Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution

to i velim ako baš nemoš nikako preći misiju onda skupi dosta municije začkolji se u zaklon i rokaj. Neprijatelji će itako bez pogovora trčati vama na nišan

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 21:13 (teodosije).
17 godina
moderator

Ma kakav stealth, tandžara {#}

Sinoć završio, pobio sam sve na zadnjim levelima.

Sačmarica radila, nisam typhoon ispucao u čitavoj igri ni za probu, čak ni kod onih zombija.

Onaj treći boss je živio ukupno 5 sekundi, koliko mi je trebalo da ga vidim, nanišanim i opalim 4 granate iz gl-a.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ma kakav stealth, tandžara {#}

Sinoć završio, pobio sam sve na zadnjim levelima.

Sačmarica radila, nisam typhoon ispucao u čitavoj igri ni za probu, čak ni kod onih zombija.

Onaj treći boss je živio ukupno 5 sekundi, koliko mi je trebalo da ga vidim, nanišanim i opalim 4 granate iz gl-a.

Pa dobro zadnji leveli i jesu za rokandžije.Pred onolikim protivnicima radit stealth je šteta.

Ali sve do toga mjesta sam stealth igrao.

14 godina
protjeran

nakon što sam odigrao prvi put deus ex, kraj me je malo razočarao nažalost. danas krenem sve od nule s namjerom da ne koristim stealth nikada nego čisto napucavanje. i odustanem. nemam volje proći igru opet jer moje odluke nemaju nikakvog utjecaja na kraj. samo biram jednu od 4 opcije koje su mi ponuđene i to je to. prošao sam igru jednom i bilo je zabavno, drugi put mi nije zanimljiva

Proud member of Lore Breakers
17 godina

to je tzv. the end-o-matic 4000...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

to je tzv. the end-o-matic 4000...

endingtron 3000

16 godina
neaktivan

SPOILER

Došao sam do Kine i našao hackera koji je kontrolirao suicidalnog turista,i sad mi kaže da moram uzeti employee card iz Tai Yong Medical centra ali meni odmah preskače na cut-scene(ono kad je ambush) i piše mi da sam mu već donio tu karticu a nisan nigdje ni išao,zanima me da li je to nekakav bug ili je tako i vama bilo?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

SPOILER

Došao sam do Kine i našao hackera koji je kontrolirao suicidalnog turista,i sad mi kaže da moram uzeti employee card iz Tai Yong Medical centra ali meni odmah preskače na cut-scene(ono kad je ambush) i piše mi da sam mu već donio tu karticu a nisan nigdje ni išao,zanima me da li je to nekakav bug ili je tako i vama bilo?

Koliko se ja sijećam skupio sam ga u hotelu/bordelu, odmah na početku levela.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
big_guy kaže...

SPOILER

Koliko se ja sijećam skupio sam ga u hotelu/bordelu, odmah na početku levela.

Znači tako je i tebi bilo,nisi morao ići tražiti karticu?Onda sam i ja valjda pokupio negdje usput.

Btw,jesi dao oružje hakeru da se brani ili si ga ostavio bez ičeg?

16 godina
neaktivan

Znači tako je i tebi bilo,nisi morao ići tražiti karticu?Onda sam i ja valjda pokupio negdje usput.

Btw,jesi dao oružje hakeru da se brani ili si ga ostavio bez ičeg?

Ja sam mu dao, kad mu daš javi ti se preko radija u jednoj od misija koje slijede, zahvali i nagradi. Ako mu nedaš, saznaš da je umro pri napadu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

karticu moras nac, inace nista. i nije odma automatski, nego jensen kad nađe karticu onda kontaktira malik i pita hoce li mu biti korisna ta kartica, a onda mu ona odgovori da je TYM najveca firma u gradu, bla bla bla. u hotelu se nalazi i kartica za hive, pa nije tesko malo lutat po sobama i njusit. u ostalom ovo je kao jedna vrsta sandboxa, tako da je zgodno malo istrazivati. mađe se dobrih stvari.

14 godina

Jel izašao patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je izašao je patch i moram priznat sad mi igra radi puno bolje, ima stuttera ali sad se da igrat. Sad konačno uživam u igri.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja je razlika između "običnog" Deus Ex-A i Deus Ex HR Augmented Edition?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

S Augmented Editionom dobiješ bonus disk s nekakvim videom o Eidos-Montreal timo, strip, soundtrack, E3 Trailer i nekakvi Artbook od 40 stranica, s konceptima likova, lokacija, oružja i sličnih đinđa.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Došao do kraja. Nude se 3 stvari, bilo koju pokrenem odgleda se film, prođu slova i vrati me nazad pred 3 opcije ponovno. DOlje nešto piše da fali neki dio. Ima li netko info o tome

0 0 hvala 0
16 godina

igra je čisti port sa konzole...grafika zastarjela...no thx

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:01 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina

nude se 4 ne 3 stvari.. malo istrazi oko sebe

14 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

sjećam se vremena kad su kvalitetne igre bile ocjenjivane prema sadržaju i uloženome trudu a ne grafici. ljudi više zbilja ne znaju cijeniti ništa što ne izgleda kao iz holodeka u star trek

16 godina
skullscar kaže...
Horned Reaer kaže...

sjećam se vremena kad su kvalitetne igre bile ocjenjivane prema sadržaju i uloženome trudu a ne grafici. ljudi više zbilja ne znaju cijeniti ništa što ne izgleda kao iz holodeka u star trek

ma sve je to okej..no ne želim da mi netko prodaje port sa konzole za toliko para 400 kn nije malo.. jedino što mi se sviđa u igrici je glazba

Usporedi ovu igru sa tehničke strane sa hard reset igrom koja je pc only...nebo i zemlja

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
protjeran

evo ovo sada nije nikakvo reklamiranje pirata ili što ja znam. doma imam točno 30 originalnih dvd box-ova sa igricama, kupljeno na raznim sniženjima. sve skupa me možda došlo cca 5000 kuna. tih 30 igrica je bilo instalirano 2-3 puta maksimalno na računalu i igrano. neke od njih sam kupio prije 4 ili 5 godina čak. imam čak i originalni fallout 3 naručen iz njemačke pošto ga tada u hrvatskoj još nije bilo a ja nisam htio čekati tu legendarnu igru.

a sad pitanje: čemu davati 400+ kuna za 1 običnu igru koja će kasnije stajati negdje? po meni je to razbacivanje novaca

a konzole-pc varijante, zarada je zarada. puno igara je najavljivano kao ekskluziva za pc ili neku konzolu pa kad se lijepo počeo novac zgrtati od prodaje, prebacivane su na sve moguće igraće komponente. naravno takve igre uvijek imaju mana; malo slabija grafika ili možda užas od kontrola jer neke se na računalu jedva igraju u kombinaciji sa tipkovnicom + mišem.. toga uvijek ima. deus ex 3 je meni super igra, ali zbog svog kraja me ne tjera da je ponovo igram pošto moje odluke nemaju nikakve veze sa tim krajem igre. i tu se vraćam na ono gore napisano, 400 kuna za jednu igru? da baš.. da igram online možda? jedina igra koju sam igrao online je bio f.e.a.r. i cod mw2. 2 igre od njih 30 za koje mi nije bilo žao novaca. ne dajem toliko za igru pa ni ne kukam ako grafika nije vrhunska jer nisam dao lovu da mi bude žao {#}

17 godina
neaktivan

Ako ti se neka igra toliko svidi zašto je nebi kupio odmah nego čekao neka sniženja nakon 5 mj.

Oh Mass Effect 3 koliko god došao bit ces moj{#}.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Osim toga u SophosLabu ga imate vec za 250 kn

Ufff, ME3, jedva cekam {#}

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Grafika je sasvim ok,neću ništa više govoriti jel vidim da si hater.Ali samo ću to spomenuti kao što netko već je,koliko je truda uloženo u igru,evo samo 1 primjer.Hackaj svako računalo i na njemu su 2-3 maila i to ne da su besmisleni nego svi otkrivaju nešto.

17 godina
neaktivan

Ne znam je li bilo već, ali ovdje imate vrlo dobar GPU & CPU performance Test. win32 je bio pitao, pa evo može vidjet da GTX460 gura to bez problema na max detaljima, samo njega procesor guši. Znači i da uvališ GTX580 unutra, neće bit više od 44fpsa zbog procesora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 16:54 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja igram na ovoj konfi koju vidite pod moj pc,i stavio sam na max detalje,full HD rezza,ide smooth,bez trzanja,neznam na kolko fps,jer nisam mjerio,ali ide u potpunosti glatko..

15 godina
Penryn kaže...

Ne znam je li bilo već, ali ovdje imate vrlo dobar GPU & CPU performance Test. win32 je bio pitao, pa evo može vidjet da GTX460 gura to bez problema na max detaljima, samo njega procesor guši. Znači i da uvališ GTX580 unutra, neće bit više od 44fpsa zbog procesora.

Na svu srecu ne gusi nista (bar ja nisam za sada primjetio), pogotovo ne nakon sto je ova Cyclone pokazala sta moze kada se OC.

CPU radi na 3.6 GHz 24/7, makar bi dobro dosao x4 za ovo.....inace, igra zna zatrzat jedino nakon "loadanja, sve dalje ide glatko i bez problema, ali dobro bi dosao neki bolji CPU (koji napokon stize najvjerojatnije u obliku x4 965...ne znam dali cu cekati Bagere posto ih malo predugo cekam...budemo vidjeli).

Kako su x4 procesori danas normalna stvar i poprilicno jeftini (pogotvo AMD x4 9xx koji su jos uvijek odlican odabir), mislim da nikome nece predstavljat neki problem prelazak na neki npr. quad.

Jedino sto je sve bolje radilo sa ATI 4870x2, 2GB.....no sta je tu je.

P.S.

Vidim da netko usporeduje Deus Ex sa Hard Reset (u rekordnom roku sam je izbrisao sa HDD-a)!? OMG, to je grijeh usporedivat posto je Deus "igretina" za Hard Reset (no svatko nesto voli).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 20:56 (win32).
16 godina
neaktivan

Evo jedna zanimljiva usporedba, za one koji dvoje što nabaviti, znam da ih je dosta, budući da su Deus Ex i Dead Island trenutno najpoznatije nove igre na tržištu, gotovo pa sve do 10. mjeseca.

Što se isplati nabaviti više, Deus Ex ili Dead Island?

Nisam znao u koju bi temu zalijepo, budući da nisam htio double postati tamo ovdje ću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Evo jedna zanimljiva usporedba, za one koji dvoje što nabaviti, znam da ih je dosta, budući da su Deus Ex i Dead Island trenutno najpoznatije nove igre na tržištu, gotovo pa sve do 10. mjeseca.

Što se isplati nabaviti više, Deus Ex ili Dead Island?

Nisam znao u koju bi temu zalijepo, budući da nisam htio double postati tamo ovdje ću.

Kako mozes usporedivat dvije totalno, ali totalno drugacije igre i na taj nacin gledati sta bolje kupiti!?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Lako, u videu navode kvalitete obje igre, kakvim igračima će koja pasati, što očekivati od jedno što od druge, i na temelju toga mogu približno odlučiti koja će im više pasati.

da su kruške i jabuke, znam i bez tebe kolega, nije ovo usporedba da se dokaže koja je bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice