DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
acca kaže...

kenjaš gluposti. Ljudi koji imaju mašine od 2000$ lagaju na streamovima po elektra(ispod 30 fpsa). Engine je DEBILAN JER RENDERIRA SVE OBJEKTE U ČIJEM SMJERU GLEDAŠ::::::: ZNAČI SVE OBJEKTE, ZGRADE IZA ZIDOVA. Moderni engini naprednih mogu prikazivati daleko više polygona uz bolje performanse. Nemoj soliti pamet ako nemaš poima što govoriš

Pa naravno da je FPS loš kad ti je iskorištenost grafičke od 15-30% maksimalno. Da igra koristi 100% sigurno nebi ima apsolutno nikakvih problema sa fpsom. Nisan gleda u Armi III koliko ja iskorištenost grafe, ali mislin da je isto, samo Arma ima bolji multicore managment.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Rekli su da u buduce dolazi iskoristavanje procesora kak spada tak da sve te jezgre koje imamo rade punim plucima.
Svasta nesto dolazi ali ne ocekujem da bude igra kak spada prije pocetka 2016. Do onda se budemo igrali rata u Elektru i dobro nam je LoL
12 godina
DayZ (standalone)

Meni je u gradu sasvim ok FPS.I to u onaj Cherno

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Ma meni je svejedno sto ce radit ako cu za nekoliko mjeseci imat igru gdje se mogu suljat i bjezat od pametnih, brzih zombija, koji su uredno fair u smislu da ne prolaze kroz vrata/zidove. Takodjer ako ce biti krda zombija koji ce znacit da je koristenje vatrenog oruzja no-no osim u JAKO opasnim situacijama.

Ako ce ovo biti arkadna igra tipa "dual wieldaj sarce i kosi stotine zombija dok trce prema tebi" izgubil bum interes tak i tak za DayZ u potpunosti. I ako ne bu radila, naravno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ma meni je svejedno sto ce radit ako cu za nekoliko mjeseci imat igru gdje se mogu suljat i bjezat od pametnih, brzih zombija, koji su uredno fair u smislu da ne prolaze kroz vrata/zidove. Takodjer ako ce biti krda zombija koji ce znacit da je koristenje vatrenog oruzja no-no osim u JAKO opasnim situacijama.

Ako ce ovo biti arkadna igra tipa "dual wieldaj sarce i kosi stotine zombija dok trce prema tebi" izgubil bum interes tak i tak za DayZ u potpunosti. I ako ne bu radila, naravno.

Ja bi vratia nazad "spore" zombije ali bi in diga DMG stvarno masu, tako da dobro razmisliš o tome očeš ga tuć sikiron ili pucat po njemu.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
DayZ (standalone)

Pa neznam,sto se tice zombija,meni su zanimljiviji to sto su brzi.A i rade dmg ovako i onako.Nakon malo jaca dva udarca,raskrvari te ljepo.Jos bi samo nadodao jos vrsta zombija,kao sto ima u Arma modu,onaj Crawler.I da pucnjava,privuce jos zombija.A vjerujem da ce to i ubaciti.Jer ovako,imam osjecaj da u modu ima zombija puno vise i da nisu oni glavna prijetnja.Istina da su ljudi ti koji su opasni,ali opet treba mal oporaditi jos na zombijima,tako da i kada imas nekoga na nisanu,da ako vidis da ima dosta zombija,da se covjek predomisli.Barme sam to vidio u modu,da ljudi dosta okljevaju ubijati ljude iz razloga sto ima dosta zombija oko njih.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

mene samo zanima sada sljedeći patch kad ubacuju hunting,životinje i cooking hoće li fuul fuul smanjit konzerve i hranu opčenito na mapi , i da se onda potrudiš otić ubit neku životinju , da ti to bude od neke "životne važnosti"

a ne ovak di ja nalazim hranu na svakom drugom ćošku i ne sjećam se kad sam zadnji put crko od hrane (jedino na experimentalu na kojem je bilo preko 50 čovjeka di je svaki mogući server bio polootan i gdje nije bilo sela na serveru kojeg nisu opelješili)

ja bi to tak napravio.

full smanjio hranu na serveru i orijentirao se na hunting životnija i cooking.

e to je onda preživljavanje, a ne da ja od kamišova do elektra nađem ruksak ,metke, pušku, brdo hrane i pića itd.

smanjio bi ja loot drastično da se mene pita.

zombiji sada kakvi jesu su ok ( respawnaju se i jedan udarac bleedaš) i ja bi još povećao broj ali s obzirom na trenutno stanje to oni sada nemogu (bohemia i deanova škvadra).

kad već eto spominjete zombije i prolazak kroz zidove, ja bi totalno izbacio npr gledanje kroz zidove ,a ne da dođem do kuće i leanam se na zid i vidim tko je u kući.

samo neka sada smanje loot hrane i da se fokusiraju na hunting i cooking kada to već ubacuju ,jer inače to neće imat nikakvog smisla ako ćemo hranu pronalazit na svakom ćošku.

btw čak mislim da ovaj tjedan dolazi experimental pa ćemo vidjet kako su oni to zamislili....

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
DayZ (standalone)

Pa da, ali zombiji imaju još jednu komponentu koja ih čini zombijima... ugriz. Koji nije nikako handlan... Ti u biti bi se trebao bojat zombija, čak i ako ga možeš ubit jer te može ugrist... što se niujednoj igri ne osjeti. Ovo je.. ne znam... Nije više simulator trčanja, ali nije ni zombie survival igra... Nazvao bih to "zgeraj se i ubij bambija, ili umri ko bambi" sa pokojim bugom i zombijem

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Fakat, nek smanje dozivljaj s tom hranom i kolko je ima. Ono hrana i konzerve na svakom uglu, a pumpa za vodu u svakom selu.

Zombiji su sad opasniji ali to nije "realno". Zombiji su brzi, trce i skacu, ako pogledamo malo kako se zombiji prikazuju u filmovima o zombijima onda vidimo da su retardirano spori. Nek budu spori ali nek ih bude 10000x vise. Kad sloze pathfinding onda vise ne budu isli kroz zidove i kad odete u sobu ne mozete van jer vam stoji zombi na putu, tj. na vratima. Sad zombiji idu kroz zidove i glupi su ko k tak da vas nisu u stanju zblokat i istuc u kutu jer se vrte okolo naokolo.

Meni bi bila hebenica kad bi dosel u elektro a tam 500 zombija a ne 20 ko sad. Da se mora taktizirat. Udemo u grad pajdo i ja. Uzmem agro i pulam zombije te ih kajtam po gradu dok pajdo loota.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 13:04 (NEW_MAN).
17 godina
Rhodin kaže...

Pa da, ali zombiji imaju još jednu komponentu koja ih čini zombijima... ugriz. Koji nije nikako handlan... Ti u biti bi se trebao bojat zombija, čak i ako ga možeš ubit jer te može ugrist... što se niujednoj igri ne osjeti. Ovo je.. ne znam... Nije više simulator trčanja, ali nije ni zombie survival igra... Nazvao bih to "zgeraj se i ubij bambija, ili umri ko bambi" sa pokojim bugom i zombijem

Bilo bi fora kad bi te pretvoril u zombija pa da ubijes prijatelje. Zombi te ugrize i imas upozorenja koja mozes ignorirat te nikome nista ne reci. Nakon nekog vremena te pretvori u zombija i mozes gristi druge. Nekaj ko left4dead shema.

Mi stalno igramo ekipno i bude nas po sestero u bunkeru. Mene ugrize zombie, ja sutim i cekam da se preobratim i fino izgrizem ekipu s kojom igram jer ne ocekuju tako nesto :) Mislim da bi bil uber cirkus da se tak nekaj desi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 13:05 (NEW_MAN).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Što se tiče "igranja rata u Elektru" jučer se me dvojica full likova ubili na krovu tvornice jer sam se tamo pojavio nakon loga. Stvar je u tome da su mi seronje mogli uzeti samo šešir i vile, a nastala je živa panika kad sam se pojavio. Ne sviđa mi se ni malo kamperaj klinaca na taj način, a da su klinci vidjelo se po njihovoj paničnij reakciji. Svjestan sam da svatko igra kako želi i u stvari pronađe "sebe" u igri, no totalan shit je da u gradu ne možeš pronaći niti šrafnciger,a da te netko ne kokne. Nisam igrao nekih dva-tri tjedna i ugodno sam se iznenadio sa veći brojem bržih zombija, mislim da su dodali i dvije nove lovačke puške pa i onu za krivolovce, tzv."flobericu" call.22, level pokisnutosti i dr. Uz sve probleme oko neoptimiziranosti što ste dosad naveli imam osjećaj da igra ide u pravom smjeru. Kad zombi okružje postane značajnije opasnije tada će biti i manje kampiranja koje je za sada uobičajeno jer je igračima sve drugo dosadno.

STEAM: BucoKTM
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Buco mene su vec sto puta napali nadobudni bambiji i ako ne pazis dobijes nokaut. Nakon kaj se dignes iz nesvijesti ili s poda imas palac u supku i goli si jer te bambi opljackal.
Zahebi ti romantiku i ljudsku dobrotu. Nemam povjerenja u nikoga osim sebe i ekipu koja kad i kad napravi team kill lol. Ako vidim da bambi nije agresivan i pita nesto onda mozemo pricat, svaki drugi je prijetnja i opasnost po zivot. Najveca opasnost su bambiji u elektru jer su tam iz razloga jer ih je netko ubio i traze osvetu ili svoj corpse.
17 godina
Naj naj naj bitnije i kaj definitivno fali je to da Zombie treba primit head shoot da umre.
Ovo ubijanje jednim udarcem ili metkom u nogu je glupost. Zombie mora biti spor, mutav i umrijet od udarca ili metka u glavu.
16 godina
DayZ (standalone)

Ma to sa metkom u glavu... gadjas ga misem, a ne sjekirom. Ja se slazem da mora bit tesko ubit ga... sad hoce li to napravit metak u glavu, al da je full tesko pogodit ili nekoliko metaka u glavu ili jako puno hp-a... tak svejedno. Trenutno su zombiji i dalje smijesni i ne predstavljaju opasnost.

Mislim pricamo o onome sto bi trebalo bit u finalnom proizvodu... trenutno bih se zadovoljio naprosto da vidim da rade na njima. Da oni ne prolaze kroz zidove/vrata (ali da vrata mogu pokusat provalit), da ih je puuuuno vise i generalno da predstavljaju puno vecu opasnost nego trenutno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 13:53 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

sporter .22 i amphibia su najgora faking oružja u igri i ja neznam zkj su uopće to išli ubacivat.

5 metaka za zombija LOL.

nije mi palo na pamet s tim ić pucat po nekom igraču kolike su to tragedije od oružja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

samo neka sada smanje loot hrane i da se fokusiraju na hunting i cooking kada to već ubacuju ,jer inače to neće imat nikakvog smisla ako ćemo hranu pronalazit na svakom ćošku.

btw čak mislim da ovaj tjedan dolazi experimental pa ćemo vidjet kako su oni to zamislili....

Pa i u modu si mogo nac hranu na svakom cosku al prednost kuhanog mesa je bila to sto daje puno krvi pa se lako healat.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

sporter .22 i amphibia su najgora faking oružja u igri i ja neznam zkj su uopće to išli ubacivat.

5 metaka za zombija LOL.

nije mi palo na pamet s tim ić pucat po nekom igraču kolike su to tragedije od oružja.

Sporter je zamisljen kao neko slabo oruzje koje je lako pronac... 
A sta se tice Amphibie, meni je odlicna jer mogu skinut zombije jednim pogotkom u glavu a zvuk ne privlaci ostale zombije jer ima ugradeni silencer. 

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa i u modu si mogo nac hranu na svakom cosku al prednost kuhanog mesa je bila to sto daje puno krvi pa se lako healat.

ja sad ne spominjem mod.

u modu nije bilo novog teama koji je fokusiran na lov i te stvari.

za standalone je bohemia kupila novi studio koji je radio sam hunting igre i s time sam mislio da će taj dio huntinga podignuti na novi/veći nivo ,ali to sigurno neće ako če i dalje hrane bit na svakom čosšku i

da praktički nema boga da umreš od gladi jedino ako si telac.

a to za healanje je bzve, sad ti netko da jedan dva saline IV-a i pojedeš malo hrane i ti si za 5 minuta healan.

a dok ja dođem do šume ,pronađem životinju, ubijem je,skuham (pritom postoji velika mogućnosti da otkrijem svoj položaj)= prođe preko pola sata, a do tada sam se healo pet puta.

samo neka oni smanje loot opčenito ,i hrane i pića i oružja i sve će to imat smisla.

a to za sporter , ja neznam od kud ti to da se spawna više od ostalih oružja ili da ga je lakše pronaći nego ostale puške/oružja? to nije istina.

sva oružja se jednako spawnaju i čak sam u zadnjih dva tri tjedna pronašao po elektru/kamišovo/chernu/baloti više ostalih puški nego sportera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 14:29 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
DayZ (standalone)

To je ideja za sada. Trenutno se sve nekak spawna isto, ali nema smisla ici tako u release. Svi ce hodat full zgerani. Nadam se da ce radit na tome da se odredjena oruzja spawnaju JAKO rijetko, a da se odredjena oprema spawna samo na odredjenim lokacijama. tipa vojna oprema samo u vojnim bazama, ali sa druge strane u njima postavit puno zombija sa vojnom opremom na sebi (kevlar) koje je tesko ubit.

Onda bi takvo .22 , nekakvi pistoljcici i slicno oruzje bio "common spawn" u kucama blizu spawn lokacija, a za bolji gear bi se trebalo potrudit, uc u unutrasnjost, riskirat.

Hrane je previse... ljudi cak pricaju o prezderavanju. Kad se mozes prezderat ko bambi znas da nekaj ne stima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pa to ti i pričam, hrane je previše, a mosin možeš pronaći o običnoj kučici u selu tipa kamišovo.

i još su pobacali ste policijske u svako veće selo.

sada praktički nemaš ić po šta na airfield kada se full gearaš od kamišova i po elektru.

znači full gear.

oćeš ttsko pants/jacket ,mosin/sks/m4 sa šaržerom ,metke, prva pomoć,hrana/piće,ruksaci kakvi hoćeš,šljem,morfij,salinke,fireaxe,vest.....

prelako se zgirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma razumijem sve New_Man, no puno se igrača full opremi na praznim serverima pa se ekipno logiraju na punim, dođu u Elektro i iz dosade kilišu sve što se kreće. Problem je taj bambi spawn uglavnom kod Kamuševa (gladan/žedan/bole noge/i sl.) pa većina po prvi loot ide u Elektro koji je najbliži, a kad tamo "you are dead" čim prismrdiš. Btw, isprobao sam i pušku call.22 - ubije zombija s jednim head shootom, (ali se puni metak po metak) tako da nije za baciti kao prvo oružje. Uz sve nedostatke koje su naveli kolege s foruma držim da se radi o igri velikog potencijala {#}.

STEAM: BucoKTM
13 godina
neaktivan
BucoKTM kaže...

Što se tiče "igranja rata u Elektru" jučer se me dvojica full likova ubili na krovu tvornice jer sam se tamo pojavio nakon loga.

Frende, da se sasvim gol logaš pored mene ispraznio bih ti saržer u glavu, a inače nikad ne KOS-am. Pogotovo u Elektru, iz razloga koje ti je Newman rekao. Šok je kad se netko odjednom pojavi pored tebe i to u gradu u kojem si uvijek na rubu živaca.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
BucoKTM kaže...

Btw, isprobao sam i pušku call.22 - ubije zombija s jednim head shootom, (ali se puni metak po metak) tako da nije za baciti kao prvo oružje. 

Nije metak po metak ako imas sarzer. U sarzer stane 10 metaka.

1971- ∞
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

nekužim kaj bi trebao u trenutnom stanju igre?

hodat okolo full giran i izbjegavat ljude?

ili još bolje glumit crveni križ i svakog bambija najest i napit?

pa nema mi veće špice nego se zgirat i kad ekipno uđemo u Elektro i rokamo. {#}

i ne biramo jesi bambi ili si full gear {#}

edit evo par random slikica 

neznam zašto ali ovaj upload ubije kvalitetu slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 19:30 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
4 2 hvala 1
17 godina
DayZ (standalone)

Dayz - Royals parodija {#}

BF3, BF4: [G] Pamark

4 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ideš bit fin prema bambiju i spasit ga od zombija, dobiješ šaku u glavu. Izgubiš M4 sa svim dodatcima, 4 puna dupla magazina za njega, 4 pristine protector casea puna hrane i pića, 2 ammo boxa potpuno puna svakakve municije, 4 ili 5 saline iv kita i pristine military odjeću. Probudiš se, lijepo ga zamoliš da ti sve to vrati, dobiješ metak iz vlastite puške u glavu. U ovoj igri je najbolje bit kretenčina...

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
7 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Ideš bit fin prema bambiju i spasit ga od zombija, dobiješ šaku u glavu. Izgubiš M4 sa svim dodatcima, 4 puna dupla magazina za njega, 4 pristine protector casea puna hrane i pića, 2 ammo boxa potpuno puna svakakve municije, 4 ili 5 saline iv kita i pristine military odjeću. Probudiš se, lijepo ga zamoliš da ti sve to vrati, dobiješ metak iz vlastite puške u glavu. U ovoj igri je najbolje bit kretenčina...

Fui quod es, eris quod sum. {#}

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja bambije inace ne ubivam, samo im kazem jel vam treba sto, ako im ne treba, makni se od mene. Ako ih vidim da me stalkaju dam im metak u glavu. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja bambije inace ne ubivam, samo im kazem jel vam treba sto, ako im ne treba, makni se od mene. Ako ih vidim da me stalkaju dam im metak u glavu. 

Ja mu dan neku praznu pušku zatin ga pitan triba li i metaka, ako kaže da onda ga izbužan :D.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
DayZ (standalone)

Kad se prilazi bambijima onda im se nikad ne prilazi sam, ako si solo niti mu ne prides...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The only good Bambi is a dead Bambi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice