sam ga skidao. Btw koji je to vrag taj nephalem valor?

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 20:23 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nestade mi lik iz diabla??

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Vratit ce se on, pa nemoze ni on cjeli dan stajat u onom menu screenu.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Hedrick kaže...

Vratit ce se on, pa nemoze ni on cjeli dan stajat u onom menu screenu.

Ali ga neman, isto koda ga je neko izbrisa!

Nema ga. Jeli rade nekakav update ili mi je neko hakira account?

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemožeš virovat.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
Hahha kak legendaran ability od ove enchantress, pretvori čudovišta u piliće, onih letećih vragova kad me napadne šestorica sve ih u piliće pretvori izgleda ko da su iz kokošinjca izašli hahah

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kome se mogu obratit za help?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Babi Mari..... pa valjda Blizzovom supportu .. :D

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
az6rab6 kaže...

Ljudi ako nekome treba guest key za Diabla III neka se javi na PP!

Hvala na kljucu !{#}

17 godina
Hedrick kaže...

Uloguj se na Bnet acc i preko suporta napravi ticket.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Hedrick kaže...

Uloguj se na Bnet acc i preko suporta napravi ticket.

I čemu služi taj ticket, kao neka vrsta žalbe ili?

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
protjeran
Diablo 3

Prvi legendary bio na nightmare Act 1 i evo sad drugi tek legendary na Hell Act 2

Evo prodao i milijun golda kinezu za 33 dolara, woot :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 22:20 (Kora).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Gledam malo i isprobavam danas, uglavnom, ako trebate novaca u igri, nabacite si u AH iteme koji dizu postotak dobivanja golda, opremite lika i udrite, za malo zlata se jako dobre opreme nadje, to nije za vjerovati. Osobno sam si slozio 2 kompleta, jedan za prelazenje igre (Hell, 3 Act trenutno), jedan za farmanje, u dva sata 300k nafarmano, razlika sto beastovi dropaju je i preko 2 puta sam oradi opreme, a i nisam nesto bas igrao, sad slazem i treci komplet opreme za dobivanje magical itema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Pa zar stvarno nitko neam gift pass da udijeli covjeku :/

Mogu dati neku manju steam igru kao gift kao npr nation red za nju!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice