DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

A boze, kad ste u sredini mape, samo pogledate Sunce, to vam je otprilike jug, ako znate u kojem ste gradu, znate doci do bilokojeg dijela mape samo s ova 2 podatka.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Jonja kaže...

A boze, kad ste u sredini mape, samo pogledate Sunce, to vam je otprilike jug, ako znate u kojem ste gradu, znate doci do bilokojeg dijela mape samo s ova 2 podatka.

Ne uvijek, visina Sunca ovisi o vremenu dana. Ujutro je više na istoku itd.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Jonja kaže...

Ne uvijek, visina Sunca ovisi o vremenu dana. Ujutro je više na istoku itd.

Je al to se bas moze vidjeti kad je na istoku, kad je na zapadu.

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Ninobj kaže...
Hedrick kaže...

Dao bog da ja sretnem copor poput tvog, nema nista ljepse kad skinem jednog ili dva pa onda panika, kud koji mili moji {#}{#}{#}.

Dodaj me na steamu "Guza" pa ti mozes ulaziti na nas server, da te vidimo :D

11 godina
neaktivan
LukaM kaže...
Mquany kaže...
Ninobj kaže...
Hedrick kaže...

Dao bog da ja sretnem copor poput tvog, nema nista ljepse kad skinem jednog ili dva pa onda panika, kud koji mili moji {#}{#}{#}.

Da, i onda cu ti jos reci gdje cu biti, neide to tako stari, hehe...

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Picim jucer sumom(shortcut) nekih 2 sata  i naidjem na zeca lol.Sjeo kraj njega i ne bjezi :) haha , mislio opalit screenshot ali nisam mogao sa steam-om .Sta koristite za shotove ?

Steam:Dr.Gonzo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

Picim jucer sumom(shortcut) nekih 2 sata  i naidjem na zeca lol.Sjeo kraj njega i ne bjezi :) haha , mislio opalit screenshot ali nisam mogao sa steam-om .Sta koristite za shotove ?

F12 je po default-u na steamu. Trebalo bi moći, osim ako nisi promijenio postavke :)

15 godina
neaktivan

...standardno, F12, sprema ti u steam cloud uredno...

EDIT:kasnim, nea veze

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 15:21 (Conrad).
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
LukaM kaže...
Mquany kaže...
Ninobj kaže...
Hedrick kaže...

Da, i onda cu ti jos reci gdje cu biti, neide to tako stari, hehe...

Nisam ja nidgje rekao da zelim znati tvoje mjesto trenutno :D , rekao si da zelis "naletiti" na nas pa eto ti mogucnosti ;) nemoj sad da ostane na rijecima :)))

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 15:52 (LukaM).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Znam da je f12 ali nije htjelo,nisam mjenjao shortcut probao sam i prt screen i nix.U igri mi nije ni jedan key bound-an na f12 isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Nisam ja nidgje rekao da zelim znati tvoje mjesto trenutno :D , rekao si da zelis "naletiti" na nas pa eto ti mogucnosti ;) nemoj sad da ostane na rijecima :)))

Ništa se ti ne brini Mquany, Guza ti je jak samo na riječima. Da mu pušku daš mislio bi da metak ide iz kundaka {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
LukaM kaže...

Ništa se ti ne brini Mquany, Guza ti je jak samo na riječima. Da mu pušku daš mislio bi da metak ide iz kundaka {#}

Hahahaha sreca prati smotane :P

13 godina
neaktivan

Smotan je onaj koji jučer nije provjerio gornji kat u policijskoj pa su na kraju bila dva tipa gore. Uz tebe se veže druga riječ {#}

12 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Smotan je onaj koji jučer nije provjerio gornji kat u policijskoj pa su na kraju bila dva tipa gore. Uz tebe se veže druga riječ {#}

Vrag ti korist odnija, to je BSE kriv, i po meni su pucali hahaha :D

Drugi put cu snimat tvoju paniku kad te prcamo s pucnjavom {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 16:28 (LukaM).
13 godina
neaktivan

E, nisam bio siguran da li je BSE ili Metak :) 

Drugi put kad me budete prcali mogao bih se "zabuniti" pa i ja vas poprcat s kojim metkom {#}

16 godina
DayZ (standalone)

{#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
Tak nekaj se meni desilo. Napal sam lika s jednim metkom u cijevi pa kad sam ga promasil je bilo klik klik a on sa M4 ispraznil cijeli okvir u mene i vristal od srece kaj me ubil.
Na greskama se uci :)
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

{#}

ovo na kraju "i fucked up" HAHAHAHAHAHHAH

iako sam ocekivo ono "it was at this moment billie knew, he fucked up"

1971- ∞
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
evo nam standalone-a u kijevu...svi talentirani snajperi po vizu u zg pa u vlak za LVOV/CHOP.....pogotovo onaj koji me bez razloga jutros skinuo na izlazau iz balota :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo upravo ubijen lol taman bio nasao i najbolji scope za mosin x( Tko je blizu balote startam opet !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Marjag i mene su roknuli u vojnoj bazi hoperi lol hocemo zajedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bio sam ranjen,bandaziro sam se i full sam sa hranom i picem. Koliko treba da se regenerira krv i da nisam black&white?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Bio sam ranjen,bandaziro sam se i full sam sa hranom i picem. Koliko treba da se regenerira krv i da nisam black&white?

najbolje ti je nać dva blood testera , pronać nekog bambija sa tvojom krvnom grupom i uzet mu krv ,tak ti je najbrže :)

ali ovako sa hranom ,moraš samo jest, jest i jest ,čak i povraćaj od hrane i mora ti proć neko vrijeme da ti se regenerira ali nije tak brzo :)

isto tak ak imaš nekog da ti da dva-tri saline baga to isto pomaže.

reci di si? kad dođem s posla mogu ti ja dat ak imam saline bag ,ali sam iznad airfielda u baloti.

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Imam saline bag samo neznam koristit. :D 

Malo iznad elektra sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Imam saline bag samo neznam koristit. :D 

Malo iznad elektra sam.

nemreš ga sam sebi dat u tom je fora.

ak imaš saline bag i onaj IV kit iz prve pomoći spoji ga, da dobiješ saline bag IV start kit i onda ti ga netko treba dat.

skužio sam da ako je saline bag ruined ,a IV start kit damaged-kad ih spojiš bude pristine tak da nemojte bacat ruined saline bagove.

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ja sam jucer upucan i bio mi ekran crno/bijel i naravno mutno. Trebalo mi je nekih 15-20 min da se vrati izostrena slika. Naravno jeo sam i pio ali nisam pretjerao (nisam povracao).

Biti cu online oko 17:00 pa ako nista donesem ti hrane i pica ako ne uspijes ozdraviti.

Na steam-u sam pod imenom ragedit 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma nije problem mutne slike,postoji bug da kad se zamuti,samo udite u postavke videa i maknut ce se blur. Samo sta mi je malo sivo. :)

Imam hrane i pica,samo nisam znao koliko dugo treba vremena da se oporavi.  

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ma nije problem mutne slike,postoji bug da kad se zamuti,samo udite u postavke videa i maknut ce se blur. Samo sta mi je malo sivo. :)

Imam hrane i pica,samo nisam znao koliko dugo treba vremena da se oporavi.  

Onda mozda i dulje traje, jer ja sam isao u postavke, slucajno, nisam znao da je zbog toga. Ali kako sam izasao iz postavki razbistrilo se.

Jos jedna stvar koju sam naucio jucer, mozda je vama poznata ali evo.

Ako ste noob kao ja i kada vam laguje mozete "flushati" memoriju.

SHIFT i NUM - i upisete flush

14 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Ako ste noob kao ja i kada vam laguje mozete "flushati" memoriju.

SHIFT i NUM - i upisete flush

možeš to objasniti ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 9:33 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
neaktivan

Ako igra ili server laguje ili trza stisnes i drzis lijevi SHIFT zatim - (minus) na numerickom dijelu (zajedno kao kada koristis CTRL +ALT + DEL), kada otpustis shift i minus samo upises flush (ne otvara se konzola, nigdje se ne vidi gdje pises, barem ja nisam vidio). Nakon toga se ocisti memorija i trebalo bi smanjiti ili ukloniti trzanje servera ili igre. 

Prvi puta sam to koristio jucer i pomoglo mi je.

preporucujem da se sakrijes negdje, jer se slika zacrni na par sekundi i teksture se ponovno ucitaju.

Nadam se da ce pomoci, ako ne kada se vratim s posla pokusat cu naci neki video tutorijal pa postati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 9:45 (D.Bradley).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice