DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bas sam gledao malo po DayZ forumu da si nadem neki private hive 3rd person al nikako da nadem neki po svome guštu. Ako neko zna neki dobar private hive sa dolje navedenim stvarima slobodno recite, dobro bi doslo imat jos dodatnih likova tako :)

Trazim neki bez pretjeranih pravila, 3rd person, da nije RP vec gdje se okupljaju klanovi pa se PvP-a, da je pretezito full i da je ping pristojan. Neznam dal itko prati Sacriela na Twitchu al private hive na kojem on igra je pun pogodak. Mogli bi se cak okupit pa zaigrat zajedno ako netko zna koji :)

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 20:31 (Miracool).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)

Dean Hall napušta Bohemiu, i otvara svoj novi studio RocketWerkz na Novom Zelandu. Nema više rocketa u DayZ Standalone developmentu, sad ćemo ugledati neku novu facu na vrhu projekta.
Nadam se da će "novi" zagrist

EDIT: "novi" se zove David Durcak, http://www.dayztv.com/pic/dayz-new-dayz-project-lead-david-durcak/

u 0.52 možemo očekivati novi playable character {#}

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 22:27 (tonchy).
13 godina
Miracool kaže...

Bas sam gledao malo po DayZ forumu da si nadem neki private hive 3rd person al nikako da nadem neki po svome guštu. Ako neko zna neki dobar private hive sa dolje navedenim stvarima slobodno recite, dobro bi doslo imat jos dodatnih likova tako :)

Trazim neki bez pretjeranih pravila, 3rd person, da nije RP vec gdje se okupljaju klanovi pa se PvP-a, da je pretezito full i da je ping pristojan. Neznam dal itko prati Sacriela na Twitchu al private hive na kojem on igra je pun pogodak. Mogli bi se cak okupit pa zaigrat zajedno ako netko zna koji :)

Pozdrav

To i ja tražim, ali večinom sam solo pa zna biti pušiona kad naletim na squad, uglavnom vatanje magle. pratim cijeli sacrielov squad svakodnevno, ali uglavnom sam na breakovom kanalu jer mi sacriel zna biti ponekad i malo naporan. 

Evo ti jedan dobar private server bez passworda. "(GER/ENG) Apocalypse Now" 50 slotova, uveće je uvijek pun i ekipa ne KOSa bambije, koliko sam imao iskustva na tom serveru.na sjever uvjek ima akcije. 

Evo nudim se za neku patrolu gore po sjeveru vikendima, preko tjedna rijeđe.{#}

ne idem frizeru niti pedikeru
12 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
Miracool kaže...

Pozdrav

To i ja tražim, ali večinom sam solo pa zna biti pušiona kad naletim na squad, uglavnom vatanje magle. pratim cijeli sacrielov squad svakodnevno, ali uglavnom sam na breakovom kanalu jer mi sacriel zna biti ponekad i malo naporan. 

Evo ti jedan dobar private server bez passworda. "(GER/ENG) Apocalypse Now" 50 slotova, uveće je uvijek pun i ekipa ne KOSa bambije, koliko sam imao iskustva na tom serveru.na sjever uvjek ima akcije. 

Evo nudim se za neku patrolu gore po sjeveru vikendima, preko tjedna rijeđe.{#}

Bas cu ga probat sutra, zahvaljujem! Slobodno turnite jos koji :)

Razlog zasto me private hive-ovi privlace, gdje se mora whitelistat, su najvise standardna ekipa te manja sansa za nabasat na hakera, pogotovo gore na nasem dragom sjeveru.

I da, bilo bi lijepo se skupit tu i tamo pa da ganjamo kamione, trazimo helikoptere, napucavamo po sjeveru ma bilo sta :)

11 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Dean Hall napušta Bohemiu, i otvara svoj novi studio RocketWerkz na Novom Zelandu. Nema više rocketa u DayZ Standalone developmentu, sad ćemo ugledati neku novu facu na vrhu projekta.

EDIT: "novi" se zove David Durcak, http://www.dayztv.com/pic/dayz-new-dayz-project-lead-david-durcak/

dean hall je plačko koji je izbrisao reddit jer nije mogao čitat istinu

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...

napokon...

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dean Hall, legenda, imao ideju, napravio mod, dao temelje za igru, sto reci, R E S P E C T!!!

3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonchy kaže...

možda sada napokon igra počne ličiti na nešto. {#}

13 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Dean Hall, legenda, imao ideju, napravio mod, dao temelje za igru, sto reci, R E S P E C T!!!

on je imao samo ideju i dobru volju...

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Mquany kaže...

on je imao samo ideju i dobru volju...

Lik je doslovno otisao na drugi kraj svijeta da radi na igri zbog strasti, neznam bas koliko bi ljudi bilo spremno na to...

17 godina
Pa ako je zbog strasti (i love) onda strana svijeta nije bitna. Neki bi isli na Mars bez mogucnosti povratka.
Lik je uhvatio crtu, da li ce se nekaj promeniti? Sumnjam. Nije on imao dirigentsku palicu, vec financijer. Mislim da su si uzeli prevelik zalogaj i sad nemreju progutat. Proklet early access i koga je izmislil. Ljudi su nestrpljivi i misle da igra mora biti bez bugova bez obzira kaj im stampanim slovima pise da je alfa. Isti problem lagano nastaje i sa Star Citizen. Fak da early access and crowd fuckding.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Neki nikako da skuže da nije problem što je igra u alpha verziji nego je problem što je igra u alpha verziji već par godina i što će još biti minimalno 5 godina. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
A gle, i od Dote (moda) je nastala najpopularnija igra danasnjice, pa nije bilo early accessa (govorim za LoL, za dotu ne znam, mislim da isto nije). Upravo zbog tih "retardiranih" ljudi early nije dobar. Crow funding ista stvar. Tu se pokazuje ta neka ljudska pohlepa. Ko dionicari u nekoj firmi - ocekujemo ogroman profit odmah sada ve now. Da se razmemo, ne svi, ali vecina. I ta vecina kopa igru, unosi nemir medju devove jer se pljuje javno po forumima, reditima, youtubovima itd. i evo ti kasnjenja. Alfa verzija od par godina, lik uhvatio crtu, pitaj boga kaj ce biti... sve produkt early accessa. Pritisak koji im stvaraju musterije. Prelose.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...
A gle, i od Dote (moda) je nastala najpopularnija igra danasnjice, pa nije bilo early accessa (govorim za LoL, za dotu ne znam, mislim da isto nije).

I LOL i DOTA 2 su imale "early access" samo sto je trajao znatno krace od Day Z ALFE. . . Ni meni se ne svidja sto razvoj traje i trajat ce godinama, ali na ovaj nacin sam u mogucnosti bar da igram i zabavim se, testiram proizvod, dam svoj doprinos razvoju slanjem ideje za poboljsanje ili ispravljanje bug-ova umjesto da svaka 3 mjeseca pogledam na netu produzavanje release date i pokoji development video na jubito. . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
Mquany kaže...

jer developeri dobiju dosta ideja i u konacnici ce igra biti puno bolja

Samo da je manje ovih ideja kao weapon movement delay, gun sway ko da su pijani, 5 minutna animacija za svaku radnju u igri itd. Ponekad mi se cini ko da likovi ne igraju svoju igru. Znam da pokusavaju biti realisticni ali na kraju to sve skupa ispadne totalno nerealisticno i pain in the ass.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 12:13 (steelman).

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam vec dosta vremena upucao u DayZ i ni minute mi nije bilo dosadno, nije mi zao novca koji sam dao za igru, cak stovise dobio sam puno puno vise od 95% igara koje sam kupio kao verziju 1.0+ i platio 50e, znaci sto se mene ovaj early access je pun pogodak. U zadnje vrijeme sam sudjelovao u jos dva early accessa, jedan je Survarium odlican fps, a drugi je Everquest Landmark, svako malo po par sati provedem u obje igre da vidim promijene, aktivno sudjelujem na forumu Survariuma i pomazem devovima da igra bude bolja i to je stvarno dobar osjecaj. Na kraju krajeva niti jedna igra nikada nije gotova, stalno se moze nesto poboljsavati, balansirati, dodavati novi sadrzaj itd..., tu pogotovo mislim na multiplayer igre.

Nije problem ni u cemu drugom nego u majmunima koji ne mogu shvatiti da su ovo igre u ranom stadiju razvoja i da ce biti dosta vrlo iritantnih bugova, nitko vas ne sili da igrate...   

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tebi je dobra, pa su zato svi drugi koji kritiziraju majmuni? Bravo.
17 godina
D3ViL kaže...
ukay1000 kaže...
A gle, i od Dote (moda) je nastala najpopularnija igra danasnjice, pa nije bilo early accessa (govorim za LoL, za dotu ne znam, mislim da isto nije).

I LOL i DOTA 2 su imale "early access" samo sto je trajao znatno krace od Day Z ALFE. . . Ni meni se ne svidja sto razvoj traje i trajat ce godinama, ali na ovaj nacin sam u mogucnosti bar da igram i zabavim se, testiram proizvod, dam svoj doprinos razvoju slanjem ideje za poboljsanje ili ispravljanje bug-ova umjesto da svaka 3 mjeseca pogledam na netu produzavanje release date i pokoji development video na jubito. . 

To nije bio klasican early access gdje ti placas da njima reportas bugove, vec je bio besplatan za zainteresirane. Zisku? Ovdje svi kaj su pomogli devovima da imaju svjez dotok financija su nezadovoljni jer te financije nisu nista pomogle. Ako moze jedan LoL (Riot) koji je u to vrijeme bio outsider, onda moze i puno jaca Bohemia... zapravo ne moze ili ne zeli. Uostalom, ti nisi dionicar Bohemie da im dajes lovu unapred i dok bu proizvod gotov neces nista osim jedne kopije dobiti (i ajmo dodati nekakve satisfakcije dok igras). Lova se daje znamo kome na takav nacin. Zato da sam ja, recimo, Steam i Kickstarter, bi napravio da ako devovi zele da im drugi financiraju razvitak SW-a, daju postotak od ukupne zarade dok se proizvod pusti u prodaju. Ovako dobivas kopiju igre ciji se CD key izgenerira na kalkulatoru na milijune za 3 sekunde i samo mnozenje ne kosta nista. Oni sretni, vi sretni s mrvicom, idemo dalje - HDZ xD

17 godina
Malo je bedasto kak to sve skupa danas funktionira ali tu nema pomoci.

Meni je mod bio super ali je cheatera bilo valjda vise nego normalnih igraca i samo zato sam se veselio standalone. Smeta me to da jos dan danas ekipa vara i primjera radi je jucer dvoje decki iz ekipe popusilo sve radi cheatera. To me smeta i izluduje jer unistava gust igranja. Mogu se nosit s time da je igra u kcu i da nisu skoro nist napravili jer se zabavljam sa ekipom, ali kad ja ili neko iz ekipe nahebe zbog cheatera onda zero tolerance!

Nek se napuse debele crnacke kcne developeri koji nisu u stanju slozit anticheat i svi cheateri koji unistavaju igru nama koji ocemo gustat!
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

a taman sam otišao i tukija roknu {#}

nego općenito za ove gore kaj raspravljaju, ja nekužim ,jel vas netko tjera da kupujete ovu igru?

ako si kupio pisalo je da im daješ potporu ,a ako to niste čitali kaj onda sad trkeljite?

Moj PC  
1 4 hvala 1
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nego općenito za ove gore kaj raspravljaju, ja nekužim ,jel vas netko tjera da kupujete ovu igru?

ako si kupio pisalo je da im daješ potporu ,a ako to niste čitali kaj onda sad trkeljite?

zato što piše da je igra u razvoju, ne znači da developeri nemaju nikakve odgovornosti. mislim, ako se ja nakon godinu dana vratim u igru, i vidim da zombi trči kroz deset zgrada kako bi mene uhvatio nakon što sam trčao valjda kilometrima - e pa onda, uz dužno poštovanje, nabijem im kamiončiće, nekakve tzv. šatorčiće i deset novih pušaka.

to što na tri mjesta stoji upozorenje o razvoju, ne amnestira developere od odgovornosti za proizvod, odnosno to ne uskraćuje meni kao kupcu mogućnost da isti kritiziram argumentirano. iako, pretpostavljam da bi developeri koji se služe Early accessom najradije htjeli da svi kao ovce ponavljamo "pa tek je Alpha, nema nikih problema"...

da se razumijemo, nije uopće stvar u tome na što će igra ličiti kada napokon za 2-3 godine bude dovršena, poanta je da mi smeta ovo mantranje "igra je u Alphi, pa smo mi tu da šutimo i gutamo sranja"... znam za šta sam dao tih 20€, i upravo mi tih 20€ daje pravo da kritiziram ono što smatram lošim.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Za sve vas koji ste kupili igru unatoc upozorenju koje je bilo na steamu uz igru i sada vam to sve nis nevalja to je vas problem hihihi {#}. Jednostavno rijesenje je lupite uninstall i ponasajte se kao da early access ne postoji, kao da recimo cekate Witcher3, kad sluzbeno dodje verzija 1.0, skinite i uzivajte. Sto se chitera tice, pa pobogu ekipa jos radi na enginu za igru, a vi ocekujete da rijese cheatere sad? Pa u jednom CODu je ekipa koja igra po turnirima cheatala, nedavno bila afera, jedan Activision nemoze da rijesi problem cheatera, a vi bi da to urade sada u DayZu. Ili niste svjesni sebe, ili trolate ili ste majmuni, nadam se da trolate {#}.

0 4 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...
A gle, i od Dote (moda) je nastala najpopularnija igra danasnjice, pa nije bilo early accessa (govorim za LoL, za dotu ne znam, mislim da isto nije).To nije bio klasican early access gdje ti placas da njima reportas bugove, vec je bio besplatan za zainteresirane. Zisku?  Ovako dobivas kopiju igre ciji se CD key izgenerira na kalkulatoru na milijune za 3 sekunde i samo mnozenje ne kosta nista. Oni sretni, vi sretni s mrvicom, idemo dalje - HDZ xD

LOL i DOTA 2 su free 2 play tako da nije bilo ni logicno naplatiti nekome za BETU ili kako je moderno danas sra* "early access" u ostalom nisam siguran dali trollas ili to ozbiljno u isti kos stavljas i poredis dvije MOBA igre koje su "tetris" u poredjenju sa Day Z?

Niti mene, niti tebe, niti ikoga drugog nitko nije nagovarao ili naterao da igru kupi prije full release! Naprotiv razuvjeravali su nas, prvo na sto naletis je opomena da je u ranom stadiju razvoja i da je bolje da ne kupujes. Ovako smo svi dobili igru jeftinije (trebala bi biti skuplja ako ikad dodje do full release) i mogucnost da igramo, testiramo, zabavljamo se i frustriramo umjesto da cekamo 2-3 godine dali ce uopce izac. 

Ako vec hoces da uporedjujes Day Z s necim onda to ucini bar s H1Z1 koji je donekle slican a ne MOBOM. Ispravite me ako sam u krivu, ali H1Z1 isto ce imati "early access" samo sto ce se naplacivati da bi poslje igra bila FREE 2 PLAY! Zisku?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja se slazem da smo platili podrsku da ljudi nastave rad na igri, al i meni je taj sami rad nekako slab...

Nisu ovo neki novi ljudi, ipak su to ljudi proizasli iz Arma igre, jedno od najboljih vojnih simulacija  na trzistu..

Svi smo ocekivali da ce dat malo vise od izrade nakita za igru...

Mozda zato razocaranje kod vecine...

Covik ocekuje da vidi razliku nakon godine dana rada na igri...

Ja kad vodim auto u iskusnog automehanicara ne ocekujem da ce se puno satrat da promini ulje na autu.... tako i kod igre,

ne ocekujem da ce imat problema sa nekakvim jednostavnim animacijama i pathfindingom zombia...

al eto...danas je ocito sve problem...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 17:06 (Abomb).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...
ukay1000 kaže...

LOL i DOTA 2 su free 2 play tako da nije bilo ni logicno naplatiti nekome za BETU ili kako je moderno danas sra* "early access" u ostalom nisam siguran dali trollas ili to ozbiljno u isti kos stavljas i poredis dvije MOBA igre koje su "tetris" u poredjenju sa Day Z?

Niti mene, niti tebe, niti ikoga drugog nitko nije nagovarao ili naterao da igru kupi prije full release! Naprotiv razuvjeravali su nas, prvo na sto naletis je opomena da je u ranom stadiju razvoja i da je bolje da ne kupujes. Ovako smo svi dobili igru jeftinije (trebala bi biti skuplja ako ikad dodje do full release) i mogucnost da igramo, testiramo, zabavljamo se i frustriramo umjesto da cekamo 2-3 godine dali ce uopce izac. 

Ako vec hoces da uporedjujes Day Z s necim onda to ucini bar s H1Z1 koji je donekle slican a ne MOBOM. Ispravite me ako sam u krivu, ali H1Z1 isto ce imati "early access" samo sto ce se naplacivati da bi poslje igra bila FREE 2 PLAY! Zisku?

Nista ja ne trolam nego ti dajem usporedbe s drugim igrama koje su proizasle iz moda, s outsajderakim timovima, bez early access kakvog ima dajz. Vidim da nista ne shvacas nego tupis po svome kao da ne mogu raditi usporedbe. Mogu. I sa mobama, h1z1, rust i slicno, sve dok ne shvatis da takav sistem financiranja i potpore nije dobar (citaj: produktivan). Naravno, ako zelis shvatiti uopce... 

11 godina
neaktivan
Abomb kaže...

ja se slazem da smo platili podrsku da ljudi nastave rad na igri, al i meni je taj sami rad nekako slab...

Nisu ovo neki novi ljudi, ipak su to ljudi proizasli iz Arma igre, jedno od najboljih vojnih simulacija  na trzistu..

Svi smo ocekivali da ce dat malo vise od izrade nakita za igru...

Mozda zato razocaranje kod vecine...

Covik ocekuje da vidi razliku nakon godine dana rada na igri...

Ja kad vodim auto u iskusnog automehanicara ne ocekujem da ce se puno satrat da promini ulje na autu.... tako i kod igre,

ne ocekujem da ce imat problema sa nekakvim jednostavnim animacijama i pathfindingom zombia...

al eto...danas je ocito sve problem...

Da li si ti ikada igrao ARMA3? Ja obozavam tu igru i igram je dosta, ali sto tu ima glupih bugova to je cudo, bez obzira na sve te bugove nepada mi na pamet da zaigram cod ili BF4 pored ARMAe, tako da svi ovi bugovi i nisu bas neocekivani...

16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Da li si ti ikada igrao ARMA3? Ja obozavam tu igru i igram je dosta, ali sto tu ima glupih bugova to je cudo, bez obzira na sve te bugove nepada mi na pamet da zaigram cod ili BF4 pored ARMAe, tako da svi ovi bugovi i nisu bas neocekivani...

Arma kao fransiza je treci brat vojnog FPS trozupca (od kojih COD I BF drzu ostale djelove) te on slovi kao najveca simulacija. Generalno gledajuci Arma ima ime i ima ljude. I po meni je upravo to ime  prodalo ovu igru.Da je DayZ uzea bilo koji drugi tim nebi imao ovakog marketinskog uspjeha.

Svi smo ocekivali da ce oni ovo sklepati veoma relativno brzo i jednostavno...

Danas u nista covik ne moze biti siguran

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 17:35 (Abomb).
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kupio sam igru odmah kad je bila dostupna,al u ono vrijeme je taj njegov plan bio "malo" drugačiji.

Nemam sad link al igra je trebala biti u beti do kraja godine,a sad od jednom sredina 2016.{#}

Sumnjam da bi mu platio da je odmah rekao da će igru napraviti do pola pa otić, i da će igra u beti biti tam negdje 2016.

Mquany nemoj ljude nazivati majmunima.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 17:55 (pirat).
16 godina
tonchy kaže...

Dean Hall napušta Bohemiu, i otvara svoj novi studio RocketWerkz na Novom Zelandu.

Jel to nešto tipa, bježi dok brod tone ?

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

baš sam malo istraživao dotičnu igru, i poprilično se napalio.. no na žalost mi se čini da se u trenutnom stanju kupnja ne isplati {#}

u potpunosti razumijem sve frustracije i kritike.. čini se da financijska šprica nije pomogla razvoju, nego ga samo usporila. još bi se sve dalo prožvakati samo da nema cheatera.

rješavanje tih problema bi im trebao biti top prioritet..

šteta što nema ni jedan pošten zombie survival mmo {#} bumo vidili na kaj će H1Z1 ličiti, to možda čak i piknem early access.. barem nebu cheatera s obzirom da koriste isti anti-cheat kao planetside 2.

kako mi se čini early access obično završi kao čista prevara za usere i developpment se samo rastegne. ne sviđa mi se taj koncept uopće..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice