DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
BucoKTM kaže...

Igra je dobra, ali se zaista sporo razvija. Trebali su ipak pričekati i napraviti kvalitetan i istestiran proizvod, a ovako su nam dali poluproizvod koji smo zgrabili ko' dijete lizalicu. No nitko nas nije tjerao na to pa uživajmo i veselimo se svakom novom poboljšanju. Mislim da je ispravnije kako radi tim oko H1Z1, ali i oni pričaju nešto o early acces pa se bojim da će u tom slučaju biti problema kao i u DayZ SA.

Molim te šuti jer ne znaš kakav je pritisak bio da se izbaci taj standalone. Da si igrao mod znao bi sve...

H1Z1 dev team je pun sranja... Iskurčili su se malo sa onim demoom i navukli glupe ljude i dali neka prazna obećanja koja su svi popušili. PRIJE 4 MISECA su rekli da će izbacit taj early access koji će se plaćat ali i dalje ništa. Imaju GOTOV engine. Znači gotov engine, već testiran, pogoni Planetside 2 već godinama bez problema dok DayZ team totalno preuređuje engine koji je napravljen za vojni simulator. 
Ljudi vi se ponašate ko da ste se rodili jučer... Pušite prazna obećanja i dajete se olako. Zaboravljate da je to velika korporacija (Sony) koja iskorištava situaciju. Prikupili su publicitet na račun laži i vi ih i dalje slijepo pratite. Dean Hall je od početka iskren. I sam je rekao da igra nije vrijedna kupovanja trenutno ali je izbacio zbog pritiska. Mislite malo svojom glavom, niste se rodili jučer

1971- ∞
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja kad pogledam taj H1Z1 mogu se samo smijati, pa izgleda kao djecja igracka naspram Dayza..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
11 3 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

H1Z1 svi se nabrijavaju na tu igru skup sa onim trolom accom i pljuju na svakom koraku po DayZu. Ali cim vidis da ce ti naplatiti Early Acces a kasnije ce biti besplatna vidis o cemu se radi. tamo neke kvazi promjene vremena treba implementirat i da radi kako spada. Nece to tako skoro, nema teoretske sanse. Prije ce u DayZu srediti da walker nejde kroz zidove nego sloziti godisnja doba.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Roko567 kaže...
BucoKTM kaže...

...

...

Pušite prazna obećanja i dajete se olako... Prikupili su publicitet na račun laži i vi ih i dalje slijepo pratite... Mislite malo svojom glavom, niste se rodili jučer...

Ovaj dio je istinit i za DayZ , jednako kao i H1Z1 samo neki poput tebe to ne vide...

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

H1Z1 svi se nabrijavaju na tu igru skup sa onim trolom accom i pljuju na svakom koraku po DayZu. Ali cim vidis da ce ti naplatiti Early Acces a kasnije ce biti besplatna vidis o cemu se radi. tamo neke kvazi promjene vremena treba implementirat i da radi kako spada. Nece to tako skoro, nema teoretske sanse. Prije ce u DayZu srediti da walker nejde kroz zidove nego sloziti godisnja doba.

Ma daj, koliko glup neko mora bit da puši ta njihova sranja... Prije 4 mjeseca je obećan early access, od toga ništa. A vidiš i gore odma 2 dislajka opalili, istina boli

1971- ∞
12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Roko567 kaže...
BucoKTM kaže...

...

...

Pušite prazna obećanja i dajete se olako... Prikupili su publicitet na račun laži i vi ih i dalje slijepo pratite... Mislite malo svojom glavom, niste se rodili jučer...

Ovaj dio je istinit i za DayZ , jednako kao i H1Z1 samo neki poput tebe to ne vide...

Reci mi šta je Dean obećao a nije ispunjeno osim datuma izbacivanja same alphe. Napiši mi i potkrijepi dokazima (link na službenu izjavu) i onda možemo pričat.

1971- ∞
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

srećom pa su Dean Hall i njegova vesela družina oličenje iskrenosti i vjerodostojnosti {#}

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

srećom pa su Dean Hall i njegova vesela družina oličenje iskrenosti i vjerodostojnosti {#}

Eto napiso sam ti već gore, nemoj mi sa tim djetinjastim forama. Lijepo citiraj šta je on to slagao i kad i potkrijepi dokazom.

1971- ∞
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

daj molim te oni će napravit u godinu nešto što tim dayz-a neće u 3 godine i to je razlika......ni meni igra nije nešto ali je činjenica da se ne razvija sporo kao DayZ

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Zvonzi kaže...

Eto napiso sam ti već gore, nemoj mi sa tim djetinjastim forama. Lijepo citiraj šta je on to slagao i kad i potkrijepi dokazom.

sam si napisao nekoliko postova iznad. odnosno, "slagao" je isto ono što predbacuješ ekipi iz H1Z1. da se razumijemo, DayZ mi je ubio želju za zombie igrama, tako da se više niti H1Z1 ne veselim i zaboli me, ali predbacivati nešto ekipi iz Sonya i sprdat ih, a pritom braniti DayZ i Halla mi je malo smiješno. {#}

edit: typo

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 16:14 (Zvonzi).
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

daj molim te oni će napravit u godinu nešto što tim dayz-a neće u 3 godine i to je razlika......ni meni igra nije nešto ali je činjenica da se ne razvija sporo kao DayZ

Možda zato što imaju gotov engine i već uvježban tim? Možda?

1971- ∞
16 godina
Roko567 kaže...
Rhodin kaže...
Roko567 kaže...
BucoKTM kaže...

...

...

Reci mi šta je Dean obećao a nije ispunjeno osim datuma izbacivanja same alphe. Napiši mi i potkrijepi dokazima (link na službenu izjavu) i onda možemo pričat.

I po cemu se to ponovo razlikuje od H1Z1? Znaci osim datuma i dalje je sve istina dok se ne dokaze suprotno...

Jedno i drugo su prazna obecanja koja muzu lovu dok proizvod ne bude gotov... Jedina razlika je sto si jednim zaludjen, a drugim ne, izmedju ostalog jer je konkurencija onome kojim si zaludjen.

Ne razumijem koja je razlika?

Sve sto pricas za DayZ i protiv H1Z1 vrijedi i u drugom smjeru.

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Momci nije me briga, al... stvarate buru oko dvije nepostojece igre....Ostavimo "moj je veci" borbu za vrijeme kada obje igre izadju na vidjelo...

Do tada su obje igre su bugirana smeca (sto je normalno jer su jos u izradi) 

Mislim glupo je usporedjivat koja je igra manje losija od druge??? Popijmo jednu virtualnu  pivu i ostavimo se gamerske politike...

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

Mozda zato jer je to Sony sa puno vecim budgetom i timom koji radi na igri... vs. Bohemia/Rocket koji je dobio nekoliko desetaka ljudi koji rade na tome. Yep, moze biti da se zato sporo razvija.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#} 

Do pred par poruka svi pljuju to dayz-u, sada odjednom imamo fan klub ovdje i pljuje se po H1Z1...

I Abomb, jedna za tebe {#}

7 0 hvala 1
13 godina
DayZ (standalone)

da li je DayZ survival igra - JE

da li ima elemente preživljavanja - IMA

pošto je Zombie base igra da li bi Zombie-i i brba protiv njih trebala imat primat - BI

da li ima - NEMA

da je broba protiv zombiea melee ili šakama odrađena kako treba - NI PRIBLIŽNO, UŽASNA JE I NEMA VEZE S VEZOM

da li zombie-a ima dovoljno da bi igra bila prvenstveno okrenuta borbi i preživljavanju od njih a ne pvp-u - APSOLUTNO NE

dakle ako čemo se složiti sa gore navedenim a 99% iskrenih će se složiti onda možemo vidjeti da je igra otišla u apsolutno krivom smjeru jer ništa od temeljnih načela igre i temeljno bitnih svari u 8mj oni nisu ispravili, bave se kozmetičkim sranjima i izbacivanjem novih oružja, dodataka oružju, drvenim kundakom i novom šilt kapom i ostalim sranjima umjesto da isprave jedino bitno kaj ih još od samog početka hebe i zbog čega se igra igra ili ne igra a to je sama borba protiv zombie-a jer ovo je zombie survival igra a zombie-i u ovoj igri očajno - od borbe preko njihovog ai-a do samih kretnji i tog famoznog ragdol-a ....  Pa eto daj složite taj dio kak spada i povečajte broj zombia da se bojim uc u grad jer ne znam dal ce mi 500 metaka biti dovoljno i da ne znam dal ce me sačekat horda zombiea iza ugla pa cu popušit sve jer sam isao tražit nekaj u grad pa kad to rješite onda ubacite kaj god hocete ili nemojte ništa ubaciti ali ce igra biti jako zanimljiva i igriva a ne da se počinje od vrha pa 13 kat pa 19 pa 4 i tak - nek naprave temelje jer ovo sada se urušava unatoč svoj kozmetici i brojnim novim zanimljivim segmentima u igri !!! 

Moj PC  
7 5 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

DayZ je postala samo Co-Op/Deathmatch survival igra. Zombiji su tu tek toliko da se popuni luft na mapi. Ja sam ocekival da bu svako tko izadje iz neke kuce pokakal gace od najezde zombija, ali nista od toga. Svi naoruzani do zuba u kratko vrijeme. Sve se nudi na pladnju, ali s razlogom - da privuce sto vise njubara koji ce iskesirati i kazati drugim njubarama kak je igra "kewl" i "zakon" i kako bi oni trebali takodjer kupiti. Tako dobijes klasicnu DM/TDM igru u kojoj se napucava ko u call of dutyu (nekim djelom jer nema velike tezine gubitak opreme). Engine... ko sljivi te neke sugave bugove. Samo neka bude igriva i nek podignu razinu potrebnog IQ-a za prezivljavanje.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

DayZ je postala samo Co-Op/Deathmatch survival igra. Zombiji su tu tek toliko da se popuni luft na mapi. Ja sam ocekival da bu svako tko izadje iz neke kuce pokakal gace od najezde zombija, ali nista od toga. Svi naoruzani do zuba u kratko vrijeme. Sve se nudi na pladnju, ali s razlogom - da privuce sto vise njubara koji ce iskesirati i kazati drugim njubarama kak je igra "kewl" i "zakon" i kako bi oni trebali takodjer kupiti. Tako dobijes klasicnu DM/TDM igru u kojoj se napucava ko u call of dutyu (nekim djelom jer nema velike tezine gubitak opreme). Engine... ko sljivi te neke sugave bugove. Samo neka bude igriva i nek podignu razinu potrebnog IQ-a za prezivljavanje.

ja iskreno nisam baš ni to očekiva ali nisam ni ovo očekiva da će bit 6 zombija na mapi.......nadam se boljoj buducnosti ove igre a do tada neka skuplja prašinu na steamu {#}

Team32Ipe77
12 godina
DayZ (standalone)

Nista od update-a danas {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

E ljudi,neki dan kada sam igrao,mislim da sam vidio lik da ima vatrogasno odjelo...Da li je to odjelo vani,ili sta???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

U iskusenju sam da opet se ubacim u raspravu...Najvise radi Roko-a,koji svima pokusava dokazati kako je DayZ odlicna igra trenutno...Ali necu xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 19:37 (Endymon).
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo ja čvrsto vjerujem u to da kome je igra dobra, igrat će je često. Bez obzira na sve bugove i sranja, meni je igra dobra i uživam je igrati, zbog raznih stvari. Tako nije svakome i to poštujem. Jednostavno kod mene broj dobrih stvari nadilazi broj loših stvari.

Prema tome (molim na iskrenosti), koliko vas igra DayZ:

7 svakodnevno
5 nekoliko puta tjedno
3 rijetko
8 uopće ne igram
18 čekam update > probam > odem
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

7 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Neda mi se ulaziti u raspravu ali čisto da ti pojasnim, završio sam ti ja fakultet prije više od 10 godina i imao nebi vjerovao 5 kod Silića a on ti je jedan od onih koji su ti Hrvatski rječnik napisali ali kaj da ja tebi objašnjavam kad si zatucan kaj se vidi iz tvojih pogleda na samu igru..

Eto ti nama samo uživaj i nastavi živjeti u svom imaginarnom paralelnom svemiru di je dayZ vrhunska igra u ovakvom trenutnom stadiju ( na kažem da jednog dana neće biti, ima sve osnove za to ALI kad vidim s ćim se oni bave umjesto da poprave osnovne probleme onda mi to ne uljeva neki entuzijazam za istom )

Eto ti sad opleti a ja svoju elokventnost neću dokazivati po forumima sa ljudima koje ne znam a pogotovo ne s onima s kojima nemam o čemu pričati kao npr s tobom ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 20:04 (VooDooZg).
Moj PC  
5 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Je li to bilo upućeno meni? Jer ja ne tražim rasprave, ja sam ovdje da pratim nove stvari o igri itd. Ovo sam samo stavio da se bar malo pojasni kakav odnos ljudi imaju prema igri (igraju li je ili ne). Ja mislim da je to dovoljni pokazatelj da li se igra nekome sviđa ili ne.
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
tonchy kaže...
Je li to bilo upućeno meni? Jer ja ne tražim rasprave, ja sam ovdje da pratim nove stvari o igri itd. Ovo sam samo stavio da se bar malo pojasni kakav odnos ljudi imaju prema igri (igraju li je ili ne). Ja mislim da je to dovoljni pokazatelj da li se igra nekome sviđa ili ne.

Ma bilo je upućeno Roku on je napisao da sam nepismeni retard itd.., tvoje sam "lajkao" - tvoje će napokon pokazati mišljenje vecine forumaša a ne onih najbučnijih .. 

12 godina
VooDooZg kaže...

Neda mi se ulaziti u raspravu ali čisto da ti pojasnim, završio sam ti ja fakultet prije više od 10 godina i imao nebi vjerovao 5 kod Silića a on ti je jedan od onih koji su ti Hrvatski rječnik napisali ali kaj da ja tebi objašnjavam kad si zatucan kaj se vidi iz tvojih pogleda na samu igru..

Wow, zavrsio fakultet prije 10 godina i imao 5 kod silica, ne mogu vjerovat. Od sad se slazem s tobom kaj god da napises. DayZ je obican shit i nist ne valja.

Kak neko ko takve gluposti pise moze imat 5 kod silica, nejde mi u glavu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 22:39 (steelman).
13 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
tonchy kaže...

Ma bilo je upućeno Roku on je napisao da sam nepismeni retard itd.., tvoje sam "lajkao" - tvoje će napokon pokazati mišljenje vecine forumaša a ne onih najbučnijih .. 

on je dijete nemoj se zamarat i ovo vam uostalom nije mjesto za prepiranje međusobno na toj razini tako da nemojte niti počinjat

Team32Ipe77
17 godina
DayZ (standalone)

Tko voli i kome je igra "legla" igrat ce da ima 1001 bug, onaj tko ne voli uvjek ce nac razloga da bitcha. . . I tako neki ovdje vec mjesecima bitchaju, drugi igraju a tema se puni nepotrebnim prepucavanjem. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
4 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Tko voli i kome je igra "legla" igrat ce da ima 1001 bug, onaj tko ne voli uvjek ce nac razloga da bitcha. . . I tako neki ovdje vec mjesecima bitchaju, drugi igraju a tema se puni nepotrebnim prepucavanjem. {#}

nije baš to točno samo da ti odma kažem jer i sam spadam u onu skupinu koja ce igrat igru kada je poprave a to će bit kad tad......sad mi se ne igra ali kad je poprave sigurno cu igrat........

Team32Ipe77
15 godina
DayZ (standalone)
Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
6 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice