DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Endymon kaže...

Ovaj video gore,jel to mod ili standalone?

;_;

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
DayZ (standalone)

Lol.Sam corav xDDDD

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Vidim da vec 2 dana skoro niko ništa ne njamke pa cu malo je, da li su reliki ili imaju u viziji da se ramenima odnosno onime što nišiš na ramenima može služiti kao svojevrsnim slotovima / mjestima - naime meni je ultra glupo da na ramanima možeš isključivo držati pušku i sjekiru ili nešto slično sjekiri, ajdmo rec da je sjekira isto teška kao puška ( mada je dosta teža ako čemo realno ) i da se sjekira skoro pa teže drži na ramenu nego puška jer puška ima remen namjenjen za držanje preko ramena - pa je moje pitanje zašto ti nebi ako hoces imati npr mosin i m4 mogao imati to umjesto mosin i sjekiru ??  

Kak im to nije bilo odmah logicno, pa zašto bi ja ako ne želim se uopce melee boriti morao imati tu sjekiru ko neka seljačina iz vukojehine nego da mogu fino kao specnac imati jednu snajperišku i jednu laku semi auto pušku ( m4 ima oko cca 3.5 kile sa svom opremom do 6kg max, sjekira ima bar 10kg ona fireaxe o krampu da ne pričam  ??  znam da mogu biti oba ramena iskorištena i držati još dodatnu pušku u ruci ali to mi je kao da iskorištavam bug a i užasno iritantno za koristiti je ne možeš ništa raditi kak spada...

Baš bi volio da te neke sitnice i male promjene što prije implementiraju tipa da ako slomiš nogu da možeš i dalje uspravno hodati ali šepaš i pri tom ti puška ili sjekira ili nešto može poslužiti kao štap za pomoc, i ovo drugo da su ramena ramena i da je otvoreno da preko ramena možeš imati kaj hoces u normalno mjeri ...

Apsolutno sa da se ostavi realizam da u torbi ne možeš sad držati još 3 puške i haubicu i mini nuke bazuku ali ovo preko ramena i max 2 puške bi bilo sasvim ok, još uz to da naprave holster za pištolj da je oko hlaca a ne onaj zboh kojeg pušiš 8 slot vestu - to mi isto nema nikakvog smisla, isto kao i kad u quick slot staviš gun koji je u torbi a on spremi pušku i izvadi gun kao da mu je u đepu,,, trebalo bi biti da možeš imati holster za pištolj oko pasa ( oko hlaca - remen ) i da iz tog onda potežež brzo preko quick slota a ne da ti quick slot radi iz torbe --- mislim da bi to dosta dodalo na realizmu a nisu neke ogromne preinake u programerskom kodu i samom setupu igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sjekira 10kg? Bome su to neke opasne sjekire :)

To se ne moze jer bi onda jednostavno bio prejak, mada ce vjerovatno dodat onaj backpack u kojegm ozes smjestit jednu extra pusku.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Meni bi bilo super da srede silencere pa da ne moram imat sjekiru nego m4 i mosina.
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Meni bi bilo super da srede silencere pa da ne moram imat sjekiru nego m4 i mosina.

I to, sad imas crossbow, mada nije toliko dobar :)

LoL acc THCJoshi
13 godina
DayZ (standalone)

i ja bi m4 i mosina  - isto imam silencere na m4 i na crx45

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo mene nazad na dayz nakon novog PC-a:

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Evo mene nazad na dayz nakon novog PC-a:

Na zadnjoj slici ti pise "you opened a can of tactical bacon.... Sto je to takticna slanina xD

11 godina
DayZ (standalone)

hoće li na windowsu 8 dayz radit ? i jos jedno pitanje gledam po drugim forumima i vidim da se serveri plaćaju jel to istina il šta?

kao mali sam proguto tavu ko ne vjeruje nek opipa dršku
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 10:18 (J(CRO)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
J(CRO) kaže...

hoće li na windowsu 8 dayz radit ?

Ne vidim zasto ne bi mogao... Ja imam windows 8 i sve mi radi jos bolje nego na win7

1971- ∞
17 godina
$Mikulich$ kaže...

Na zadnjoj slici ti pise "you opened a can of tactical bacon.... Sto je to takticna slanina xD

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
J(CRO) kaže...

hoće li na windowsu 8 dayz radit ? i jos jedno pitanje gledam po drugim forumima i vidim da se serveri plaćaju jel to istina il šta?

Onaj koji hoce imati server ga mora platit...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
DayZ (standalone)

kak snimate screenshootove ?? neki program ili 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

Prije nekoliko stranica si govorio (da ne kazem da si se hvalio) kako imas godine iskustva u gamingu i da si igrao vise stvari od pola nas.. A ne znas screenshot napraviti? {#}

Screenshot mozes sa print screen, Fraps, Dxtory, Bandicam i ostalim screen capture programima. I imas steam screenshot

17 godina
VooDooZg kaže...

Steam. . ., ako nisi mjenjao klikni F12. Ako jesi potrazi u overlay postavkama. . .

13 godina
DayZ (standalone)

hvala Devil

2 mikulić - pitao s čim vi snimate ne s čim se snima, daj nemoj bit svakom loncu poklopac - nije fora, ako hoces pomoc pomogni ako ne šuti - hvala..

nego ajd da vas pitam kak stojite s tim kad naletite na druge igrače u igri a u boljoj ste poziciji jer ste prvi vidli njihovo kretanje i imate ih na nišanu, npr jučer smo ( ja i 2 frenda ) išli počistiti onaj veliki aerodrom i kako smo se približavali rekao sam frendu da se popne na osmatračnicu kod šatora sa mosin-om i snima situaciju ( bez obzira kaj smo snimili prije šume sa dalekozorom ), i popne se i veli vidi igrače kod šatora brste i ja i drugi frend se stanemo u poziciju da ih dočekamo i eto njih s tim da imamo jednog na nišanu, ja uključim mikrofon u igri i kažem mu da stane da ih imamo na nišanu i da ne pucaju, instatno je tip digo ruke i cimo se ljevo desno reko svojima nemoj pucat i veli frend ima još jedan, na kraju je i taj došao držali ih na nišanu i rekli da se ne trebamo pobit nego da jednostavno se okrenu i odu i nikom ništa -- i tak je bilo na kraju pobjegli su glavom bez obzira a bili su full geer-ani i sve super...

kak vi reagirate u takvim situcijama jer vidim po youtube-u da ekipa igra teže kurvinski !?!?

par sati prije toga dok smo samo ja i frend bili pljačkali isti taj aerodrom, bili u hangaru i taman isprobavam foru da sks stavim na rame a m4 u ruke i te fore i iz ne znam kojeg razloga sistnem da metke napuni i imam umjesto puške u ruci metke jer sam se shebao u tom trenu upada lik u potkošulji bez iceg u rukama u hangar i ja frendu vicem pazi neki bambi je uletio -- ja sa metcima u rukama a m4 na podu vicem tipu hold, easy i tip ni pet ni šest pocne me rokat šakama,ja ulovio šturu i govorim frendu rokni ga, on umjesto da ga rokne govori čekaj i ispituje na mic, ja lud, trcim a tip u potkošulji uzeo m4 i udri po nama - mislim si gotovo ja istrčao iz hangara ovaj zamnom i srecom potegnem na hotkey pištolj i roknem mu 5-6 metaka u njega ali tip nije krepao i još jedan krug, relodam i pun sanžer u njega i napokon je krepao ali se trzao na podu ko da je neki glič ili neki k. ( možda je neki hack bio jer poslje su ga kickali ), i eto preživjeli a srecu --- na kraju se uspostavilo da je taman i frend bio stavio na pod samostrel pa nekaj kemijao sa mosin-om itd,, uglavno bilo nas je 2 naoružanih a u biti smo bili kifla :)  -- ali eto lik upao ko rambo i ne hebe ga odmah napada kaj god da mu govoriš i još je bio kao bambi....

3 situacija jučer opet kod aerodroma - išli "još samo" zadnju zgradu obaviti i naletimo ko idioti na neku dvojici i isto počeli pucat po nama bez da kažu čekaj ili kaj ja znam kaj i roknuli jednog a drugi se dao u šturu, za kaznu smo ovog kojem smo roknuli pokrali makar nam ništ nije trbealo a bio je full geer-an i htjeli pričekat ovog drugog da se vrati po leš/loot ali je bilo vec kasno pa smo se rađe otišli sakriti da se moemo odlogirat..  Uglavno počeli su pucat bez veze, mislili smo pogledat kaj ima u zadnjoj zgradi napiti se vode i otic off a ovi su mogli cjeli aerodrom pobrstiti a ovak je jedan izgubio sve kaj ima i popušio spawn 10km ili više od aerodroma...

uglavnom užasno je teško igrati good guy-a u ovoj igri, taman smo bili odlučili da ćemo igrati da ubijamo bandite i štitimo bambije ali sad mi se to više definitivno ne čini ko dobra ideja ...

kak vi reagirate ??

i evo jedan video kak to ide :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

S obzirom da igram sam ukoliko sam u prednosti (primjetio sam te prvi) reci cu STOP, F2 NOW, STOP LIE DOWN i dat oko 3 sekunde za reakciju, u tom nekom vremenskom okviru lik il stisce F2, odgovara frendly ili klikce Mouse 2 . . .

Ti i drugar imate ogromnu gresku kad igrate skupa, nema potrebe da obojica lootate hangar, da obojica muljate po inventory-u. Onaj s SKS, Mosinom nek lezi vani u travi i cuva dok onaj s M4A1, pistoljem, shotkom loota. Medjusobno komunicirate sta kome treba i poslje mu doneses sta vec njemu fali a sigurniji ste. (nece bit te bambi scene)

Isto vrjedi za orjentaciju, jucer sam naletio na dva njemca, srecom legao sam u travu da provjerim kartu i oni idu, malo sam se drao, prjetio i ispadose ok. Putovali smo 9 kilometara skupa od aerodroma do Elektra, dvojica u dvije strane puta, treci 5-10 metara iza tako da nas nemogu sve odjednom pobit, nema gluposti tipa stajanje na pol ceste da pogledas kompas, kartu jednom sam se opekao kad sam gledao u tablu nekog sela da se orjentiram nikad vise. . . {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

ma moras se opec i isprobat da skuzis taktiku i kad im uspijem pojasniti da se na takve zone ulazi brzo i loot-a brzo bez previse gledanja i premjestanja i preslagivanja i nasao sam ovo jel to tebi treba itd - kazem naucis se ali isto tak to moraju i drugi skuziti ( tvoji igraci ) jucer smo igrali sa jednim Belgijcem ( frendom od frenda koji igra s nama ) i ispxido sam - ak ti kazem da smo prek sat vremena cistili aerodrom i da nas je uhvatio mrak i reset na pol aerodroma kod control towera onda sam ti sve rekao :)  - lik vec pol godine ima igru instaliranu a ne zna kak se pistolj reloda pa to isprobava tam 15 min pa kaj je ovo kaj je ono a ja sam gledam ko ce me roknut i kak cu dobit zivcani :)

ali kazem najveci problem je kad se krenrs s nekim mirno razic ak se ne pobite - jer iskreno nist ne garantira da te ne ubije s prvim metkom a i nije ni fora ak mi pobijemo njih a oni npr srede jednog id nas, opet s druge strane bilo mi je puno draze da smo se ljepo razisli - oni sa svojom full opremom i mi sa svojom nego da smo ih npr pobili -- geer mi ne treba kad sam pun a i stvarno se relativno lako nadje kaj ti treba za osnovno igranje

i još jedna stvar bi bila dobra u igri kad bi stavili - pošto sad nema da negdje možeš spremiti opremu ( nema još kuce u divljini koju radiš i zabarikadiraš da drugi ne mogu uc itd ), bilo bi fora da bar stave da ima minimalno 2 lika ( 3 bi bilo taman ali  ) pa izabereš s kojim ces igrati kad se kačiš na neki od servera,, pa bi na taj način bar imao tog drugog lika ak ti ovog roknu, mogao bi skupit opremu sa nageer-anim likom pa ostaviti pa izac van servera i uc s drugim likom i pokupiti opremu itd..  to bi im bilo lakše implementirati jer to su samo 2 lika na kojima treba biti zapamcena oprema koju imaju, ne cjela kuca -- nešto tipa kao da imaš 2 account-a igre ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 16:11 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam teoretski friendly.. Dok mi netko ne izleti pred facu. Onda pocnem panicariti i izresetam ga k'o budalu {#}

2 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

a gledam po youtube-u i to sve vecinom klinčadija kojoj je glavna fora skupit se u 5-6-7 ljudi i onda na kog nalete prvo kao frendly we wont shoot you i onda ga kresnu u leđa i onda smjeh itd..  i to da bi pokupili ništa jer naravno kreten ga šusne punim rafalom i uništi mu svu opremu, da ne pricam da je vec full na geer-an..  u jednom videu su se majmuni ( njih 6 ) na nekom htjeli iskaliti ( zavezat ga lisicama ) i tip kao da će dignut pušku i ovaj koji je snimao je dobio crni ekran ( ypu are dead ) da bi se uspostavilo da se njih 6 uspaničarilo tog jednog i da je kreten šusnuo svog i ubio - kakvi mamalazi,, u drugom videu su ih pobili skoro sve ( tu grupu klinčadije, jedan se odlogirao ) kaj mi je baš bilo drago jer su igrali tipično šupački - 6 na 1 i onda ga zveknu s leđa rafalom, a kad su naletili 3 na 6 onda su svi zginuli, neki heroji sve :)

uglavnom heben mi je taj šus adrenalina kad naletiš na nekog i u prvi tren ne znaš kaj bi i ne znaš kaj će se desiti a strah te za opremu i da te ne ubiju i taj cjeli osječaj - to su baš odlično prenjeli, kad još malo dodaju sadržaja i više vrste igranja igre mogla bi postati mega uspješna - kroz kojih godinu dana., makar koliko sam gledao The Division i engine koji će ta igra imati mislim da će pojst sve online fps igre 

nego vidim da se može igrati na experimentalnom modu ( ono kad u steamu promjeniš u prop. na experimental )  - da li ti to ugrožava lika kad se vratiš na normalni mod igre, odnosno ak pogine na tom odvojenom drukčijem da li onda je mrtav u normalnom načinu igre ( tu ne govorim o wxp serverima na normalnom načinu igre, nego baš kad novi patch testitraju 0.45 trenutno brijem ) - i nekaj su spominjali kao da ne odgovaraju za data lost  !??

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 18:34 (VooDooZg).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

nego vidim da se može igrati na experimentalnom modu ( ono kad u steamu promjeniš u prop. na experimental )  - da li ti to ugrožava lika kad se vratiš na normalni mod igre, odnosno ak pogine na tom odvojenom drukčijem da li onda je mrtav u normalnom načinu igre ( tu ne govorim o wxp serverima na normalnom načinu igre, nego baš kad novi patch testitraju 0.45 trenutno brijem ) - i nekaj su spominjali kao da ne odgovaraju za data lost  !??

Ne, baza podataka (hive) je odvojena za experimental i "stable" buildove.

1971- ∞
13 godina
DayZ (standalone)

ali nažalost nema ni jedan trenutno, odnosno ima 2 sa pass. na kojima je 0 igraca

nego jel se vama dešava zadnjih dana da igra reseta komande i sve settingse i ime igraca ??   meni jučer i danas se to desilo, vec mi ide na nerve sve komande ispočetka namještavati

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 14:37 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

http://m.pcgamer.com/2014/04/10/soe-shows-h1z1-its-new-zombie-mmo/

Sony ce ih sve iz*ebat u dupe.Ne budu li se pokrenuli...

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo primjera gearanja u "sekundu" {#}

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sinoć smo napali smo nekakav klan od 6-7 ljudi.

Roknia tipa na kilometar i nešto. Dakle "zeroing" mi je bia na 800+ šta san podiga nišan za jedno centimetar iznad mete. Tip je bia na sniper hillu a mi jedno 500 metara ispod kontrolnog tornja u šumi.

Imali smo pravi rat sinoć.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Danas ne mislim cugat ni nist drugo tak da se na vecer cujemo.
Jucer sam se spojil ali nisam bil u stanju igrat tak da se nisam ni javil.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako hoce tko igrat samnom neka mi posalje poruku i ja cu mu odgovorit i sve cemo se dogovorit..

Mozda nije ovo tema za ovo ali svejedno cu objaviti i nadam se na ce netko htjeti igrati samnom:D

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 17:03 (HansUnicorn).

0 1 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Full gearan, zelen ko trava, SKS s optikom. Krecem se kroz rub sume od Kamyshova prema Elektru da me na putu ne presretne lopovski metak, nailazim na stjene, rekoh zastat cu da promotrim situaciju (brat, bratu nisu vislje od 3 metra) cim sam nogom krocio na stjenu propao sam u nju do pasa, kliknuo sam V rekoh vaultat cu iz nje, ali sam propao i ostao na mjestu mrtav.
Odspavao sam sat i pol i sad palim opet, valja ic do aerodroma ko bambucha gearat se da umrem na glup nacin, alfa je alfa. . . . {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
DayZ (standalone)

Onaj osjecaj kada se frisko spawnas i umres radi krumpira {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice