dlt post
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li neka grupa na steamu da se lakse nadu igraci DayZ-a sa ovih prostora i ima li neki domaci server?
ima li naznaka hoce li uvesti crafting sustav slican rust-u u igru?
Ima....ali igra je tek u pre-alphi kolko puta se to mora reć......ima ovdje jošnajmanje godinu dana posla da bih se sve to dovelu ured kolko tolko i da bi došlo sve što je obećano da ce biti i funkcionirati kako spada.....(ako epoch mod ima super crafting onda mora doć i ovdje)
Ja sam naisao na ovu grupu http://steamcommunity.com/groups/dayzstandalonebalkan
Igram sa frendom koji me je dodao preko BUG foruma (Arubin), cesto smo zajedno pa ako hocete pridruzite nam se nekada.
Ima nas mnogo na DAyz-u odavdje, moramo se jednom svi spojiti na isti server i pocistiti ga:)
ima li naznaka hoce li uvesti crafting sustav slican rust-u u igru?
Ima....ali igra je tek u pre-alphi kolko puta se to mora reć......ima ovdje jošnajmanje godinu dana posla da bih se sve to dovelu ured kolko tolko i da bi došlo sve što je obećano da ce biti i funkcionirati kako spada.....(ako epoch mod ima super crafting onda mora doć i ovdje)
u kojem stadiju razvoja je igra trenutno !?

Koja situacija danas haha, dođem ja idem prugo dobrih 10ak minuta i stanem da malo odmorim na serveru nikoga, odem na wc, vratim se kad ja u lisicama a oko mene četvorica u punoj ratnoj spremi, opremljeni i naoružani do zuba i drže me na nišanu haha, mislim si e jbg baš nemam sreće, kad vraga objasnim ja njima da sam novi, još me odvežu i dobijem hrane, te onih letvica i raga za imobiliziranje slomljenje noge ili ruke. Reko, pa ima još dobrih ljudi i kad dođe zombi apokalipsa haha
...
pa sam sam istaknuo trenutno stanje, nadam se da ce uskoro biti dodano više zombija i da budu veca prijetnja, jer trenutno, budimo iskreno, vjerojatno niti jedan igrač nije umro od zombija a da nije namjerno
Smješno kako se igra koja reklamira kao hardcore zombie survival game, a ako usporedimo s pravim svijetom, komarci su veča opasnost od trenutnih zombija u DayZ SA
I čudo mi je kakav jer circlejerk postao reddit bez ikakvih kritika nakon prvih par dana release-a. Sami postovi su [Suggestion] dodajte neku malu sitnicu koja skoro nitko nece primjetiti a pošto ste se pokazali kakvi ste programeri... znam kako ce biti lako i necete sjeb?t i krešat sljedeci patch ili OVO JE NAJBOLJA IGRA IKAD
Pa ajde neka fixaju osnovne stvari, da nije sve fokusirano samo oko ubijanja igrača... jer jedini način kako trenutno možeš umrijeti je neki glitch oko stepenica ili metak u glavu.
Neka zombiji i bolesti budu puuuuuuno veča prijetnja, gear rijeđi no s respawnanjem, što se desilo s onim vijestima prije 2 tjedna da su masovno poboljšali performanse i da ce uvesti respawnanje zombija i potencijalno loota, što je s lootom koji se u 30% zgrada spawna ispod poda ili na krovu, ma ako se vec spawna i opterečuje server, je li to tako teški fix?
Mada istina... nema smisla ovakve stvari ovdje pisati.... no na redditu postovi s sastavljenim kritikama samo down vota-ju jer svi hocu vidjeti samo Happy this is the best game eva, i eat rotten banana topice
Mada istina... nema smisla ovakve stvari ovdje pisati.... no na redditu postovi s sastavljenim kritikama samo down vota-ju jer svi hocu vidjeti samo Happy this is the best game eva, i eat rotten banana topice
Gledaj ovako. Neko je kupia Battlefield 4 Premimum za 100 ojra. Pogledaj samo koliko ta igra ima problema. Dakle to je gotov proizvod. Za ovu san igru, u kakvom je god stanju, iskešira 24 eura i nikad se nisan toliko zabavia. Tebi je ovo bugovito smeće, nemoj je igrat i riješia si problem. Uzmeš Battrfild premium i uživaš.
da je ovo finalni proizvod i da ovak pljuješ po njemu ja bi te i kolko tolko shvatio, ajde prodali su ti maglu ,dao si pare .a igra nema pola toga ili je puna bugova ili se kreša itd itd
ali kupio si pre alphu i prilikom ulaska u igru ti piše šta?
citiram :
"Thank you for participating in the DayZ Early Access! This game is in Alpha, and will be so for some time. This means you will experience bugs, unfinished features, problematic design decision, and many more things that disrupt your game experience. We will be working with the community to fix these, to help us please visit dayzgame.com for development information.
Above all, please understand this game is not finished, and is a work in progress."
igra je faking pre alpha i tebe slušat kak non stop nešt kukaš je postalo ravno tragediji, kažem ti, nebi ništ rekao kad bi ovo bio finalni proizvod onda bi valjda i ja kukao....
čim nešto ne štima oni bacaju patch u najkraćem roku, ljudi riješavaju "ozbiljne probleme" na najbrži mogući način ,ubacuju po jedan-dva patcha(minimalno) svaki mjesec ,non stop stavljaju nove stvari,novi loot, novo ovo,ono.....
to kaj ti to ne vidiš ili kužiš ja ti se divim.
eto ti primjer bf4 kao finalni proizvod, košta 100 EURA ,a trebaš preko mjesec dana čekat patch da isprave ozbiljne probleme, i na kraju nisu u stanju ni to napravit jer svakim novim patchom nekaj novo shebu.
ovdje si za 24 eura za igru koja ima manje bugova nego neki finalni proizvodi, znaš šta si kupovao kad si je išao kupit i prihvatio si da daješ pare za unaprijeđenje ovog proizvoda.
daj neke normalne argumente jer ovo sve kaj ti nabrajaš ti je objašnjeno u boldanom.
itemi/loot se spawna u podu u 2% slučajeva, spawnanje po vrhu zgrada je normalno i to nije bug,da sad ne duljim i da ti ne odgovaram više na tvoje nebuloze, sve će doć "na svoje", doći će i jači zombiji i bit će više zombija,
bit će vozila,bit će baza,bit će hunting i životinja bit će još puno toga ali brate mili strpi se još igra nije ušla u betu,a tu kukakš non stop ko neko malo dijete, koje vjerujem i jesi jer nemreš razumijet tri rečenice koje ti pišu na steamu
o ovoj igri kao niti pročitat tekst koji ti je bohemia napisala prilikom ulaska u igru.
počni koristit google translate pa ćeš možda nešto i shvatit.
Neznam sta svi tolko pucate po šavovima na accu, šta yes yes čovjek dobro govori, oni su bolju igru od ove najavili da ce izać još krajem 2012, na kraju je došla krajem 2013 zombie survival igra skoro bez zombija, bez autiju bez kraftanja bez gradnje... Najavljivo je strašno malo Loota, na kraju svi na serverima zgirani do bola, u trenutnom stanju igra je jedan običan deadmatch koji ste imali u svim Armama do sad netreba vam DayZ.
Glavni odgovor na sve je ovo je Alpha, na to vam isto ja mogu odgovorit pa ono je MOD ograničen Arminim restrikcijama sta ja znam cim sve ne...
Druga stvar je.... vas usporedbe s BF4 i sa 100 eura ( neznam ko je od vas kupio bf4 za 100 € al ko je on je za mene da prostite bilde,700-800 kuna davat za igru svaka čast, samo 2-3 tjedna nakon izlaska bf4 sam kupio na black friday za 20 dolara 114 kn sto je jeftinije od igre u alphi)
Ja znam da ce sve te stvari o kojim se prica kad tad izac i da ce vecina bugova bit popravljena ali kad, od igre koja je najavljena za kraj 2012, nece izac iz Alphe do kraja 2014 iz bete pitaj Boga kad, na kraju cemo finalnu verziju dobit 2016 sa svim elementima moda koje smo imali još 2012.
Jer se slozio s upozorenjima kad je kupovao (svukuda su bila) , jer iritira ljude sa stalnim ponavljanjem,
Da budem iskren ja ga razumijem. Ja sam jedva cekao pocetak 2013. da mogu kupit DayZ standalone za koji onda jesu govorili da je alpha i da fali dosta funkcionalnosti na kojima ce vremenom radit, ali svi filmici koji su se onda vrtili su se bazirali na ljudima koji ubijaju zombije i bjeze od njih. Da, zaletio se tu i tamo filmic oko surovosti DayZ svijeta i ljudi koji se medjusobno ubijaju zbog nestasice resursa, ali glavnina prikazanog vrtila se oko zombija. Igra koju mozes kupit (do nedavno, a i sada nije puno bolja) nema veze sa zombie survival igrom vec je blize onome sto svi pisu.
Meni to ne bi bio problem, ali i dalje developeri rade na ostalim glupostima, umjesto da naprave dobar AI za zombije i rijese probleme sa zombijima koji prolaze kroz zidove, vrata, ne znaju se bas penjat na katove i slicno... to je posljedica loseg AI-a koji ne mogu rijesit, pa su naprosto dozvolili zombijima da se krecu kako god. Ako to ne znaju sami isprogramirat neka plate nekome ko ima gotovo ili nekome ko zna. Sve u igri bi se trebalo vrtit oko zombija, a oni im ne mogu rijesit osnovne funkcionalnosti. Da, kupuju igrace sa novim oruzjima i buducim featurima poput vozila i slicno, sto su najavili cak i uskoro da ce uvest, ali muci ih zobie AI.
Da budem iskren ja ga razumijem. Ja sam jedva cekao pocetak 2013. da mogu kupit DayZ standalone za koji onda jesu govorili da je alpha i da fali dosta funkcionalnosti na kojima ce vremenom radit, ali svi filmici koji su se onda vrtili su se bazirali na ljudima koji ubijaju zombije i bjeze od njih. Da, zaletio se tu i tamo filmic oko surovosti DayZ svijeta i ljudi koji se medjusobno ubijaju zbog nestasice resursa, ali glavnina prikazanog vrtila se oko zombija. Igra koju mozes kupit (do nedavno, a i sada nije puno bolja) nema veze sa zombie survival igrom vec je blize onome sto svi pisu.
Meni to ne bi bio problem, ali i dalje developeri rade na ostalim glupostima, umjesto da naprave dobar AI za zombije i rijese probleme sa zombijima koji prolaze kroz zidove, vrata, ne znaju se bas penjat na katove i slicno... to je posljedica loseg AI-a koji ne mogu rijesit, pa su naprosto dozvolili zombijima da se krecu kako god. Ako to ne znaju sami isprogramirat neka plate nekome ko ima gotovo ili nekome ko zna. Sve u igri bi se trebalo vrtit oko zombija, a oni im ne mogu rijesit osnovne funkcionalnosti. Da, kupuju igrace sa novim oruzjima i buducim featurima poput vozila i slicno, sto su najavili cak i uskoro da ce uvest, ali muci ih zobie AI.
Moram se složit s nekim stvarima.....jednostavno su prespori, bez obzira što je ovo alpha a bugovi su školski......igra ima koliko kupaca dosad? preko milijun? A košta 24 eura.......znači koliko su se oni dosad nahabali love samo na alphi, znači imaju resursa, šta onda jednostavno ne zaposle vrhunske stručnjake koji će rješavati nebulozne bugove brzinom svjetlosti, ili ih uopće neće ni stvarati. Ovako izgleda kao da rade 3 lika na igri i to u slobodno vrijeme, iz hobija.
Halelujah, zahvaljujem bogovima DayZ-a
Ovo je drugi put da sam nasao LR scope u 80h igre, prvi puta me disconectalo.
Najbolji lik dosada, mislim da je to zbog sretnog kaubojskog sesira kojeg imam od pocetka
Ma ovo je debilana i to žešća..........jebt stalno me kod trke na pruzi malo malo vrati 500 metara unatrag, pa trči rođo opet, i ovako i onako mi treba sto godina dok dođem do malo većeg grada još me i ovo nevjerojatno usporava.
Edit- evo opet, vratio me i izgubio sam 4 minute trčanja, odlično.......a konekcija mi savršena
Ma ovo je debilana i to žešća..........jebt stalno me kod trke na pruzi malo malo vrati 500 metara unatrag, pa trči rođo opet, i ovako i onako mi treba sto godina dok dođem do malo većeg grada još me i ovo nevjerojatno usporava.
Edit- evo opet, vratio me i izgubio sam 4 minute trčanja, odlično.......a konekcija mi savršena
Meni se to nije dogodilo ima 100 godina. Prije da, non stop me vraćalo ali od patcha više ne.
Probaj promjeniti server...

vjerovatno je do servera, potrazi neki njemacki DE, ti su meni najbolji, ping najmanji i nema ikakvog desynca.
vjerovatno je do servera, potrazi neki njemacki DE, ti su meni najbolji, ping najmanji i nema ikakvog desynca.
Nebih rekao da je ovo desync ili nekakav lag, jer npr lag te vraća natrag pa opet gurne naprijed, a mene ovo stalno vraća u istu točku, kao da prođem kroz neku pukotinu u prostoru i vrati me unatrag lol
E da ti to hoce napravit kad te netko ubije, pa te vrati nazad i da ti iteme.
Nebih rekao da je ovo desync ili nekakav lag, jer npr lag te vraća natrag pa opet gurne naprijed, a mene ovo stalno vraća u istu točku, kao da prođem kroz neku pukotinu u prostoru i vrati me unatrag lol
to teleportanje su navodno prije 2 patcha već popravili no očito ne dobro...meni se to nikad ne događa od kako su rekli da je popravljeno,a prije je to užasno nerviralo i nije se moglo igrat...nisam odavno čuo nekog s tim problemom mislio sam da su to stvarno popravili
to teleportanje su navodno prije 2 patcha već popravili no očito ne dobro...meni se to nikad ne događa od kako su rekli da je popravljeno,a prije je to užasno nerviralo i nije se moglo igrat...nisam odavno čuo nekog s tim problemom mislio sam da su to stvarno popravili
ja mislim da zapravo ovaj zadnji patch od prije par dana ni nemam, jer sam taman tu negdje kupio igru a i vidim da su neki serveri sa drugačijim brojem verzije igre, a moj završava na 188, međutim meni steam nije nudio nikakav update a i na postavkama mi je na high priority updejtanje igre.
Buco,osvecen si...
Ekipa ako kome treba skopova,imam 3 lr-a, 2 Acog-a od 14:30 sam online.NWAF,ako treba spustim se nize pozz!
PS.Ako mi itko moze nabavit mosin neka mi ponese,trazio sam po obadva stara ali nista.Kao da su respawn smanjili na njima.

Jedan od glavnih razloga jer nas je bilo previse i previse se pricalo na TS pa se nije znalo ko pije a ko placa. Danas idemo ispocetka i drzim se Frenkija jer s njim se osjecam najsigurnije :)
Frend i ja smo sinoc izginuli u Elektru, mislim da je bilo 5vs2. Da li ste nas vi? : )
Frend i ja smo sinoc izginuli u Elektru, mislim da je bilo 5vs2. Da li ste nas vi? : )
nas je bilo bilzu deset :)
jeste pali možda blizu bolnice?
ja sam na brdu roknuo dvojicu ali ih je bilo 5 u kombi , kasnije kad sam se spustio do naših do bolnice tam se nije znalo više tko pije tko plaća ,tko gine ni tko je živ
ali padalo se na sve strane, od bambija, do full zgiranih bandita pa sve do jednog našeg , pokolj je bio u elektru na najjače:)
Jedina mana koja je kad se igra sa vise ljudi na TSu je da neznas tko je tko.
Mi smo u modu kad smo igrali nas 6-7 i naidemo na njih 3-4-5,neznas vise tko je tko i tko je gdje. Ako netko i zapuca,neznas tko je i na koga,pa smo se znali medusobno poubijat
Ekipa si je dosla samo gear skupit. :D