jeste vidjeli novi experimental gdje su stavili više zombija? fora je
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto mene ponovo, ovak odlučil sam ipak kupit Arma II: Complete Collection Steam Gift razlog kaj dođe na g2play 8€ pa da isprobam, neg me zanima dal se i mod dalje poboljšava dodaje sadržaj i dal ima igrača i koje bi servere preporučili? (ak mi se bu dopalo kasnije kupim sa)
sam još da mi se aktivira visa poklon bon.
eto mene ponovo, ovak odlučil sam ipak kupit Arma II: Complete Collection Steam Gift razlog kaj dođe na g2play 8€ pa da isprobam, neg me zanima dal se i mod dalje poboljšava dodaje sadržaj i dal ima igrača i koje bi servere preporučili? (ak mi se bu dopalo kasnije kupim sa)
sam još da mi se aktivira visa poklon bon.
Imaš temu za Dayz Mod i tamo su sva tvoja pitanja odgovorena.
Jel itko probao dayz na win10?

Ljudi imam pitanje jer ni sam nisam ovo još probao, a nisam ni siguran je li to moguće, može li se dayz optimizirati preko Nvidia-ine stranice za optimizaciju igrica jer sam vidio opciju na Nvidia GeForce Experience kao nešto za Game Optimization pa me zanima je li to itko probao i je li uopće moguće :D
A sto bi optimizirao?
pa optimizaciju
Taj nVidia optimization objesi mačku o rep.
Uključio sam tu "optimizaciju" u FC3 iz radoznalosti i igra mi je padala ispod 30 fps-a, jer riječ "optimizacija" Nvidijii očito znači povećati AA i uključiti DSR, a framerate je nebitan.
koji ste vi likovi .....pa to ti postavi optimalne grafičke i druge postavke preporučene za tvoj komp (dodueše i to veoma loše napravi a to je primarna zadaća a ne da neoptimiziranu igru optimizira) ...to isto kao da upališ igru i postavljaš postavke kako želiš....
Haha hvala na odgovorima, pitao sam zato jer nisam imao iskutstva sa time :D
anyway, zna li netko kad dolazi 0.58 na stable branch???
Vjerojatno sutra.

Vjerojatno sutra.
Izgleda da si mogao reć "vjerojatno za mjesec dana." i ne bi fulao previše :) i danas niš od 0.58
možda se nešto veliko kuha kad toliko traju ti zadnji update-i (mada je vjerovatno zbog sajmova i ljeta).. e netko od vas kuzi kak će doć renderer, tj. jel to nešto što će isto prvo pojavit na experimentalu il je to nešto što se samo "pusti"?
hahaha znaci sve normalno...
igra umire nazalost... nuspojava pre-alpha izdavanja igre gdje se ljudi zasite sa igranjem 25% gotove igre.
moze se usporedjivati sa klasicnom preuranjenom ejakulacijom.
Jel ta igra uopće izašla iz bete? Što se događa?
Jel ta igra uopče izašla iz bete? Što se događa?
ništa se ne događa
nista pametnog vec par mjeseci...
Dobro pa što rade više sa tom igrom?? Kupio sam je prije godinu dana i nikad nisam upalio, reko kupit ću dok je relativno jeftina jer će sigurno poskupiti kad izađe iz tih alfi, beta i ko zna čega.. Đabe potrošenih 20-ak Eurića.
Ja sam se te igre naigrao i kad pogledam steam library rijetko koja ima toliki value (barem po satima igre). Ima nekih koje sigurno nisam isplatio (rome 2 total war npr).
Ja sam se te igre naigrao i kad pogledam steam library rijetko koja ima toliki value (barem po satima igre). Ima nekih koje sigurno nisam isplatio (rome 2 total war npr).
Ma ne bavim se ja tim dilanjima po Steam-u. Mislio sam je igrat, ali očito ništa od toga ako je igra još uvijek u katastrofalnom stanju nakon toliko vremena.
To sto imaju ljudi sati igre ne znaci nista... da, bilo je zabavno, ali koliko je bilo zabavno toliko je bilo i frustrirajuce i puno problema, a 90% zabave je bilo kad se sa ruljom na TS-u smijes kak je neko propao kroz stenge, strgo nogu na ravnom i slicno, drugim rijecima sprdanje sa bugovima.
Da, bilo je i cool situacija u interakciji sa drugima, ali nikad nije igra bila ono sto je trebala biti, niti kvalitetan survival, niti kvalitetna zombie igra ni bilo sto. Ova tema je bila ziva ili dok smo se svadjali oko toga kak u 2 godine razvoja nisu nista napravili tj. objasnjavanje drugog tabora sto su sve doista napravili u odnosu na mod, kako engine nije isti ko na arma 2 jer je totalno modificiran, iako su svi temeljni problemi ostali i slicno. Sutim vec mjesecima na ovoj temi jer kad god se pljuvalo po ekipi koja ovo radi, nasla se hrpa branitelja njihove casti koji se kunu da sve ide po planu i nitko nije zdrpio pare i zbriso.
Rezultat je da godinu i pol maltene nema pomaka sa mrtve tocke. Dodali su hrpu p*zdarija u igru, ima novog oruzja, orudja, zivotinje, lov, kisa, hladnoca, bolest, ovo ono, svasta nesto se dodaje, sto na teoretskom, sto na prakticnom nivou, u svo to vrijeme nisu uspjeli sredit zombie AI. Prije godinu dana smo vodili slicne rasprave jel igra u razvoju godinu dvije ili tek nekoliko mjeseci, jer su kretali iznova, pa su svi trazili da se studiju da jos vremena.
Pa dokle vise? Kaj bumo 2018. smisljali zakaj ovo jos ne lici na polugotov proizvod ili ce se podvuc crta, rec sje.... smo vas i gotovo. Problem je sto se igra i dalje prodaje i oni tamo jos uvijek dobro zive na sad vec skoro ugasenom hypetrainu. Pitanje samo sto ce se smisljat ko izgovor kad jos jedna godina prodje bez rezultata. U biti cekam samo Dadu na ovu temu da dosje sa pricama iz Star Citizena kak je ok kad ti netko godinama prodaje muda pod bubrege, pomice datume, a stanca skinove u igru (ajde, ovdje su barem besplatni) i nis prevec drugoga.
fanovi su u to vrijeme trazili da igra izade sto prije ma da nije trebala i da udovolje masi fanova onda izbace igru kojoj više nije bilo popravka......skupe odmah u startu 100milijuna i od tad NORMALNO ništa ne rade lova sjela sad nikog nije ni briga a da ne govorim koliko je igra izgubila igrača od prvog dana pa do danas samo zato što stoji na mrtvoj točki.....dean se pobro sa svojim djelom kolača i ostavio onaj isti nesposobni tim iza sebe da nastave nemogucu misiju a to je optimizacija i završetak igre.............sve u svemu gg, bilo je ljepo dok je trajalo rugali smo se zezali potrošili dosta vremena na tu igru i to je to....bilo pa prošlo....
Ma ne bavim se ja tim dilanjima po Steam-u. Mislio sam je igrat, ali očito ništa od toga ako je igra još uvijek u katastrofalnom stanju nakon toliko vremena.
trenutno stanje nije toliko loše koliko je spor napredak IMO
ja si povremeno upalim experimental, idući patch bi mogao biti OK.
Takvih "iducih patcheva koji bi mogli biti ok" je do sada bilo isto tako dosta. Na stranu sve, i dalje je to od pocetka bilo igrivo, samo sa svakim patchom idu "korak naprijed, natrag dva", nekaj she, nekaj poprave, u zbroju nije nista bolje, stabilnije ni igrivije negi prvi dan kad je izisla.
Mozemo i dalje raspravljat kak je ovo "PRE"alpha i da je ideja ubacivat feature, a ne popravljat stvari, ali podsjecam vas da je Dean napustio brod koji tone i pobro pare koje je projekt dobio, veliki dio istih, ako smijem napomenut, a da ce skoro 2016.
ma sve je to meni jasno, ali mislim da će se većina ekipe tu složiti da je ključni dio koji fali igri novi render i bolje perfomanse.
central economy u experimentalu je po meni sada poprilično dobar i eksperimentiraju opet sa više zombija. a zombiji sami po sebi su više problem perfomansi nego ičega drugoga.
pitanje smijera u kojemu idu ni meni nije jasno, ali većina ljudi (barem ja) ne traže puno više od igre, par gore navedenih stvari i to je to..
meni je recimo 0.55 bio genijalan prvih par dana iako je bio jako broken na koncu.. ali imao je onaj pravi žestoki survival aspekt, i nešto slično bi se moglo očekivati i od idućeg patcha.
meni se čini da oni namjerno delayaju render jer se igra dosta dobro prodaje i bez njega, kada bude sve manje igrača i sve manje kupovanja tada će doći renderer i opet će se pojavit hypetrain
to je moje mišljenje