Dead Space 3

poruka: 385
|
čitano: 81.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dead Space 3
Idealist kaže...
Jack Sparrow kaže...
Idealist kaže...

igra mi je za 2 ljestvice niže od drugog dijela i josš za jednu naspram prvog. igrao sam malo - mislim da do prvog checkpointa (poslije rušenja broda i nakon izlaska iz stana). imao sam osjecaj da igram hebeni COD. nisam se nadao da će takav biti, mozda vise nalik dvojci.

Suditi igri prema 20 minuta igre je  glupo. Igra jest malo drugačija na momente i meni se kao takva sviđa jer se sve to skupa uklapa u priču.

ma da? sta mislis da sam trebao odigrati cijeli prvi dio da mi se igra svidi?! prvi dio mi je bio dobar zbog nekih elemenata kakvi se ne mogu naci u drugim igrama. i kao cjelina je bila odlicna. prvi dio sam vidio kod frenda i samo na par minuta dok nismo krenuli igrat soccer. tad mi se svidjela i kako onda mozes reci da prema prvih 20 minuta ne mogu suditi?! u tih prvim minutama se desila 2 ili 3 COD momenta.

kazes da se uklapa u pricu. a tko kaze da je prica uopce trebala takva biti! pa prica pogoduje tome sto je igra drugacija. sto po eni ne bi trebala biti. daleko je od prvog dijela. pa da su isaac-a ubacili u gta vama bi bio drugaciji ali dobar...

Stvar je u tome šta nisi vidio ni I id igre!! Nisi prešao niti 0.0000001% i bacaš sud. A igra tek počne od drugog chaptera kada dođeš na CMS Roanoke, ALi ti očito po osjećaju za filing znaš bolje od ljudi šta su prešli ili su već daleko napredovali u igri. Taj početak i ta misija kod izlaska iz satana je uvod i ništa drugo....

Drugo je sudit kada pređeš igru ili pola, ne sviđa ti se i pošteno! Ali nakon 20 minuta tu bacat zaključke... Nula bodova.

ššššš - možda su u šumi
16 godina
t00mob kaže...

E da, opet, kaj se tiče tog craftanja oružja, ima jedna nelogičnost odmah na početku igre kad se dođe do prvog bencha. Taj prvi bench je u olupini broda starog 200 godina. Ok.  I onda Isaac dođe do tog bencha i veli nekaj u stilu: " Evo, tu je i bench pa si sad mogu napravit bolja i moćnija oružja od ovog koje imam" A jebote taj bench je 200 godina star kao i ta olupina zar ne? Pa kak to mogu bit moćnija oružja od onih u sadašnjosti??  Nema logike :-)  Uf, to me smeta :-)

Nisi shvatio. Ne nalazi on oružija u benchu nego mu bench(stol) služi da si u njima izcrafta oružija. Znači na benchu si samo složi oružij ili promijeni što treba, ne nalazi oružija u njemu.

A ovo da nalazi municiju i da se vrata otvaraju na isti način kao i prije 200godina je već cijepidlačenje, pa ovo je igra jbt. A i ako se malo pogleda u priču, zar nisu zemljani ostali bez resursa i radi toga otišli u potragu za markerima koji je kao bezkonačna energija. Kad su ga doveli doveli na planete on je počeo djelovati te ih uništio. A ako su ostali bez resursa i još ih dodatno uništavao marker, možda nisu bili u mogučnosti unaprijediti tehnologiju baš iz tog razloga. Uglavnom cijepidlačenje.{#}

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nisi shvatio. Ne nalazi on oružija u benchu nego mu bench(stol) služi da si u njima izcrafta oružija. Znači na benchu si samo složi oružij ili promijeni što treba, ne nalazi oružija u njemu.

A ovo da nalazi municiju i da se vrata otvaraju na isti način kao i prije 200godina je već cijepidlačenje, pa ovo je igra jbt. A i ako se malo pogleda u priču, zar nisu zemljani ostali bez resursa i radi toga otišli u potragu za markerima koji je kao bezkonačna energija. Kad su ga doveli doveli na planete on je počeo djelovati te ih uništio. A ako su ostali bez resursa i još ih dodatno uništavao marker, možda nisu bili u mogučnosti unaprijediti tehnologiju baš iz tog razloga. Uglavnom cijepidlačenje.{#}

Što je najgore ne otvaraju se vrata kao prije 200 godina. Ako primijetite, prije 200 god vrata su se otvarala telekinezom, a poslije 200 godina su ona digitalna što te pitaju Open?

Također, ima neko kupljenu igru da igramo co-op?

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

Na nekom levelu mi se pojave neki debili koje nikako nemogu ubiti. Potrošio sam svu municiju a njima sami dijelovi tijela izrastaju. mamicu im ... Šta treba?

Zašto igraš tricu bez da si igrao prethodne dijelove? Iz tvog posta je to očigledno. Svi su povezani pričom...

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Šteta što su upropastili igru onim debilnim "craftanjem" oružja.  Hoću gotova oružja kao u prva dva nastavka koja se jednostavno upgrejdaju s vremenom, a ne da sam moram slagat sve od framea pa na dalje i onda isprobavat kaj valja a kaj ne, koji circuit set, koji tip... jebote.. al su zasrali s tim...  Taj crafting oružja je glup, zamoran, dosadan i kompliciran.

A i taj micropayment u igri je lopovski, ima pun k...c odijela i oružja koje možeš otključat samo uz nadoplatu ili ako si kupio nekakva limited edition izdanja. Šteta, natjerali su me da zamrzim jedan od omiljenih serijala.

Pa nije ni čudo da se takvi noobeki poput tebe žale na to. U tome i je izazov, složiti oružje od prvog djelića do zadnjeg...a ne sve na pladnju dobiti.

Danas bi večina htjela da su igre lagane, zabavne, noob friendly. Jer nemaju skilla...ne daj bože da igra bude imalo izazovna -_-"

Uglavnom, igra je predobra, gledao sam razne reviewe i rado ću je kupiti na steamu, ovakve igre su vrijedne kupovanja ;).

16 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Pa nije ni čudo da se takvi noobeki poput tebe žale na to. U tome i je izazov, složiti oružje od prvog djelića do zadnjeg...a ne sve na pladnju dobiti.

Danas bi večina htjela da su igre lagane, zabavne, noob friendly. Jer nemaju skilla...ne daj bože da igra bude imalo izazovna -_-"

Uglavnom, igra je predobra, gledao sam razne reviewe i rado ću je kupiti na steamu, ovakve igre su vrijedne kupovanja ;).

Koliko vidim DS3 još nema na Steamu

Btw, da li je moguće da igram coop s nekim ko ima igru na steamu dok sam ja na Originu?

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
iAvenger kaže...

Btw, da li je moguće da igram coop s nekim ko ima igru na steamu dok sam ja na Originu?

Trebalo bi biti moguće, jer se sve spaja na taj jedan server.

13 godina
neaktivan

dead space 3 nepostoji na steamu niti ce ga bit

16 godina
neaktivan
Dead Space 3

Baj d vej ljudi, jel izašao review one dvojice hrvata što naprave neku random igranu šalu na početku?

EDIT: Sjetih se imena, nema veze, MAXzona.

www.twitch.tv/mushroomd
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 13:21 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

ma da? sta mislis da sam trebao odigrati cijeli prvi dio da mi se igra svidi?! prvi dio mi je bio dobar zbog nekih elemenata kakvi se ne mogu naci u drugim igrama. i kao cjelina je bila odlicna. prvi dio sam vidio kod frenda i samo na par minuta dok nismo krenuli igrat soccer. tad mi se svidjela i kako onda mozes reci da prema prvih 20 minuta ne mogu suditi?! u tih prvim minutama se desila 2 ili 3 COD momenta.

kazes da se uklapa u pricu. a tko kaze da je prica uopce trebala takva biti! pa prica pogoduje tome sto je igra drugacija. sto po eni ne bi trebala biti. daleko je od prvog dijela. pa da su isaac-a ubacili u gta vama bi bio drugaciji ali dobar...

Dead Space 3 je već postala franšiza i 100% true fanova obožava igru. Dok ostali kao ti trashtalkaju a ne znaju ni priču. Da odigraš prva 2 dijela upratio bi priču i sa zadovoljstvom bi završio i treći dio.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
Dead Space 3

Ja sam završio prva dva dijela , i to 2 puta, oba dijela su mi genijalna... s guštom ću odigrati treći, danas sam ga kupio i upravo se skida {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dead Space 3

Ako moze mala pomoc.Zaglavio sam u pecinama nekim ledenim ima pentranje konopcima po litici i usput naletis na rupe i valjda se treba skokici u stranu na drugi dio litice pa nastivit dalje gore. 

No sta god lupam po tastaturi neam sanse likne skace samo se oklizne i vrati nazad na ovu stranu.

Jel ima neki fazon nesto poludih?

Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Dead Space 3

Fina igra, igram na laptopu ali sa Xbox360contro. Odlican gameplay i grafika sve 5 za igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dead Space 3

Evo,ponovo se igra DS.

Pa poslije njega DS2 i

kao slag na kraju DS3.Jbg

morat ce malo pricekat dok se ne predju ta 2 djela.

Zelim se posjetiti price i svega.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
mirkoj kaže...

Ako moze mala pomoc.Zaglavio sam u pecinama nekim ledenim ima pentranje konopcima po litici i usput naletis na rupe i valjda se treba skokici u stranu na drugi dio litice pa nastivit dalje gore. 

No sta god lupam po tastaturi neam sanse likne skace samo se oklizne i vrati nazad na ovu stranu.

Jel ima neki fazon nesto poludih?

Hvala

Skaces sa SHIFT i to malo dalje od ruba (ne na rubu)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
13 godina

U čemu je kvaka kad kupujete igre. Jel' to neki fetiš. Pa besplatne su preko torrenta. 

Did I ever tell you the definition of Insanity?
13 godina
Dead Space 3

Igru koja je bezvrijedna u multyu a 50$ ma daj bjezi. SKines, odigras i to je to.

Moj PC  
1 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

U čemu je kvaka kad kupujete igre. Jel' to neki fetiš. Pa besplatne su preko torrenta. 

SimeKZ kaže...

Igru koja je bezvrijedna u multyu a 50$ ma daj bjezi. SKines, odigras i to je to.

Ukoliko vam se igra sviđa > podržite proizvođača i izdavača kupovinom iste. Ako ima MP (koji je u ovom slučaju super), onda je još vrijednija.

www.twitch.tv/mushroomd
12 godina
protjeran
Dead Space 3

Ja sam kupio samo zato da mogu s frendom igrat coop, ispada da sam bacio pare jer je coop neigriv

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
.

Ja ne podrzavam EA!

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
17 godina
Dead Space 3

Odustah na Chapteru 11. Pretpostavljam da je to dovoljno vremena za kratki review/osvrt.

EA direkt port najavama unatoč igra izgleda neloše (teksture nisu na nivou piceka) s veoma dobrim osvjetljenjem. Sad sama igra, što je dobro, a što točno ne štima. DS1&2 sam odigrao u komadu praktički. DS3 me prvo odbio očajnim uvodom s previše akcije i neprijateljima koji umjesto da kolju udovima uzvraćaju paljbu. Odustajanje br.1. Kolega doktor1 me nakon toga uvjerava da igra nakon toga postaje pravi Dead Space, pružim joj drugu priliku; bio je uglavnom u pravu. Zašto uglavnom? Dok su mehanika i setting donekle slični prethodnicima, idućih je nekoliko chaptera vikalo "Close enough". Da, dovoljno blizu i napeto, bio sam zadovoljan, ne i oduševljen jer je iz nekog razloga nedostajalo napetosti. Ne mogu točno uperiti prstom i reći zašto.

Craftanje. Novina s 2 strane medalje. Super je što sami slažemo weapone kako nam odgovara, s druge strane to skupljanje materijala nekako zakreče glavu od horror elemenata prema nekom obliku farmanja i gubi se dio tenzije. Možda čudno zvuči, ali vjerojatno su i neki od vas to doživjeli. Ammo isti za sve weapone još je jedan minus i korak ka masama. Dio napetosti i nešto što je potenciralo osjećaj nemoći bilo je pažljivo biranje ammo tipova i količine za svako u prethodnicima. Ovako je ko DeLorean iz budućnosti, stavi koru od banane ili psa mješanca i flux capacitor će svejedno raditi. Priči fali jasan fokus i u ovih 10 i pol chaptera imam dojam da su inspiraciju jako crpili iz filma "Lost in space" (ima dosta sličnosti u promjeni ambijenta, ironično i film postaje loš na planetu, tko je gledao). Osim jednog elementa (da ne spoilam) što me malo zainteresirao za nastavak prilikom dolaska na onaj planet (Tau nešto) sve se raspada u open world TPS (i to ne posebno dobar TPS) s tek po kojom atmosferičnom nastambom (gdje opet u par kvadratnih metara skače 311 neprijatelja, a ja si mislim što mi jednostavno nisu dali minigun). I tako igrao još koji sat, pa odustajanje br.2.

Ostavio sam igru na disku jer ću je jednom pokušati dovršiti čisto zbog priče da vidim. Nije sve tako sivo, nešto je i bijelo, nešto crno. Ovisi od nivoa do nivoa. Ima par usamljenih mjesta s interesantnim text logovima, napuštenih mračnih brodova u kojima se prašina poigrava na ustajalom zraku i to su highlighti igre. Teško mi je dati ocjenu, ali dovoljno sam vidio, dao priliku, čak se i silio. Nije to-to. Igra je za mase, a ja ću čekati nešto drugo.

77/100 uz poruku Metallice; "so close no matter how far". 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 0:25 (Lovac).
Moj PC  
4 4 hvala 1
13 godina
hari85 kaže...
.

Ja ne podrzavam EA!

Gledaj sta su napravili od FIFE pa sam im dao novce zbog multy.a kojega je ne moguce igrati :D :D 

A za ovo je totalno bacanje love, igra je kvalitetna ali ako postoji free, igrat ce se free... 

12 godina
protjeran
Lovac kaže...

Odustah na Chapteru 11. Pretpostavljam da je to dovoljno vremena za kratki review/osvrt.

EA direkt port najavama unatoč igra izgleda neloše (teksture nisu na nivou piceka) s veoma dobrim osvjetljenjem. Sad sama igra, što je dobro, a što točno ne štima. DS1&2 sam odigrao u komadu praktički. DS3 me prvo odbio očajnim uvodom s previše akcije i neprijateljima koji umjesto da kolju udovima uzvraćaju paljbu. Odustajanje br.1. Kolega doktor1 me nakon toga uvjerava da igra nakon toga postaje pravi Dead Space, pružim joj drugu priliku; bio je uglavnom u pravu. Zašto uglavnom? Dok su mehanika i setting donekle slični prethodnicima, idućih je nekoliko chaptera vikalo "Close enough". Da, dovoljno blizu i napeto, bio sam zadovoljan, ne i oduševljen jer je iz nekog razloga nedostajalo napetosti. Ne mogu točno uperiti prstom i reći zašto.

Craftanje. Novina s 2 strane medalje. Super je što sami slažemo weapone kako nam odgovara, s druge strane to skupljanje materijala nekako zakreče glavu od horror elemenata prema nekom obliku farmanja i gubi se dio tenzije. Možda čudno zvuči, ali vjerojatno su i neki od vas to doživjeli. Ammo isti za sve weapone još je jedan minus i korak ka masama. Dio napetosti i nešto što je potenciralo osjećaj nemoći bilo je pažljivo biranje ammo tipova i količine za svako u prethodnicima. Ovako je ko DeLorean iz budućnosti, stavi koru od banane ili psa mješanca i flux capacitor će svejedno raditi. Priči fali jasan fokus i u ovih 10 i pol chaptera imam dojam da su inspiraciju jako crpili iz filma "Lost in space" (ima dosta sličnosti u promjeni ambijenta, ironično i film postaje loš na planetu, tko je gledao). Osim jednog elementa (da ne spoilam) što me malo zainteresirao za nastavak prilikom dolaska na onaj planet (Tau nešto) sve se raspada u open world TPS (i to ne posebno dobar TPS) s tek po kojom atmosferičnom nastambom (gdje opet u par kvadratnih metara skače 311 neprijatelja, a ja si mislim što mi jednostavno nisu dali minigun). I tako igrao još koji sat, pa odustajanje br.2.

Ostavio sam igru na disku jer ću je jednom pokušati dovršiti čisto zbog priče da vidim. Nije sve tako sivo, nešto je i bijelo, nešto crno. Ovisi od nivoa do nivoa. Ima par usamljenih mjesta s interesantnim text logovima, napuštenih mračnih brodova u kojima se prašina poigrava na ustajalom zraku i to su highlighti igre. Teško mi je dati ocjenu, ali dovoljno sam vidio, dao priliku, čak se i silio. Nije to-to. Igra je za mase, a ja ću čekati nešto drugo.

77/100 uz poruku Metallice; "so close no matter how far". 

Kog briga za tvoj nazovi review, nebitan i u najmanju ruku beskoristan te dosadan

16 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Kog briga za tvoj nazovi review, nebitan i u najmanju ruku beskoristan te dosadan

Ti se šališ? Pokazao je prednosti i mane igre, savršeno napisao i tebi je to dosadno? Koliko ti je godina, 12?

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
Jack Sparrow kaže...
t00mob kaže...

E da, opet, kaj se tiče tog craftanja oružja, ima jedna nelogičnost odmah na početku igre kad se dođe do prvog bencha. Taj prvi bench je u olupini broda starog 200 godina. Ok.  I onda Isaac dođe do tog bencha i veli nekaj u stilu: " Evo, tu je i bench pa si sad mogu napravit bolja i moćnija oružja od ovog koje imam" A jebote taj bench je 200 godina star kao i ta olupina zar ne? Pa kak to mogu bit moćnija oružja od onih u sadašnjosti??  Nema logike :-)  Uf, to me smeta :-)

Pa svejedno, taj bench je star 200 godina, to je poanta i to je blesavo. On u taj brod ulazi sa oružjem iz sadašnjosti, nailazi na bench star 200 godina i veli da će si sad napravit bolja oružja(??) I onda u bench stavlja oružje iz sadašnjosti pa ga "upgrejda" sa 200 god starim dijelovima i attachmentima. Nema logike, pa i kad crafta oružja od početka, opet ta oružja ne mogu biti bolja od ovog koje ima u sadašnjosti, a još je gluplje ako ovo sadašnje oružje samo upgrejda sa 200 godina starim dijelovima.

To je otprilike kao kad bi sad netko uzeo npr. najnoviju generaciju Glocka 17 i rekao da će sad uzet dijelove od kubure  i da će si složit bolje oružje :-)  Ili recimo, netko tko ima.. kaj ja znam.. ACR Bushmaster veli da će sad otić u muzej, uzet dijelove od onih dugačkih puški koje su imali oni crveni mundiri iz stripova o Bleku Steni i "upgrejdat" si svoj ACR  :-)

Tu nelogičnost ne mogu probavit nikak :-)

14 godina
iAvenger kaže...
t00mob kaže...

Šteta što su upropastili igru onim debilnim "craftanjem" oružja.  Hoću gotova oružja kao u prva dva nastavka koja se jednostavno upgrejdaju s vremenom, a ne da sam moram slagat sve od framea pa na dalje i onda isprobavat kaj valja a kaj ne, koji circuit set, koji tip... jebote.. al su zasrali s tim...  Taj crafting oružja je glup, zamoran, dosadan i kompliciran.

A i taj micropayment u igri je lopovski, ima pun k...c odijela i oružja koje možeš otključat samo uz nadoplatu ili ako si kupio nekakva limited edition izdanja. Šteta, natjerali su me da zamrzim jedan od omiljenih serijala.

Je, ja sam noobek a ti buš kupil igru na Steamu  :-)

Stvar je u tome da mi to craftanje oružja malo previše zaudara na RPG a to mrzim. Drugi dio je imao odlična i krasno izbalansirana oružja koja su imala logične i funkcionalne nadogradnje. Kome treba više od toga? Najgore je što uz sve te mogućnosti tog idiotskog craftanja NITI JEDNA kombinacija nije niti blizu efikasnosti oružja iz drugog dijela. To je ono što najviše  nervira.  U DS2 jedan Line gun, pulse rifle, javelin gun, ripper pa čak i običan plasma cutter su BOLJA oružja, kada se upgrejdaju,  od svih izcraftanih sranja u trećem dijelu.  Ovo craftanje je čisto izdrkavanja za dječicu poput tebe, front tip, lower tip, side attachment, top attachment, frame, k...c, palac...   Lijepo to sve zvuči, možeš si napraviti oružje kakvo želiš.. Ma možeš k...c. Ja želim nešto jačine upgrejdanog line guna koji je genijalan u drugom dijelu, ma čak i nabrijani plasma cutter je bio bolje i efikasnije oružje od većine ovih craftanih kombinacija. Ne znam da li je točno ali negdje sam pročitao da ripper više nema mogućnost ispaljivanja oštrica, debilana ako je istina. Složio sam si javelin da bude jednak kao u drugom dijelu dakle nakon što pogodi mrcinu da eksplodira ali to nije ni blizu efikasnosti i jačine u dvici.  Uglavnom, naravno da ću odigrat igru do kraja ali nervira me to nepotrebno izdrkavanje sa oružjima koje nema nikakvog smisla. Dead Space serijal je third person SHOOTER.  Shooter dakle, ne rpg. Hebalo vas craftanje :-)

16 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Pa svejedno, taj bench je star 200 godina, to je poanta i to je blesavo. On u taj brod ulazi sa oružjem iz sadašnjosti, nailazi na bench star 200 godina i veli da će si sad napravit bolja oružja(??) I onda u bench stavlja oružje iz sadašnjosti pa ga "upgrejda" sa 200 god starim dijelovima i attachmentima. Nema logike, pa i kad crafta oružja od početka, opet ta oružja ne mogu biti bolja od ovog koje ima u sadašnjosti, a još je gluplje ako ovo sadašnje oružje samo upgrejda sa 200 godina starim dijelovima.

To je otprilike kao kad bi sad netko uzeo npr. najnoviju generaciju Glocka 17 i rekao da će sad uzet dijelove od kubure  i da će si složit bolje oružje :-)  Ili recimo, netko tko ima.. kaj ja znam.. ACR Bushmaster veli da će sad otić u muzej, uzet dijelove od onih dugačkih puški koje su imali oni crveni mundiri iz stripova o Bleku Steni i "upgrejdat" si svoj ACR  :-)

Tu nelogičnost ne mogu probavit nikak :-)

Znači pošalji sad poruku EA-u da izbace patch gdje nećeš moći koristiti municiju koju nađeš u bilo kojem od tih brodova, pa završi igru sa 50 početnih metaka koje dobiješ na "savremenom" brodu. Shvati da je igra, nije realnost.

www.twitch.tv/mushroomd
16 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Dead Space serijal je third person SHOOTER.  Shooter dakle, ne rpg. Hebalo vas craftanje :-)

Ne, Dead Space serijal je survival horror koji ima third person kameru. Oružje NE TREBA biti isto kao u kecu i dvici. Tako da se poserem na to tvoje mišljenje.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
Dead Space 3

Evo ja stigao do 6 chaptera i igra je odlična,ima horora a tenzija je još uvjek tu i ništa lošiji nije od predhodnika barem za sad

jedino me ono craftanje živcira i nikako mi ne paše.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

@Lovac

Tocno to. i ovaj coop mi je lagani promasaj, jer, cim imas osjecaj da nisi sam "u igri" to nije to. barem meni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice