Iskreno se nadam da će DayZ imat podršku modanja kao što ima ArmA
Naravno da bude.
Iskreno se nadam da će DayZ imat podršku modanja kao što ima ArmA
Naravno da bude.
Pa o tome raspravljamo vec mjesecima... ali i dalje je sve isto. Da bi se zgerao udjes u prvi sator i gotov si (malo karikiram naravno, ali svjesni ste da ne previse). Nece tu vozila nista bitno pomoc. Cemu ic 20km daleko po bilo sto ako to mogu nac u krugu 200 metara?
Da, ljudi zele lovit ribu, ljudi zele survival igru u kojoj ce morat trazit hranu, vodu, zalihe, lijekove, toplu odjecu, a sve to bjezuci od zombia... barem su to ljudi trazili kad se ovaj mod poceo razvijat, a sve to je obecano kad se poceo spominjat SA. Na zalost shvacam da smo sve manja manjina i mislim da je procjena da nas ima 5% poprilicno optimisticna citajuci ovaj i slicne forume.
Sada ljudi traze jaca oruzja, vozila i spawn sa gearom da im nije tlaka sve ovo ostalo radit dok se napucavaju oko berezina.
Mislim nemoj me krivo shvatit... u "PRE-alpha" igri to "definitivno nije moguce" (imam osjecaj da cemo ovo i cijelu 2015. bit glavni izgovor), ali ne vidim da ce ikada bit. Sve vise se ovo svodi na naucavanje na 2-3 punkta u igri, gdje ce vozila u najboljem slucaju ukinut potrebu za trcanjem izmedju spavna i dolaska do ekipe pa da se moze "nastavit rokat".
Nigdje nisam vidio najavu, ili barem iskaz volje, da se drasticno reducira kolicina oruzja, municije i da se dio (bolje) opreme stavi na nekoliko "opasnih" zona, gdje bi bilo puno zombija, koji bi bili u vojnoj opremi, kevlaru i slicno, da ih je teze ubit, da ih je vise tamo, da je opasno do tamo doci i nemoguce bez dobre pripreme i dosta zaliha.
Svi pricaju o ovome kao o simulaciji i ismijavaju ostale pokusaje poput H1Z1, a meni ovo iskreno sve vise lici na arkadu - teze mi je bilo u originalnom 2prince of persia" doc do maca nego ovdje se zgerat.
zaigraj DayZ Epoch ili overpoch i shvatit ćeš da ljudi ima svugdje jer grade baze na različitim mjestima voze se i lete po mapi što znači da ima još ljudi kojima nije jedini prioritet uzet pušku i u krugo od 200m se ubijat......od ove igre ja nikad nisam očekivao neki survivor s puno zombija itd. jer sam igrao one sve modove i znao sam da će to težit nekom traženju oružija geara i ubijanju drugih igrača jer zombiji su AI koji nikad neće pravit probleme istina treba ih bit mnogo više......prema tom neznam što su ostali očekivali ako su upoznati s činjenicama iz nastajanja dayz-a...................da se razumjemo nije ni meni ovo fora ali sve ovo isto s više sadržaja bez sjebanih zvukova sa slabijim lootom bi bilo dosta bolje ovako nije ni to................i evo ponavljam nisam od ovog nikad očekivao surviror gdje će najveća prijetnja biti zombiji neznam na temelju čega vi jeste al eto
Samo sačekajte da sony izbaci ovo svoje pa će vam svi problemi nestat i okanit ćemo se svi ovog šrota koji su nam ovi debili podvalili
Samo sačekajte da sony izbaci ovo svoje pa će vam svi problemi nestat i okanit ćemo se svi ovog šrota koji su nam ovi debili podvalili
Onaj H1Z1 meni izgleda kao igrica na mobitelu u usporedbi sa Dayz-om, jedino sto ce bit dobro kad izadje je sto ce bit malo konkurencije pa ce se ovi iz Bohemije vise trudit.
igra je neigriva trenutno, lootaš sa ekipom 2 sata, dođeš na full server na malo PvP u elekto, ubiju te cheateri u 5 min
gg dean
hihihiihhi...Ali ljudi...Alpha je xDDDDDDDDDDDD
hihihiihhi...Ali ljudi...Alpha je xDDDDDDDDDDDD
nek mi dudaju pimpač sa alphom godinu dana
Obojica ste u krivu - PRE-alpha - pise vam sve tamo prije nego kupite igru... rofl.
EDIT: na sarkazam dakle reagirate negativno :P
H1Z1 mi izgleda preloše da bi se tako lako navikao na nju i odustao od DayZ-a ali definitivno ću je probati...
Dvaput sam se bezveze smrznuo jer ne znam zapaliti vatru. Imam ogrjevno drvo, one štapove i šibice no ne znam zapaliti vatru, a nema nigdje rakije da me ugrije. Pomozite dragi kolege s pokojim savjetom.
Trebaš prvo napraviti fireplace kit sa zavojima i stickovima i onda zapališ sa šibicama.
Nisam igrao neko vrjeme DayZ i zaboravio sam koliko ova igra moze da bude dobra. Cjepao sam drva i grijao se stalno i sjekira mi postane ruined, prije sjekira nije mogla da gubi durability, sada valjda moze. Bio sam na Balota Airfield i znam da iznad u onom gradu Chapaevsk ima dosta garaza na jednom mjestu, a u garazama se cesto nadje sjekira. Obilazim tako garaze u potrazi za novom sjekirom kad cujem da nesto urla, neka budala se zaletila na mene i to sa sjekirom . Budala dobila 10 metaka u prsa a ja novu vatrogasnu worn sjekiru
. DayZ je zakon...
Tim crvenkapica?
Tim crvenkapica?
zelenih, nismo imali dovoljno crvenih
Danas bi u teoriji triba 0.5 na stable, pa ako ima zainteresiranih za igru oko 9 večeras neka se jave.
Fr4nk_Horrig4n je steam name.
Reka mi je jedan tip koji zna tipa :). Šala
Reka mi je rođak da danas izlazi, valjda je on pročita negdi, nebul zna.
Da, danas je update. Potvrđeno od devova.
Hvala svima na pomoći oko paljenja vatre!
update je bio na experimental branchu
Nije. Odgoden je.
kada smo kod vatre ja mislim da su trebali napravit da vatru možeš zapalit i bez da radiš fireplace mislim ono zdrava logika...