Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution
tepih kaže...

dal  se u igri moze provjerit kolko je tretnuno fps-a.

ako da kako?

Ingame sumnjam, ali imas fraps uvijek.

15 godina
neaktivan

I ja imam 50-60 FPS a igra stalno ima micro stuttera.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sad mjerio imam 60.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uh, taman prešao igru... I još uvijek se uvjeravam da je to samo igra. Ali - kakav efekt ostavi na čovjeka... Na kraju se i zamisliš. E baš volim takve igre.

Svaka čast Deus Ex - prva liga!

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Igra prva liga, priča fuk yeah držala me na prstima do kraja! Jedino da su još malo grafiku spolirali!  Sve u svemu dobiva 90/100 od mene!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kvragu,ili starim ili me razmazila tehnologija.

Deus samo stoji na disku,uz mnoge druge 'obavezno odigrati' igre.

Prije nije bilo tako.

Inace,izgleda mi ok,probao 10ak min.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Kvragu,ili starim ili me razmazila tehnologija.

Deus samo stoji na disku,uz mnoge druge 'obavezno odigrati' igre.

Prije nije bilo tako.

Inace,izgleda mi ok,probao 10ak min.

Ma daj - nemoj zezat! Kad ju kreneš igrat nečeš moć stat! Meni je postala zarazna već na prvom levelu... Kreni igrat, prođi igru, doživi ekstazu...

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
14 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Igra prva liga, priča fuk yeah držala me na prstima do kraja! Jedino da su još malo grafiku spolirali!  Sve u svemu dobiva 90/100 od mene!

Što fali grafiki...

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
16 godina
neaktivan
teodosije kaže...
Butcher kaže...

Što fali grafiki...

Grafika stvarno jest malo gruba, no veći je problem monotonost igre ( lokacija ) i ponavljanje jednih te istih predmeta i dizajna nego grafika.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
teodosije kaže...
Butcher kaže...

Grafika stvarno jest malo gruba, no veći je problem monotonost igre ( lokacija ) i ponavljanje jednih te istih predmeta i dizajna nego grafika.

Cjepidlačite

16 godina
teodosije kaže...

Što fali grafiki...

Dobra je grafika, ali ima previše blooma. Može li se to kako isključiti? Čemu uopće to stavljaju, grozno izgleda.

16 godina
neaktivan

Cjepidlačite

Lol, neznam zašto cjepidlačim, igra je stvarno monotona i to je ogromna mana, neka je to cyber punk i sve, nemora zato postoja 3 miljarde istih kartonskih kašeta i istih papira pobacanih po svakoj lokaciji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

Edit:rješio problem,nebitno.

Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 20:22 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Glupo mi je što brže hodam u stranu nego naprijed

edit: vidim da je popravljeno u patchu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 21:26 (Diablo86).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kolika je minimalna konfiguracija?ne znam jel na wikipediji ono istina il?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A gle, ja sam je vrtio solidno bez stekanja (na oko 25 FPS, sad ako tebi to nije problem...meni nije bio) tako da definitivno nije jako zahtjevna {#}

Jedino mislim da sam malo smanjio dozivljaj sa AA

Evo sad gledam:

1920x1080

Antialiasing: FXAA High

Shadows: Normal

Depth of field: Normal

SSAO: Normal

Post-processing: Normal

Texture filter: Trilinear

VSync: On

Vi veri veniversum vivus vici
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 18:15 (Sunburn).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E ovo! ".....Watch me blow your mind as I accurately describe the character most of you played in Human Revolution: a bloke who started out with the intention of doing a stealthy run but had to start carrying proper guns after a few hairy moments,....."

I ja sam na tom putu bio, igram cijelo vrijeme stealth, hacker itd. da bi došao do prvog "glavnog" i skužio da mi je to sve beskorisno bilo i da sam trebao nositi neka teža oružja sa sobom.

Fuck you NATO!
16 godina

Jel tko mozda zna kako da mi se napune sve one baterije u desnom gornjem kutu ispod Hp( za stealth i sve drugo),

kada pocnem imam sve 4 ili 5 pune ali kada ih iskoristim napuni mi se samo prva( imam sve agumentacije za baterije) a druge nista, kako da to sredim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Point-X kaže...

Jel tko mozda zna kako da mi se napune sve one baterije u desnom gornjem kutu ispod Hp( za stealth i sve drugo),

kada pocnem imam sve 4 ili 5 pune ali kada ih iskoristim napuni mi se samo prva( imam sve agumentacije za baterije) a druge nista, kako da to sredim?

Jedi slatkise :D 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<&a
17 godina
moderator

Ja sam pri kraju drugog dijela Kine, nagruvan sam ko zmaj.

Spasio sam Malik, nikakvo snajpanje, pobio sam ih revolverom i rasprskavajućim mecima, 10ak metaka uništi robota.

Nemam stealth fičre, armor i oružje su mi way to go. Trčkaranjem, izbjegavanjem i sirovom snagom metaka sam ubio onu žensku kod kompjutera.

Zamijenio sam čip u klinici iako sam znao da je navlakuša, ali otišao sam tamo samo da kupim 2 praxis kita, a oni mi dogovoriše operaciju prije nego me pustiše na comp.

Sad ću morati nekako tog trećeg boss-a, ma bombu ću mu baciti.

2 0 hvala 0
17 godina

Treci boss je lagan, ali vise glup nego lagan...

sakrijes se iza jednog od onih stupova preko kojih on skace i samo iz covera tuces po njemu jer se on ne priblizava u melee range... u biti mu radis sacekusu

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Na medium ti ulazi u melee. Ili ti bar dodje do onog ruba gdje ti vise cover ne pomaze protiv onog sugavog plasma riflea

17 godina

meni na medium to nikad nije napravija... ja sam mu samo radija sacekusa iza coska s obzirom da sam na combar rifle ima onaj targeting system tako da je decko zacas nestao

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stigao sam u Montreal, imam još puno do kraja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 19:20 (Marac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Krenuo igrati pred koji dan,došao do m9.Mislio sam da je igra bezveze,ali ovo je po meni igretina,već me od početka priljepila za sebe,jedino mi je malo combat pretežak,ali nema veze.Zasad sve 5.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prešo je sad.Jedva cekam DLC
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Krenuo igrati pred koji dan,došao do m9.Mislio sam da je igra bezveze,ali ovo je po meni igretina,već me od početka priljepila za sebe,jedino mi je malo combat pretežak,ali nema veze.Zasad sve 5.

Igra zna biti tosta teška.Ako igrate stelth način.A ako ste rambo samo nakupite dovoljno municije i nije neki problem pobiti sve što se miče,nađete dobar zaklon i rokaj  {#}  al tako je bezveze jer je AI nezadovoljavajući

15 godina

Ako netko igra kao Rambo, onda je imho igra ultralagana....ako se igra na stealth shemu, onda vec pocinje prava igra, a i Deus mi je ipak nekako vise za stealth fore...nekako mi ne pase ovdje rokanje na sve strane.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice