Devil may cry - priča svih dijelova

poruka: 20
|
čitano: 3.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prešao sam Devil may cry 3 i 4 na compu(nema 1 i 2 za comp). Sada me zanima priča 1. i 2. nastavka igre i kako nastavci idu po redu. Koliko znam Dante je u dvici najstariji, a u trici najmlađi. Što se tiče igre, a osobito četvrtog dijela mogu je preporučiti svima i reći da mi je to jedna od boljih igara koje sam uopće igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da nastavci idu prvo 3. pa 1. pa 4. i onda 2.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo

1.DMC:Dante sjedi u svom ducanu po imenu DMC i dođe Trish na motoru provali u ducan i pokusa ubiti dantea ali joj to ne uspije.

Onda ga uvjeri da je došla pitati pomoć da joj pomogne ubiti demone na nekom otoku,a to je zapravo zamka.

2.DMC:Tamo prica skoro da i nepostoji neka baba rece danteu da ubije ariusa i on ga pođe ubiti.I dante u cjeloj igri reče čak oko 13.rijeci brojao sam ali se nesjecam.

Nastavci idu 3.1.4.2.

ŽIVIO DEVIL MAY CRY!Cool

http://www.youtube.com/user/UKURR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 20:31 (Dinjo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Devil may cry - priča svih dijelova

U četvorci isto malo priča. Nero i Dante zajedno kažu oko 13 000 riječi Namigiva. Ko je arius i ko je baba???

17 godina
protjeran
Afro_Deco kaže...

U četvorci isto malo priča. Nero i Dante zajedno kažu oko 13 000 riječi Namigiva. Ko je arius i ko je baba???

Arius.je jedan poslovni covjek koji hoce biti najmocni demon i treba otvoriti paka(da bi dobia moc) a da pi otvoria paka trebamu neka demonska kovanica i još neki štap.
Baba.ta baba ima tu kovanicu i štap i ona sretne dantea i pitaga jesi li ti sin od sparde on kaže je i da mu kovanicu i štap da se on pobrine za njih.
ŽIVIO DEVIL MAY CRY!Cool
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 20:42 (Dinjo).
17 godina
neaktivan

Dinjo se bolje razumi u priću nego autori igriceNamigiva

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
warhed kaže...

Nego Cool
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 20:50 (Dinjo).
17 godina
neaktivan

U 4 dijelu mi se sviđa pirča i ona djevojka koja prebije one nakaze dok je gleda Nero pa onda ide u neku utvrdu...volio bi devil may cry vidjeti kao film mislim da bi se mogao dobar film napravit po priči Devil may cry-a. BTW da ne otvaram novu temu dali netko zna kako sredit onu žabu sa dvije svjetlucavogolišave trebe iznad hoću reči koja mu je slaba točka.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 21:01 (sk8 4 life).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

U 4 dijelu mi se sviđa pirča i ona djevojka koja prebije one nakaze dok je gleda Nero pa onda ide u neku utvrdu...volio bi devil may cry vidjeti kao film mislim da bi se mogao dobar film napravit po priči Devil may cry-a. BTW da ne otvaram novu temu dali netko zna kako sredit onu žabu sa dvije svjetlucavogolišave trebe iznad hoću reči koja mu je slaba točka.

imaš crtanu seriju.

za salbu točku ne znam, no prvo mačevaš one lutkice te će se pojaviti žaba ti se brzo izmakneš te onda rukom se iz daljine uhvatiš za njega mačevaš ko lud i tako sve do pobjede.
Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion
17 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...

Ta zenska je trish ona s plavon koson
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Udri žabu čim stigneš(najbolje ti je skok pa mačem u zraku) dok ne oslabi. Kad padne upotrijebi devil triger(plava demonska ruka) i to će joj oduzet puno energije. Tako napravi 2-3 puta. Kad se pojave one dvije žene udri ih što više možeš. to će ti isto puno pomoć.
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
warhed kaže...

Nego Cool
 De ti nama reci odakle će krenit priča u petom nastavku ako nije poslovna tajna.
17 godina
protjeran
Afro_Deco kaže...
Dinjo kaže...
warhed kaže...

Nego Cool
 De ti nama reci odakle će krenit priča u petom nastavku ako nije poslovna tajna.
 Zalim morat ces odigrat igru kad izađe-poslovna tajna.
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
Afro_Deco kaže...
Dinjo kaže...
warhed kaže...

Nego Cool
 Zalim morat ces odigrat igru kad izađe-poslovna tajna.
 Znao sam. Svi ste vi iz CAPCOM-a isti!!!!
17 godina
protjeran

Ma to ti samo mislišNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa DMC i DMC 2 možeš igrati bez problema preko emulatora za PlayStation,ako ga želiš igrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
toma kaže...

Pa DMC i DMC 2 možeš igrati bez problema preko emulatora za PlayStation,ako ga želiš igrati.

Da ali je problem nabaviti igre je da u poznate ali nizko ih skoro nema a nema ni torrenta.
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Posli ćeš je opet morat tamaniti ali s Danteom, izgledat će puno opasnije ali ja sam je ubio za 30-ak sekundi. 
16 godina
neaktivan

Kad se malo ufuraš sve te velike beštije možeš ubit nabrzaka. Naučiš di su slabe i udri.

16 godina
neaktivan

Najbolje mi je kada Danteu  ulaze oni s crvenim ocima i kada mu zapiknu one sablje u ijelo a on ih pokolje ko ja salamu.

Misije poslje "A Crazy party" Dante kihne i zrusi mu se ducan/kuca

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice