DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: DayZ (standalone)
bjong kaže...
Roko567 kaže...

Ja sam zaigrao nakon ne znam koliko. I dalje je dosadno, samo bolje radi. I dalje nema ni 30% sadržaja iz moda. 

nađi si prijatelje

Može on imati 100 prijatelja kad je igra sh1t, amo na h1z1 :)

16 godina
DayZ (standalone)

Znači ja doista mogu razumijet da je vama nekima fora napucavat se sa svojim frendovima protiv drugih skupina geranih igrača, ali shvatite i vi nas koji godinama čekamo da ovo postane zombie survival igra, a ne free for all fps sa sporadičnim zombijima...

Naglasak bi trebao biti na preživljavanju i zombijima, a ako se desi napcavanje, OK, ali da to nije 95% igre... kao do sada.

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina

Hranu je teze naci,zombija je više i privlaci ih zvuk.

Igra je teža i osjeti se ko survival.

Napokon

Vi koji niste probali nemojte pisat o tome kako jest bilo kad ste vi zadnji put igrali. Probajte opet.

12 godina

Pa ako ti ista znaci sada ima osjetno vise zombija, cesto se naiđe na pokojeg u divljini a kada dodes u naselje ili grad ima ih stvarno dosta, ako zapucas onda ih dolazi sve vise i vise...

EDIT: preduhitrio me kolega iznad sa odg :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 20:35 (ibme74).
12 godina
Kresimir4 kaže...
bjong kaže...
Roko567 kaže...

Ja sam zaigrao nakon ne znam koliko. I dalje je dosadno, samo bolje radi. I dalje nema ni 30% sadržaja iz moda. 

nađi si prijatelje

Koja je uopće razlika (osim što je mjesto radnje u americi)? Kada gledam na netu meni to izgleda kao same shit? :)

10 godina
protjeran
ibme74 kaže...
Kresimir4 kaže...
bjong kaže...
Roko567 kaže...

nađi si prijatelje

Koja je uopće razlika (osim što je mjesto radnje u americi)? Kada gledam na netu meni to izgleda kao same shit? :)

Razlika je sto h1z1 developeri stalno nesto rade, evo i danas bio update :) Ako kome treba ekipa javite se :)

13 godina

Brutalna akcija danaS :)
PRvo smo nasli double blaze95 rifle (bez ammo),pa smo nasli 2 winchestera,i 40 ammoa kod lika kojeg smo ubili. Minute kasnije još jednog smo spottali u bazi,uteko je u baraku,unutra smo kroz prozor granatu šišnuli,i on je iščezao.

Koji high :D

12 godina
Rocinante2112 kaže...

PRvo smo nasli double blaze95 rifle (bez ammo),pa smo nasli 2 winchestera,i 40 ammoa kod lika kojeg smo ubili. Minute kasnije još jednog smo spottali u bazi,uteko je u baraku,unutra smo kroz prozor granatu šišnuli,i on je iščezao.

Još da ste i mene našli 

13 godina
ibme74 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Još da ste i mene našli 

Da si se sam našo prvo :D
A jebiga ,mi smo gore na nw airfieldu bili,ti si skroz dole u komarevu...

Fully decked smo sad pa kad se vidimo imaš giftove :D
Skupljaj mi netting uz obalu :D: D

12 godina

A jbg, nije islo, dodjem na sred mape nadjem se s nekim likom, pricamo sve ok, razmjenili neke stvari, taman da ce svako svojim putem i pokosi nas neki lik sa puskom... Onda respawn ponovno na drugom kraju mape od vas...

9 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pojeo sam 10kg jabuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

h1z1 i dayz je realno tesko usporediti, prva je cisti arena pvp, druga je kompleksan sustav prezivljavanja pvp.a istrazivanja

imam obje igre i tesko da osim sto imaju oruzja imaju nesto drugo zajednicko, glupo je te dvije igre usporedjivati.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kak nemres. Ni ovi u h1z1 ne znaju kaj rade...isto kao i ovi u dayz'u :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
protjeran
smiglcro kaže...

h1z1 i dayz je realno tesko usporediti, prva je cisti arena pvp, druga je kompleksan sustav prezivljavanja pvp.a istrazivanja

imam obje igre i tesko da osim sto imaju oruzja imaju nesto drugo zajednicko, glupo je te dvije igre usporedjivati.

Imam 2 vrste h1z1:

h1z1 king of the kill: to je cisto ubijanje

h1z1 just survive: to je pravi zombie survival, za razliku od dayza developeri stalno rade nesto. U igri imaš đip,policijski auto,quad i kamionet, možeš graditi bazu (s wipeom za mozda mjesec dana dolazi nove vrste baze totalni rework), imas gradove, policijsku, military, brda, planine stvarno prehebeno. I sto se tice citera ima ih jakooo malo, evo i jucer je update izasao, a jedan dio je bio protiv citera. Cak ljudi koji imaju tisuce sati u dayzu su se prebacili na h1z1 just survive jer im se neda cekati da srede dayz, jer svakim updajtom neki bug se vrati.

13 godina
Kresimir4 kaže...
smiglcro kaže...

Imam 2 vrste h1z1:

h1z1 king of the kill: to je cisto ubijanje

h1z1 just survive: to je pravi zombie survival, za razliku od dayza developeri stalno rade nesto. U igri imaš đip,policijski auto,quad i kamionet, možeš graditi bazu (s wipeom za mozda mjesec dana dolazi nove vrste baze totalni rework), imas gradove, policijsku, military, brda, planine stvarno prehebeno. I sto se tice citera ima ih jakooo malo, evo i jucer je update izasao, a jedan dio je bio protiv citera. Cak ljudi koji imaju tisuce sati u dayzu su se prebacili na h1z1 just survive jer im se neda cekati da srede dayz, jer svakim updajtom neki bug se vrati.

iskreno h1z1 ispada ko arkada i igračka pored dayz. nijedna igra nema taj feel dayz-a.
I dayz je dobio prvi peč odma par dana nakon 0.61 release.
Opet ponavljam,kad si zadnji put igrao dayz? Pitam zbog boldane rečenice.

Svi ko gramofonske ploče ponavljaju nešto ko da ste NPC čovjece bozji. A realno stanje je mnogo drukcije

10 godina
protjeran

Nisam igrao 2 mjeseca, i to zadnji put sam mozda ostao 30-35min cisto da vidim jesu sto uradili, međutim po videnom i po ljudima na raznim gaming forumima vidim da nema od toga nista, jer dok oni pokusavaju popraviti 1-2 stvari godinama, ostale igre izlaze i radi se redovno update. Da, mozda h1z1 izgleda kao arkada, ali makar ima hrpu zanimljivih stvari koje pazi sada...rade! I ja se nadam jednog dana da dayz bude ono nesto, ali po videnom i koliko cesto rade update neznam hocu li to docekati.

12 godina

Onda igraj H1Z1 i pisi po temi H1Z1 a sa ove se makni :)

Ne kuzim sta radis ovdje i pises o igri ako ju nisi igrao 2 mjeseca? Ako jos posjedujes igru odi probat, ako po tebi dalje nije to to, ugasi, upali H1Z1 i uzivaj.

Tako isto odem na temu o bf i citam 3 stranice rasprave jel bolji cod ili bf.

13 godina

Iskreno u pravu si.
Igra napokon (jos od 0.60) ima upotrebljiv engine koji radi više manje svima ,pa čak i meni.

Sad je još bolje optimizirana,iako ima mjesta za napredak.

I NAPUCAVANJE JE BRUTALNO ZABAVNO SAD, desync je smanjen i netcode je bolji.

OVO NIJE ISTA IGRA koju ste igrali ko zna kad priej i utukli bog zna kolko sati u nju.
To moraš probat i dozvit,ne pročitat. Isto vrijedi za zombije,aggro, i svašta nešta šta skuzis tek igranjem.

Iskreno 2 njveca problema (za mene su više manje riješena) i sad imamo funkcionalnu igru,a i jedan pogled na servere i vidiš svi su puni. Očito su napravili nešto dobro u zadnje vrijeme

14 godina
neaktivan
Kreso sad cu ja tebi nesto objasnit. H1Z1 sam kupio na dan kada je izasao i je, igra je radila bolje nego dayz i dan danas radi bolje. No s druge strane godinu dana ako ne i vise nisu napravili apsolutno nista. Razdvojili su igru u dva dijela da uberu pare i radili na tom king of the killu vise nego na osnovnoj igri. Basebuilding je valjda najgori od svih survival igri i to je cinjenica, cak su i satori u dayz'u bolji od toga kaj tam sklepas. Ja kad sam to prvi put vidio nisam znao dal da se smijem ili placem. I jedva cekam da sad vidim dal ce to popravit kako ti kazes pa se mozda i vrtim zaigrat malo. A usporedivat dayz i h1z1 je u najmanju ruku smijesno jer te dvije igre nemaju apsolutno nista zajednicko osim kaj mozes pucat. Kompletne mehanike su razlicite...os gunplay, os dmg sistem, os vozila, os kretanje, os bolesti, os tjelesnu toplinu, os interakciju s drugim ljudima. Razmisli malo, te dvije igre nemaju apsolutno nista slicnoga i totalno je u redu ako ti se vise svida h1z1. Igraj ga..ak si ti sretan i ja sam sretan ali stvarno ne znam cemu usporedivanje kada nema nikakve osnove. To sta spadaju u isti zanr ne znaci nista.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

H1Z1 i Dayz su rupe bez dna pa tko da su oba naslova veliki promašaj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Sale_ds kaže...
Kreso sad cu ja tebi nesto objasnit. H1Z1 sam kupio na dan kada je izasao i je, igra je radila bolje nego dayz i dan danas radi bolje. No s druge strane godinu dana ako ne i vise nisu napravili apsolutno nista. Razdvojili su igru u dva dijela da uberu pare i radili na tom king of the killu vise nego na osnovnoj igri. Basebuilding je valjda najgori od svih survival igri i to je cinjenica, cak su i satori u dayz'u bolji od toga kaj tam sklepas. Ja kad sam to prvi put vidio nisam znao dal da se smijem ili placem. I jedva cekam da sad vidim dal ce to popravit kako ti kazes pa se mozda i vrtim zaigrat malo. A usporedivat dayz i h1z1 je u najmanju ruku smijesno jer te dvije igre nemaju apsolutno nista zajednicko osim kaj mozes pucat. Kompletne mehanike su razlicite...os gunplay, os dmg sistem, os vozila, os kretanje, os bolesti, os tjelesnu toplinu, os interakciju s drugim ljudima. Razmisli malo, te dvije igre nemaju apsolutno nista slicnoga i totalno je u redu ako ti se vise svida h1z1. Igraj ga..ak si ti sretan i ja sam sretan ali stvarno ne znam cemu usporedivanje kada nema nikakve osnove. To sta spadaju u isti zanr ne znaci nista.

Da i ja sam imao isto misljenje cak igru nisam igrao 2 godine, ali logiraj se sada pa vidi kakvo je stanje. Prije je base building bio sranje jer se lako moglo raidat i bilo je hrpa citera, danas je to skroz drugacije. Jest izdvojili su igru, ali ovi koji su kupili h1z1 dobili su i kotk i js. A i bolje je da su ih razdvojili jer ljudi uopce nisu lootali, gradili baze, raidali nego se samo logirali da igraju battle royal. Evo mi smo na London serveru koji je vecinom medium i ima hrpa igraca i baza okolo da neznam koju bazu prije napast, klanovi po 10+ ljudi koji imaju tolike baze da prije to nisi mogao zamisliti. Isti je žanr, ali nije samo to isto, večina stvari je ista samo što netko voli igrali suroviji zombije survival, a netko ne. Sada negovorim ovo samo za sebe, jer dosta igraca tako misli, ali bili igrao igru koja godinama ne napreduje ili igru koja napreduje? Odkad je izisao dayz, pojavile se se mnoge igre, h1z1,rust, ark itd itd, pa valjda ima nekog smisla zašto sve manje ljudi igra dayz?

13 godina

Pogledaj brojke i vidices da je dayz u porastu :)

Pojavile se jesu mnoge igre na slicnu tematiku,al štaš,nijedna nije dayz

A to je i najbitnije,feel koji ti igra da. Garantiram da ak reinstaliraš dayz i prodjes sat/dva da ces vidit masivan pomak. Nema igre scalea dayz-a,a još sad kad radi napucavanje kak spada i kad su zombiji ekšli takticki problem (flee or fight) e onda je to već druga spika.

12 godina
DayZ (standalone)

Danas sam imao lud dan u DayZ-u, igram na nekom serveru TheGentsOfNovo (server je non stop pun 60/60), vidim stalno mi izbaciju sa strane da je Novadmitrovski sigurna zona za trejdanje, lootanje i ostalo, tko zapuca, odmah BAN! Taj grad je skroz gore na sjeveroistoku a ja se spawnu na doslovno drugom kraju mape u Kamenki skroz jugozapadno... reko idem preći cijelu mapu i odoh u Novadmitrovski! 

Na početku sam stalo lootao svako mjesto u potrazi za oruzjem, hranom i dojećom pa sam nakon 2-3 mjesta već imao pistolj, sarzer i nekih 40 metaka za njega te jos pusku sa scopeom i nekih 35 metaka za pušku, nakon tog zadnjeg sela gdje sam pokupio pušku i metke krenem nekom njivom i u daljini spazim grupicu likova (njih trojica) pice prema meni i brze zalegnem između neka 2-3 grma koja su bila na toj maloj uzbrdini, likovi doslovno prosli pokraj mene i nisu me skontali, sačekam da se izgube i nastavim dalje do nekog sela, nakon skeniranja sa brdašca odlučim se zaletiti do policijske i par kuća da vidim jel ima šta korisno, odmah po ulasku u policijsku cujem pucnjeve - neki lik ubija zombije, natovario cijelu hordu na selo i trči okolo kuća kao blesav, a ja gore na policjskoj ležim i gledam budalu, kada je pobjegao i malo se to rascistilo nastavim dalje kroz šumu prema sjeveru, u toj šumi konstantno se posvuda čuje zavijanje vukova pa sam ih zaobilazio na osnovu strana s kojih čujem zavijanje,( jednu grupicu sam vidio kod nekog jezera u šumi), obiđem ja njih u širokom luku i naiđem kao na neke stare ostatke dvorca usred šume, bilo je unutra par zombija koje sam iskasapio sjekirom te krenuo prema kuli da vidim dali postoje nekakve ljeste ili nešto da se popnem i malo skreniram okolo i u tom trenutku ugledam lika bez ičega (bambi :D) kako trči i viče "Run motherfucker" i skužim čopor vukova za njim ide, uhvatim šturu kroz šumu i naiđem na nekakvu staru prikolicu sa vratima, uletim tamo i zatvorim vrata, nakon pola minute čopor vukova tu i skače oko kućice, potrošio sam skoro sve metke za pištolj dok sam ubio 3-4 i onda su se svi razbježali, samo što sam krenuo dalje odmah na rubu šume neko opuca rafal po meni, uspio sam se okrenuti i okinuti 10-15 hitaca iz svoje puške i roknem ga, lootam ga i u torbu nađem brdo hrane i pića, municije i ostalih potrepština, uzeo njegovu pušku i municiju, otrčao do prve kolibe koju sam vidio, tamo sve fino relodao, rasporedio što trebam što ne, zalegao u ćošak i odlogirao se za danas... kako lud dan, trenutno sam na nakih pola puta do zacrtanog cilja (Novadmitrovski) i ovo je bilo kao po nekom filmskom scenariju :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 18:26 (ibme74).

2 0 hvala 0
15 godina
ibme74 kaže...

Danas sam imao lud dan u DayZ-u, igram na nekom serveru TheGentsOfNovo (server je non stop pun 60/60), vidim stalno mi izbaciju sa strane da je Novadmitrovski sigurna zona za trejdanje, lootanje i ostalo, tko zapuca, odmah BAN! Taj grad je skroz gore na sjeveroistoku a ja se spawnu na doslovno drugom kraju mape u Kamenki skroz jugozapadno... reko idem preći cijelu mapu i odoh u Novadmitrovski! 

Na početku sam stalo lootao svako mjesto u potrazi za oruzjem, hranom i dojećom pa sam nakon 2-3 mjesta već imao pistolj, sarzer i nekih 40 metaka za njega te jos pusku sa scopeom i nekih 35 metaka za pušku, nakon tog zadnjeg sela gdje sam pokupio pušku i metke krenem nekom njivom i u daljini spazim grupicu likova (njih trojica) pice prema meni i brze zalegnem između neka 2-3 grma koja su bila na toj maloj uzbrdini, likovi doslovno prosli pokraj mene i nisu me skontali, sačekam da se izgube i nastavim dalje do nekog sela, nakon skeniranja sa brdašca odlučim se zaletiti do policijske i par kuća da vidim jel ima šta korisno, odmah po ulasku u policijsku cujem pucnjeve - neki lik ubija zombije, natovario cijelu hordu na selo i trči okolo kuća kao blesav, a ja gore na policjskoj ležim i gledam budalu, kada je pobjegao i malo se to rascistilo nastavim dalje kroz šumu prema sjeveru, u toj šumi konstantno se posvuda čuje zavijanje vukova pa sam ih zaobilazio na osnovu strana s kojih čujem zavijanje, 8 jednu grupicu sam vidio kod nekog jezera u šumi), obiđem ja njih u širokom luku i naiđem kao na neke stare ostatke dvorca usred šume, bilo je unutra par zombija koje sam iskasapio sjekirom te krenuo prema kuli da vidim dali postoje nekakve ljeste ili nešto da se popnem i malo skreniram okolo i u tom trenutku ugledam lika bez ičega (bambi :D) kako trči i viče "Run motherfucker" i skužim čopor vukova za njim ide, uhvatim šturu kroz šumu i nađim na nekakvu staru prikolicu sa vratima, uletim tamo i zatvorim vrata, nakon pola minute čopor vukova tu i skače oko kućice, potrošio sam skoro sve metke za pištolj dok sam ubio 3-4 i onda su se svi razbježali, samo što sam krenuo dalje odmah na rubu šume neko opuca rafal po meni, uspio sam se okrenuti i okinuti 10-15 hitaca iz svoje puške i roknem ga, lootam ga i u torbu nađem brdo hrane i pića, municije i sotalih potrepština, uzeo njegovu pušku i municiju, otrčao do prve kolibe koju sam vidio, tamo sve fino relodao, rasporedio što trebam što ne, zalegao u ćošak i odlogirao se za danas... kako lud dan, trenutno sam na naekih pola puta do zacrtanog cilja (Novadmitrovski) i ovo je bilo kao po nekom filmskom scenariju :)

Iduci put snimi da vidimo kako ti ide

12 godina

Inače nikada ne snimam kada bilo što igram (osim nekad davno malo COD4 MP na warovima), ali da sam znao da će se ovo danas ovako odvijati snimao bi 100%.

13 godina

nvidia shadowplay stari...

Vak i onak vjerojatno imas bar 40ak gigi slobodno na hardu. Ne taxa ti performanse,nariktaš željene postavke i deri.

12 godina

Imam AMD karticu :)

I da, znam da i AMD sada ima "shadowplay" ali eto nisam snimao kada nikada ne snimam, jbg :)

12 godina
DayZ (standalone)

BTW lupio sam SS dok sam ubijao vukove (zaboravih na to) 

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Koje su vam video postavke u igri da izvučete šti više FPS-a ?

Jel se netko igrao malo s tim ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam se malo igrao i mogu ti reci da sto god stavim fps je vise manje isti. U gradovima cesto dropa a van gradova konstanto 60+

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice