Nisam je mogao kontrolirat. Dovoljno je bilo samo se ulogirati na battle net. Sama je poletila, kao da nije dio mene... Sve se dogodilo u par sekundi i eto... Moja ruka je dodala Diablo III na popis... Oh well...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
el ou el
Tak si samo otežavate čekanje.
Ma jok.
Meni je ovo na poslu, u stvari odbrojavam kolko imam do godišnjeg
jel se moze ovaj diablo 3 downloader pauzirat il se mora sve odjednom skinut?
Pozdrav forumasi! Ovo je moj prvi post na forumu(naravno morao je biti u diablo sekciji) iako vec dugo pratim ovaj forum, al eto tek se sad registrirao.
Polako sam poceo odbrojavati u sekundama koliko sam nestrpljiv. Uglavnom, na Game Developers Conference održanoj u San Francisku bilo je rijec i o Diablu 3 i zvala se "The Art of Diablo 3" imate cijeli događaj na linku: http://gdcvault.com/play/1015306/The-Art-of-Diablo
Jako zanimljivo pa uživajte.
da, zapravo nema pauze samo odes exit i sljedeci put kad pokrenes downloader trebat ce malo vremena da se samo ucita dokle si skinuo i onda nastavi dalje, btw najvise me u ovoj igri veseli da cu moci na ah vrijedne iteme prodavat za prave pare xD
De ne mogu više čekati, aaaaaaaa XD
Mislim da ću laganini Max Payne 1 i 2, dugo ima da nisam igrao taman bi mi trebalo trajati do 15.05 :)
Note to myself: Za ekspanziju napravi aplikaciju koja će svakih sat vremena korisniku na mob slati SMS s porukom - Do izlaska još XX dana YY sati.
Bolesnici s widgetima
ma dobro,to je to,cinilo mi se da svaki put kad zgasim i ponovo pokrenem ide ispocetka
iskreno koliko je vas igralo diablo 1 i 2
70 | igrao/igrala |
---|---|
8 | nisam igrao/igrala |
vecini nas se svidjaju inovacije koje su uvedene u d3, ipak d2 je zastario kome se nesvidja d3 neka slobodno igra d2, btw blizard ima pravo radit s tom igricom sto god hoce ipak je to njihov proizvod
Da koliko nas je igralo D1 & D2?
Diablo + HellFire
Diablo2 + LoD + Dekard Cain + Hell Unleashed + The Fury Within + MedianXL
Momentalno imam instaliran D2 LoD + Hi Res Patch
Da koliko nas je igralo D1 & D2?
Diablo + HellFire
Diablo2 + LoD + Dekard Cain + Hell Unleashed + The Fury Within + MedianXL
Momentalno imam instaliran D2 LoD + Hi Res Patch
nikada nisam nista koristio osim originala i sluzbenih dodataka zbog battle.net-a
vecini nas se svidjaju inovacije koje su uvedene u d3, ipak d2 je zastario kome se nesvidja d3 neka slobodno igra d2, btw blizard ima pravo radit s tom igricom sto god hoce ipak je to njihov proizvod
To je i moje mišljenje, ako će upropastit igru imaju na to pravo, jer je njihov proizvod. Funkcioniranje atributa i skilova je dosta promjenjeno u odnosu na dvojku, al to je njihova stvar. Na nama je igračima, da procijenimo jel nam se isplati ili ne igrat takvu igru. Siguran sam da će velika većina kritičara, nakon što igra izađe zaigrat igru, bez obzira što neke stvari smatraju zaglupljivanjem igre u odnosu na D2.
Imam jedno pitanje na koje me jako zanima odgovor pa bih molio nekoga upucenog da mi odgovori. Sto se tice RMAH dali kad ja stavljam item na prodaju dali odma jedan dio novca uzima blizzard ili tek nakon sto se item proda pa onda od zarade oni uzimaju npr.15%, ili svaki puta kad ja nesto stavim prodavat oni svaki puta uzimaju 15% pravog novca bez obzira dali se item proda ili ne?
Imam jedno pitanje na koje me jako zanima odgovor pa bih molio nekoga upucenog da mi odgovori. Sto se tice RMAH dali kad ja stavljam item na prodaju dali odma jedan dio novca uzima blizzard ili tek nakon sto se item proda pa onda od zarade oni uzimaju npr.15%, ili svaki puta kad ja nesto stavim prodavat oni svaki puta uzimaju 15% pravog novca bez obzira dali se item proda ili ne?
koliko sam citao, provizija ide tek nakon sto nesto prodas
EDIT: ovdje ima pojasnjeno:
http://us.battle.net/d3/en/services/auction-house/info#q4,
obrati paznju na stavku 4. (...We'll have further details on this as well at a later date.)
u biti, pretpostavlja se da ces tjedno moci postaviti određani broj aukcija bez provizije ako ne prodas. za sve preko tog broja (koji ce biti definiran) ce se platiti nakanda neovisno o uspjesnoj ili neuspjesnoj prodaju
Njima je bitno da ti prodaju igru,a sad dal' ces ti igrati ili neces to je nebitno :P
Thy za odgovor, iz ovoga sto sam procitao pise da se odredjen dio pravog novca ostavlja na RMAH bez obzira prodao se item ili ne, ali odlicna vjest je da ce biti odredjen broj itema koji ce se moci staviti besplatno, dakle postojat ce odredjen limit koliko itema mozes staviti besplatno na ah SUPERRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ova igra ima cak i neki visi smisao :D
Evo i ja sam napokon uzeo diablo..i to sa g2playa za 305 kn zbog sakupljenih bodova..
A jučer sam povezao battlenet account sa paypalom i uključio mobile alerts tako da mogu bez brige prodavat iteme koji budu viška
Ja imam nokiu C2-01, jel mogu ja s njom dobit autetichator za mobile od blizarda besplatno? Ili se samo I phone računa pod to, i ako ne mogu taj autenticator dobit jel mogu uključit ovu opciju kao kolega gore da mi na mobitel dođe opomena ako mi netko prćka po acountu?
mislim da ima aplikacija na netu besplatno za skinit i instlairat ili vrlo jeftino, uglavnom nije neki veliki problem i nije samo za iphone, podrzava i druge mobitele naprimjer moze se skinit na google playu za android i vidio sam da ima za jos neke druge OS-e
http://media.diablofans.com/images/news/2012/may/guide/IMG_0104.jpg
Obratite pažnju na razliku u HP I DMG monstera između hela i inferna. Puno sreće ekipi koja misli igrat hardcore (to uključuje i mene). Bit će suza
Novi video
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z-zaOv0JnEQ
Sneak peak za final unlock, jel :)
Moram priznat da ne razumijem HC igru.
OK, sve 5, bolji dropovi, bolji exp, vise adrenalina kad znas da mozes umrijet... ali prije ili kasnije desi se nesto, nestane struje, zalagga, tvoj lvl 60+ heroj se nadje u hell7inferno difficultyu u glupoj poziciji i...
Pa pa Hc hero
I sto onda? Nekoliko tjedana ponovno grindanja dok se ne desi isto ili neko slicno sra*e?
Svala cast, divim vam se, ali svog nagrindanog lika zelim da ostane takav, makar mi se omakne neka greska.
OK, sve 5, bolji dropovi, bolji exp, vise adrenalina kad znas da mozes umrijet... ali prije ili kasnije desi se nesto, nestane struje, zalagga, tvoj lvl 60+ heroj se nadje u hell7inferno difficultyu u glupoj poziciji i...
Pa pa Hc hero
I sto onda? Nekoliko tjedana ponovno grindanja dok se ne desi isto ili neko slicno sra*e?
Svala cast, divim vam se, ali svog nagrindanog lika zelim da ostane takav, makar mi se omakne neka greska.
To ti je ono kad već znaš igru do u zadnji detalj i moraš ići u krajnosti tipa HC da bi se zabavio. Ima definitivno svoje mjesto u igri. Evo danas sam čitao na forumu jedan lik je napisao da igra isključivo HC i dao savjet da uvijek paralelno igraš i leveliraš bar 2 lika. Tako kad ti jedan rikne imaš drugog i ne moraš ispočetka :)
Igrat će se i hardcore, ali nikako za main lika jer to bi bile traume XD. Onako sa strane za zabavu.
Stigli i wallpaperi. I nisu baš nešto
Pa pa Hc hero
ja sam spusio 4 HC likova na D2LOD, zbog lagga, neiskustva i drugih stvari...
Pa pa Hc hero
A cuj dođe vrijeme kad ti sc ne predstavlja vise neko zadovljstvo igrati. To se meni desilo u D2 i kad sam poceo sa HC, igra je poprimila sasvim novu dimenziju. Ginilo se redovno i full opremljeni likovi, ali nikad se nisam vratio SC-u, jer nema tog adrenalina kao kad igras HC. Sjecam se da sam znao u pocetku kad bi umro, po nekoliko dana uzeti stanku, ali sam se opet vracao , tijekom vremena se naviknes, ali adrenalin uvjek ostane. Tako da nema sumnje da cu i u D3 igrati HC, ali prvo da se izguštam u SC-u.
Ja mislim od početka igrati HC.
Puno je napetije, čitavo vrijeme znaš da možeš umrijeti zauvijek (ko bi reko). To je jedan sasvim novi nivo uzbuđenja. Pogotovo ak prolazim nepoznatu igru na HC xP. Samo da me herc ne strefi :)
Druga stvar, nema RMAH-a. Znači nitko nije iteme kupio svojom lovom nego zlatom koje je morao pronači unutar igre.
Treća stvar, igra će mi puno duže trajati jer ću igrati jako polako i jako oprezno.
Četvrto, ako ću poželjeti igrati coop neću morati igrati sa debosima. Dok čitam po službenim forumima tko piše i kakve komentare o igri ostavlja, zlo mi je od pomisli da bi mogo igrat s nekim od njih. Puno je veća vjerojatnost da ću igrati s nekim tko ozbiljno igra i nije debos neki. Bar si ja to tak zamišljam...
Igrat ću s više likova istovremeno, točnije pređem npr. do skeleton kinga sa DH-om, pa sa WD-om, pa sa Wizardom... tak da ak mi jedan i krepa, što neće :P, imam drugoga pa mogu s njim dalje igrat ak oću... A i moglo bi bit zanimljivije neg stalno sa istim. A shared stash je isto dobra stvar, bar itemi u stashu ostaju i mogu ih koristit dalje.
Zanima me jedna stvar imamo 10 slotova za likove, jel to znaci 10 za sc i 10 za hc ili ona gora varijatna 5 sc i 5hc!?
Ne, nego imas 5 za HC i 5 za SC