DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
BucoKTM kaže...

Za sada su stručnjaci uspjeli napraviti Zombie surv. igru bez Zombija. U većim gradovima ih je 4-5,a po manjim mjestima 1 ili nijedan. Mislio sam da je to samo na ovih par servera na kojima ja igram,a po vašim komentarima vidim da je situacija s Zombijima svuda ista. Igra je još uvijek neoptimizirana, ždere procesor, lagga, FPS koma. Fan sam DayZ-a koji je igru kupio netom nakon što je izašla,a od tadašnjeg početnog oduševljenja kako mene, tako i mnogih kolega s ovog foruma kada su još stranice s komentarimabile dvocifrene pa do danas malo je toga ostalo. Bojim se da će ogroman potencijal ove igre (zbog njezine neoptimiziranosti po svim parametrima i spooooorosti tima koji ju radi) ostati zauvijek neiskorišten.

Pa ko te tjera da igraš? Naravno da će dosadit igra ako je dugo igraš... Pauziraj malo i vrati se kad ti se bude opet igralo. Jednostavno, bez žaljenja po forumima i bez nepotrebne drame

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Preporuka ljudima koji lude na hackere. Probajte whitelist servere. Nakon praktički svakodnevne borbe s hackerima na privatnim serverima (na koje smo se maknuli zbog hackera na publicu) prebacila se manja ekipica na whitelist. Evo jučer prošla peta večer bez viđanja i najmanje sumnje na hackera.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

mi isto igramo na whitelistanom serveru i to je to, to je dayz kakav treba biti.

imaju 3 servera koja su konstantno puni 50/50.

i šta je najvažnije nema hakera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mi isto igramo na whitelistanom serveru i to je to, to je dayz kakav treba biti.

imaju 3 servera koja su konstantno puni 50/50.

i šta je najvažnije nema hakera 

Oni isto igraju na tom serveru :D

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Ostao sam sinoc bez full ghillea i lika koji je ziv skoro dva mjeseca...mtr smrdljivu hakersku. Doduse taj ghillie je i bio hakerov lol..

Zenge, daj u pp ime tih servera pa da vidim. Tnx.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
Meni je lika obrisalo iz meni nepoznatih razloga tak da sam na plazi s palcem u supku.
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Meni je lika obrisalo iz meni nepoznatih razloga tak da sam na plazi s palcem u supku.

na whitelistanom? možda te netko roknuo 

17 godina
Spojil sam se u jutro prije posla, bilo nas je dvoje. Ne znam, uglavnom opet sam goli i bosi ffs.
Jucer sam isto tak prije posla isel malo pogledat ako ima kaj i danas kad sam se spojil nisam imal AKSU, obrisalo mi je.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moze neko PM kako doc do tih servera, ime, kako se prijaviti itd.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
whitelist.germandayz.de

Tri servera sa white list. Nisu persistent i uvijek su dupkom puni.
Topla preporuka za sve kojima je muka vise od cheatera.
15 godina
DayZ (standalone)

Stigao novi update na experimental. Unofficial Change Log

novi mali otok, predobro izgleda. 

Evo još slika: http://imgur.com/a/eZjYuhttp://imgur.com/a/Yvthj

SVEMOGUĆI
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

otok izgleda zanimljivo...

Mnogo mogucnosti sa njim...

Tribalo bi vise ovakvih otoka, i vise unikatnih objekata staviti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

• "You can no longer put clothes with items inside them inside other clothes, same with backpacks."

nemam pojma kaj ću sad sa svim tim torbama na persistatu al ovo mi se sviđa.. nadam se da je to uvertira da će napokon proradit šatori kak spada i ostajat iz tjedna u tjedan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemam pojma zasto bi neko stackao odjecu, kao da nema dovoljno mjesta u inventoriju. 2 Sarzera 200 metaka, 2 rize, i sewing kit.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nemam pojma zasto bi neko stackao odjecu, kao da nema dovoljno mjesta u inventoriju. 2 Sarzera 200 metaka, 2 rize, i sewing kit.

A sta ako mi se jede riba sa prilogom divlje svinje i salatu od jabuke? Znas ti koliki kamion na ledjima ja moram imat za tu zelju?

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moras imat noz.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Moras imat noz.

Moram imat stap za pecanje(rezervni ako pukne), udicu, kil  crviju, noz(kvalitetni, ne Kineski), sikiru za drva(nemogu smriku koristit ostat ce los miris na mesu),sibice...

Ma triba helikopter za to sve

15 godina
DayZ (standalone)

Evo i video novog otoka.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 17:44 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Gledam video i lik prebaci na arma3 hehe, bio sam ono wtf . Obozavam Chernarus i to je po mom misljenju najbolja mapa za igre opcenito koja je ikada napravljena. Ono sto mi je fascinanto da sve ono sto je dodano na sjeveru, nova naselja, bas sam ih nedavno sve obisao i pregledao, se tako dorbo uklapaju i nicim ne odskacu, isto tako svi novi modeli za zgrade. Svaka cast ekipi sto je nas Chernarus obukao novi kaput, a opet ostao tako nedodirljiv u prezentaciji virtualne realnosti, ovo je magija...

1 3 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jel to update dolazi na stable?Vidim 1.1GB download

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

da al nista vrijedng spomena

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Since last hive wipe:

111,601,176 characters have been killed.
4,796,793 characters living
2,094,059 characters purged from the public hive

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/220049-stable-branch-053126384/

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hhahaahahah, metla, koja genijalnost .

4 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Su popravili sta igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...

Su popravili sta igru?

Dodali su metlu i otok sa zatvorom

13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Su popravili sta igru?

ne....i dalje dodaju samo gluposti a pametnim stvarima kao što je optimizacija i slično to stoji i dalje.....ali hej bitno da je tu sad metla čovječe.....(jedino pomak s onim anti cheat sistemom koji neznam koliko će bit dobar itd.)

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Čini se da nekima treba crtat više puta da ne rade isti ljudi na dodavanju novih stvari i popravljanju bugova

2 2 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Ne moras nista crtat, to je svima jasno. Stvar je u tome sto imas hiperprodukciju gluposti koje se dodaje u igru poput metli i inih slicnih, bez kojih igra moze, a dodaju se da se opravda postojanje odjela koji ih producira. Time se dobije privid rada na igri, dok ostatak koji se bavi ispravljanjem bugova, featura koji ne rade ili rade lose, ne mogu ili ne znaju obaviti svoj dio posla i igra stoji tamo gdje je bila prije vise od godine dana. Metla mi nije nikakva utjeha, zatvor je OK, ali volio bih da vise mogu isprobat te pametne zombije koji me ne ubijaju preko pola mape, da ih ima puno i da vise krenemo igrat zombie survival. Za PvP mogu gro drugih igara igrat ako mi se to hoce, koliko god ova ima privlacnih stvari kod PvP-a, igra se bazira na zombijima, a to i dalje nije ni blizu onoga sto bi trebalo bit.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne moras nista crtat, to je svima jasno. Stvar je u tome sto imas hiperprodukciju gluposti koje se dodaje u igru poput metli i inih slicnih, bez kojih igra moze, a dodaju se da se opravda postojanje odjela koji ih producira. Time se dobije privid rada na igri, dok ostatak koji se bavi ispravljanjem bugova, featura koji ne rade ili rade lose, ne mogu ili ne znaju obaviti svoj dio posla i igra stoji tamo gdje je bila prije vise od godine dana. Metla mi nije nikakva utjeha, zatvor je OK, ali volio bih da vise mogu isprobat te pametne zombije koji me ne ubijaju preko pola mape, da ih ima puno i da vise krenemo igrat zombie survival. Za PvP mogu gro drugih igara igrat ako mi se to hoce, koliko god ova ima privlacnih stvari kod PvP-a, igra se bazira na zombijima, a to i dalje nije ni blizu onoga sto bi trebalo bit.

Kužim tvoje stajalište i prihvaćam tvoje mišljenje ali isto tako mislim da te "gluposti" nisu gluposti već mali komadići onoga što bi DayZ na kraju trebao biti. Svi spominju metlu, a nitko ne spominje novu odjeću, backpackove i ostale korisne stvari. Nema smisla da dio tima sjedi i čeka ove ostale da izbace neki fix da ne bi ispalo da samo ubacuju gluposti... Ne preostaje ti ništa drugo nego odmorit od DayZ-a i čekat spomenute zombije, ako su ti već toliko važni. Već godinama se igre rade i nikad se nitko nije žalio da sporo ide. Zašto? Zato što nije bilo early accessa i nije se mogao toliko pratit razvoj igara. Sad kad se može, svi se žale da je sporo. Iskreno meni je taj early access rak gaming industrije ali eto, šta se može

13 godina
Roko567 kaže...
Rhodin kaže...

Kužim tvoje stajalište i prihvaćam tvoje mišljenje ali isto tako mislim da te "gluposti" nisu gluposti već mali komadići onoga što bi DayZ na kraju trebao biti. Svi spominju metlu, a nitko ne spominje novu odjeću, backpackove i ostale korisne stvari. Nema smisla da dio tima sjedi i čeka ove ostale da izbace neki fix da ne bi ispalo da samo ubacuju gluposti... Ne preostaje ti ništa drugo nego odmorit od DayZ-a i čekat spomenute zombije, ako su ti već toliko važni. Već godinama se igre rade i nikad se nitko nije žalio da sporo ide. Zašto? Zato što nije bilo early accessa i nije se mogao toliko pratit razvoj igara. Sad kad se može, svi se žale da je sporo. Iskreno meni je taj early access rak gaming industrije ali eto, šta se može

Zamisli da nisi kupio igru i da ta igra se razvija primjerice ko GW2 2-3godine. Jel bi i onda kenjao toliko ? Nebi jer imaju plan.

Isto tako DayZ ekipa ima plan do kraja ove godine izac iz Alphe, ulazak u Betu sa hrpom implementiranih stvari. Puno stvari sada u modu radi perfektno ( naravno osim optimizacije, koja ruku na srce je katastrofalna samo zbog ARMA enginea ) Bit ce super kad predu na ARMA III Engine uz micanje nekih nepotrebnih dodataka i procesiranja. Isto tako uz par twekova igra radi stabilno i dalje lijepo izgleda ( za razliku od konkurencije H1Z1 i Infestationa ).

Ja ne znam zasto nitko ne prica o tome kako je hranjenje i konzumiranje ode malo shebano ( sve dok ne dodes do hydrated i energyzed onda vise nije toliko ). Zombie takoder trebaju doradu sa glupim prolazenjem kroz zid i udaracnje sa 4-5m. 

Nitko ne prica o sadenju vrta, pecenju/kuhanju mesa... sirovom prezivljanju. Meni je odlicno kad se opremis i u gradove niti ne odlazis osim da bi pronasao neki military loot ili novu obleku. Laganica zapalis vatru u sumi, ulovis neku zivotunju, oderes ju i to je to. Pobijes se sa drugim igracima ili popricate ako je moguce :D 

Ova igra ima puno toga za radit samo sta neki ljudi idu samo na jedno... oruzije na leda i hunt na druge igrace, ne trazi onaj novi V3S, hranu samo kad treba... vec ceka iznad Elektra i skida jednog po jednog. Naravno da ti igra dosadi, kome nebi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice