DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Stable Branch will update to 0.61 today, more info at: https://forums.dayz.com/top…/235745-stable-update-061136770/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)

Post ne postoji više

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

https://forums.dayz.com/topic/235745-stable-update-061136770/

uglavnom danas stiže 0.61 na stable,

baš me zanima jer nisam isprobao experimental ,a i imao sam pauzu od igre cca 2 godine, tak da unatrah tog vremena nisam baš upoznat sa novostima i promjenama, ali svakako bi isprobao.

inače igri sam dao cca 700 sati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

0.60 je odlican bio,performance boost i sve.

Al ovaj 0.61 čekamo ko ozeblo sunce već neko vrijeme,tako da ako je postojalo vrijeme da se vrati u dayz,to je sad :))

14 godina
neaktivan
Ja sam isto jucer zapalio malo. 70-80-90 fpsa nekakve mix postavke al sve vecinom na full. Bas sam si dao truda pa gledao postavke da vidim sta je najbolje i skuzio sam da jedna izaziva dropove, a nema impact na izgled. I obavezno ugasit aa za drva il tak nes, grass is ok :p. Daje blicajuci efekt u liscu, uzas..

Sve u svemu izgleda odlicno, a jos bi trebao stic i graficki overhaul mmmm :D.
Ide to sve sporo al barem ide..

Danas cu se zaputit u severograd ili cherno/elektro pa da vidimo. Al iskreno ne ocukujem nesto bajno kad stignem tamo...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Budem i ja otepo prašinu sa igre i navratio da izvidim kakva je situacija nakon dugo vremena odsustva

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Taman san skinija opet, imam i ja 800 uri ove igre i svim silama zelin da zavrsi dobro, ide sporo ali pari mi se da su se malo opametili.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

State of Decay 2,Days Gone...prošlo je vrijeme pametovanja DayZ-a I Bohemie 

DigitaLife/EotS
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ZGamer kaže...

State of Decay 2,Days Gone...prošlo je vrijeme pametovanja DayZ-a I Bohemie 

Vjerujem da se niti jedna od navedenih igara ne može mjerit s atmosferom unutar Dayz (pogotovo modu kojeg sam najviše igrao).

Ono kad trčiš šumom, 10km od obale, cijeli u gearu kojeg si skupljao nekoliko sati i riskirao život tražeći oružje po nekim tentovima i molio boga da te netko nije primjetio. Ili recimo uočiš grupu igrača ispred sebe i razlišljaš kako im priči, dali je pravi trenutak da zapucaš i pokupiš im sav gear ili ćeš još pričekat jer će se ukazat neka povoljnija prilika. Ili još gora situacija kada netko krene pucat po tebi a ti nemaš blage odakle dolaze hici. Srce lupca ko ludo, mnogo donošenja olduka u vrlo malo vremena.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
DayZ (standalone)

... ili ono kad hodaš i naletiš na hordu zombija, napraviš slučajno neku buku i krenu te naganjat, jedva im bježiš, ali uspiješ ih još privuć, i tako bježiš do neke zgrade, uletiš unutra, zalupiš vratima, a nutra još jedan zombi, kojeg jedva ubiješ, dok ostatak ekipe provaljuje, zadnjim snagama im pobjegneš dublje u naselje, iduć od vrata do vrata, gledaš kamo uopće možeš bježat koliko ih ima, i znaš da te bilo koji od njih može ubit. Više nije bitno ostat tiho, nemaš što puno izgubit, pa koristiš svu opremu koju si skupio za preživljavanje u svijetu prepunom zombija, pucaš po njima, lupaš ih, radiš sve što moraš da bi se izvukao iz gotovo bezizlazne situacije...

a, sorry, zabunio sam se, zamijenio sam ovu "zombie apocalypse igru" sa nekom koja u stvari ima relevantne zombije nakon 5 godina razvoja...

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Da se razumijemo bilo je dobro dok je trajalo,imam cca.500 sati gameplaya igru platio stotinjak kuna ali baš da više išta očekujem od nje nakon svih tih godina razvoja baš i ne.

DigitaLife/EotS
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Može pomoć,pokrenem igru sve ok, nađe hrpu servera ja kliknem spoji a ono ništa i tako na svaki server ima li netko kakvo rješenje?Verzija prije je radila normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo igrao sam par sati pa da javim dojmove:

Igra je bolesno teska. Na standardnu hranu zaboravite, nema je! U ovih nekoliko sati samo pronasao jedne pahuljice i to je to. Prvih par pokusaja su bili brza smrt od hipotermije, sranje je sto ako zelite zapalit vatru i ugrijat se, brzo ce te ogladnit i svejedno umrijeti, tako da jedini realan nacin za prezivit je ubit kokos i pofrigat ju na vatri dok se lijepo grijete i jedete u isto vrijeme. Jabuke i zbunja su vam sad jedina nada za prezivit neki duzi put (i izvotinje), jer hrane uopce nema. Jos uvijek nisam dosao do military djelova mape (evo ubrzo, kraj severograda sam), ali oruzja nisam vidio nigdje osim u policijskim stanicama (pistolji, shotguni, skorpioni) koje takodjer spawnaju previse pistol holstera pa su uglavnom prepunjene samo njime. Ostatak dojmova javim kad dodjem do zanimljivijih djelova mape, ako ne umrem (zaboravio sam napomenuti da sam bolestan u igri takodjer). Sto se tice optimizacije, odmah sam puknuo sve na LOW i nisam se previse zamarao (jer igra uglavnom izgleda isto na svim postavkama), a fps mi je zakucan na 60. Poigrat cu se s grafikom kad ne budem umirao i trazio hranu svake sekunde. 

EDIT:

Zaboravio napomenut najvaznije, igra sada instantno prepoznaje vase hotkeye i zombija je masu...

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 21:50 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

Evo igrao sam par sati pa da javim dojmove:

Igra je bolesno teska. Na standardnu hranu zaboravite, nema je! U ovih nekoliko sati samo pronasao jedne pahuljice i to je to. Prvih par pokusaja su bili brza smrt od hipotermije, sranje je sto ako zelite zapalit vatru i ugrijat se, brzo ce te ogladnit i svejedno umrijeti, tako da jedini realan nacin za prezivit je ubit kokos i pofrigat ju na vatri dok se lijepo grijete i jedete u isto vrijeme. Jabuke i zbunja su vam sad jedina nada za prezivit neki duzi put (i izvotinje), jer hrane uopce nema. Jos uvijek nisam dosao do military djelova mape (evo ubrzo, kraj severograda sam), ali oruzja nisam vidio nigdje osim u policijskim stanicama (pistolji, shotguni, skorpioni) koje takodjer spawnaju previse pistol holstera pa su uglavnom prepunjene samo njime. Ostatak dojmova javim kad dodjem do zanimljivijih djelova mape, ako ne umrem (zaboravio sam napomenuti da sam bolestan u igri takodjer). Sto se tice optimizacije, odmah sam puknuo sve na LOW i nisam se previse zamarao (jer igra uglavnom izgleda isto na svim postavkama), a fps mi je zakucan na 60. Poigrat cu se s grafikom kad ne budem umirao i trazio hranu svake sekunde. 

EDIT:

Zaboravio napomenut najvaznije, igra sada instantno prepoznaje vase hotkeye i zombija je masu...

To što ''instantno prepoznaje'' ti je netcode. Sad i kad preskačeš ogradu odma uvati,a isto vrijedi i za pucanje po svemu. Testiraj na zombijima,vidices da je igra puno više responsive..Što će reći da napucavanje s drugim playerima nije više tolko clunky :)
Melee oruzja isto..7x je lakše landat hit sad jer se pravilno rega.

Najveca stvar ovog peča zasad. Ja guštam

15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

..i zombija je masu...

ma laž, vidiš da rhodin zna bolje  on a serious note, što je više igrača npr. u gradiću, to je više zombija. van cca 500m range-a ako vidiš zombija da se kreće, znači da je igrač tamo negdje 

Rocinante2112 kaže...

To što ''instantno prepoznaje'' ti je netcode. Sad i kad preskačeš ogradu odma uvati,a isto vrijedi i za pucanje po svemu.

a i inventory mgmt isto tako. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Rhodin kaže...

... ili ono kad hodaš i naletiš na hordu zombija, napraviš slučajno neku buku i krenu te naganjat, jedva im bježiš, ali uspiješ ih još privuć, i tako bježiš do neke zgrade, uletiš unutra, zalupiš vratima, a nutra još jedan zombi, kojeg jedva ubiješ, dok ostatak ekipe provaljuje, zadnjim snagama im pobjegneš dublje u naselje, iduć od vrata do vrata, gledaš kamo uopće možeš bježat koliko ih ima, i znaš da te bilo koji od njih može ubit. Više nije bitno ostat tiho, nemaš što puno izgubit, pa koristiš svu opremu koju si skupio za preživljavanje u svijetu prepunom zombija, pucaš po njima, lupaš ih, radiš sve što moraš da bi se izvukao iz gotovo bezizlazne situacije...

a, sorry, zabunio sam se, zamijenio sam ovu "zombie apocalypse igru" sa nekom koja u stvari ima relevantne zombije nakon 5 godina razvoja...

Baš čitam i mislim si jebote koju ja igru igram to se meni nikada nije desilo :)
7 days to die je zombie survival i to dosta dobar.

live and let live
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dobro on je to malo slikovito opisao ali evo ja sam jučer isprobao malo i mogu reći da bude problema sa zombijima mada sam bio bambi no svejedno,

ima ih dosta po mapi,dosta su brzi ako te krenu lovit i jedino kak sam ih riješavao je bilo zatvaranjem vrata u nekoj od kuća, 

inače sve radi fino,uglađeno i čak sam imao jedan fight-dva bambija se lupala na predivnoj plaži pored kamiševa :)

sve u svemu još ću svakako isprobat jer je ovo zasada dosta obećavajući pomak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ITS ALIVE. Svaka cast bohemia, uspjeli su.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jedino što od 0.61 imam čudne fps stuttere na momente (koje prije nisam imao),imao sam i 1 memory crash (kolega 2). To mi se kao neki memory leak čini.

Igram na x64 ne x86...

Loading time je brutalno brz,za 3-4 sec sam ingame i texture ucitane...Super poso su napravili. Zombiji su fora jer ih privlaci zvuk,napokon imas izbor jel oces pucat po njima il tuć sikirom. Naravno sad kak je lakše sve pogodit i netcode je mnogo bolji sikira je rješenje. Bez problema 3-4 na sebi zatučeš bez da te pipnu

14 godina
neaktivan
Jel se netko prosetao po nekom vecem gradu da kaze jel to radi kako spada? Nikako da stignem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

jel postoij jogurt verzija ove igre da prvo isprobam prije kupovine? nigdje ne mogu da nadjem ako neko ima nek posalje u pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mislim da ne. Bilo je davno prije u eri 0.48 patcha nekakvih ruskih, a ti su cak imali i vozila dok se vozila za igru nisu ni spominjala :D.

Imas refund opciju na steamu al je moras kupit preko steama i imas samo dva sata. Nije dovoljno al je bar nesto. Samo pazi da ne predes ta dva sata ili dva tjedna i to je to..
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Sale_ds kaže...
Jel se netko prosetao po nekom vecem gradu da kaze jel to radi kako spada? Nikako da stignem...

Bio ja u berezinu i u novodimitrovskom

Konfa: amd fx6300 @4600mhz

GFX: nvidia 760gtx windforce

RAM: 8gb corsair

HDD: 7200RPM (I to je bitno)

asus matiša (manje više ovdje nebitno)

Komp mi je star,al grafa me fakat dobro služi i dan danas,proc je fino oc-an tak da i tu sam zakinut jer nemam barem i5...

U gradovima od 25-45 fps,ovisi kak si u kojoj zgradi/kuci,kolko sjena je oko tebe itd..I texture su sharper u ovom peču pa vidim da grafa isto više radi (usage na 100% zakucan)

S tim da me od ovog peča nekakav cudan stutter prati,prije ga nisam imao. Na random trenutke,nemrem skužit do čeg je to...

Nekom s intelom bi sigurno bolje radilo,al ni ja se ne žalim. Igra mi je igriva napokon od 0.60

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

i ja sam skužio taj stutter, mislim da se svima dešava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kakav stutter, jeli vam igra bloka na sekundu ili microstutter?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja cu danas isprobati, nisam igrao od 30.11. Nadam se da se vide pomaci u gameplayu kako gore velite.

14 godina
neaktivan
Cuj, kolko se meni cini vecina tu nije igrala oko godinu dana pa vidimo pomak. Ti ak nisi igrao 20 dana sumnjam da ces vidjet nesto ekstra..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam zaigrao nakon ne znam koliko. I dalje je dosadno, samo bolje radi. I dalje nema ni 30% sadržaja iz moda. 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 3 hvala 0
12 godina

Ako igraš sam normalno da je dosadno, nađi si neku ekipici i igrajte skupa, bit će ti posve "nova" igra.

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ja sam zaigrao nakon ne znam koliko. I dalje je dosadno, samo bolje radi. I dalje nema ni 30% sadržaja iz moda. 

nađi si prijatelje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice