DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

vidim tu je velika priča o zombijima kako bi trebali izgledati....... pa virovali vi ili ne zombiji nikad nisu bili u glavnoj ulozi kroz povijest DayZ-a i mislim da neće NIKAD NI BIT jer to je takva igra i to od nje nisam ni očekivao iskreno.......tu su samo da smetaju dok lootate,ali u ovoj igri preozbiljnih problema od zombija nikada nećete imat......i ovo što kažete na kuhanje koje nam dolazi također će biti nepotrebno totalno uz ovoliki broj konzervi ja prvi neću ii gubit vrijeme u pucanju životinja i znam da taj broj konzervi neće smanjiti pa da se triba ići u lov sve će ostat kako je sad ali će bit lov ubačen koji neće bit potreban nažalost! {#}

Team32Ipe77
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Re: DayZ (standalone)
Hedrick kaže...

Ja bi vratia nazad "spore" zombije ali bi in diga DMG stvarno masu, tako da dobro razmisliš o tome očeš ga tuć sikiron ili pucat po njemu.

I ja bi da vrate "spore" zombije,al da ih ima više,puno više...

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pirat frende pa javi se na steam da upadnem na tvoj server da te ulovim, zavežem ko đukelu, zdrogiram lijekovima, našopam trulom hranom, skinem i pustim te da bauljaš tak gol, bos i drogiran {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pirat frende pa javi se na steam da upadnem na tvoj server da te ulovim, zavežem ko đukelu, zdrogiram lijekovima, našopam trulom hranom, skinem i pustim te da bauljaš tak gol, bos i drogiran {#}

A zadnje vrijeme slabo igramo DayZ(ja se pogotovo slabo igram).

Pošalji steam nick,pa se spojimo jednom na isti server...

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kako ja volim kada ljudi govore "hebes bambije", "bambije triba pobit" "bambiji su idioti" i takve idiotarije, a zaboravljaju da u pocetku ni oni samo nisu bili DayZ profici full geared. I 90% vas sere po bambijima i zagovara njihovu smrt, a kada umrete bez geara il iicega, anda rageate kako su vas ubili iako niste imali gear... Pa je*iga, ima tu dosta licemjerja, ne?

3 0 hvala 0
13 godina
$Mikulich$ kaže...

Kako ja volim kada ljudi govore "hebes bambije", "bambije triba pobit" "bambiji su idioti" i takve idiotarije, a zaboravljaju da u pocetku ni oni samo nisu bili DayZ profici full geared. I 90% vas sere po bambijima i zagovara njihovu smrt, a kada umrete bez geara il iicega, anda rageate kako su vas ubili iako niste imali gear... Pa je*iga, ima tu dosta licemjerja, ne?

Zasto bi bilo... svi smo bambiji, svi smo nekad zatukli nekoga sa šarajzlinom :D svi smo nekome bili friendly pa ga roknuli kad je dosla prilika ako nisi bio sa njim na TS.u. Po meni su to cari ove igre, vjerovati ili ne vjerovati... biti ubijen ili prezivjet. 

Hebiga, takva je igra, takav je mentalitet... niti jedna druga ti ne daje toliku kolicinu straha kad vidis drugu ekipu/igraca kako sece sumom na 5m od tebe a ti ne znas jel bi puco, pobjego, pozdravio ili ostao lezati na podu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

Zasto bi bilo... svi smo bambiji, svi smo nekad zatukli nekoga sa šarajzlinom :D svi smo nekome bili friendly pa ga roknuli kad je dosla prilika ako nisi bio sa njim na TS.u. Po meni su to cari ove igre, vjerovati ili ne vjerovati... biti ubijen ili prezivjet. 

Hebiga, takva je igra, takav je mentalitet... niti jedna druga ti ne daje toliku kolicinu straha kad vidis drugu ekipu/igraca kako sece sumom na 5m od tebe a ti ne znas jel bi puco, pobjego, pozdravio ili ostao lezati na podu.

Ja se sjecam na modu jednom.. Trcim iz cherna, pretrazi cijeli grad nasao sam samo AKM sa par sanzera i ACU.... I odjednom naletim na grupu od 4-5 likova, bili su friendly i kompletno zgearani.. I tako nekih 20 minuta trcimo, vec su mi dali PKP i dvije kutije metaka.. Brate moj kad sam ja poceo prasiti po njima, pa to nije normalno :'D Nazalost na kraju se ispostavilo da je jedan od klinaca bio admin pa sam spusio ban sa servera.

Ipak je bilo vrijedno bana {#}

14 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

LOL da želiš zgiraš se u 15 minuta, daj ne filozofiraj.

ja ubijam svakog tak me briga jel full gear ili bambi.

umrem i ja kao bambi i kaj sad? smak svijeta?nekužim?

respawn i pičiš dalje, mislim nekužim u čem je vaš problem vas "čuvara bambija"?

kaj ti cijele dane onda glumiš crveni križ i napiješ i najedeš svakog bambija na kojeg naletiš?

totalno te ne kužim stari.....

nama je špica rokat se s ekipom i rokat po ekipi ,ja neznam kak vas ova igra "zadovoljava" ,da trčiš od jednog kraja mape na drugi i tjedan dana ne vidiš nikog i onda vičeš sam sebi jaoo gle kako sam zgiran ?

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
$Mikulich$ kaže...

LOL da želiš zgiraš se u 15 minuta, daj ne filozofiraj.

ja ubijam svakog tak me briga jel full gear ili bambi.

umrem i ja kao bambi i kaj sad? smak svijeta?nekužim?

respawn i pičiš dalje, mislim nekužim u čem je vaš problem vas "čuvara bambija"?

kaj ti cijele dane onda glumiš crveni križ i napiješ i najedeš svakog bambija na kojeg naletiš?

totalno te ne kužim stari.....

nama je špica rokat se s ekipom i rokat po ekipi ,ja neznam kak vas ova igra "zadovoljava" ,da trčiš od jednog kraja mape na drugi i tjedan dana ne vidiš nikog i onda vičeš sam sebi jaoo gle kako sam zgiran ?

Da ti odmah kazem, ja sam bandit.. Ali imamo i mi banditi cast.. Barem smo imali dok pojam bandit nije postao trigger happy idiot. Ubiti cu zgeiranog igraca bez problema, cak sa zadovoljstvom, ali mi je jednostavno jadno ubijati nekoga tko je doslovce tek poceo igrati. Jednostavno je prejadno, ne moze ti nista napraviti i nije izazov. 

Nema nikakve razlike od bullyinga.. Netko jaci maltretira slabijega.. Jaka je faca onaj koji po mapi lovi ljude koji mu ne mogu nista. A bjeze kao p*zde od zgiranih igraca {#}

17 godina

Bez brige nejdemo okolo lovit bambije nego one koji dotrce u elektro jer su to u pravilu likovi koje smo vec upucali i dosli su se osvetit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 17:41 (NEW_MAN).
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Bez brige nejdemo okolo lovit bambije nego one koji dotrce u elektro jer su to u pravilu likovi koje smo vec upucali i dosli su se osvetit.

Cherno i Elektro su jedini gradovi u kojima cu ubiti bilo koga, ipak je to prirodna rekacija na tipa koji ti izleti pred facu u gradu gdje uglavnom svi umiru

14 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Da ti odmah kazem, ja sam bandit.. Ali imamo i mi banditi cast.. Barem smo imali dok pojam bandit nije postao trigger happy idiot. Ubiti cu zgeiranog igraca bez problema, cak sa zadovoljstvom, ali mi je jednostavno jadno ubijati nekoga tko je doslovce tek poceo igrati. Jednostavno je prejadno, ne moze ti nista napraviti i nije izazov. 

Nema nikakve razlike od bullyinga.. Netko jaci maltretira slabijega.. Jaka je faca onaj koji po mapi lovi ljude koji mu ne mogu nista. A bjeze kao p*zde od zgiranih igraca {#}

da ali nisam jednom ko bambi nokautirao giranog lika.

kak onda nemogu mu ništ?

{#}

ovo ti pričam za elktro manje više di ekipa kao što kaže new man samo ide polootat svoj corpse (koji je u velikoj večini slučajeva hajdan s naše strane {#})

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pozdrav. Imam jednu dilemu u kupnji igre. Znači, da pitam nekoga tko ima iskustva, što da kupim? Da li da to bude DayZ standalone, koji je u Alphi i nema toliko mogućnosti, no to će sa vremenom doći  ili da to bude Arma II + DayZ mod?

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina
Ja bi kupil standalone a imam i Armu1,2,3.
12 godina
DayZ (standalone)

standalone trenutno nije do koljena armi 2

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nakon (pre)dugačke potrage našao Press vest {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ali će biti? Koliko sam razumio, postoje ograničenja koja mod nikad neće moći "popraviti", a standalone ima te mogućnosti jer ima donekle svoj engine? Što da radim?? xD
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Što da radim?? xD

{#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
DayZ (standalone)

Sve Arma 2 igre su vam sada na 75% popusta tako da ako želite igrat DayZ MOD sad je vrijeme da si uzmete igru.

LINK 75%

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

edit: znači popust je. što učiniti? :D koju verziju također? pretpostavljam da je naj opcija Complete Edition?

i zanima me nešto.. ako kupim standardnu verziju DayZ Standalone, hoću li betu, i kasnije finalnu verziju moći jednostavno upgradeati ili ću ponovno morati kupiti ili platiti za tu verziju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:08 (tonchy).
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...

edit: znači popust je. što učiniti? :D koju verziju također? pretpostavljam da je naj opcija Complete Edition?

i zanima me nešto.. ako kupim standardnu verziju DayZ Standalone, hoću li betu, i kasnije finalnu verziju moći jednostavno upgradeati ili ću ponovno morati kupiti ili platiti za tu verziju?

Kupis sad DayZ i imas ga zauvijek... Svako malo izbacuju updateove

1971- ∞
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...

ako kupim standardnu verziju DayZ Standalone, hoću li betu, i kasnije finalnu verziju moći jednostavno upgradeati ili ću ponovno morati kupiti ili platiti za tu verziju?

Nećeš morati ponovno plaćati.

13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sve Arma 2 igre su vam sada na 75% popusta tako da ako želite igrat DayZ MOD sad je vrijeme da si uzmete igru.

Uvijek me PBZ nađe hebat kad želim nešto platiti preko neta... Amone, znaš li možda do kad traje ova akcija, ne mogu naći ništa na njihovoj stranici? :/

12 godina
tonchy kaže...

Arma 2 operation arrowhead kljuc ti je dovoljan za DayZ mod ali ces morat skinut Arma 2 Combined Operations iz nekog drugog izvora (torrent). Ako neznas skidad torrente onda kupi Combined Operations.

U biti sad se gamespy gasi tak da neznam dal ce i dalje to radit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:57 (steelman).
13 godina
DayZ (standalone)

Toooo... napokon sam nasao Combat Knife !!

0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

ljudovi evo jednog novog day-z playera pa ak neko zeli moze me dodat SINKE_the_Hunter

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Reichz kaže...
AmonZero kaže...

Uvijek me PBZ nađe hebat kad želim nešto platiti preko neta... Amone, znaš li možda do kad traje ova akcija, ne mogu naći ništa na njihovoj stranici? :/

April 8th to May 4th kaže Bohemia

Što se tiće gašenja servera to vrijedi samo za Arma 2 Free verziju. Sve ostalo će normalno funkionirat.

"On Tuesday 22nd April 2014, we will be closing the Arma 2 Free servers and discontinuing its availability. "

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 0:21 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

today was a good day {#}

čopili tipa :) čopili tipa :)
pa ga zavezali... pa ga zavezali...
pa sam mu se krvi "napio".... ;) pa sam mu se krvi "napio".... ;)
pa smo bili crveni križ i dali mu jest :) pa smo bili crveni križ i dali mu jest :)
pa smo čopili još jednog bambija :) pa smo čopili još jednog bambija :)
pa su se dečki malo družili....;) pa su se dečki malo družili....;)
i onda smo pobili hrpu likova za kraj dana... :) i onda smo pobili hrpu likova za kraj dana... :)
Moj PC  
6 4 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

today was a good day {#}

Life is good {#}

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...