DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
SimeKZ kaže...

Bit ce super kad predu na ARMA III Engine

DayZ nikad neće prijeći na engine Arme III. Koriste samo dijelove koda iz tog engina.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
15 godina
DayZ (standalone)

Uostalom rekli su da u alphi stavljaju "sva sranja" u igru, a u beti popravljaju i poliraju.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja koliko god imam za prigovoriti igri, toliko mogu reći i da uživam u njoj.

danas sam si po šumicama lovio jelene i divlje svinje, malo meseka ispekao, napravio backpack, sat vremena tražio garden lime i napokon craftao vesticu koju na kraju nisam mogao pokupiti s poda 

..malo kasnije nakon toga popio metak iz bešumne puške, pa onda drugi koji sam čuo.. 

krenuo iz nova, našao magnum, rope i lime i krenuh opet u lov na živine. pronađem v3s, od jednom 2 idiota me krenu šaketati... otrčim par metara, derući se na njih rokam magnumom po njima, da bi oni meni "you fcking russian, kill on sight"  ...žale se a htjeli me knockdownati idioti 

i onda još malo kasnije... pravi survivor look 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

22:00 krece survivel gamez na twichu

igra se day z sa i sudjeluje sva krema sa twicha

http://blog.twitch.tv/2015/02/announcing-survivor-gamez-v/

ne idem frizeru niti pedikeru
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
letece_prase kaže...

22:00 krece survivor gamez na twichu

igra se day z sa i sudjeluje sva krema sa twicha

http://blog.twitch.tv/2015/02/announcing-survivor-gamez-v/

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 21:58 (letece_prase).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://www.twitch.tv/survivorgamez

Link za survivor games, krece za par minuta.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hahahhaha ovo je pre .ebeno, genijalno . Najbolja igra svih vremena, nema sta!!!

Ovo je buducnost gaminga, nemoze se nista usporediti s ovim... Ali moram reci da je ova ekipa sto je igrala uglavnom retardirana .

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 1:37 (Mquany).

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Čini se da nekima treba crtat više puta da ne rade isti ljudi na dodavanju novih stvari i popravljanju bugova

onda tebi treba crtat da je to loše sklopljen tim.....

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vidio sam najave al jučer taman kad sam se spremao zgasit comp naletio pa gledao od pol 1 do 2 AM... fora moram priznat.. imao sam upaljen glavni prijenos i par od ekipe koja je streamala

jel naletio netko na full prijenos koji se sad može pogledat? malo mi nezgodno sad tražit na poslu a bilo bi fora vidjet kak su poginuli ovi neki koje poznam a prekasno sam došao

0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Odlican stream sa odlicnim timovima ( kako koji :D ). SHebano je igrat kad znas da je na malom prostoru 20 igraca i jos je 1prs ( sta bi ja stavio kao obavezno na sve servere ). 

Bilo je taktike, bilo je srece, bilo je svega :D Zadnja makljaza u kampu je samo pokazala koliko je fight u DayZu cudan i jako puno ovisi o pingu i desync sa serverom. Dobar stream, odlicna igrra u buducnosti jos bolja.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

btw našao full prijenos ako netko hoće pogledat.. http://www.twitch.tv/survivorgamez/v/3767503

e sad treba prokopat jel ima takvih evenata i za normalne smrtnike :)

1 0 hvala 1
16 godina
DayZ (standalone)

Odličan event i organizacija.

Bilo je full zabavno gledat. Gledao sam malo na početku i onda sam se kasnije uključio kada su se timovi kretali prema NWA. Završnica je bila odlična i uzbudljiva.

Bil je nekih problema sa serverom, ali riješili su sve. Sjećam se kad je ovaj SG bio igran i na Armi 2 modu. Bilo je odlično također i još je bilo mnogo zombija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovaj novi Hatchet je skroz super.. Sve radi kao i Axe ali stane u torbu...

Osjecam se kao rambo kad trcim sa njom...A tek kako sjece glave....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovo je stvarno genijalno, samo trebaju staviti ekipu sta zna igrati tek bi onda to bilo pravo, a ne ove amatere, nezna nitko rjesit zombija...

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo i ja sam malo napreskokce pregledao, bome se jesu mučili sa zombijima, ali baš da su amateri nebi rekao  sacriel je odlično igrao, ali kamperi/ziheraši su dobili na žalost..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nine kaže...

evo i ja sam malo napreskokce pregledao, bome se jesu mučili sa zombijima, ali baš da su amateri nebi rekao  sacriel je odlično igrao, ali kamperi/ziheraši su dobili na žalost..

Da, likovi nisu usli u niti jedna major okrsaj, cekali su sve zadnje minuta da se ukljuce u podrucja i to im je donijelo pobjedu. Sacriel je po meni odigrao fenomenalno i da je imao sacmaricu pobjedio bi 100%.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan

ma u biti i jedni i drugi su izbjegavanjem došli do kraja.. mislim da su sečak međusobno skoro pobili na početku na smetlištu iznad Starog u prvih 15 min.. poslije su Syndicate imali par manjih okršaja, a Sacriel mislim ni jedan do NWA-a, cijelo vrijeme su kasnili i šetali uz gornju granicu... al koju je kišu metaka na kraju izbjegao to nije za vjerovat.. al DayZ klasika, sreča je bila presudna... po skillu sam ja bio ziher da će Blackout i JamJar dobit.. brijem si da su oni bili najači team al poginuli su u pola

opčenito mi super ta HungerGames fora.. al mislim da ćemo prije dočekat da će kad jednog dana proradi modanje ovo biti neki Mod nego što ćemo dočekat da i mi upadnemo u tak nešto.. u sljedečih par dana bi trebali objavit informacije na twiteru za kvalifikacije za sljedeću rundu koja neće bit "invitation only event"

12 godina
DayZ (standalone)

Ma Mr Moon&Chow su najjaci bili xDDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ovo joj bijaše zadnji muu 

nakon duge vožnje od berezina do komarova gdje sam se trebao naći sa frendom, izađem iz v3s-a i padnem mrtav  mislim da se laaagano kretao jer nisam stojao na ravnome, pa me uspio ubiti  ahh ta igra  ajde barem nisam igrao dok su ljudi ginuli na lojtrama 

BTW ne mogu vjerovati koliko ljudi skače pred kamion kada se voziš po obali 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

ovo joj bijaše zadnji muu 

nakon duge vožnje od berezina do komarova gdje sam se trebao naći sa frendom, izađem iz v3s-a i padnem mrtav  mislim da se laaagano kretao jer nisam stojao na ravnome, pa me uspio ubiti  ahh ta igra  ajde barem nisam igrao dok su ljudi ginuli na lojtrama 

BTW ne mogu vjerovati koliko ljudi skače pred kamion kada se voziš po obali 

zato ja tu igru dan danas ne igram....čekam bolje dane i nadam se da će doć...da barem te osnove poprave i bit će dosta.....zamisli ono prebaciš se na svježe resetan server i lik ti je mrtav 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 23:37 (Ipe77).
17 godina
Ipe77 kaže...

zato ja tu igru dan danas ne igram....čekam bolje dane i nadam se da će doć...da barem te osnove poprave i bit će dosta.....zamisli ono prebaciš se na svježe resetan server i lik ti je mrtav 

Nije mrtav nego ti udjes prije nego taj server uspostavi vezu s master serverom pa ti spawna bambija. Odmah izadjes (nesmes umrjet ko bambi) i spamaj dok ti ne ucita tvog starog lika. Inace nikad ne ulazi na "svjeze" resetan server, nece ti loot pobjec ako sacekas 2 minuta. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Ipe77 kaže...

Nije mrtav nego ti udjes prije nego taj server uspostavi vezu s master serverom pa ti spawna bambija. Odmah izadjes (nesmes umrjet ko bambi) i spamaj dok ti ne ucita tvog starog lika. Inace nikad ne ulazi na "svjeze" resetan server, nece ti loot pobjec ako sacekas 2 minuta. . .

jako ti je loša teorija!...odkud da znam kad se neki server resetao prije nego što pokušam ući i skužim da nemam geara i to je problem a ja pričam o problemima a ne o alternativnom rješenju istih! poanta moje priče je da je i to jedna od stvari koje ne bi smjele tako radit a ima ih još dosta.......a stvar je u tom da im je tim loše organitziran i prije i poslje zarađene love....imaju puno više ljudi koji rade na dodavanju novih beskorisnih stvari dok im fali netko tko zna kako popravit neke stvari ako ih je moguće popravit na ovom engineu!!

zato ne tražim altrnativu jer je i sam poznam...ali osnove trebaju popravit da igra može koliko toliko bit normalna! 

Team32Ipe77
13 godina
DayZ (standalone)

Je li serever friško restartan znat ćeš po vremenu na serveru. Serveri s vremenom kreću od naprimjer 6:00, 9:00, 14:00 itd, nitko neće stavit da vrijeme poslje restarta bude 9:06 ili sl.. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ima ih i sa čudnim vremenima restarta, najbitnije je da kada se pojavi "wait for host" ako traje više od 2-3 sekunde lupiti ESC i ne gubiš toona..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Eto i mene u dayzu,čileksing s ekipom u voćnjacima :)
http://i.imgur.com/zAV93VG.jpg

17 godina
Ipe77 kaže...

jako ti je loša teorija!...odkud da znam kad se neki server resetao prije nego što pokušam ući i skužim da nemam geara i to je problem a ja pričam o problemima a ne o alternativnom rješenju istih! poanta moje priče je da je i to jedna od stvari koje ne bi smjele tako radit a ima ih još dosta.......a stvar je u tom da im je tim loše organitziran i prije i poslje zarađene love....imaju puno više ljudi koji rade na dodavanju novih beskorisnih stvari dok im fali netko tko zna kako popravit neke stvari ako ih je moguće popravit na ovom engineu!!

Pa nije teorija nego konkretno rjesenje dok ne izadje fix. ., kako je kolega iznad rekao svaki server pocinje sa 07:00-08:00-09:00 i samo treba sacekati do 07:03 ili pustis 4-5 ljudi da se connect prije tebe. Ti si napisao da ti je lik "mrtav" ja sam ti samo objasnio da nije, vec nije ucitan na vrijeme s main server-a. . ., to sto ti letis na fresh server ko muha na govn* da se prije docepas geara nije moj problem. 

Svi mi ovdje znamo da igra nije optimizirana, da ima milion bugova, propusta i gresaka, kako u njoj vlada more cheatera ali opet igramo. Ti ako nesto hoces promjenit nemoj ovdje doc i prosipat žuč nego idi na Day Z page pa prijavljuj developerima propuste, ipak kao alfa "tester" platio si da imas tu privilegiju. 

Poanta price je da pises nebuloze i gluposti o tome kakav im je development team, koliko je tko od njih sposoban i za sta, jer eto neki dan si bas isao malo do njih pa vidio iz prve ruke?  
Da nema tih po tebi "beskorisnih" stvari i da su u igri jos uvdjek 3 puske 2 pistolja i 5 mele kao na pocetku ekipa bi odavno odustala od igranja. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 11:41 (D3ViL).
17 godina

Ne pocinju svi sa 7 8 i 9 nego ima servera koje se restarta random i nastavljaju gdi su stali. Znaci ako je bilo 15:37 onda bude 15:37 nakon restarta. Meni se desilo da sam se pokusao spojit na server u trenu restarta i bilo je 50/50 ljudi da bi nakon minutu cekanja usao na server ko bambi. Nisam imal srece i to izluduje. Lose sve to oni rade i presporo napreduju. Tocnije receno ne napreduju. Do sad su dodali 10000 itema ali igra je broken ako ne i jace prije nego su poceli radit standalone.
Zombiji su retardirani, idu kroz zidove, imaju aggro od ono kilometra, vide te kroz zidove ili te ne vide kad stojis ispred njega, udaraju kroz zid, propadaju u pod itd. Skocit prek ograde je nekad muka Isusova, ono moram lupit dvadeset puta da lik preskoci. Uzet sjekiru umjesto puske i ubit zombija isto trokira i nekad moram sto puta pritisnut shortcut a drag and drop radi od prve. Napravit neki item tipa granje sa zavojima za imobilizaciju ne radi kak spada i cesto ispadne kita. Iskoristit i pokrpat slomljenu nogu isto trokira. Ljudi redovno umiru jer ne mogu zaustavit krvarenje jer bandaziranje ne radi! Odes plivat i slomis noge, propadanje kroz pod i umiranje je svakodnevica. Zabijanje u zrak i nevidljive prepreke s kamionom te propadanje u tlo! Zaglavljivanje u animaciji swapanja oruzja, glidanje po tlu umjesto animacije hodanja. Izrada noza od kamena te brisanje iz inventorija. Stavis na damaged kacigu vizir i kaciga postaje pristine. Kacigu mozes za leather kitom popravit! Ako ne mozes biti healthy onda te neko lupi u glavu i odglavi zaglavljene vrijednosti energije. Dupanje likova!

Ovo nabrojano je cinjenicno stanje i nema smisla branit developere jer su nesposobni. Razlozi sporog razvoja mi nisu poznati. Mozda engine nije pravilno evidentiran pa sad oni moraju trazit po kodu varijable koje im trebaju da bi igru popravili, tisucu zasto tisucu zato.

Igra je broken in so many ways da je to nevjerojatno!
Vec smo sto puta dosli do zakljucka da igra ima bezbroj bugova i da nas neke ne smeta. Oni koji cekaju da se pokrpa nek cekaju a ja se idem sad malo igrat i zivcirat.

Na kraju dana nema bolje zabave nego DayZ i ekipa smrti LOL
Kak je pajdo prije tjedan dana frenda upucal jer se preplasil kad je otvoril vrata LOLOL. Rekli su mu deset puta gdi je prijatelj u sobi jer je otisel na wc i pajdo pregledava sobu po sobu i za dvadesetak sekundi ubije frenda jer ga je scimal LOL

Nek se neko javi ko sad igra da mu se prikrpam jer mi ekipe nema online. NEW_MAN sam na Steamu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 9:05 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ne pocinju svi sa 7 8 i 9 nego ima servera koje se restarta random i nasjtavljaju gdi su stali. Znaci ako je bilo 15:37 onda bude 15:37 nakon restarta. Meni se desilo da sam se pokusao spojit na server u trenu restarta i bilo je 50/50 ljudi da bi nakon minutu cekanja usao na server ko bambi.

to je ono kaj sam ja rekao.. ima i čudnih nepravilnih vremena restarta.. ako "wait for host" ne prođe jako brzo samo escape i ne gubiš toona...

slažem se igra je broken, ali sa druge strane pruža nešto što ni jedna druga pa ju svi igramo 

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemojmo opet, molim vas.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Ipe77 kaže...

Pa nije teorija nego konkretno rjesenje dok ne izadje fix. ., kako je kolega iznad rekao svaki server pocinje sa 07:00-08:00-09:00 i samo treba sacekati do 07:03 ili pustis 4-5 ljudi da se connect prije tebe. Ti si napisao da ti je lik "mrtav" ja sam ti samo objasnio da nije, vec nije ucitan na vrijeme s main server-a. . ., to sto ti letis na fresh server ko muha na govn* da se prije docepas geara nije moj problem. 

Svi mi ovdje znamo da igra nije optimizirana, da ima milion bugova, propusta i gresaka, kako u njoj vlada more cheatera ali opet igramo. Ti ako nesto hoces promjenit nemoj ovdje doc i prosipat žuč nego idi na Day Z page pa prijavljuj developerima propuste, ipak kao alfa "tester" platio si da imas tu privilegiju. 

Poanta price je da pises nebuloze i gluposti o tome kakav im je development team, koliko je tko od njih sposoban i za sta, jer eto neki dan si bas isao malo do njih pa vidio iz prve ruke?  
Da nema tih po tebi "beskorisnih" stvari i da su u igri jos uvdjek 3 puske 2 pistolja i 5 mele kao na pocetku ekipa bi odavno odustala od igranja. . .

ti pričaš a veze nemaš što se desilo!!! razmisli glavom malo prvo nije točno da se svi serveri resetaju s tim vremenom itd. !!! nije se učitao ili je mrtav svejedno mi je jer ga nisam uspio dobit nazad ako ti jesi svaka ti čast ja nisam nikad!!! i prema tome nemoj govorit iz guzice hebo ga ti stvar je bila u tom da sam se prebacio na server tako što sam se konektao na prijatelja preko steama i nisam znao da li je server resetan upravo ili nije a ti o tome uopće nisi pomislio nego misliš da mene zanima gear i da jedva čekam doći do njega a to isto govoriš napamet!!!......

sad za ovaj drugi dio poruke pa netrebam ja ići do njih da vidim koliko su nesposobni zato sam si kupio igru da vidim iz prve ruke.....svi se žalimo i tjeramo ih na bolji rad a vi ih ljepo hvaliti i podržajede njihov dosadašnji rad....može se ovo puno puno puno bolje i svi smo mi toga svjesni i ne da se može puno bolje nego i efikasnije i brže nego ovo do sada.......

EDIT: kolega NEW_MAN ti je objasnio pa nema potrebe da se ja trudim...

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 18:31 (Ipe77).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice