evo moja dva ključa pa ko prvi njegovo.
da se potroši
iskoristio sam prvi kod. hvala Dario! :)
Može i meni jedan key?
EDIT: nvm, ne treba.
u dilemi sam dal se isplati kupiti ili ne, guest key bi mi jako pomogao oko odluke
Iskoristio drugi key. Hvala Dario :-)
Za jednu siromasnu dusu ako netko ima guest pass key bio bih jako zahvalan :)
Ovako, dobio sam key, ali sada pitanje odakle skinuti starter edition?
Skinuo sam nesto i instalirao, lai mislim da je puna verzija, kada se probam registrirati pise mi da nemam igre na tom acc, a kad udem u battlenet vidim diablo starter edition.
vecer, ako imate key pass extra molim prosljedite na pm, zahvaljujem.
Skinuo sam nesto i instalirao, lai mislim da je puna verzija, kada se probam registrirati pise mi da nemam igre na tom acc, a kad udem u battlenet vidim diablo starter edition.
http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass
starter edition je samo za guest passkey
PS ... ako netko ima guest key viska >>>>>>>>
http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass
starter edition je samo za guest passkey
PS ... ako netko ima guest key viska >>>>>>>>
Da, problem je sto tu nemam taj starter edition, kao sto se vidi iz slike
EDIT:
Jel ima veze sto je pass iz canade?
Ako netko ima guest key viska neka mi posalje na pm, hvala unaprijed
EDIT:
mislim da ima veze ali provjeri ... postoje regije europa, amerika i azija i moguce da ne mozes redeemat key iz druge regije bez promjene regije na accountu a to neces moci bez supporta cini mi se (a i to vjerojatno rade samo ako si greskom stavio krivu regiju i mozes dokazati da imas razlog za promjenu)
EDIT:
mislim da ima veze ali provjeri ... postoje regije europa, amerika i azija i moguce da ne mozes redeemat key iz druge regije bez promjene regije na accountu a to neces moci bez supporta cini mi se (a i to vjerojatno rade samo ako si greskom stavio krivu regiju i mozes dokazati da imas razlog za promjenu)
Evo ovako, ako nekog bude mucilo.
Ako dobijete Americki ili Azijski key, registrirajte ga u battlenet accountu i onda kad udete u igru idite u opcije i promjenite regiju na onu iz koje vam je key i to je to.
Ja sam svoj dobio i idem probati sada.
Sretno svima u trazenju!
Ako bi mi itko darovao jedan guest key bio bih jako sretan. Planiram kupiti, ali želim vidjet koliko ću imat fps-a na laptopu kad mi je pc crko.
Ima tko viška starter key?
Pozz ekipa
Ako netko ima guest key viska molio bih na pm
Hvala unaprijed
Tražim Guest key, vraćam (ako se može) za 2 tjedna kad ću kupiti igru.
ovako dajem kod neiskorišteni, za aktivaciju na steamu, za or must die ili vraćam guest pass kad kupim igru, pa ako netko ima volje za pm-at kod bilo bi great.....hvala....
ako ima netko viška :)
Trazim jedan quest key da probam igru?
Imam Diablo 3 colectors edition mogu s tim koristit guest key?
Ne moras skinuti starter edition .....
dajem steam acc sa street fighter 4 za guest pass,ili origin acc s battlefield 2142 deluxe
dajem steam acc sa street fighter 4 za guest pass,ili origin acc s battlefield 2142 deluxe
Ti si je_ena legenda!!!!
eeevo i ja se javljan za jedan guest key, pa ako se nade
I ja bi se predbilježio za jedan guest pass ako netko ima, dok još imam ovo malo kose na glavi.. ;)
Hvala!!
CJS je 100% siguran!
Jel funkcionira ovo??
CJS je 100% siguran!
Jel funkcionira ovo??
Yup
Evo molio bih neku dobru dušu da pokloni guest key malo da isprobam igru pa da vidim hoću li kupiti ili ne.
Unaprijed zahvaljujem!
100% provjerena stranica, svi key-evi brzo dodu, nikad problema u 10-ak narudzba i sto je najvaznije, gotovo su najjeftiniji