Će se moć to ilegalno igrat, barem sp, da malo probam prije ngo kupim? Mislim kako će se crackat kad sve ide preko bllizarda, pa čak i sp
Ja iskreno ne vidim razloga zasto ne... Nije Diablo 3 prva igra gdje se lik cuva na serveru i zahtjeva konstantnu vezu na blizz server (u ovom slucaju) da bi se igralo. To se rjesava "simuliranjem " veze prema serveru i siguran sam da ce tome doskocit. Trebalo im je koji dan za settlere i assassins creed, sumnjam da ce im za ovo trebat vise od 3-5 dana, ali sa druge strane mislim da su beneficije originala TOLIKO vece od onoga sto ce nuditi takav SP da naprosto sv9i trebaju dobro razmislit o kupnji igre ako vas doista zanima.
Tome se i ja nadam, dečki koji se time bave znaju svoj posao. Ma razmišljam o kupnji, ali financije su problem, budem nagovorio buraza da podjelimo pa da igra malo nekad on nekad ja.
Će se moć to ilegalno igrat, barem sp, da malo probam prije ngo kupim? Mislim kako će se crackat kad sve ide preko bllizarda, pa čak i sp
Ne.
Hvala na objašnjenju.

svetogrđe

. BTW, ovo će mi bit prva legalno kupljena igra ( jbg, nisam jedan od onih kojem će roditelji kupovati "glupe igrice" ili davati pare za to ), malo sam sačuvao para koje sam trebao popiti i priuštio si ovo čudo