¸De lol ako u 2 ujutro udjemo bit ce dobro adsfbdsfbsdxlbsxfdghildf
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je zanimljivo da nas 1200 debila gleda neuspjeli pokušaj logiranja i početak igre :)
Sad je reko login information incorrect... mos mislit. error 312500 ili tako nesto
Evo baš me lega zove, da vidi jel radi. on ispred algoritma čeka sada, red od 100 ljudi. :)
Ja zapravo radim, ali taman ću na spavanje. Nemam namjeru čekati do 01:00 da poprave kako su rekli pa opet padnu.
Evo baš me lega zove, da vidi jel radi. on ispred algoritma čeka sada, red od 100 ljudi. :)
Cak dosta i ima :D
Makar brijem da ce oni najbolje proc :D Imat kutiju doc doma i igrat ko ljudi dok rijese to sa serverom :D
Wickda ( pro LoL igrača ) gleda 4300 ljudi dok se pokušava ulogirat u Diablo hh... taman kad nama iz Informarka dođu paketi ( tamo u srijedu nadam se ) će popravit ovo :).
jel ima kaki live stream da vidim kako bogaraju
Pa da moguće, nema druge nama nego pokušavat i tugovat svi zajedno dok nekrene. samo se nadam da necemo morat dugo čekat.
Meni je javio da uz moj account (digitalna kopija) nije vezana Diablo III licenca! :@ Kao i u Aziji!
nezanima me multiplayer nezanima me pvp coop, ocu samo j3beno igrat, j3bo te diablo 3
Meni stvarno nije jasno, ista sranja im se godinama događaju. Pa kakavi debili rade tamo da ne mogu ovo predvidjeti i osigurati potrebne resurse.
proradilo mi !!!
šalim se...bf3 i origin sličnosti?
Meni je javio da uz moj account (digitalna kopija) nije vezana Diablo III licenca! :@ Kao i u Aziji!
Možda si dobio azijski ključ.
neisplati im se radit toliki kapacitet, kad je ovo vjerovatno jedini trenutak kad ce bit tolika navala za login....
meni se instalira, valjda ce dok završi proradit :o)
ja radim baal runove na hell i bmk
Nisam trebao večerati rižu!!!
Meni stvarno nije jasno, ista sranja im se godinama događaju. Pa kakavi debili rade tamo da ne mogu ovo predvidjeti i osigurati potrebne resurse.
Ovo se ne moze izbjeci jer je ovo u biti ekvivalent DDOS napadu - stotine tisuca ljudi se unutar par sekundi spajaju na iste servere
Debili koji vjerojatno mnogo bolje znaju svoj posao od tebe.
Kako se te stvari rade:
- pustis N ljudi, recimo 10k
- gledas kako ti stoje serveri
- pustis jos 10k ..
- nastavis dok ne dobijes neko granicno opterecenje na serverima, recimo 60%
- pocnes pustat nove servere u opticaj
- podizes limit, dodajes nove ljude
Lakse je podic server po server nego popravljat stetu kad se nesto srusi.
Ti bi pretpostavljam pustio sve odjednom, pustio da se svi serveri zakucaju, i onda gledao kako padaju glave u support timu...
Zato kad nekad nije bilo izdrkavanja da se SP igra pretvori u SP za koji ti je potrebna internet konekcija.
Hahahahhaha kako ih sprdaju na stremu pa to nisu istine
koji stream gledate dajte link da i ja vidim
koji stream gledate dajte link da i ja vidim
http://www.twitch.tv/thegdstudio#/w/3079331776?utm_campaign=twitch_favorite_up&utm_content=&utm_medium=cms_email&utm_source=20120402en
Ovo se ne moze izbjeci jer je ovo u biti ekvivalent DDOS napadu - stotine tisuca ljudi se unutar par sekundi spajaju na iste servere
Yup, očekivano na žalost.
Evo pa pratite servere ovako na ljepo :)
Naravno europski su dolje.
http://eu.battle.net/d3/en/status
kolko vidim po streamovima ,trenutno se igra :
Act0 : Spamming the Password
http://us.battle.net/d3/en/status
kako bi rekla bolesna braća : svi su dole
Ušao sam!
Dosta foruma, idem napokon igrati!