DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pozz evo i ja igram vec par dana s frendom, ko hoce nek me doda na steam: sandstorrrm43,

I je mi moze ko objasnit kaj da iskljucim na postavkama jer sam skuzio da mi fps pada do 25 kad sam u sumi ili di ima puno objekata, reza je 1366x768 TV konfa je fx8320,6gb,r270 vrtim ju na high na otvorenom mi je 35-60 fpsa, i kad mi fps padne ne steka ni nista ali necu da mi radi fps drop. Pa sad ako moze neka dobra dusa mi malo pojasnit to. Hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Jel itko kako da napravim da imam vise od 20 fps u igri.I trazim s nekim da igram pocetnik sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
jurica46 kaže...

pozz evo i ja igram vec par dana s frendom, ko hoce nek me doda na steam: sandstorrrm43,

I je mi moze ko objasnit kaj da iskljucim na postavkama jer sam skuzio da mi fps pada do 25 kad sam u sumi ili di ima puno objekata, reza je 1366x768 TV konfa je fx8320,6gb,r270 vrtim ju na high na otvorenom mi je 35-60 fpsa, i kad mi fps padne ne steka ni nista ali necu da mi radi fps drop. Pa sad ako moze neka dobra dusa mi malo pojasnit to. Hvala.

Pozz,

mozes pokusati ovo:

http://dayzintel.com/dayz-standalone/dayz-standalone-performance-guide

12 godina
DayZ (standalone)

Ako neko trazi partnera za igranje nek me doda na steam: zare1995

0 0 hvala 0
11 godina
ZareCro kaže...

Ako neko trazi partnera za igranje nek me doda na steam: zare1995

Ja :D

11 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

Jel itko kako da napravim da imam vise od 20 fps u igri.I trazim s nekim da igram pocetnik sam

Probaj ovako namjestiti. 100% radi.

11 godina
BucoKTM kaže...
Ice45 kaže...

Probaj ovako namjestiti. 100% radi.

ok havla pocetnik sam tek sam dns poceo igrat kako se otvaraju vrata :D

11 godina
DayZ (standalone)

Imali itko da zeli igrat da igramo skupa

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

Ice45, pročitaj što sam ti odgovorio po pitanju stavljanja servera u favorite na str.82. foruma. Postupi prema poslijednjoj rečenici pa tek onda traži da te netko prihvati za prijatelja jer ovako će teško ići kad pojma nemaš ni kako otvoriti vrata kuće. Prouči postavke igre u vezi bindanja key-eva, sve si posloži kako ti odgovara, odigraj 40-ak sat potpuno sam pokušavajući preživjeti jer ćeš tako upoznati mapu. Igraj bez žurbe jer ti ovo nije FPS gdje ti resursi padaju s neba. Kad stekneš nekakvo iskustvo traži si prijatelje. Evo to ti je moj prijateljski savjet i sretno!

11 godina
BucoKTM kaže...
Ice45 kaže...

Ice45, pročitaj što sam ti odgovorio po pitanju stavljanja servera u favorite na str.82. foruma. Postupi prema poslijednjoj rečenici pa tek onda traži da te netko prihvati za prijatelja jer ovako će teško ići kad pojma nemaš ni kako otvoriti vrata kuće. Prouči postavke igre u vezi bindanja key-eva, sve si posloži kako ti odgovara, odigraj 40-ak sat potpuno sam pokušavajući preživjeti jer ćeš tako upoznati mapu. Igraj bez žurbe jer ti ovo nije FPS gdje ti resursi padaju s neba. Kad stekneš nekakvo iskustvo traži si prijatelje. Evo to ti je moj prijateljski savjet i sretno!

OK havla skonta sam kako add i otvarant vrata i ostalo

11 godina
DayZ (standalone)

Imam problem bude mi crno bjela slika kako da popravim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

Imam problem bude mi crno bjela slika kako da popravim

da ti možda nisi izgubio krvi pa ti je zato crno bijelo?

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igrao sam danas malo experimental build. Zgodno je sto se moze cijela konzerva pojesti odjednom. Promjenili su mele combat, kako sam bio navikao na stari nacin borbe malo sam cesce promasivao, ali mislim da je to samo stvar navikavanja, trenutno se uopce nemoze udarati sa mele wep ako nije podignut kao fists, ali mislim da to nece ostati tako, to je samo sada not working. Dodali su nesto novog loota, ima cool boonie hat, motika {#}, koja radi kao i obicna sjekira na zombijima...

U onim tamnim drvenim kucama se loot jos ne spawna, dodali su jedan gradic iznad NEA i tako, radi se, igra polako ali sigurno postaje sve bolja {#}...

0 2 hvala 0
13 godina
Mquany kaže...

Igrao sam danas malo experimental build. Zgodno je sto se moze cijela konzerva pojesti odjednom. Promjenili su mele combat, kako sam bio navikao na stari nacin borbe malo sam cesce promasivao, ali mislim da je to samo stvar navikavanja, trenutno se uopce nemoze udarati sa mele wep ako nije podignut kao fists, ali mislim da to nece ostati tako, to je samo sada not working. Dodali su nesto novog loota, ima cool boonie hat, motika {#}, koja radi kao i obicna sjekira na zombijima...

U onim tamnim drvenim kucama se loot jos ne spawna, dodali su jedan gradic iznad NEA i tako, radi se, igra polako ali sigurno postaje sve bolja {#}...

+ fiksano zavlačenje pod hangare na NEA

11 godina
DayZ (standalone)

Ja imam jedan problem usa sam u jedan server i usao u kucu i izasa sa servera i opet usa i stvorilo me u kuci ispod kuce nemogu izac pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li možda kojim slučajem koga u Svetlogorsku, a da ima morfij? Bio sam na drugom katu skladišta i zalagao kroz zid, pao i slomio noge, a nitko od mojih nije baš blizu. Platim konzervama po izboru pa trud :)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mislis svetlojarsk?
13 godina
neaktivan
marjag kaže...
mislis svetlojarsk?

Tako je, ispričavam se :)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
DayZ (standalone)

Još malo moje kritike i male doze cinizma

Čita mi misli:

traje do 7. minute

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 21:42 (acca).

2 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Na zalost ponavljaju na glas iste zabrinutosti koje smo mi neki ovdje pisali proteklih dana, cak i prije Objave (o napustanju projekta). Sve vise ljudi pocinje mislit na isti nacin, a ocito i zacetnik projekta koji napusta brod koji (ne) tone.

Jedna od prvih stvari koje sam napisao na ovoj temi bila je "igra je u ovom stanju trebala izac prije godinu dana; cinjenica je da je izlazak odgodjen, a dan danas izgleda kao sto su opisivali da je trebala izgledat prije godinu dana" ... u biti da se ne ponavlja, covjek je u tom intervjuu reko otprilike sto neki od nas govore, sto samo potvrduje, buduci se radi o ljudima iz gaming industrije, da ti neki strahovi nisu neutemeljeni.

Meni bi bilo jako zao da DayZ propadne, sanjam ga vec skoro 2 godine, i jos uvijek nisam uvjeren da tone projekt, ali sve tmurnije izgleda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Ne tone projekt, radi se na njemu, ali dogada se ista shema ko sa Star Citizenom... sve imaju samo trebaju raditi, ali umjesto da se radi... rade se stalno koncepti nekakvih novih stvari umjesto da se sadasnje ispolira i napravi da rade odlicno. 
Rocket hoce masu toga ubacit unutra a niti ono osnovno nije sredio i onda ko konjina mutava najavi odlazak dok je igra doslovno na 30% dovrsetka. Ljudi poludili, ko nebi... medu prvima sam koji bi odmah sada trazio refund bez problema da ju nisam vezao na steam. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

A eto shit je,citao sam malo uokolo.Ostat ce makar do kraja godine.Na Bohemiji ce ovisit ostalo... s obzirom da samo imaju Armu i sad DayZ mozda i bude nesta.

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kako ja vidim zadnjih god dve su stalno i stalno dokazivali da pre-purchase i alpha-purchase i sve ostalo prije finalne igre je ludost, iskreno. 

Problem je sto je to psotao standard i kako je krenulo uskoro ce 90% biznis modela za igre biti: napravi alfu zanimljivu, pusti ljude neka pokupuju, napusti projekad i pravi nesto novo...

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

Moze pomoc velika mi treba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mirkoj kaže...

Kako ja vidim zadnjih god dve su stalno i stalno dokazivali da pre-purchase i alpha-purchase i sve ostalo prije finalne igre je ludost, iskreno. 

Problem je sto je to psotao standard i kako je krenulo uskoro ce 90% biznis modela za igre biti: napravi alfu zanimljivu, pusti ljude neka pokupuju, napusti projekad i pravi nesto novo...

Za sada nisu svi takvi, iako skoro smo se opekli i na "Forced" i jos nekim naslovima. Ugl ima istine u tome da je igra jeftina u early accessu, pa poskupljuje prema releasu i teoretski ju se isplati kupit kao EA po povoljnijim cijenama. Sa druge strane nema nikakve garancije da ce projekt biti proguran do kraja sukladno najavama. Ono sto meni smeta je da je sigurna stvar teznja developera doci do novaca, a ne dogurat prijekt do kraja (sto je uobicajeni nacin za doci do novca) - pa ce tako i kickstarter i ovakvi projekti patit ako se nastavi trend poluzavrsenih igara koje su dobile pare prije nego su bili gotovi, te nakraju nije bilo ni potrebe zavrsit ih.

11 godina
neaktivan
acca kaže...

Još malo moje kritike i male doze cinizma

Čita mi misli:

traje do 7. minute

Ovi sto sjede i pametuju su najjaci, pa sto oni ne naprave igru kad su tako pametni... Meni je DayZ vrh vec sada, igra postaje sve bolja i biti ce to ko bombon na kraju. {#}

16 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

IZVOLI

nadam se da je pomoglo, ako treba jos nesto javi.

14 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

gdje gori?ja sam ti oko balota?

17 godina
Ovisi koliko je velika pomoc.
11 godina
marjag kaže...
Ice45 kaže...

gdje gori?ja sam ti oko balota?

Znaci usao sam u jedan server i igra sam i nasao kucu usao u kucu i izsao sa severa i onda kad sam opet usao storilo me ispod kuce nemogu izac svaki put kad udem u neki server tu me pribaci moze pomoc :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice