Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo par slicica iz Preview Build verzije igre.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Igra je ssvim oke,za izgubit vrijeme :D

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel to samo meni ili,Soundtrack je savršen,već dugo nisam čuo tako dobar in game soundtrack,baš te čopi napetost,nemam rijeći,svaka čast :))

SAMO UŽIVAJTE.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

meni igra na prvi pogleda izgleda odlično,samo bude zahtjevna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus Ex: Human Revolution review scores 94 and an Editor’s Choice award in PC Gamer

I prije nego netko nešto kaže, NE, nije isti recenzent koji je pisao Dragon Age 2 recenziju (i inače najgori recenzent PC Gamer časopisa).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zavrsio s igranjem bete (nazalost leakne, ali nisam mogo odoljet). na mom kompu prosjecno radi na 40ak fps, sve max, dx11. vidicemo kako ce radit retail.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zna li netko tocan datum izlaska ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution
snupix kaže...

zna li netko tocan datum izlaska ?

23.8.

Live action trailer

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 18:24 (Supercalifragilisticexpialidoc).
15 godina
neaktivan
Daka kaže...

Evo par slicica iz Preview Build verzije igre.

super skrinsi pogotovo augsi i inventory{#}

jedva cekam da izađe.

17 godina
neaktivan

Scan PC Gamer recenzije:

http://gamingeverything.com/?p=6979

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jedan Dev Diary, orjentiran na hakiranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo bi mogla biti "velika" igra .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zašto, ako se svi kunu da im grafika nije na prvom mjestu?

Zašto još nitko nije postavio igru na world wide web da mogu na svom Xboxu 360 isprobati vrijedi li kupiti?

Lewd, lascivious, salacious, outrageous!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 15:42 (briatore).
14 godina
neaktivan

Ja ne mogu ni zamislit da igram Deus Ex na konzoli. Zbog konzola su Invisible War sjebali.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Supercalifragilisticexpialidoc kaže...

Ja ne mogu ni zamislit da igram Deus Ex na konzoli. Zbog konzola su Invisible War sjebali.

Uf... a zasto je Invisible War sjeban? Sta nedostaje toj igri, molim te? Uvijek istu pricu slusam, a vecina ljudi koji to tvrde nisu ni probali igrat invisible war. Nije tako dobar kao prvi DE, ali ni u cemu nije losa igra! Zadnja staza koja se odvija u razrusenom UNATCO-vom uredu na Liberty Islandu je bas pun pogodak!

Volio bih kad bi se prestalo pljuvati po toj igri samo zato jer svi ostali pljuju. Steknite svoju kicmu i svoje misljenje, zaboga.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly monkeys, where there's one you're bound to divide it - right in two...
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ja sam ga igro i kažem da ne valja :P

Meni je ta cijela igra nekako plastična i sterilna. Oružja, ljudi, razni neprijatelji, lokacije, dijalozi... sve mi djeluje nekako neuvjerljivo i umjetno. A najgore od svega je što se po meni izgubila fenomenalna atmosfera koju je imala jedinica.

Jedinica 9/10, dvojka 6/10.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 16:52 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Uf... a zasto je Invisible War sjeban? Sta nedostaje toj igri, molim te? Uvijek istu pricu slusam, a vecina ljudi koji to tvrde nisu ni probali igrat invisible war. Nije tako dobar kao prvi DE, ali ni u cemu nije losa igra! Zadnja staza koja se odvija u razrusenom UNATCO-vom uredu na Liberty Islandu je bas pun pogodak!

Volio bih kad bi se prestalo pljuvati po toj igri samo zato jer svi ostali pljuju. Steknite svoju kicmu i svoje misljenje, zaboga

Pa sve su pojednostavili do bola (inventory, hackiranje, nema skillova, isti ammo za sva oruzja...).

Imao sam dobar komp u vrijeme kad je izaso a framerate mi je bio jadan i na minimalnim detaljima a o rusenju da i ne govorim. I imam original btw a igrao sam ga uglavnom samo zbog price.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 17:30 (Supercalifragilisticexpialidoc).
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja sam ga igro i kažem da ne valja :P

Meni je ta cijela igra nekako plastična i sterilna. Oružja, ljudi, razni neprijatelji, lokacije, dijalozi... sve mi djeluje nekako neuvjerljivo i umjetno. A najgore od svega je što se po meni izgubila fenomenalna atmosfera koju je imala jedinica.

Jedinica 9/10, dvojka 6/10.

Pardon sto 'gadim' temu drugim Deus Ex-ima, ali to je sasvim realna ocjena! Ne slazem se s tvojim verbalnim opisom, osim dijela da se izgubila fenomenalna atmosfera...

No ocjena 6/10 je sasvim tocna za Invisible War.

Monkey, killing monkey, killing monkey, over pieces of the ground...
17 godina
neaktivan
briatore kaže...

Zašto, ako se svi kunu da im grafika nije na prvom mjestu?

Zašto još nitko nije postavio igru na world wide web da mogu na svom Xboxu 360 isprobati vrijedi li kupiti?

Lewd, lascivious, salacious, outrageous!

Iskreno u novom deus exu grafika izgleda jadno , premalo poligona i zato se nemogu izrazi emocije , osječaji , lice...kroz sliku.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Pardon sto 'gadim' temu drugim Deus Ex-ima, ali to je sasvim realna ocjena! Ne slazem se s tvojim verbalnim opisom, osim dijela da se izgubila fenomenalna atmosfera...

Hehehe, onda se slažemo da ne valja :P

Po mojem kriteriju sve ispod 7/10 nije vrijedno igrati, 7 i 8 ak se ima viška vremena, 9 odigrati, 10 obavezno :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan

totalno razocaran vidjenim i proigranim u ova 4 chaptera.. a radovao joj se ko ozebal suncu..{#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta ti se ne svidja?

0 0 hvala 0
15 godina

Izum konzola za igranje, je najveći izum od izuma struje. Čemu takve izjave.

17 godina

kako me zivciraju te rasprave u kojima nabrijana ekipa sa PCem protestira zbog konzola... I kad sad? Kupi konzolu od 2k kn pa se igraj normalno a ako ti se ne sviđa imas svoj super PC od 10hiljada kojeg ti je kupio tatica pa se igraj na njemu naravno nije ni bitna igra bitno je da se opiči AA i AF do ibera i sve na ultramax pa da sam glavni džek kad dođem u svoj razred. Bas zbog nedostatka love sam kupio xbox prošle god i otad jedva da sam taknuo komp - probao sam nedavno igrat COD opet al nije to to pošizio sam nakon 5min i primio kontroler :D Sad na Deus Ex - jedinica mi je bila remek djelo od igre i mislim da su jedine dvije igre koje sam više prelazio bile commandos i hitman... Invisible War mi je bio nekako a ono mlak jednostavno mi nije sjeo. Human Revolution po meni izgleda odlično fkt puno očekujem, odavno je preorderana za X360 {#}

He who is brave is free.

2 5 hvala 0
15 godina

Jes da si usro motku u finalu Dwayne, ali da mudro zboriš, to je.

0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...
Deus ex machina kaže...

Hehehe, onda se slažemo da ne valja :P

Po mojem kriteriju sve ispod 7/10 nije vrijedno igrati, 7 i 8 ak se ima viška vremena, 9 odigrati, 10 obavezno :)

Ovisi kako gledaš, ti kao da ocjenjuješ igru od 5 do 10, a ne od 1 do 10, po meni je 5 prosječna igra, po tome bi invisible war bio iznadprosječan, nije kao keca ali 50 puta je bolji od današnjeg nahypeanog smeća koje kupuju mase...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice