Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da se i ja pridodam na ovu temu i ovaj veliki "hype" oko Diabla3 kojeg svi ocekujemo skoro pa desetljece. I mene uhvatila kriza pa sam ju pokusao obuzdati shoppingom, kao da sam neka cura. :) Cak sam izazvao podsmijeh prodavaca u trgovini kad sam im rekao daj mi sve na Diabla3. Pa eto slikice...nisu nesto jer su slikane mobitelom.

Mogu odmah rec, nakon 2 dana koristenja, da je mouse izvrstan. Stvarno dobro lezi u ruci i moze se nositi sa gotovo bilo kojim Razerom ili Logitechom koje sam do sad imao. Nisam neki hardcore gamer iako dosta vremena provodim na Pc-u pa mi je mis jako bitan.

Takoder slusalice su vec svima poznate Siberia v2 sa nekim vizualnim preinakama. Slusalice su isto tako odlicne (sta se i ocekuje za tu cijenu!) i zasad nemam nikakvih zamjerki na komplet. Sad jos samo fali Diablo da izade i neka klikanje zapocne.

Moj PC  
18 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Diablo 3

^^Haha, predobro ti izgleda ovaj komplet. Kontam si po položaju miša da si ljevak XD

Meni ovaj miš predobar iako malo skup brate. Tematski je, izgleda udobno nije neki svemirski al vidi se da je Diablo tema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:50 (gringo88).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma vidi se iz aviona, da je skup ko vrag-ec(Diablo). {#}

ps. govorim za miš, naravno. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

#!

muzika,

pocinje od 3:20

3 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Će biti ponoćna u Algoritmu ili? 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz svima, kao i vecina obozavatelja diablo igara zeljno iscekujem 15.5,
razmisljam o pre-orderanju (digitalnom) preko blizzarda, nemam nikakvog
iskustva sa digitalnim kupovanjem igara kamoli pre-orderanja!
Zanima me jeli to pouzdan nacin da si osiguram svoj primjerak, svida mi se
to sto ja skinem enkripiranu igru cim platim i onda je aktiviram 15.5
Ako netko ima komentara,kritika,pohvala na ovaj nacin kupnje molim da se oglasi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

2 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

yea worldwide samo u americi ... gg ... ffs blizz {#}

Potpis:
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
amanar kaže...

I koliko vidim da Europa nije baš dobila pozivnice većinom su poslali amerima, jer na EU forumu vidim da se nitko nije javio sa pozivnicom!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ako preorder prek blizzarda,dal dobijes betu?

0 0 hvala 0
16 godina
medo36 kaže...

ako preorder prek blizzarda,dal dobijes betu?

Ako se dobro sjećam prema prijašnjim vijestima ( prije pola godine i sl.) mislim da nije bilo toga. Možda netko zna iz prve ruke tko je napravio pre-order bilo preko samog Blizzarda bilo preko nekog drugog ali čini mi se da će biti nula bodova od toga.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Diablo 3

Nema bete za preorder.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zlimagus kaže...

Pozz svima, kao i vecina obozavatelja diablo igara zeljno iscekujem 15.5,
razmisljam o pre-orderanju (digitalnom) preko blizzarda, nemam nikakvog
iskustva sa digitalnim kupovanjem igara kamoli pre-orderanja!
Zanima me jeli to pouzdan nacin da si osiguram svoj primjerak, svida mi se
to sto ja skinem enkripiranu igru cim platim i onda je aktiviram 15.5
Ako netko ima komentara,kritika,pohvala na ovaj nacin kupnje molim da se oglasi :)

normalno da je sigurno, kupuješ od samog izdavača, pa ne igram WoW vec 5 godina na pretplatu preko kreditne kartice...

13 godina
neaktivan

Bila je jedna ponuda za wow igrace, ukratko pretplatis se na wow 12 mjeseci i dobijes diablo 3 besplatno i beta pass (iako nije definirano kada) za mists of pandarija (wow ekspanziju)
ako se ne varam ta ponuda je istekla ili istjece uskoro, ali da nema bete za preorder diabla 

16 godina
Diablo 3

Evo vidim ima tema Diablo 3, pa da napišem malo iskustva iz bete koju igram nekoliko dana..gameplay je odličan i glazba izvrsna, itemi, sve to štima...jedino što me me smeta u igri je grafika koja je ko iz crtića,
cartoon style..tako da igra gubi na mračnoj atmosferi :///

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Ništa, finalni Necro run prije D3, players 8 naravno, multires i 1.12 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 1:24 (p0temk1n).
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Gledao sam filmice, ali sada sam igram betu i moram priznat malo sam razocaran.

OK, ovo je beta i nije dokraja ispolishano i balansirano, ali kroz igru se doslovce leti. U prehodna 2 nastavka postojale su bocice, trebalo se konstantno pazit na kolicinu mane i hp-a i "popat" bocicu po potrebi. Neke je to frustriralo, ali donosilo je odredjenu dozu neizvjesnosti hoces li prezivjet fight ili ne, ako nista onda u ovisnosti o kolicini bocica na remenu, a ponekad (meni cak i cesto) o brzini pijenja istih.

Ovdje nema bocica (tj. postoje za HP, ali NIKAD ih nisam iskoristi) jer naprosto se toliko health bocica sa poda pokupi da nikad nisam imao osjecaj da mi HP pada.

Igram barbara BTW.

Prilikom group fightova imam toliko forcea da naprosto spamam skillove i jos mi nista nije predstavilo izazov, kamo li prepreku.

Grafika izgleda ko da su zapeli negdje u 2006.-2008. , definitivno u vrijeme dx11 izaci sa ovom grafikom nije bas "pun pogodak" , iako se moze predpostavit da idu na masovnost, sto se vidi i iz min requirements (ako se sjecate igri koje su se igrale na tim grafickima unazad koju godinu, e tako izgleda i D3). Iskreno, ne znam kako vama, ponekad me strah pisat ovakve stvari jer onda fanboyi dijele hrpetinu thumbsdownova, medjutim meni je ova grafika u rangu Lionhearta ili Planescape tormenta (ok, definitivno bolje, ali ne puno)... u svakom slucaju premali pomak u odnosu na Diablo 2.

Opet da se vratim na combat, koliko god oni Diablo 3 reklamirali kao "action pumped H&S RPG" - da, ubija se ogromna kolicina mobova u svakom trenutku, no za razliku od jedinice i dvojke nemate osjecaj da ste usred akcije, jer niti u jednom trenutku niste ugrozeni, blizu smrti, ne morate raditi "strateske uzmake", spamat bocice ili bilo sto slicno. Nisam osjetio ono uzbudenje koje je pratilo prethodne nastavke, kamoli povremene nalete adrenalina - uz napomenu da to jos uvijek osjecam u pojedinim igrama, definitivno nije zato sto "postajem prestar za ova sr*nja".

Graficke nedostatke na stranu, preko njih uvijek mogu preci, i uz napomenu da sam kupio D 3 bez obzira na ovo sto pisem, imam osjecaj da bi ovo mogo biti prvi polu dobar proizvod koji Blizzard izbacuje od kad ja znam za tu njih (uzmimo u obzir da sam naveliko gejmao kad je izlazio Warcraft, Blackthorne i slicne igre). Mene se nije dojmio za sada, iako znam da ce biti zabavan, velike nade polazem u dodatno balansiranje prije izlaska, te puno veci izazov na nightmare, hell i inferno tezinama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 1:55 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

beta je mali dio 1. acta,nije bas realno ocekivat da ces imat prevelike probleme...

ne sumnjam da ce kasnije bit izazovnije

14 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Će biti ponoćna u Algoritmu ili? 

Nece, ja ih pito prije mjesec dana

17 godina
Diablo 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledajuci youtube beta filmice i ja sam dobio slicni dojam sto se tice tezine i nekakvog taktickog aspekta,
ali isto tako kada se prisjetim d2 na normal u actu 1 nisam imao prevec problema, isto tako moras uzeti
u obzir da, umjesto 3, postoje 4 difficultya, sto znaci da ovaj normal iliti prva razina ce biti osjetno laksa
nego normal u d2 gdje postoje samo 3 razine, takoder iz blizzarda su najavila da ocekuju da velika vecina
igrace nece ni doci do inferna - takav mi se koncept svida jer daje mjesta sasvim novim igracima, casual i
naposljetku hard-core nerdovima {#}

16 godina
p0temk1n kaže...

Ništa, finalni Necro run prije D3, players 8 naravno, multires i 1.12 {#}

Jesi morao brbljat, sada opet instaliram Diablo II!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
13 godina
neaktivan

izbrisao si D II???? 

14 godina
neaktivan
medo36 kaže...

beta je mali dio 1. acta,nije bas realno ocekivat da ces imat prevelike probleme...

ne sumnjam da ce kasnije bit izazovnije

Mislim da ljudi premalo mogu zaključit, iz igranja bete. Ne zato što su glupi, već upravo zato što je to premali dio kolača te igre. Neki govore da je beta 1/3 acta 1, a može lako biti da je 1/6 ili 1/7, da ne govorim da tek nakon 1 acta kao i u D2 kreće nekakva težina igrice, suludo je očekivat u actu jedan nekakvu težinu, pa ni u D2 nije bilo nešto naročito teško na početku igre. A beta je početak igre, premalo je to da bi se moglo donesti konačni zaključak kakva je igra i dal budi onu strast za igranjem, kakvu je budio D2. Ja osobno sam siguran da će meni igrica biti odlična, jer sam totalno zaljubljen u tu igru i priču oko same igre. Naravno da će dosta stvari biti drugačije nego u D2, pa bilo bi suludo da bude isto kao i u D2. Al mislim da, većina neće bit razočarana, i da će se igra moć igrat godinama a to je jedino bitno.

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kolko košta pre-order direktno s battleneta?

Zanima me ali kad kliknem na preorder trebam se ulogirati ili napraviti account a ja ga još nemam jer nisam siguran dal ću igrati .

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pre-order preko bneta je 60€ i potreban je bnet account na koji se veze diablo 3
ili bilo koja blizzardova igrica, account je sam po sebi besplatan ali bez njega nije moguce igrati diablo

P.S. Ako ces raditi account pazi da su ti sve informacije tocne i imaj negdje sve zapisano u slucaju krade/gubljenja da mozes dokazati
da si ti originalni vlasnik accounta 

link za izradu bnet accounta:  https://eu.battle.net/account/creation/tos.html?style=d3-digital-purchase&ref=%2Faccount%2Fmanagement%2Fdigital-purchase.html%3Fproduct%3DD3&theme=d

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:18 (zlimagus).
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Gledao sam filmice, ali sada sam igram betu i moram priznat malo sam razocaran.

OK, ovo je beta i nije dokraja ispolishano i balansirano, ali kroz igru se doslovce leti. U prehodna 2 nastavka postojale su bocice, trebalo se konstantno pazit na kolicinu mane i hp-a i "popat" bocicu po potrebi. Neke je to frustriralo, ali donosilo je odredjenu dozu neizvjesnosti hoces li prezivjet fight ili ne, ako nista onda u ovisnosti o kolicini bocica na remenu, a ponekad (meni cak i cesto) o brzini pijenja istih.

Ovdje nema bocica (tj. postoje za HP, ali NIKAD ih nisam iskoristi) jer naprosto se toliko health bocica sa poda pokupi da nikad nisam imao osjecaj da mi HP pada.

Igram barbara BTW.

Prilikom group fightova imam toliko forcea da naprosto spamam skillove i jos mi nista nije predstavilo izazov, kamo li prepreku.

Grafika izgleda ko da su zapeli negdje u 2006.-2008. , definitivno u vrijeme dx11 izaci sa ovom grafikom nije bas "pun pogodak" , iako se moze predpostavit da idu na masovnost, sto se vidi i iz min requirements (ako se sjecate igri koje su se igrale na tim grafickima unazad koju godinu, e tako izgleda i D3). Iskreno, ne znam kako vama, ponekad me strah pisat ovakve stvari jer onda fanboyi dijele hrpetinu thumbsdownova, medjutim meni je ova grafika u rangu Lionhearta ili Planescape tormenta (ok, definitivno bolje, ali ne puno)... u svakom slucaju premali pomak u odnosu na Diablo 2.

Opet da se vratim na combat, koliko god oni Diablo 3 reklamirali kao "action pumped H&S RPG" - da, ubija se ogromna kolicina mobova u svakom trenutku, no za razliku od jedinice i dvojke nemate osjecaj da ste usred akcije, jer niti u jednom trenutku niste ugrozeni, blizu smrti, ne morate raditi "strateske uzmake", spamat bocice ili bilo sto slicno. Nisam osjetio ono uzbudenje koje je pratilo prethodne nastavke, kamoli povremene nalete adrenalina - uz napomenu da to jos uvijek osjecam u pojedinim igrama, definitivno nije zato sto "postajem prestar za ova sr*nja".

Graficke nedostatke na stranu, preko njih uvijek mogu preci, i uz napomenu da sam kupio D 3 bez obzira na ovo sto pisem, imam osjecaj da bi ovo mogo biti prvi polu dobar proizvod koji Blizzard izbacuje od kad ja znam za tu njih (uzmimo u obzir da sam naveliko gejmao kad je izlazio Warcraft, Blackthorne i slicne igre). Mene se nije dojmio za sada, iako znam da ce biti zabavan, velike nade polazem u dodatno balansiranje prije izlaska, te puno veci izazov na nightmare, hell i inferno tezinama.

Health potions ili ti po tvom bočice :P su u D2 bile takve kakve jesu, sistem je bio loš, jer konstani odlazak u grad je bio dosadan i gubio si na fluidnoj borbi, te je zauzimalo gro od ono malo inventorija kojeg smo imali, da su se potovi stakali druga priča. Pošto se Diablo bazira na borbi konstantni odlazak u grad radi potova je bio prenaporan, nema tog igrača koji nije bar svakih 5 minuta odlazio u grad, što eto u D3 je to riješeno sa Health globes, koji random dropaju od mobova, a i opet imaš sastrane Health potove koji dobro dođu =) borba je fluidna i odlazak u grad je sveden na minimum, pa skoro i nikakav

Što se bete tice i neiskorištavanja health potova zbog velikog broja health globova, jedini razlog je taj što je BETA lagana, zato što je BETA, zato što je poečtak igre, PRVI ACT , ništa teži nije bio Act 1 u D2, naprotiv bio je još lakši, imaš na utubu

Wilson ti sve lijepo objasnio kolko ce igra zapravo bit teža u usporedbi sa D2 :D

što se grafike tice, jednostavan odgovor, AC serijali imaju odličnu grafiku, dali je igra kvalitetna sa dobrim replay sadržajem ? MW3 ima super grafiku, dali je dobar replay sadržaj ? Batmam AA i AC nastavci imaju super grafiku dali su igrivi za više puta ? WarCraft 3, Skyrim, SC2, SC1, WoW, TF2, Killing Floor...., grafika je i više nego zaostala,a proveo sam uz te igre više nego uz sve ACove i MW zajedno, dakle grafika =/= kvaliteta igre ;)

Combat je lagan jer je što ? točan odgovor !!! BETA, prvi dio Acta 1 normal težina...move on...pitam te isto kad dođeš na inferno ;) ako dođeš hihihi

balansiranja nece biti, ono što je u beti to je i u konačnom proizvodu

da zaključim

znam da je ovo kaj neki fanovski post, ali samo komentiram što kolega piše, ne shvaćam te metafore "fanboy", jednostavno volim prokomentirat dobar i kvalitetan post, zato i je forum da se komentira...sve što sam napisao je moje osobno mišljenje =)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 17:36 (Suhilist).
17 godina
Diablo 3

Dobro, shvacam, vidi, nemoj mene krivo shvatit, reko sam da sam preorderao D3, dakle smatram ga dovoljno dobrim da bih ga kupio.

Samo kazem svoj neki dozivljaj bete.

Sam sam napisao da se nadam da ce ostatak igre biti veci izazov. ako i ne bude igrat cu ga jer ce mi diablo 3 postat dio Battlenet accounta na kojem vec imam neke igre i necu sigurno moci frknut nekom samo D3 :P

Nije da sam planirao.

Grafika je takva kakva jest, cinjenica da igru rade/planiraju 11 godina definitivno ima utjecaja na to, ali morao sam odkomentirat da me se nije dojmila. To ne znaci da necu igrat... Moja povjest gamanja seze u CGA/EGA/VGA grafiku sa svega nekoliko boja, cak i na crno-bijelim monitorima - rezolucije su bile smijesne naspram danasnjih, tako da ne moras meni objasnjavat da grafika ne cini igru, ali definitivno D3 nema grafiku igre koja izlazi u 2012. godini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Dobro, shvacam, vidi, nemoj mene krivo shvatit, reko sam da sam preorderao D3, dakle smatram ga dovoljno dobrim da bih ga kupio.

Samo kazem svoj neki dozivljaj bete.

Sam sam napisao da se nadam da ce ostatak igre biti veci izazov. ako i ne bude igrat cu ga jer ce mi diablo 3 postat dio Battlenet accounta na kojem vec imam neke igre i necu sigurno moci frknut nekom samo D3 :P

Nije da sam planirao.

Grafika je takva kakva jest, cinjenica da igru rade/planiraju 11 godina definitivno ima utjecaja na to, ali morao sam odkomentirat da me se nije dojmila. To ne znaci da necu igrat... Moja povjest gamanja seze u CGA/EGA/VGA grafiku sa svega nekoliko boja, cak i na crno-bijelim monitorima - rezolucije su bile smijesne naspram danasnjih, tako da ne moras meni objasnjavat da grafika ne cini igru, ali definitivno D3 nema grafiku igre koja izlazi u 2012. godini.

Da nema grafiku igra koje izlaze u 2012 to je 100% istina ali tu je i naravno profit u pitanju, min req su stvarno smijurija i svako ko je kupio prosjecni pc u proteklih 3-4 godine ce moci igrati

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja npr nisam ljubitelj 3D grafike, i čini mi se daleko bolja ona grafika iz D2, barem meni. Sad to sigurno neće biti razlog, da ne zaigram tricu s jednakim guštom kao i dvicu. A što se tiče težine igranja, mislim da je vrlo upitno koliko će ljudi iskusit igranje na hellu, a kamoli na infernu. Jer evo imate gore u videu dečke, koji govore da na night mare bosovi šefovi ubijaju s lakoćom, pretpostavljam da ćemo i ovaj put svi morat po dva tri puta preć jedan act prije nego se s onim glavnim obračunamo na kraju acta. Isto tako sjećam se ko jučer kad sam prešo igru na normal, pa ubio Bala s lakoćom s barbarianom i onda krenem na night mare igrat pa me onaj obični dikobraz pogodi s jednom iglicom i skine mi 15tak posto zdravlja, ja gledam i ne vjerujem. Tako će vjerojatno biti i sada, s time da do inferna sigurno neki neće stići ni nakon dvije godine igranja igrice koliko će biti teško. Jer bllizard je po meni to dobro osmislio, 4 nivoa težine i svaki je vrlo vjerojatno osjetno teži nego onaj prethodni. A inferno brijem da obični minionsi ubijaju bez beda, a kamoli oni glavni na kraju svakog poglavlja. Tako da težina sigurno neće biti problem, jer kao i D2 na normal je "mačji kašalj" i svatko može preći igru na normal, al pravi izazov počinje na night mare hell i inferno.

I ono što me veseli je to da imamo pet likova, a s tih pet likova preć igru na sva četri nivoa neće biti nimalo lako prije nemoguće teško. Jer s nekima kao i u D2, nećemo moć ni na normal baš pretjerano parirat zločestima a kamoli na night mare hell inferno. Tako da, sigurno težina igre neće biti problem, i bit će dovoljno izazovna. Ono što se mogu složit s kolegom iznad, je to da grafika nije ništa specijalno u odnosu na godinu u koju živimo, al opet grafika u ovoj igri nije toliko bitna, koliko zanimljivost igranja same igre. A tu mislim neće biti probleme, pretpostavljam što budu nivoi igre teži, bit će i sve zanimljiviji protivnici kao i sama priča oko borbe dobra i zla. Pretpostavljam da postoje i ovaj put, oni filmići nakon svakog acta koji dodatno daju draž igranja, jer uvijek ostavljaju dojam neizvijesnosti pred nastavak igre.

Sve u svemu, sumnjam da bi se Bllizard upustio u rat s fanovima Diabla i izbacio nekakav poluproizvod, jer u tom slučaju itekako su svijesni da mnogi više ne bi kupovali njihove proizvode. A to je firma kojoj je stalo do zarade, a onda normalnim sljedom i do mušterija.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice