To su ingame bugovi, svi to cuju u isto vrijeme, to otvaranje soka i/ili zombija
Znam znam da su bugovi ali me par puta znalo dobro prestrasit kad sam oko airporta ili nekog mjesta di postoji sansa da ima drugih,ugl tnx
To su ingame bugovi, svi to cuju u isto vrijeme, to otvaranje soka i/ili zombija
Znam znam da su bugovi ali me par puta znalo dobro prestrasit kad sam oko airporta ili nekog mjesta di postoji sansa da ima drugih,ugl tnx
Nakon tri sata hodanja napokon stignem do NW airfielda, opremim se kao gospodin čovjek i dok sam silazio niz stepenice u tornju propadnem kroz zid i poginem. Working as intended™
Ako ništa, barem opet vidim boje
Hahaha, da, masa nas je tako poginula, ja na srecu ne ali ja uvijek hodam kada idem po stepenicama ili hodam na katu negdje bas zato da ne zalagam kroz zid i ne poginem bezveze. Iako je alpha i nema bas puno itema za koristiti uzasno je zabavna igra. Nas igra po 2-3 u grupi ( nekada nas zna biti i 7-8) a sveukupno nas ima jedno 12 - 15 kad se okupimo tako da ako netko nema drustvo u dayzu slobodno nam se pridruži, za nove uvijek skupljamo iteme a kasnije uglavnom lovimo okolo druge igrace (iako smo do sada više manje ubili samo u obrani ) :P steamnick: gicago
edit: počeli smo i neki mali dnevnik igranja pisati pa možete baciti oko (ili poslati neki clanak pa ga objavimo :) ) www.crohq.org/dayz-dnevnik
Ne mogu se trenutno nešto spojiti na Steam, pa me, molim te, ti dodaj pa ću te prihvatiti kad za par dana stignem kući (sutra krećem na kraći put). ID mi je isti kao na forumu.
Nakon tri sata hodanja napokon stignem do NW airfielda, opremim se kao gospodin čovjek i dok sam silazio niz stepenice u tornju propadnem kroz zid i poginem. Working as intended™
Ako ništa, barem opet vidim boje
ima dosta tih problema pa treba bit oprezan po kućama i pogotovo po stepenicama ta propadanja kroz zidove i lomljenja nogu
Hahaha, da, masa nas je tako poginula, ja na srecu ne ali ja uvijek hodam kada idem po stepenicama ili hodam na katu negdje bas zato da ne zalagam kroz zid i ne poginem bezveze. Iako je alpha i nema bas puno itema za koristiti uzasno je zabavna igra. Nas igra po 2-3 u grupi ( nekada nas zna biti i 7-8) a sveukupno nas ima jedno 12 - 15 kad se okupimo tako da ako netko nema drustvo u dayzu slobodno nam se pridruži, za nove uvijek skupljamo iteme a kasnije uglavnom lovimo okolo druge igrace (iako smo do sada više manje ubili samo u obrani ) :P steamnick: gicago
edit: počeli smo i neki mali dnevnik igranja pisati pa možete baciti oko (ili poslati neki clanak pa ga objavimo :) ) www.crohq.org/dayz-dnevnik
Interesantan dnevnik i lijepo je za vidjet toliko ljudi na okupu.
Mislim da sam vas dodal na Steamu, barem vas cetiri koji se spominjete na mapi.
Regal sam ti se na forum a na vecer se cujemo prek TS.
Sinoc katastrofa! Trcim cestom pojavi se onaj crveni lanac za gubljenje veze, disconnecta me i kad sam kasnije pritisnuo "play" opet od nule.
I nas je jučer dc-alo par puta no kasnije je bilo ok uz pokoji zanemarivi lag.
Da li se lom nogu može ikako liječit?
Imaš 3 2 opcije: Naći morphij , napraviti splint od sticks i rags, otić u Draškovićevu.
možeš sa morfijem(kojeg je teško pronaći) ili ako pronađeš one drvene štapove-pa craftaš drvene štapove i zavoj ili drvene štapove i rags (kad podrapaš majicu)
btw od kud vam informacija da će cijelu 2014-tu trajat alpha?
Imaš 3 2 opcije: Naći morphij , napraviti splint od sticks i rags, otić u Draškovićevu.
a jesi svaki put prije mene
odličan dnevnik!
-nemogu te pronaći na steamu tj nema te pod tim nickom,
meni jedna stvar nije jasna.
ako npr izađem iz igre na sredini polja,dali je moj lik još uvijek na polju bez obzira ako ja ne igram ili ?????
Kvragu, možda sam se trebala raspitat prije nego kaj sam si likvidirala dečka jučer. :)
Još jedno noob pitanjce, sklepala sam jučer plamenik i gas can, kako palim to čudo?
mozda sam propustio nedgdje, da li ima lista DayZ-ovaca, steam nickova pa da se mozem opododavati sto bi rekli.
Super igra sve ali sto kazete dobro dodje naci nekad nekog svog hehe.
Ove moje lokalne drugarre nikada uhatiti ada mzoemo zajedno igrati, posao beba zena.. ebiga :)
Ma cekaj samo porasce i moja beba pa ce ici u grad do 4 ujutro pa cu moci onda lagano igrati dok je "cekam"da se vrati ;)
odličan dnevnik!
ako npr izađem iz igre na sredini polja,dali je moj lik još uvijek na polju bez obzira ako ja ne igram ili ?????
Kad ugasis igru lik se snima sa pozicijom i inventarom te nestaje sa polja.
Kvragu, možda sam se trebala raspitat prije nego kaj sam si likvidirala dečka jučer. :)
Još jedno noob pitanjce, sklepala sam jučer plamenik i gas can, kako palim to čudo?
Trebas sibice. Trenutno nema divljaci ali jednog dana bude moguce upucat svinju i skuhat je (komad mesa koji odrezes).
Večeras češ mi kazat TS adresu pa ćemo ja, ti i moj rodijak zaigrat.
Trebas sibice. Trenutno nema divljaci ali jednog dana bude moguce upucat svinju i skuhat je (komad mesa koji odrezes).
Za plamenik joj ne treba...
U inventoryu spojis gas can i plamenik. Postavis ga na zemlju, scroll iznad njega i turn on... ako imas lonac uzmi ga u ruke, scroll na plamenik i postavi ga gore. U buducnosti ce se moci prokuhavati voda za dezinfekciju i slicne stvari.
Jedini bug s kojim sam se ja susreo je da mi se zamrzne lik i nemogu nista nego moram alt-f4 izgasit igru uci opet i spawna me 100 metara nazad, i to je to
Jedini bug s kojim sam se ja susreo je da mi se zamrzne lik i nemogu nista nego moram alt-f4 izgasit igru uci opet i spawna me 100 metara nazad, i to je to
Meni se to jučer dogodilo samo ja san otiša kilometar nazad. Obično se to dogodi kad nešto priskačeš, takozvani rubber band.
Koju igru ti igras? Nisi nikad vidio zombija u podu do pasa, onoga sto prolazi kroz zidove, onoga sto mozes stati pored njega i on ce te promasivati do sutra. Nikad propao kroz plafon, prosao kroz zid, vidio svoju sjenu u krosnji stabla ....................................................................................?
Koju igru ti igras? Nisi nikad vidio zombija u podu do pasa, onoga sto prolazi kroz zidove, onoga sto mozes stati pored njega i on ce te promasivati do sutra. Nikad propao kroz plafon, prosao kroz zid, vidio svoju sjenu u krosnji stabla ....................................................................................?
i nemoj zaboravit pad sa stepenica
Ne spominji mi to.
sinoc mi je uz sva ingame sr*nja i nestalo struje nakon udara groma.
ma tog me najviše strah ,još pogotovo sad kad sam zgiran do bola.
Naša san jučer silencer za m4 :)
Nista od toga, za stepke sam to cuo da se moze dogoditi pa sam tu uvijek oprezan
Od greskica ima jos tipa gledanje kroz zid kuce kad si u third person-u, to za promasivanje zombija neman pojma, mene uvijek raskrvare...to je i reihz vidio kad smo igrali, tu neman bas srece :P
e da i zombie lete kroz zid to je, ali ako si u kuci i cujes zombija (onaj specificni zvuk po kojem znas da te vidio) samo izades i nema brige, kroz zid prolazi samo ako te prati tj. vidio te
odličan dnevnik!
pa, kompletan nick je tcp [by] gicago ali ako upises gicago u add friend na steamu tamo ces me naci sigurno posto je NEW-MAN uspio vec ;)
ugl, vidimo se u Chernarusu negdje već prije ili kasnije :)
a sto se tice tvog lika ne, on nije nigdje na serveru, log off je log off, sprema ti se inventory i pozicija na mapi ali nisi ni na jednom serveru.