To sam nabrijao, te probijam s njom. Meni je to najbolje oružje do sad. Pulse rifle rules. Samo rafalno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko ovo čudo ima chaptera, ne petom sam, 1:58 gameplaya
15 veselih komada.
Trenutno sam na 6 chapteru i igra mi je odlična, puno bolja od jedinice što se tiče nišanjenja (možda zato što igram na gamepadu, a jedinicu sam sa tipk. i mišem) ali mi je jedinica nekako strašnija. Sve u svemu igra je odlična za sada, vjerujem da je takav i ostatak igre.
Ako se nekome sviđa ova atmosfera, da stalno ser* u gače i što je skoro stalno mrak neka prob igrati Amnesiu.
Nisam još kupio DS2 pa ne znam, ali sam odigrao jedinicu i meni je Amnesia plafon što se straha tiče. Nikakvi fearovi, doomovi, dead spacei joj nisu ni blizu...
prebolesno se cini igra,pogledo trailer, definitivno 10 puta strasnija od ds-a
najbitnija stvar je što tamo praktički ništa ne možeš ništa gamadi, samo trči pred njima.
pa ja sam radi toga prestao i igrati ovu igru, bilo me prestrah.
I penumbru isto preporučam, isti dev koji je napravio i amnesiu
Ja igram tek prvi dio,i teško mi se naučit na lelujanje pri pokretu i nišanjenju jer igran uglavnom fps.Vidim da su to sredili u drugom dijelu,i igra je mada faka brilijantna kako su rekli u game reportu na max zoni.
pih... pandur je...
jos nisam naso taj armor...pretpostavljam da taj dolazi poslije onog vintage?
kod ovog sunca..kad je iskocilo,prepo sam se vise nego bilo di u igri
pih... pandur je...
Kad se samo sjetim ovog sunca.. kako sam skočio.. hehe... potpuno neočekivano.
Završio sam igru na easy, i nakon završetka mi se otvorila težina hard core i naravno morao sam probati i nije baš teško osim kraja sa onim čudima koja se regeneriraju, tamo sam umirao barem 10 puta kao i na dijelu sa duhovima.Ali moram reći da je igra stvarno dobra i kvalitetna iako ne i strašna i napeta kao amnesia.
pih... pandur je...
Meni je gamereport spoilao taj trenutak i zao mi je sto se nisam prepao tada.
Stao sam na jednoj misiji di imam jako malo metaka i nemogu je nikako prec,napadaju me ovva čudesa a ja sam sejvao kad sam imo malo metaka i sad me ubijaju nemogu vise nikako prec
Stao sam na jednoj misiji di imam jako malo metaka i nemogu je nikako prec,napadaju me ovva čudesa a ja sam sejvao kad sam imo malo metaka i sad me ubijaju nemogu vise nikako prec
Ne znam na koji dio točno misliš, ali imao sam takvih situacija u igri Sejvam na krivom mjestu, slabo mi zdravlje i municija, i onda me redovito ubijaju...Dok se nekako ne uspijem izvući
jok... dobijes ga nakon sto predjes igru... nakon vintage suita dobijes neki slicni
Završio sam igru na easy, i nakon završetka mi se otvorila težina hard core i naravno morao sam probati i nije baš teško osim kraja
kako sad to... ja sam zavrsio na normal i nije mi se otkljucalo HARD CORE. sad igram na zealot da otkljucan to
Posto sam tek zapoceo igru te za sada imam samo linegun. Moze li prijedlog koje oruzje zadrzati i nadogradjivati.
vidi sto ti najvise pase i samo to nadograduj. sto se tice RIG-a one upgrejde za vise zraka ne uzimaj - nema potrebe. stasis - dobro dodje
u prvom prelasku igre sam do kraja dignuo plasma cutter, RIG, stasis i javelin gun ali s time da sam kupio dosta onih power noda.. jer ih inace nema dovoljno...
Svaka čast Visceralu, pokazao je kako se trebaju raditi igre. Dobro optimizirane, sa dobro grafikom, bez bugova(barem ih je nisam vidio), sa dobro pričom i dobrim gameplayem, te atmosferom.
Ovakve igre se rjetko viđaju danas, mislim da rade bezprijekorno.
Imam problem na 7. chapteru, prije nego trebam uci u neku antigravity zonu, krenem otvoriti ta vrata i crasha mi se igra. Jel ima netko takav problem?
svi koji su prerano implementirali "fix". skini novi.
Ne znam na koji dio točno misliš, ali imao sam takvih situacija u igri Sejvam na krivom mjestu, slabo mi zdravlje i municija, i onda me redovito ubijaju...Dok se nekako ne uspijem izvući
Ma tamo di su one svijece sve po podu.. dodju mi par beštija,jedan sta leti,drugi baca neku hebenu tekućinu,a ja bez municije...
Sve više i više gubim strpljenja na toj misiji..morat cu na kraju odustat od te igre
Ma tamo di su one svijece sve po podu.. dodju mi par beštija,jedan sta leti,drugi baca neku hebenu tekućinu,a ja bez municije...
Sve više i više gubim strpljenja na toj misiji..morat cu na kraju odustat od te igre
LOL, FAIL. Zbog jednog dijelića ogromne igre ti ćeš odustat?
Pa nemoraš odustat od igre,postoje traineri za igru da ti ništa ne fali.
Al neznam kako na easy možeš ostat bez metaka
mozete rec oruzja za kupovat koje je najbolje
Ma kad mi nešto neide za rukom,odustanem ja brzo...
btw. kakvi traineri??
Edit: nije na Easy nego medium
Ja igram na medium. Npr nekad toliko malo municije imam da je to kriminalno, a nekad toliko puno, da nemam gdje potrošit lol (al ipak potrošim, malo se počastim lol). Npr sinoć sam zapeo u onoj dekontaminacijskog sobi kad sam se vraćao nazad, pa jedno 300 puta nisam se uspjevao obranit od onih povraćotina, odustao za tu večer, probudim se danas iz prve pređem. Malo odmori, to ti je moj savjet
Ma jucer probavo cjeli dan,sad doso na komp,provo 5-6 puta... nemogu nikako,a i gubim strpljenje pomalo
nema šanse da na mediumu možeš ostati bez metaka, osim ako ne pucaš na svaki zvuk
lootaj sva tijela, od njih dobivaš metke
Slažem se...Jednostavno se neke stvari trebaju posložiti. Npr. u igri ima dosta teških dijelova za koje sam mislio da nema šanse da ih pređem iz prve, a prešao sam. Dok sam na nekim drugim jednostavnim dijelovima gubio vrijeme...Tako da čovjek nikad ne može znati unaprijed
Osto sam bez metaka,kad ti kazem...
A ne stignem lootat tijela jer me beštije ubiju
LOL pa kad ti njih ubiješ pokupi metke, tj. kad ga ubiješ izgazi ga (na space) dok ne iskoči municija
Svakog kada ubiješ treba još opalit rukom ili nogom jer tada još ispada iz njih raznih potrebština! Nezgodno je kada se unaprijedi Javelin Gun pa ih odnese u 3pm kada ih pogodiš. Pa traži onda gdje ih je zaljepilo na zid, a svaki metak dušu da...