DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Endymon kaže...

Ono radi cega sam ja toliko ke*ao radi igre,je bila optimizacija.Ali eto,napokon mogu reci da je igra dosla u pristojan FPS sa slabijim kompovima.Tak oda,sta ce sada dalje stavljati i sta ti ja znam,moze biti samo pozitivno....Tako da ova igra sada moze ici samo na bolje.

Napravili su se neki pomaci, al daleko je to od pristojnog. Ne razumijem zasto vise ne opterete sve jezgre procesora, ili bar DVIJE. Mozda je to pre tesko, al neznam zasto to tim programera ne bih mogao rjesit u mjesec-dva. Nek oni sto crtaju i dalje crtaju...

LoL acc THCJoshi
12 godina
Jonja kaže...

Napravili su se neki pomaci, al daleko je to od pristojnog. Ne razumijem zasto vise ne opterete sve jezgre procesora, ili bar DVIJE. Mozda je to pre tesko, al neznam zasto to tim programera ne bih mogao rjesit u mjesec-dva. Nek oni sto crtaju i dalje crtaju...

Mjesec-dva da se cijeli engine preradi? Nije tak jednostavno kak ti mislis. Cak i da zaposle 50 programera opet ih treba naucit kak engine funkcionira i to sve skupa traje dugo. Treba i naci tih 50 programera a da nisu totalni nubovi.

Al da ti iskreno velim nit meni pol toga nije jasno. Zasto u Armi 3 broj igraca na serveru direktno utjece na client FPS pa makar pol tih igraca nije na tvom ekranu. Vjerojatno je to sve skupa jako lose napravljeno i sad kad su se obogatili s DayZ pokusavaju to popravit. U biti nit nije lose napravljeno nego igra nikad nije niti bila zamisljena ko open world 150 player lootfest.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 18:32 (steelman).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 21:27 (vigor_hr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Show teski!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

i da klasika, igra se crasha svakih 2 minute na experimentalu

ne igrivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ehh.. Znao sam da nece sve bit kako treba, zasto ne bi bilo jednom dobro? Uvik govno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kolicina ljudi koji su ograniceni toliko da ne mogu da shvate sto znaci kada je igra u alpha fazi razvoja je zadivljujuca...

2 11 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo danas smo ja i frend igrali na experimentalu u potrazi za vozilima (V3S) koja smo našli ništa lakše, našli smo ih sve ukupno 7 u par sati igre, ali nismo imali gasoline canister koji je jako teško za naći pa smo vozili samo par minuta pa bi vozilo stalo ;D, evo par slikica od dva vozila koja smo našli u severogradu i gvozdnu, pa smo ih digli u zrak jer smo morali ići spavat i nismo imali FUC*ING GAS CANISTER {#}

P.S. budem uplodao video kasnije sa "nezgodama"

http://imgur.com/a/bkjNN

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 4:59 (vigor_hr).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Igra proradila kak spada ili se jos uvijek rusi nonestop?
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Igra proradila kak spada ili se jos uvijek rusi nonestop?

izbacili su patch da se igra ne crasha, sve radi ljepo

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dolazi jos jedan patch na experimentalu danas

https://twitter.com/eugenharton/status/537647362421063681

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

dolazi jos jedan patch na experimentalu danas

https://twitter.com/eugenharton/status/537647362421063681

Jesu opet resetirali sve? Taman san naša gas canistar.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
DayZ (standalone)

Meni će igra  skupljat prašinu i dalje dok oni nju ne srede i da to bude bolja igra od moda. Kupio sam igru odmah čim je bilo moguće uzet i očekivao sam da će igra na nešto ličit nakon godinu dana...

Neznam dali ste pročitali:

DayZ isn't going to come out of Steam Early Access until somewhere around the first half of 2016, developer Bohemia has announced, although it has detailed its update plans throughout 2015.

Q1 2015

• Basic vehicles
  • Advanced loot distribution
  • New renderer
  • New Zombie AI
  • Basic stealth system (zombies and animals)
  • Diseases

Q2 2015

• Advanced vehicles (repair and modifications)
  • Advanced animals (life cycle, group behavior)
  • Player statistics
  • New UI
  • Player stamina
  • Dynamic events

Q3 2015

• Traps
  • Barricading
  • Character life span + soft skills
  • Animal predators + birds
  • Aerial transport
  • Console prototype

Q4 2015

• Animal companions
  • Steam community integration
  • Construction (base building)
  • Beta version, expected price €34.99 / $43.99.
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Meni će igra  skupljat prašinu i dalje dok oni nju ne srede i da to bude bolja igra od moda. Kupio sam igru odmah čim je bilo moguće uzet i očekivao sam da će igra na nešto ličit nakon godinu dana...

Nismo ni sumnjali da ce i ovaj cash grab napravit isto kao i njegova Alpha braca...

Normalno je da igrama koje su dobro naplatili alphu razvoj traje duze...

Vazno je da se napravi konzolaska verzija igre prije izlaska bete, da dobiju novi priljev novaca...

Stoka...

DayZ mi je prva i zadnja Early Access igra za koju sam dao novac...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 8:35 (Abomb).
12 godina
DayZ (standalone)

Kad sam ja tulio ovdje po forumu o tome,kako je ovo prevara ocita i da su skoro sve Early Alpha igre prevara,onda sam dobivao TD....Sada prestanite kukati i prisilite se da vam se svidi igra.Kao sto je i meni.Vidim milion bugova ali iskreno sam otupavio od njih i od svih problema....

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Sad sam igral experimental i sve radi ko na stable verziji. Kad ovaj 0.51 zazivi i ako ne bude cheatera onda se definitivno isplati igrat.

Idem do doktora pa kad se vratim peglam dalje. Ako je netko zainteresiran za exp nek se javi na PM.
12 godina
DayZ (standalone)

E mi mozete reci kako i gdje da skinem da mogu igrati experimental?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E mi mozete reci kako i gdje da skinem da mogu igrati experimental?

Desni Click na DayZ u steamu, Properties, Betas pa u padajučem menu-u pomakni na Install experimental branches... zgasiš i pričekaš download pa igraš na tih 10tak servera koji su navečer uglavnom zakrcani.. poslije ako češ nazad na standardnom igrat samo to vratiš tu opciju nazad i opet čekaš download samo zadnjeg patcha.. btw imaš videe na youtubeu ziher kak se to radi

P.S. a ovaj popis gore me odma bacio u depru.. baš hladan tuš... mislim super mi je DayZ al ono, da do vjerovatno kasne 2016 igra neće bit gotova mi je koma :s :(( pa ko' će to dočekat

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 11:02 (Laxx).
16 godina
DayZ (standalone)

Što je najgore 2016. ćemo imati igre slične tematike kao Dayz samo će biti bolje izvedene.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Što je najgore 2016. ćemo imati igre slične tematike kao Dayz samo će biti bolje izvedene.

To ćemo još vidjeti. Nadam se da hoćemo :) Zdravo je imati dobru konkurenciju. Mislim da eventualno h1z1 može nešto kvalitetnije ponuditi, ali otom potom. Znao sam da će se ovo dogoditi, zadnjih mjeseci samo nakratko uđem u igru,malo isprobam i izađem čekajući daljni napredak. Mislim da na ovaj način igranja mi to toliko ne pada teško sa tim razvlačenjem rokova itd... Ali i dalje smatram da treba izvući glavu iz guzice i dati im vremena. Uzimimo primjer novi Call of duty,Far Cry 4, Assasin Creed... Sve te igre su se trebale još dosta vremena ispolirati a ne ovako nabiti najveće moguću cjenu a funkcionalno spadaju u nekakve bete.

U biti i ne znam zašto pišem ovu poruku pošto većina fanova ovog tdm napucavanja su vrlo mladi "ljudi" a nazovimo ove druge fanove će odmah mi pljunuti u lice i reći ovo ja alfa stfu. Tako da nekakva nekonstruktivna i konstruktivna kritika ne funkcionira odavno. Ali je odlična stvar zato što se drže svog plana kako su ga zacrtali bez obzira na kritike nestrpljivih ljudi. Mislim da je najbotnije provesti svoju ideja do realizacije u nekome okvirnom roku i mogućnostima. Da li je hype prošao, to svakako da je. Ali to ne znači da igra neće biti odlična ako sve odrade kako treba i za godinu i pol ako treba. Do onda tko živ tko mrtav {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
17 godina
DayZ (standalone)

Upravo se resetovao server, nakon pokusaja ulaska (prije loadinga) sam dobio poruku kako server nemoze uzeti info s main servera i da ce mi se logat default lik, te opomenu da je najbolje da idem na drugi server ukoliko se uspostavi konekcija s master serverom moze mi prebrisati orginalnog lika (s ovim default pocetnim) tako mi je na bilo kojem normal serveru, HC lik mi se normalno log-a sa svim gearom. 

Jeli se ovo jos nekome desilo? Jeste izgubili starog lika? Ovaj mi je bio full gearan pa me zivcira da izgubim sve zbog neke idiotarije. . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yes desilo mi se jucer. Nesto genijalno!
17 godina
NEW_MAN kaže...
Yes desilo mi se jucer. Nesto genijalno!

A vidis prvo sam bio ljut jer sam izgubio AK s drum magom, al onda sam naletio na full gearanog lika, skinuoi ga mosinom i spalio mu sav gear. Ja sretan, on vjerojatno bas i ne. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
Ima ko da trenutno igra da mu se prikrpam? Imam lika na regular i exp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Upravo se resetovao server, nakon pokusaja ulaska (prije loadinga) sam dobio poruku kako server nemoze uzeti info s main servera i da ce mi se logat default lik, te opomenu da je najbolje da idem na drugi server ukoliko se uspostavi konekcija s master serverom moze mi prebrisati orginalnog lika (s ovim default pocetnim) tako mi je na bilo kojem normal serveru, HC lik mi se normalno log-a sa svim gearom. 

Jeli se ovo jos nekome desilo? Jeste izgubili starog lika? Ovaj mi je bio full gearan pa me zivcira da izgubim sve zbog neke idiotarije. . 

meni se ovo non stop dešava zadnjih 10tak dana.. toliko da više i ne reagiram na to.. al mi nikad nije obrisalo lika nego uđe normalno... treba samo pazit da se ne ulazi na server koji se tek resetirao... treba pustit da prođe minuta ili dvije ili vidjet par ljudi da se spojilo na server..

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Iskreno ocekivao sam od starta nekih 2-3 godine da ce se radit na njoj do official release-a. Takoder da pokrpaju krucijalne bugove u ovoj igri i izbace nova oruzja ova igra bi za mene prakticni bila gotova. Mi koji iznimno volimo i cijenimo ovu igru i dizemo glas jest iz razloga jer zelimo da ova igra uspije. Iskreno ja kao zagrizeni fan je igram svaki dan i navikao sam na sve neugodne bugove tolko da mi nista nesmeta vise. Cisto sumnjam da ce H1Z1 imalo konkurirati DayZ-u kao free to play igra, svi znamo otprilike sto ocekivati od takvih igara. Igra ce najverojatnije biti zanimljiva u neku ruku al nece protresti DayZ garantirano.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 17:43 (Miracool).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miracool kaže...

Iskreno ocekivao sam od starta nekih 2-3 godine da ce se radit na njoj do official release-a. Takoder da pokrpaju krucijalne bugove u ovoj igri i izbace nova oruzja ova igra bi za mene prakticni bila gotova. Mi koji iznimno volimo i cijenimo ovu igru i dizemo glas jest iz razloga jer zelimo da ova igra uspije. Iskreno ja kao zagrizeni fan je igram svaki dan i navikao sam na sve neugodne bugove tolko da mi nista nesmeta vise. Cisto sumnjam da ce H1Z1 imalo konkurirati DayZ-u kao free to play igra, svi znamo otprilike sto ocekivati od takvih igara. Igra ce najverojatnije biti zanimljiva u neku ruku al nece protresti DayZ garantirano.

Svi mi zelimo da igra uspije...

---

Danas stojim i gledam NW airfield i kako da prodjem preko njega kad sa druge strane covik direktno prema meni ide i nevidi me jer sam u stablu... digao pusku i cekam da dodje blize...

Tama opalin metak i instant karma : 'No message received...'

Dosta za ovu godinu...

12 godina
DayZ (standalone)

Jel se vama rusi igra.Znaci svaki put kada udjem na experimental,igram par min i izleti mi poruka.DayZ not responding i onda ona poruka da posaljem i te gluposti

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice