LOL, zenge gori si od pirata i kukya zajedno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav decki.jel ova igra ima samo na steamu il se moze nac na internetu free( IF you know what I mean)?

pozdrav decki.jel ova igra ima samo na steamu il se moze nac na internetu free( IF you know what I mean)?
i know what u mean, samo steam
Sale
- mislim da sve radi isto, nisu ništa ovdje fixali. Desinficiranje ne radi, za tablete neznam
koliko kuna to cudo dodje?
Steam only.
Ako su hrana i piće ruined ne možeš ih konzumirati. Preporučljivo ih je dezinficirati jer npr. možeš dobiti infekciju, ali mislim da je to beskorisno jer nikad nećeš preživjeti dovoljno dugo da se to zapravo i dogodi. Ako čuješ da ti lik stenje od bolova popij painkillere što će zaustaviti stenjanje, ali ćeš svejedno trebati uzeti saline bag ako si izgubio krvi ili se jednostavno dosta najesti i popiti te malo mirovati kako bi se zdravlje popravilo samo od sebe. Relog ti neće pomoći.
koliko kuna to cudo dodje?
http://store.steampowered.com/app/221100/
idi pa vidi
Steam only.
Ako su hrana i piće ruined ne možeš ih konzumirati. Preporučljivo ih je dezinficirati jer npr. možeš dobiti infekciju, ali mislim da je to beskorisno jer nikad nećeš preživjeti dovoljno dugo da se to zapravo i dogodi. Ako čuješ da ti lik stenje od bolova popij painkillere što će zaustaviti stenjanje, ali ćeš svejedno trebati uzeti saline bag ako si izgubio krvi ili se jednostavno dosta najesti i popiti te malo mirovati kako bi se zdravlje popravilo samo od sebe. Relog ti neće pomoći.
lol, dezinficiranje uopče ne radi, zapravo ne možeš dobiti infekciju nikako, samo bolest od rotten hrane
Bolje to nego da sere po cijele dane kao neki.
lol, dezinficiranje uopče ne radi, zapravo ne možeš dobiti infekciju nikako, samo bolest od rotten hrane
Ne bih točno znao, davno sam čitao da radi, više se ni ne sjećam gdje. Možda čak i na DayZ Wiki-ju. Znam da je jednom tipu s kojim sam igrao pred mjesec dva došao indikator da je "sick", ali nije ništa pokvareno jeo tako da mu je to došlo ili od zavoja tj. ragsa s kojima se bandažirao ili od sjekire s kojom je otvarao konzerve jer je s tom istom konzervom i ubijao zombije.
Bolje to nego da sere po cijele dane kao neki.
loool neeeeeeeee postao sam gori od kukya
ma stvar je u tome kaj mi ekipno uživamo u trenutnom stanju igre i to mi je jedino bitno.
isto tako svakim patchem stvari idu nabolje, je da ide to sporo ali ide.
dobro, ovaj razgovor ide sada malo offtopic. Probao sam experimental i primjetio sam dosta viši FPS u centru Berezina
No ja jednostavno nemam imerziju u ovom engine-u. Sve se osječa jadno. Ljudi i zombiji se teleportiraju i hodaju kroz zidove, doslovno im nikada neznaš stvarnu poziciju i to mi smeta. Na DayZero serverima sam imao mnogo bolji osječaj precisnosti i opčenito kretanja, serveri su brže reagirali s objektima i td.
Moj cilj nije pljuvati po dayzu bez razloga, nego kao što sam već napisao. Gledaj polazište oba studija DayZ SA- gotova mapa chernarus od arme, imaju cijeli engine, spawnanje itema, imaju gotovo sve prije nego što su počeli razvijati Standalone
I sada se gle h1z1 - jedino što imaju je engine i ideje... počeli su gotovo od nule kada se Standalone već dugo razvijao i čini mi se da ce finalni produkt biti daleko bolji. Server klijent struktura je očito daleko bolja, već imaju craftanje drvenih koliba, imaju vozila, imaju dinamički vjetar, realistično kretanje metka, dinamičku vatru kojom možeš zapaliti sve oko sebe, eksplozije koje zapravo uništavaju stvari i može stvoriti lančanu eksploziju, daleko više zombija koji očito imaju daleko bolji AI i kompleksno reagiraju na zvuk, SERVERI SE NE RESTARTAJU konstanto jer ne koriste dedicated servere, nego je princip kao u NPR. wowu gdje možeš igrati danima bez restarta na istom serveru, vjerojatno ce biti maintainence jednom tjedno
Probaj procitat malo sta je zenge napiso iznad, lijepo je citiro developere i stavio link di sve objasnjavaju. Nije istina da su imali cijeli engine, niti imaju spawnanje itema. To je engine od Take on helicopters, a to uopce nije sredeno za ovakav tip igre. Ne znam sta da ti kazem, stalno ponavljas iste stvari a pojma nemas ni sta pricas ni o cemu se radi...
loool neeeeeeeee postao sam gori od kukya
ma stvar je u tome kaj mi ekipno uživamo u trenutnom stanju igre i to mi je jedino bitno.
isto tako svakim patchem stvari idu nabolje, je da ide to sporo ali ide.
Tako ti je s nama i u BFu, pa i u dayZ. Uglavnom pusti budale nek pričaju šta žele, ti znaš da ti je igra dobra, a za njih te baš briga. Igra im ne valja i kaj sad, nebreš im dokazati suprotno.
Već odavno sam kao i ovdje tako i u BF temi odustao od prepucavanja s vajnerima, znam da me igra zabavlja, a to što njima smeta svaki drek me baš briga, nek zdrkav*ju jedni na druge.
ma sve to stoji kuky ali ak nekaj ne valja ja to i kažem , uopće nije bed ,al da non stop ponavlja o engineu i šta može engine i koje su mu mogućnosti i mane nema mi smisla.
znači on sam zna bolje od bohemie ili tih svih silnih programera koji su "prepravljali" engine za njihove potrebe i onda se on čudi kaj rade toliko na igri
,a kao "nisu ništa napravili". WTF
sva sreća pa eto dean hall ima nekad vremena i živaca pa objašnjava na redditu cijelu kompleksnot stvaranja ove igre isve moguće stvari vezano za dayz.
znači tip objašnjava maltene da ti ne nacrta ,a ovaj vajnja po tisućustoti put kako je engine u banani, kako zombiji ne rade ,kako nema ovog ,nema onog......
zapravo nije stvar u engineu ,nego je stvar u samom serveru.
ali naravno da on to nezna jer se nije niti potrudio pročitat.
Velim ti ignoriraj. Nećeš im ništa dokazati jer ih ne zanima, bolje da to vrijeme utrošiš na lootanje NWA :D
bolje da to vrijeme utrošiš na lootanje NWA :D
pih ma tko još ide na nwa.
sad smo na onom malom airfieldu iznad balote , tamo se rokamo i tlačimo bambije
Nego kolege, dosta ste pisali o igri H1Z1 (pozitivno/negativno u odnosu na DayZ SA) pa me interesira da li se ista može kupiti (u razvoju kao DayZ ili gotova) ili na neki način isprobati i da li se po vašim saznanjima radi o igri za PC? Zahvaljujem za odgovore.
Meni H1Z1 vise izgleda kao Rust+State of Decay nego DayZ, H1Z1 mi se nekako cini ko da je vise arkadna igra nego hardcore survival
Nego kolege, dosta ste pisali o igri H1Z1 (pozitivno/negativno u odnosu na DayZ SA) pa me interesira da li se ista može kupiti (u razvoju kao DayZ ili gotova) ili na neki način isprobati i da li se po vašim saznanjima radi o igri za PC? Zahvaljujem za odgovore.
I mozes je kupit za nekih 4tj. za 20$, i kad izadje full release ce biti F2P
pih ma tko još ide na nwa.
sad smo na onom malom airfieldu iznad balote , tamo se rokamo i tlačimo bambije
Ček Zenge kad ste otišli do balote???
Probaj procitat malo sta je zenge napiso iznad, lijepo je citiro developere i stavio link di sve objasnjavaju. Nije istina da su imali cijeli engine, niti imaju spawnanje itema. To je engine od Take on helicopters, a to uopce nije sredeno za ovakav tip igre. Ne znam sta da ti kazem, stalno ponavljas iste stvari a pojma nemas ni sta pricas ni o cemu se radi...
stvarno? Čekaj si ti vidio jedan mod za armu, jako sličan DayZ standaloneu... čeka...mislim da se zove... DayZ
Ja serem po vama i dayzu jer nečete priznati niti jedan nedostatak, niti jednu grešku. Normalno mi je da biram TDne kad diskutiram u ovom topicu puni ljudi koji su uvjereni da je rocket neki bog develper i popušili bi mu k*tu
Mislim glavne stvari koje su naveli za izradnju Standalonea i prekinuli razvoj moda su totalan buillshit. Zamisli si da su te resurse stavili u razvoj moda... koji je još uvijek milenijima ispred ovog debilnog sr?nja. Sve laga, sve šteka nikadadadadada neznaš stvarnu poziciju igrača, serveri se kosntantno restartaju bez ikakvih upozoranjea, od prvog dana još dosta zgrada uopče ne spawna loot, npr. one naranđaste i drvene, zombiji su debiliniji nego što su ikada bili u modu, server je več toliko opterečen a još nisu uveli pola sr*nja i td i td i td. Debilizam do nebesa. Dođeš u grad i vidiš otvorena vrata na prvoj zgradi = nema loota. Hočeš loot? Odbježi do jednog military spawna i napravi par server hopa za gear... pa kakav j*beni survival game je to. Call of duty reloganje za oružje sa tu i tamo kojim zombijem kao ukras. Ova igra u trenutnom stanju nije S od SURVIVAL igre.
Još jednom. Kradu mi riječi s usta:
Moja poanta je samo bila da vidite što pošten studio može napraviti u kratkom roku, krečuči od nule bez cijele j*bene chernarus mape... mislim ovi likovi rade Standalone s moda, moda kojega su prekinuli razvijati prije 2 godine, koji je još uvijek daaaaaaaaleko igriviji od Standalone-a... I nisu ispravili niti jedan temeljni bug koji je u jezgri engine-a. Nisam mislio iči u svađe samo izjasniti svoje mišljenje ali kad ne možete pročitati jedan post bez da ne branite rocketa i taj fail od projekta(ajde novčano nije fail... ali po tome kako igra još uvijek izgleda, koja žestoka survival igra eheheheh)
Mene zanima kako to da ti još uvijek nisi banan ili barem suspendiran? Nebitno jesi li u pravu ili nisi, ako ne znaš komunicirati sa ljudima ne bi trebao imati pravo komunicirati s ljudima.
stvarno? Čekaj si ti vidio jedan mod za armu, jako sličan DayZ standaloneu... čeka...mislim da se zove... DayZ
Ne, samo imam 150 sati na njemu.
Odakle ti ideja da su oni poceli od moda? Pa nisu uzeli mod pa nadogradivali nego su krenuli od nule.
Znaci ti kazes da bi oni trebali ulozit resurse u mod za igru? U kojem ti svijetu zivis? Ma sta se ja nerviram bez veze...
Samo ti nastavi srat po igri i trabunjat gluposti jer nemas pametnijeg posla u zivotu. Kupi si lijepo taj H1Z1 i napusti vise ovu temu...
Ne mogu vjerovat, od pocetka teme samo kenjas po igri, pa zasto uopce igras kad ti se ne svida? Ja tebe stvarno ne razumijem...
Ne, samo imam 150 sati na njemu.
Odakle ti ideja da su oni poceli od moda? Pa nisu uzeli mod pa nadogradivali nego su krenuli od nule.
Znaci ti kazes da bi oni trebali ulozit resurse u mod za igru? U kojem ti svijetu zivis? Ma sta se ja nerviram bez veze...
Samo ti nastavi srat po igri i trabunjat gluposti jer nemas pametnijeg posla u zivotu. Kupi si lijepo taj H1Z1 i napusti vise ovu temu...
Ne mogu vjerovat, od pocetka teme samo kenjas po igri, pa zasto uopce igras kad ti se ne svida? Ja tebe stvarno ne razumijem...
Kao što sam več spomenuo. Svakim komentarom pokazuješ svoj nedostatak inteligencije(vidite, mogu se i ja kulturno izraziti)
Kako možeš uopče pomisliti da su krenuli od nule:
Ne kuze neki ljudi da je to alpha. Ne mozes usporedivat standalone sa modom jer je standalone 3 puta kompliciraniji. Kad igra izade iz alphe u final realease onda kenjaj kolko oces, trenutno jos uvijek rade i na zombijima i na server performance itd. Mene jedino brine da nece imat dosta vremena za razvoj igre, znaci basebuilding, vehicles i ostali end game content.
Nisu krenuli od nule. Krenuli su od Real Virtuality 3 enginea i preradili ga. Nisu krenuli od moda kak ti pricas gluposti.
Zamisli si da su te resurse stavili u razvoj moda...
mislim ovi likovi rade Standalone s moda
Vidim da nemas pojma opce o cemu pricas.
Ne kuze neki ljudi da je to alpha. Ne mozes usporedivat standalone sa modom jer je standalone 3 puta kompliciraniji. Kad igra izade iz alphe u final realease onda kenjaj kolko oces, trenutno jos uvijek rade i na zombijima i na server performance itd. Mene jedino brine da nece imat dosta vremena za razvoj igre, znaci basebuilding, vehicles i ostali end game content.
Nisu krenuli od nule. Krenuli su od Real Virtuality 3 enginea i preradili ga. Nisu krenuli od moda kak ti pricas gluposti.
. Stvarno? Jer hackovi funkcionoraju na isti način, bugovi kao što su kolizija zombija, umiranje oko stepenica, kamena i brijegova, FPS dropovi u gradovima......
Sve su krenuli ispočetka i nekom slučajnošču su se opet pojavili isti temeljni bugovi kao u modu. Kewl fuking story bro. Jesi li toliko mentalno hendikipiran da to vjeruješ?
Ajde ovo mi je zadnji rant u ovom topicu. Have fun.
. Stvarno? Jer hackovi funkcionoraju na isti način, bugovi kao što su kolizija zombija, umiranje oko stepenica, kamena i brijegova, FPS dropovi u gradovima......
Sve su krenuli ispočetka i nekom slučajnošču su se opet pojavili isti temeljni bugovi kao u modu. Kewl fuking story bro. Jesi li toliko mentalno hendikipiran da to vjeruješ?
Ajde ovo mi je zadnji rant u ovom topicu. Have fun.
Lik je tu pravi pametan a nema pojma kaj to engine opce je. Da su isli igru radit iz pocetka na novom engineu kak bi ti htio, jos sljedecih 5 godina nebi bilo nit i od igre.
Sta cemo se natezati dvi stranice oko toga da li su poceli od nule ili ne...?
Sta cemo se natezati dvi stranice oko toga da li su poceli od nule ili ne...?
pa tu nema debate... NISU. Kako to mogu opče pomisliti. Kao prvo imaš cijelu chernarus mapu, kao drugo sve glavni bugovi su se prenesli s moda u sa... kao što sam nabrojio post iznad
zbog toga pišem toliko posta... kao da argumentiram s vjerskim fanaticima oko evolucije