igra mi je za 2 ljestvice niže od drugog dijela i josš za jednu naspram prvog. igrao sam malo - mislim da do prvog checkpointa (poslije rušenja broda i nakon izlaska iz stana). imao sam osjecaj da igram hebeni COD. nisam se nadao da će takav biti, mozda vise nalik dvojci.
Suditi igri prema 20 minuta igre je glupo. Igra jest malo drugačija na momente i meni se kao takva sviđa jer se sve to skupa uklapa u priču.
ma da? sta mislis da sam trebao odigrati cijeli prvi dio da mi se igra svidi?! prvi dio mi je bio dobar zbog nekih elemenata kakvi se ne mogu naci u drugim igrama. i kao cjelina je bila odlicna. prvi dio sam vidio kod frenda i samo na par minuta dok nismo krenuli igrat soccer. tad mi se svidjela i kako onda mozes reci da prema prvih 20 minuta ne mogu suditi?! u tih prvim minutama se desila 2 ili 3 COD momenta.
kazes da se uklapa u pricu. a tko kaze da je prica uopce trebala takva biti! pa prica pogoduje tome sto je igra drugacija. sto po eni ne bi trebala biti. daleko je od prvog dijela. pa da su isaac-a ubacili u gta vama bi bio drugaciji ali dobar...
Stvar je u tome šta nisi vidio ni I id igre!! Nisi prešao niti 0.0000001% i bacaš sud. A igra tek počne od drugog chaptera kada dođeš na CMS Roanoke, ALi ti očito po osjećaju za filing znaš bolje od ljudi šta su prešli ili su već daleko napredovali u igri. Taj početak i ta misija kod izlaska iz satana je uvod i ništa drugo....
Drugo je sudit kada pređeš igru ili pola, ne sviđa ti se i pošteno! Ali nakon 20 minuta tu bacat zaključke... Nula bodova.