koliko uopce košta server za dayZ ?? i da li se to plača mjesečno ili ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Štapovi spremni, sjekira naoštrena, vidimo se dječki ;)
Dosel sam na server kad su se spremali hopnut na vas server i lovit vas.
Nakon spajanja na vas server smo ulovili jednog lika kojem je slomljena noga u svrhu mucenja. Lik je gmizal sat vremena dok ga nismo ubili, maltretirali bi ga jos par sati da se nije docepal sjekire i scimal ekipu :) osim toga je moral umrijet radi toga da ne izdaje nase polozaje unutar policijske. Nakon kaj smo njega ubili upecali smo drugog ali njega nismo mucili duze od pet minuta.
Ubijeno vam je troje ili cetvero ljudi a od toga troje vise od jednom (maximalno dva puta).
Kikali ste troje ili cetvero CRO ljudi a mene niste jer nisam CRO tak da sam stajal pored dok su njihovi likovi bili u limbo stanju. Bas je bil kick a ne desinc ili nesto trece.
Istina da jedan CRO psuje i to je R3ap3r ali on ima Tourette Syndrom tak da mu ne mozete zamjeriti.
Zakup servera nas ne zanima jer igra jos nije dosla do toga da se moze gradit baza ili sejvat iteme na duze vrijeme tak da ne vidimo smisao. Kad srede igru budemo uzeli server i svi budete dobro dosli bez potrebe za dramom.
Opce nema potrebe za prepucavanjem na forumu jer se na vecer opet vidimo kod vas na vasem serveru.
koliko uopce košta server za dayZ ?? i da li se to plača mjesečno ili ??
Mjesecno je nekih 500 kn. Ovisi kolko slotova, od 40 slotova je oko 67 eura ili tak nekaj.
Mi moze netko linkati,sta je donio novoga ovaj novi update?Hvala
Mi moze netko linkati,sta je donio novoga ovaj novi update?Hvala
http://dayz.gamepedia.com/Changelog
Procitaj ispod
Stable Branch
0.44.123800
Koji je IP tog servera na kojem igrate ? Ako je domaca ekipa tamo i ako ima dosta ljudi da pocnem tamo igrat... uvijek gust domace rokat :D
Najbolje bi bilo da vi prekinete spamat po temi nego da lijepo dodjemo na server, mi cemo spectat, BTS klan s jedne, CRO klan s druge strane i sibajte se, dobro nama, dobro vama
Ko pobjedi ostaje Alfa klan i to je to
Koji je IP tog servera na kojem igrate ? Ako je domaca ekipa tamo i ako ima dosta ljudi da pocnem tamo igrat... uvijek gust domace rokat :D
Nemam pojma upisi BTS u filter i trebalo bi ga izlistat. Naziv sadrzi jos Balkan nesto tak da nemres fulat.
EDIT:
Probaj ovaj IP.
195.122.135.130:2302
http://www.gametracker.com/server_info/195.122.135.130:2302/
nije poanta tko je bolji/jači.
bitan je pristup kako i na koji način.
Mogao bih danas navečer malo zaigrat i Lone Wolf-at. Znači većinom naši ljudi na tom serveru ?
Najbolje bi bilo da vi prekinete spamat po temi nego da lijepo dodjemo na server, mi cemo spectat, BTS klan s jedne, CRO klan s druge strane i sibajte se, dobro nama, dobro vama
Ko pobjedi ostaje Alfa klan i to je to
Jel se moze?I da...kladionicu otvorimo xDDDDD
Stavljam SKS, 200 metaka i 5 litara izbljeljivaca na CRO klan
Stavljam svoju municiju za Mosin 38 komada i green spray na BTS klan
Sljedecem update za dayz kraj 5 mjeseca potvrdeno je dolazi zivotinje koje mozemo loviti
Judooooo
i naletimo na tipa kod hangara i tip vrišti kao ne pucaj ne pucaj ,mi smo stali i krenuli s njim pričat ,on nešto odužuje i samo odjednom nas 4 koliko nas je bilo padne , krenuli su pucat po nama....
i mali se pravi toše i priča mi kao tko to puca tko to puca ,a svih nas 4 je palo tj troje mrtvih i jedini ja u nesvijesti , a njega nitko nije niti taknuo s metkom, znači od svih nas jedini on živ WTF
znači mali je fuul gear i ja mu govorim na in voice daj me zavij sa zvojem ,a on full gear meni govori kako nema zavoja LOL.
Hahaha ajme tipova. Šteta što niste planirali snimati taj fajt, pa da se jos bolje vidi kakvi su to jadnici...
Tko zna, možda nisu sposobni rijesiti nekog nego na taj način. Mozda im najiskusniji ima 13 godina.
Ja znam da sam ubio 5 iz bts ja msn :D
Sljedecem update za dayz kraj 5 mjeseca potvrdeno je dolazi zivotinje koje mozemo loviti
E kad se to dogodi onda pocinjem opet igrat standalone... Mozda...
Na tvoju ponudu ja stavljam hlace, bateriju, 3 rags-a i svjetiljku, ali na CRO klan, nije da mi se svidjaju ali mislim da imaju vece sanse. : )
Bili jucer na BTS server ali nikog nije bilo doma.
Btw jucer su dosli iz BTSa k nama na TS i Zenge je poprical s njima da bi dosli do zakljucka da je sve skupa nesporazum.
Kladionica se zatvara. Vracamo se na stare postove gdi seremo kak igra ne valja ali je igramo i uzivamo :)
bitno da je bilo stranicu - stranicu i pol " moj tata je jaci od tvog tate i moj tata ima plavi auto a tvoj nema i moja mama je ljepsa od t oje mame" itd a jedni drugima pricaju kak su djeca - lol ali dobro to samo dokazuje da je igra svestrana kaj je odlicno i dokazuje da svi ponekad pod stresom malo kenjamo ukljucujuci i mene :)
jucer sam opet popusio full geer-anog lika jer je propao kroz full normalne stepenice u policijskoj i naravno umro - dok sam ja prosao agoniju povratka do njega i trcanja i neuspjesnog pokusaja samoubojstva pa sam morao puzati kilometar jer mi je bila slomljenja noga ( fascinantno je da kad polomis nogu onda si osudjen na puzanje jer naravno nebi mogao skakutati na drugoj nozi a ovu vuc nego si aposolutno samo sposoban puzati sa obje noge kaj je sigurno puno lakse u stvatnsti !?!? ne kuzim ko se te briljantne ideje u igri zamislio ) - i uglavnom nakon xy pokusaja sam dosao do svog lesa ( nije se restartao server u medjuvremenu ni nista ) da bi vidio les i da ne mogu s njiga nista loot-at iz samo igri poznatog razloga -- poludio sam ali vidim da se vec polako navikavam na takva sranja,, valjda nudu to popravili sto brze da uzitak igranja bude potpun..
nego dajte mi recite kak se zomira sa scope-om, znaci znam kak se gleda na scope itd ali kak se prebacuje ono na blize i dalje - probao sam sa zoom in i zoom out ali ne dela - moze mi nrko kompletan postupak objasniti - bio bi zahvalan ( imam scope koji ima tu opciju da zumira nije u tom problem )
bitno da je bilo stranicu - stranicu i pol " moj tata je jaci od tvog tate i moj tata ima plavi auto a tvoj nema i moja mama je ljepsa od t oje mame" itd a jedni drugima pricaju kak su djeca - lol ali dobro to samo dokazuje da je igra svestrana kaj je odlicno i dokazuje da svi ponekad pod stresom malo kenjamo ukljucujuci i mene :)
jucer sam opet popusio full geer-anog lika jer je propao kroz full normalne stepenice u policijskoj i naravno umro - dok sam ja prosao agoniju povratka do njega i trcanja i neuspjesnog pokusaja samoubojstva pa sam morao puzati kilometar jer mi je bila slomljenja noga ( fascinantno je da kad polomis nogu onda si osudjen na puzanje jer naravno nebi mogao skakutati na drugoj nozi a ovu vuc nego si aposolutno samo sposoban puzati sa obje noge kaj je sigurno puno lakse u stvatnsti !?!? ne kuzim ko se te briljantne ideje u igri zamislio ) - i uglavnom nakon xy pokusaja sam dosao do svog lesa ( nije se restartao server u medjuvremenu ni nista ) da bi vidio les i da ne mogu s njiga nista loot-at iz samo igri poznatog razloga -- poludio sam ali vidim da se vec polako navikavam na takva sranja,, valjda nudu to popravili sto brze da uzitak igranja bude potpun..
nego dajte mi recite kak se zomira sa scope-om, znaci znam kak se gleda na scope itd ali kak se prebacuje ono na blize i dalje - probao sam sa zoom in i zoom out ali ne dela - moze mi nrko kompletan postupak objasniti - bio bi zahvalan ( imam scope koji ima tu opciju da zumira nije u tom problem )
Stepenice u policijskoj su jako bug-ane i na njima uvijek treba polako ici.
Po default-u za zoom trebas stisnusti i drzati desnu tipku misa nakon sto vec gledas kroz scope (ali samo long range scope ima tu opciju).
Ako ne znas ali za slomljene noge mozes koristit wooden sticks i morphine.
U nekim trailerima i developer videima se može vidjeti baš to "skakutanje" ili šepanje na jednoj nozi dok je druga slomljena. Mislim da će to raditi ovisno o težini ozljede noge tj. tako bih bar ja volio da radi. Što se tiče svog leša kojeg ne možeš lootati, radi se o nekom bugu koji se meni samo jednom ili dva puta pojavio, inače sam mogao normalno lootati svoje tijelo. Ako imaš long range scope za Mosina klikneš desnim mišem jednom da naciljaš, a zatim opet klikneš i držiš desni miš da zumira.
već 3-4 stranice kenjaš i kenjaš ,a još nisi naučio zoomirat na scope
jucer sam opet popusio full geer-anog lika jer je propao kroz full normalne stepenice u policijskoj i naravno umro - dok sam ja prosao agoniju povratka do njega i trcanja i neuspjesnog pokusaja samoubojstva pa sam morao puzati kilometar jer mi je bila slomljenja noga ( fascinantno je da kad polomis nogu onda si osudjen na puzanje jer naravno nebi mogao skakutati na drugoj nozi a ovu vuc nego si aposolutno samo sposoban puzati sa obje noge kaj je sigurno puno lakse u stvatnsti !?!? ne kuzim ko se te briljantne ideje u igri zamislio )
Kao sto su ti vec rekli, stepenice su vraski zbugane. To sa polomljenom nogom je samo placeholder, kasnije ce ubacit bas prave animacije i nacin hodanja (sepanje, ovo ono)... Tako da ti i za ovu mogu rec: alpha
i sto cu ja sada?? opet na posao?? nema sanse!
Ovaj video gore,jel to mod ili standalone?