Demigod trzanje zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Demigod trzanje
pitanje

kada god igram igru trza mi...moja konfiguracija prelazi minimalne zahtjeve te igre....u cemu je problem zna li iko...igra nije orginal....

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Demigod trzanje

Evo meni ista stvar a konfa mi prelazi i preporučenu konfu i to dobro tak da mi stvarno nije jasno što se dešava sa igrom, mora da je vezano uz crackjer drugog racionalnog objašnjenja nema. Igra ne samo da trza, mislim isto šteka na rezi 1280*1024 i 800*600 tako da neš vezano uz crack mora bit.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Demigod trzanje

Vjerojatnbo je do lošeg cracka iako nisan 100 posto siguran

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lord of D kaže...

Evo meni ista stvar a konfa mi prelazi i preporučenu konfu i to dobro tak da mi stvarno nije jasno što se dešava sa igrom, mora da je vezano uz crackjer drugog racionalnog objašnjenja nema. Igra ne samo da trza, mislim isto šteka na rezi 1280*1024 i 800*600 tako da neš vezano uz crack mora bit.

mislim da nije crack, i ja imam originalnu PRINCE OF PERSIA zadnji i na mojoj konfi iz potpisa ponekad steka, sve na high, 1600x900
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
Demigod trzanje

Ali nije problem u postavkama grafike jer na 800*600 bi trebao letjet na 150+ fps-a a ne se na 16-20 mučit u tome je problem, zato mislim da je do lošeg cracka

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

meni šteka na 1024*768....i to nekad Fps pada cak do 10....na najlosijoj grafici....a igra je skinuta....-netrteba se instalirati....a istu igru je skinio i moj rodjak i radi mu normalno

17 godina
neaktivan
Demigod trzanje

Ja sam isto skinuo torrent ( vjerojatno isti ) zato i vjerojatno je isti problem, ali čudno je to što očito samo nekima trza

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Da....bas cudno....aj ako imas flat skini neki drugi torrent...pa javi....da neskidam igru bzvze

16 godina
protjeran
Demigod trzanje

Skinuo piratsku verziju i sve radi normalno... nije bilo cracka samo si morao kopirati extractani folder... dali netko to igra na netu sa piratsko verzijom i preko kojega programa...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

tu sam i ja skinio,pa mi trza...:S....skidala se po 450kbps

17 godina
protjeran
Demigod trzanje

di ima tu igru za kupit

nisam našo ni u algoritmu ni u crovortexu

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Demigod trzanje

Pitanja i odgovori vezani uz piratski softver NISU dozvoljeni na forumu. Pročitajte pravila foruma. Ako je tema zabranjena, svaki post u temi smatrat će se kršenjem pravila foruma.

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice